gbil Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δεν έχεις πει όμως τι firmware έχει, *#0000# Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Φιλε Powerslave δες και πες μας τι firmware εχεις πρωτα,πατωντας ''*#0000#'' στο πληκτρολογιο σου.Αν δεις οτι ειναι υποδιαιστερη απο την v.2 φροντισε να την αναβαθμισεις και στη συνεχεια να κανεις οτι σου προτεινε ο φιλος leonidakos,δηλαδη να ανατρεξεις σε φορουν της Νοκια και να αναζητησεις το προγραμματακι ''Nokia Network Bridge''. Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μάλλον για το 1.06 το κόβω να έχει ο φίλος Powerslave... Με το 2.06 μπορώ να συνδεθώ σχεδόν παντού, αν δεν υπήρχε και το ηλίθιο bug με το restart μετά την αποσύνδεση απο ad-hoc...:( Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerslave Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μάλλον για το 1.06 το κόβω να έχει ο φίλος Powerslave... Με το 2.06 μπορώ να συνδεθώ σχεδόν παντού, αν δεν υπήρχε και το ηλίθιο bug με το restart μετά την αποσύνδεση απο ad-hoc...:( 1.0610.04.04 Τι κάνω στην προκειμένη? Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλα έχω ενα εφιαλτικό πρόγραμμα... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Αναβαθμίζεις το firmware, είτε μέσω του Nokia Software Update ή το πάς σε κάποιο Nokia Center... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerslave Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Mille merci φίλε μου silencer51! To upgrade έγινε και όλα λειτουργούν jet! Το μόνο θέμα που έχει μείνει είναι αυτό με την μεταφορά των επαφών μου απο το w800i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Ποια έκδοση έβαλες? Για κάνε ενα *#0000# και πες μας... Μπας και έχει βγεί η 3.06... Δοκίμασε επίσης να συνδεθείς με ad-hoc δίκτυο και να κάνεις disconnect μετά... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σήμερα μου ήρθε και η clear crystal case για το Ε61 που πήρα απ' το eBay... Πολύ καλή, έχει τέλεια εφαρμογή (χωρίς τριγμούς κ.λ.π.), προστατεύει άψογα το κινητό και δεν εμποδίζει την χρήση του. Αυξάνει ανεπαίσθητα το βάρος και ελαφρώς το πάχος. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα... ;-) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σήμερα μου ήρθε και η clear crystal case για το Ε61 που πήρα απ' το eBay... Πολύ καλή, έχει τέλεια εφαρμογή (χωρίς τριγμούς κ.λ.π.), προστατεύει άψογα το κινητό και δεν εμποδίζει την χρήση του. Αυξάνει ανεπαίσθητα το βάρος και ελαφρώς το πάχος. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα... ;-) Μπορεις να μου πεις ακριβως πια πηρες (αν μπορεις να μου δωσεις link απο ebay) Γιατι εχω διαβασει απο αλλους οτι και τελεια εφαρμογη δεν εχουν και τριγμους εχουν! Και αν επιτρεπεται σε τι τιμη την πηρες? Ακομα εχουν αναφερθει οτι με αυτες τις θηκες υπαρχει ενα προβλημα στη χρηση τω ακριανων κουμπιων (εμποδιζονται απο το γυρω-γυρω της θηκης) Για πες την δικια σου εμπειρια! Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πήρα αυτήν: http://cgi.ebay.co.uk/Crystal-Hard-Case-for-Nokia-E61_W0QQitemZ130058243791QQihZ003QQcategoryZ20367QQtcZphotoQQcmdZViewItem Πρόσεξε: δεν ειναι πρόσοψη, ειναι θήκη, δηλαδή κουμπώνει απο πάνω κι απο κάτω απο το κινητό. Ίσως ειμαι τυχερός, αλλα πραγματικά έχει τέλεια εφαρμογή. Κοστίζει 1,5 λίρες και σκοπεύω να πάρω 1-2 ακόμη για backup οταν γρατζουνιστεί αυτή που έχω. Απο πλευράς χρηστικότητας, πάλι την βρίσκω πολύ καλή - δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα πλαινά κουμπιά, ούτε και με το on/off (έχω όμως σχετικά λεπτά δάχτυλα). Σε γενικές γραμμές ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πήρα αυτήν: http://cgi.ebay.co.uk/Crystal-Hard-Case-for-Nokia-E61_W0QQitemZ130058243791QQihZ003QQcategoryZ20367QQtcZphotoQQcmdZViewItem Πρόσεξε: δεν ειναι πρόσοψη, ειναι θήκη, δηλαδή κουμπώνει απο πάνω κι απο κάτω απο το κινητό. Ίσως ειμαι τυχερός, αλλα πραγματικά έχει τέλεια εφαρμογή. Κοστίζει 1,5 λίρες και σκοπεύω να πάρω 1-2 ακόμη για backup οταν γρατζουνιστεί αυτή που έχω. Απο πλευράς χρηστικότητας, πάλι την βρίσκω πολύ καλή - δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα πλαινά κουμπιά, ούτε και με το on/off (έχω όμως σχετικά λεπτά δάχτυλα). Σε γενικές γραμμές ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ξερω τι στυλ ειναι. Αφου το λες θα παρω και εγω μαλλον. Ελπιζω να με βολεψει γιατι μου αρεσει σαν ιδεα αν και λαιβ δεν εχω δει καμμια! Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Απο τη στιγμή που μιλάμε για κόστος 5-6 ευρώ, πιστεύω ειναι μια καλή επένδυση... ;-) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Απο τη στιγμή που μιλάμε για κόστος 5-6 ευρώ, πιστεύω ειναι μια καλή επένδυση... ;-) Οντως, γελοιο το ποσό. Μολις παραγγειλα μια. Μια απορια που ειχα παντα. Γιατι κανενας δεν φερνει τετοιες θηκες (και με σιλικονη) στην ελλαδα. Νομιζω θα πουλουσαν πολυ καλα. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 είναι εδώ! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αλλά έγκυρες πληροφορίες, η Nokia ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του λογισμικού 3.0633.09.04 το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει και ανανεωμένο SIP client με NAT Traversal! Η έκδοση παρέχεται σε επιλεγμένους πελάτες για beta testing και αναμένεται για κυκλοφορία εντός ολίγου! Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Καλημερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι γινετε με το gmail,οταν προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει οτι ο server δεν δεχετε το ποιστοπιοιτικο μπλα,μπλα..... Eπισης, μηπως ξερουμε για rss reader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Καλημερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι γινετε με το gmail,οταν προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει οτι ο server δεν δεχετε το ποιστοπιοιτικο μπλα,μπλα..... Eπισης, μηπως ξερουμε για rss reader? Την εφαρμογη του gmail την έχεις? Αν οχι http://gmail.com/app απο τον browser του τηλεφωνου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Την εφαρμογη του gmail την έχεις? Αν οχι http://gmail.com/app απο τον browser του τηλεφωνου σου. Thank you Lazarost:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Καλημερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι γινετε με το gmail,οταν προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει οτι ο server δεν δεχετε το ποιστοπιοιτικο μπλα,μπλα..... Eπισης, μηπως ξερουμε για rss reader? Panagiog, είναι κρίμα να κατεβάζεις τις όποιες εφαρμογές, από τη στιγμή που μπορείς να ρυθμίσεις τον ενσωματωμένο email client για το gmail :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Panagiog' date=' είναι κρίμα να κατεβάζεις τις όποιες εφαρμογές, από τη στιγμή που μπορείς να ρυθμίσεις τον ενσωματωμένο email client για το gmail :) Πολυ καλυτερα! Ευχαριστω πολυ κ τους δυο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Βγήκε η 3.06 στο NSU... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Μια χαρά πήγε το update και είναι όντως πιο γρήγορο το τηλέφωνο τώρα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Βγήκε η 3.06 στο NSU... silencer51, μπορείς να μου δώσεις το πλήρες περιγραφικό νούμερο του λογισμικού ;; π.χ. 3.06xx.xxxx κ.λ.π. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 3.0633.09.04 Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Παίδες ερώτηση προς όσους το έχουν βάλει: Το κλασσικό bug της 2.06 με το restart μετά απο αποσύνδεση απο δίκτυο ad-hoc, έχει εξαλειφθεί; Στα Nokia Shop λογικά θα υπάρχει το νέο firmware, σωστά; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Παιδια το βαλατε το νεο update...εγω δεν μπορω, μου λεει οτι δεν υπαρχει νεο firmware για το κινητο μου. Τι συμβαινει? Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts