eyzhn Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 ..........εσυ ποσο καιρο το εχεις το ε61ι? εισαι ικανοποιημενος γενικα? Το έχω σχεδόν 2 μήνες. Με μία λέξη...εξαιρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Το έχω σχεδόν 2 μήνες. Με μία λέξη...εξαιρετικό! συμφωνω και επαυξανω!!!το καλυτερο νοκια που ειχα ποτε!! και κατι αλλο..ποιο ειναι καλυτερο να αποθηευουμε τα μηνυματα στην μνημη του κινητου η στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 εχω ενα 6600 3 χρονια.εχω δει απο κοντα αρκετα n-series αλλα δεν μπηκα στον πειρασμο να το αλλαξω.εκτος ισως του ν95.στο ε61ι με εχει εντυπωσιασει η τεραστια οθονη-αυτος ειναι ο κυριος λογος-και το πληρες πληκτολογιο και θελω να το αλλαξω.απλα δεν ηθελα να παρω κατι αναβαθμισμενο-εστω και αρκετα του δικου μου- αλλα κατι τελειως διαφορετικο.για αυτο το εχω το 6600 ακομα.πιστευω οτι αυτο ειναι οντως κατι αλλο.οι διαφορες με ε61 με ε61ι ειναι πολλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 To πηρα κι εγω το e61i! Απο πλαισιο. Ακομη βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το φερνει μονο το πλαισιο... Βεβαια, με αυτο το κινητο, που φαινεται υπεροχο, εχω χαθει. Μου φαινεται θα μου παρει μηνες να το μαθω. Ηθελα το ελληνικο manual σε pdf, οχι για κανενα αλλο λογο, μην μπερδευομαι με τις ορολογιες ελληνων γιατι το κινητο ειναι σε ελληνικο μενου. Αλλα στο site της ελληνικης νοκια δεν το εχουν(πρωτοτυπο ε?). Το εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 20 δεύτερα search στο european site της Nokia καιιιιιι: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E61i-1_UG_el.pdf Καλό διάβασμα ;) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 να σαι καλα! :) θεωρησα αυτονοητο οτι το ελληνικο manual θα το εβρισκα στο ελληνικο site, και λεω αφου δεν ειναι εδω δεν ειναι πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Πως μπορω να γραφω μεσα σε ελληνικο κειμενο, εμβολιμα δηλαδη, λατινικους χαρακτηρες? Χωρις να πηγαινω επιλογες-ρυθμισεις-αλλαγη γλωσσας. Το manual λεει οτι πατας το πληκτρο chr και κανει εναλλαγη χαρακτηρων μεχρι να βρεις αυτο που θες. Εγω οταν πατω το πληκτρο chr σε συνδυασμο με ενα πληκτρο δεν μου δινει λατινικο χαρακτηρα. Θελω κατι αναλογα με τα υπολοιπα κλασικα κινητα, πατας γρηγορα το πληκτρο και εναλασσει σε μια σειρα χαρακτηρων, μεταξυ των οποιων και λατινικους. Πως γινεται αυτη η γρηγορη εναλλαγη στο e61? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ειχα ανοιξει ενα αλλο θεμα για διαφορες αποριες, γενικοτερα για τα νεα νοκια, για να μην ποσταρω εδω αλλα οι moderators εκριναν σκοπιμο να το κλειδωσουν. Οποτε ρωτω εδω: 1. flash σε ιστοσελιδες γιατι δεν βλεπω? πρεπει να εγκαταστησω κατι? 2. το τελικο ς πως το γραφω? 3. διαβαζω στο manual οτι μπορω να κανω κλησεις βιντεο? Πρεπει να εχει ενεργοποιηθει κατι στο παροχεα? Πρεπει ο αλλος να εχει συγκεκριμενου τυπου κινητο? 4. διαβαζω στο manual οτι μπορω να κανω κλησεις μεσω δικτυου-διαδικτυου. Αν ειμαι σε wirelles lan, τοτε με καποιες ρυθμισεις κανω τηλεφωνα μεσω διαδικτυου? Πως? Πρεπει να εγγραφω σε καποια υπηρεσια? 5. διαβασα περι αντιγραφης επαφων απο sim σε καρτα μνημης και αντιστροφα. Εγω θελω να αποθηκευονται ολες οι επαφες μονο στη sim αλλα δεν ειδα να υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη. Πως το κανω? 6. Ειναι δυνατο, να εχω backup απο το παλιο μου νοκια μεσω pc suite, και να το κανω restore στο νεο μου e61i? 7. Θελω να συνδεομαι με ασυρματα τοπικα δικτυα αν παω καπου και υπαρχουν διαθεσιμα. Πρεπει να βαλω password wep, για να ειμαι ασφαλης? Το wep μπλοκαρει προσβαση σε wifi δικτυο μονο για εισερχομενη κινηση προς το τηλεφωνο μου ή βαζοντας wep θα εχω προβλημα να συνδεθω σε ασυρματο δικτυο(εξερχομενη κινηση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Αν καποιος θεωρει οτι οι πιο πανω αποριες πρεπει να ποσταριστουν αλλου, επειδη δεν θελω να μεινουν αναπαντητες(στο μεταξυ ψαχνω και διαβαζω), ας μου πειτε που ειναι το καταλληλο μερος να ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 To ς το γράφεις πατώντας το w. Για να κάνεις βιντεοκλήσεις πρέπει να εισαι σε περιβάλλον σήματος 3G και να έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία από τον παροχέα. Ομοίως και για τον αποδεκτη της κλήσης. Αυτονόητο ότι πρεπει να εχει συσκευή που να υποστηρίζει βιντεοκλήσεις. Για αλλαγη από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες, πατάς το βελάκι που κοιταζει προς τα επάνω και ταυτοχρονα ( δεν το αφηνεις) πατας το chr. Ερωτηση 6, ναι γινεται. Ερωτηση 4,5 και 7, δεν γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Για αλλαγη από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες, πατάς το βελάκι που κοιταζει προς τα επάνω και ταυτοχρονα ( δεν το αφηνεις) πατας το chr. ποιο βελακι, το μπλε ή το απλό? Και με τα 2 παντως, δεν εκανα δουλεια. Με πετα στην εναλλαγη γλωσσας. Μα ειναι δυνατον καθε φορα που θελω να γραψω λατινικο χαρακτηρα να αλλαζω γλωσσα? Το rotating πως μπορω να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ποιο βελακι, το μπλε ή το απλό? Και με τα 2 παντως, δεν εκανα δουλεια. Με πετα στην εναλλαγη γλωσσας. Μα ειναι δυνατον καθε φορα που θελω να γραψω λατινικο χαρακτηρα να αλλαζω γλωσσα? Το rotating πως μπορω να το κανω? Το απλό βελάκι πατάς, όχι το μπλε. Ναι, σε πηγαινει στην εναλλαγη γλώσσας, δεν σου την αλλάζει αυτόματα. rotating? Μηπως εννοείς για τις φωτογραφίες στην οθόνη? Εχει επιλογή "περιστροφή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 rotating εννοουσα εναλλαγη χαρακτηρων. μα πρεπει να πηγαινω μεσω μενου, να αλλαζω γλωσσα για να γραψω ενα λατινικο χαρακτηρα? δεν υπαρχει συντομοτερος τροπος? 3 μενου και 5 κλικ για να γραψω ενα ξενο γραμμα? ειναι ποτε δυνατον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 rotating εννοουσα εναλλαγη χαρακτηρων. μα πρεπει να πηγαινω μεσω μενου, να αλλαζω γλωσσα για να γραψω ενα λατινικο χαρακτηρα? δεν υπαρχει συντομοτερος τροπος? 3 μενου και 5 κλικ για να γραψω ενα ξενο γραμμα? ειναι ποτε δυνατον? Ο τρόπος εναλλαγης της γλώσσας που σου είπα δεν είναι χρονοβορος!! Ουτε μενου εχει! Απλα πατας το απλό βελακι και το chr ταυτοχρονα και σε βάζει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο μενου εναλλαγης γλώσσας οπου απλά εσυ επιλέγεις english.... Μήπως κατι δεν γινεται σωστα στο κινητό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ok, το ιδιο πραγμα λεμε, αυτο που λες βλεπω. Απλα δεν περιμενα οτι πρεπει να πηγαινω σε μενου για να αλλαξω γλωσσα. Ειναι σαν στο pc να πηγαινω κατω στο taskbar να αλλαζω γλωσσα, τι χασιμο χρονου! Ενω πατας alt-shift και αλλαζει μονομιας. Στα απλα κινητα, με απλο πατημα πληκτρου πολλες φορες εναλλασει τους 3 χαρακτηρες που του αντιστοιχουν+τους αντιστοιχους λατινικους. Ενω εδω μονο μεσω μενου. Κριμα, δυσχρηστο το θεωρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 πχ. χθες ηθελα να δημιουργησω ενα νεο φακελο, και να εχει ονομα με λατινικα γραμματα. Ε, αυτο το τοσο εξυπνο κολπο με την αναδυση μενου για επιλογη γλωσσας, δεν δουλευε. Επρεπε να δωσω ονομα, αναγκαστικα ελληνικο. edit: τελικα γινονταν με αγγλικα. eyzhn ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Παίδες αν καποιος κανει hard reset, πως μπορεί να ξανα τρέξει εφαρμογες που εχει η κάρτα μνημης? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Δεν εχω βρει ακομη τον τροπο να παραμετροποιησω οπως θελω την επιφανεια εργασιας. Θελω, κατω απο τα εικονιδιακια τα οποια οπως καταλαβα ειναι συγκεκριμενα σε αριθμο(7), να προσθεσω κι αλλες λειτουργιες, σαν συντομογραφιες, να την εχω προσβασιμες με το πατημα ενος κουμπιου. Πχ. να εχω προσβαση σε μια εφαρμογη που εγκατεστησα. Ή να εχω προσβαση με ενα κλικ στην επιλογη ηχογραφησης φωνης που με ενδιαφερει. Πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 1. ο οπερα δειχνει flash σε ιστοσελιδες? ακομη δεν τον δοκιμασα. Παντως ο ενσωματωμενος browser δεν δειχνει. Πως να το κανω να δειχνει? 2. Επισης, για τα ασυρματα δικτυα, βαλατε wep password? 3. Mε bluetooth μεταφερετε αρχεια απο τον υπολογιστη? Πιανω ταχυτητες 67kb/s με bluetooth. Ταχυτατο το θεωρω μεν, αλλα οταν ειναι να μεταφερω αρχεια βιντεο, περιμενω και μιση ωρα. Υπαρχει ταχυτερος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 το τηλ δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα.εσυ απο που το πηρες γιατι στην νοκια που ρωτησα εγω το περιμενουν αυγουστο.το περιμενω να το αγορασω αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 το τηλ δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα.εσυ απο που το πηρες γιατι στην νοκια που ρωτησα εγω το περιμενουν αυγουστο.το περιμενω να το αγορασω αμεσως απο πλαισιο με σφραγιδα αλφα κοπυ και ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο που σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι παραεισαγωγη αλλα κανονικη για την ελλαδα!χεστη την νοκια!πλαισιο πηγαινε...βεβαια τωρα λεει αναμενομενο αρα δεν εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 το τηλ δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα.εσυ απο που το πηρες γιατι στην νοκια που ρωτησα εγω το περιμενουν αυγουστο.το περιμενω να το αγορασω αμεσως το εχει μονο το ΠΛΑΙΣΙΟ... 450 €... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 απο πλαισιο με σφραγιδα αλφα κοπυ και ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο που σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι παραεισαγωγη αλλα κανονικη για την ελλαδα!χεστη την νοκια!πλαισιο πηγαινε...βεβαια τωρα λεει αναμενομενο αρα δεν εχουν! εχω παει και στο πλαισιο για να το παρω με επιδοτηση.εχω 100 ευρω.και αυτοι το περιμενουν.απο τα μεσα ιουλιου παω στο πλαισιο και το περιμενουν.εχω γινει γραφικος.μονο στο σαιτ της κοσμοτε το ειδα αλλα δεν μπορω να παω εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 το τηλ δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα.εσυ απο που το πηρες γιατι στην νοκια που ρωτησα εγω το περιμενουν αυγουστο.το περιμενω να το αγορασω αμεσως Μονο πλαισιο, απο εκει το πηρα. Δεν ξερω τι συμφωνια εχουν κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjpsal Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Eνδιαφερομαι να αγορασω το Ε61i αλλα στο πλαισιο δεν υπαρχει διαθεσιμο.Υπαρχει στο expansys αλλα θα υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες? Αν καποιος γνωριζει... Παράθεση cogito ergo sum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts