ngel Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ξέρουμε αν θα βγεί νέα rom για το e61...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ξέρουμε αν θα βγεί νέα rom για το e61...;;; Όταν λες ROM ενοείς καινούργιο firmware? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 yeap... μπερδεύτηκα... !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Η αλήθεια ειναι οτι το εχει ξεχάσει η Νόκια το Ε61... :( Δε λέω, καλή η v.3 του firmware αλλα έχει κι αυτή bugs και περιθώρια για βελτιώσεις... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 εβαλα στο ε61ι μου το νεο 2.0633... firmware και εχει μια νεα? επιλογη στις ρυθμισεις>τηλεφωνου γενικες "προβλεψη εισαγ.κειμενου".τι ειναι αυτο?τ9?πως ενεργοποιειται ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 εβαλα στο ε61ι μου το νεο 2.0633... firmware και εχει μια νεα? επιλογη στις ρυθμισεις>τηλεφωνου γενικες "προβλεψη εισαγ.κειμενου".τι ειναι αυτο?τ9?πως ενεργοποιειται ξερει κανεις? Είναι η επιλογή του λεξικού Τ9. Από εδώ ρυθμίζεις αν ανοίγοντας το τηλέφωνο θα το έχει ενεργοποιημένο ή όχι. Έτσι κι αλλιώς, οπουδήποτε πληκτρολογείς κείμενο, πάντα έχεις την επιλογή αν θα χρησιμοποιείς λεξικό ή όχι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 εβαλα στο ε61ι μου το νεο 2.0633... firmware και εχει μια νεα? επιλογη στις ρυθμισεις>τηλεφωνου γενικες "προβλεψη εισαγ.κειμενου".τι ειναι αυτο?τ9?πως ενεργοποιειται ξερει κανεις? Ναι το T9 είναι! Τι δεν είχες την επιλογή αυτή πριν... δλδ το Τ9;:confused: Ίσως επειδή έχει qwerty keyboard.:O Για να το ενεργοποιήσεις απλά βάζει αυτή την επιλογή στο Ενεργοποιημένο. Edit: Με πρόλαβε ο Πάνος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 δεν καταλαβα....!εχω τ9 τωρα?αφου το εχω ενεργοποιημενο και δεν μου "προβλεπει" λεξεις οπως σε αλλα κινητα νοκια που ειχα!το κινητο εχει qwerty πληκτρολογιο μηπως γιαυτο δεν λειτουργει?γιατι δεν χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 καλημέρα παιδιά, Πήρα το Ε61i και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω το Ε50 και χρησιμοποιούσα το TIM PLUS και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Μου έστειλαν με μαιλ τις ρυθμίσεις για το Ε61i και τις πέρασα. Έχω βάλει τον όπερα μίνι και στα δύο κινητά. Όταν πάω να φορτώσω μια σελίδα με ρωτάει να επιλέξω το σημείο πρόσβασης, επιλέγω το ΤΙΜ PLUS, προσπαθεί να συνδεθεί και δεν συνδέεται ποτέ. Κάποιες φορές με ρωτάει και ξαναρωτάει να επιλέξω σημείο πρόσβασης και κάποιες άλλες φορές βγάζει κατευθείαν το εξής μήνυμα: There was a problem connecting. Please go to Tools-Settings and perform the connection test. error 3.0.6. Σημειωτέον οτι η συνδρομή Plus ειναι ενεργοποιημένη για το μήνα. Ποιό είναι το connection test? Μήπως το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό? (μου το είπαν σε κατάστημα WIND αυτό). Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος βοηθήστε γιατί ένας από τους λόγους που πήρα αυτό το κινητό είναι για να μπαίνω σε σελίδες που με το Ε50 μπαίνω κανονικότατα. Ευχαριστώ Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 καλημέρα παιδιά, Πήρα το Ε61i και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω το Ε50 και χρησιμοποιούσα το TIM PLUS και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Μου έστειλαν με μαιλ τις ρυθμίσεις για το Ε61i και τις πέρασα. Έχω βάλει τον όπερα μίνι και στα δύο κινητά. Όταν πάω να φορτώσω μια σελίδα με ρωτάει να επιλέξω το σημείο πρόσβασης, επιλέγω το ΤΙΜ PLUS, προσπαθεί να συνδεθεί και δεν συνδέεται ποτέ. Κάποιες φορές με ρωτάει και ξαναρωτάει να επιλέξω σημείο πρόσβασης και κάποιες άλλες φορές βγάζει κατευθείαν το εξής μήνυμα: There was a problem connecting. Please go to Tools-Settings and perform the connection test. error 3.0.6. Σημειωτέον οτι η συνδρομή Plus ειναι ενεργοποιημένη για το μήνα. Ποιό είναι το connection test? Μήπως το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό? (μου το είπαν σε κατάστημα WIND αυτό). Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος βοηθήστε γιατί ένας από τους λόγους που πήρα αυτό το κινητό είναι για να μπαίνω σε σελίδες που με το Ε50 μπαίνω κανονικότατα. Ευχαριστώ Το ότι το κινητό δεν είναι συμβατό δεν παίζει, στο εγγυώμαι εγώ. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τις ρυθμίσεις. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να πάω και να συγκρίνω το σημείο πρόσβασης μέσω του οποίου συνδέεσαι κανονικά στο Ε50 με αυτό του Ε61i. Ή αν δημιουργήσω ένα νέο σημείο πρόσβασης στο Ε61i ίδιο με του Ε50. Τα σημεία πρόσβασης βρίσκονται στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το έκανα μόλις πήρα το κινητό για να το δουλέψω και αφού είδα οτι δεν... τότε μίλησα με την ΤΙΜ και μου έστειλαν τις ρυθμίσεις. Αν έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα θα το εκτιμούσα. Το έχω καμιά βδομάδα. Σε λίγο θα το κάνω σουβέρ... Μέσω ΤΙΜ internet πάντως συνδέεται. Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Κοιτα φιλε μου επειδη το ειχα κ γω το κινητο και με τιμ πλας το δουλευα συνεχεια σιγουρα κατι δεν κανεις σωστα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό το έκανα μόλις πήρα το κινητό για να το δουλέψω και αφού είδα οτι δεν... τότε μίλησα με την ΤΙΜ και μου έστειλαν τις ρυθμίσεις. Αν έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα θα το εκτιμούσα. Το έχω καμιά βδομάδα. Σε λίγο θα το κάνω σουβέρ... Μέσω ΤΙΜ internet πάντως συνδέεται. Εφόσον κάνεις τις ρυθμίσεις από το Ε50 στο Ε61i θα έπρεπε να δουλεύει...:wacko: Να σε ρωτήσω, τις Προχωρημένες ρυθμίσεις τις κάνεις...; Αν πας στο εν λόγω σημείο πρόσβασης, το ανοίξεις και πατήσεις Επιλογές > Προχωρημ. Ρυθμίσεις εμφανίζονται και άλλες ρυθμίσεις. Στο λέω διότι δεν είναι και τόσο προφανείς οι "ριμάδες":p και ίσως να μην τις έχεις προσέξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Καλημέρες πολλές σε όλους. Τις ρυθμίσεις τις περνάω όλες μια προς μια από το ένα κινητό στο άλλο. Το σημείο πρόσβασης το έχω φτιάξει και σβήσει πολλές φορές. Και έχω περάσει και τις προχωρημένες ρυθμίσεις. Τις ρυθμίσεις τις έχω περάσει μαζί και με άλλο άτομο γιατί αρχίζω να ανησυχώ για την ψυχική μου ηρεμία!! Πήγα και σε άλλο κατάστημα WIND αλλά εκεί η κοπελιά δεν το είδε το μοντέλο στον υπολογιστή της και μου είπε οτι ή δεν υποστηρίζεται και αφού δεν έχει περαιτέρω ενημέρωση δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τέλος πάντων. Σας ευχαριστώ. Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 φιλε μου σβησε ολες τισ ρυθμισεις βαλε τον οδηγο ρυθμισεων και θα σου κανει τρια προφιλ wind internet windpplus kai wind mms.to wind internet svisto den soy xreiazete.αυτο που θα δουλευεις ειναι το πλας.στον ιστο βαλε σημειο προσβασης ερωτηση παντα ωστε να επιλεγεισ εσυ το wind plus.και πες μας τι εγινε.στην τιμ εχεισ ενεργοποιησει gprs στην γραμμη σου?μηπως ειναι παλια σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemlah Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Γεια σας παιδιά, Πήρα σήμερα το Nokia e61i και μέχρι τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Μια ερώτηση, είδα ότι έχω Firmware 1.0633.22.05 και είδα ότι νεότερη έκδοση είναι στα 2.0XXX με ένα κάρο αλλαγές: http://www.aikon.ch/vb/showthread.php?t=18519 Παράλληλα πάντως διάβασα ότι η firmware αυτή είναι αργή και πολύ buggy. Την δοκίμασε κανείς? αξίζει ή θα μπλέξω? Ευχαριστώ Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Γεια σας παιδιά, Πήρα σήμερα το Nokia e61i και μέχρι τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Μια ερώτηση, είδα ότι έχω Firmware 1.0633.22.05 και είδα ότι νεότερη έκδοση είναι στα 2.0XXX με ένα κάρο αλλαγές: http://www.aikon.ch/vb/showthread.php?t=18519 Παράλληλα πάντως διάβασα ότι η firmware αυτή είναι αργή και πολύ buggy. Την δοκίμασε κανείς? αξίζει ή θα μπλέξω? Ευχαριστώ Βασίληςεγω το εχω 5 μηνες και ειμαι πρωτη φορα τοσο ευχαριστημενος απο νοκια κινητο!εβαλα την 2.0....και δεν ειδα κολληματα...οπως και πριν δηλαδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 καλησπέρα σε όλους Κατ'αρχήν είμαι κοριτσάκι.... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά αυτό που έκανα είναι να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησα να μου στείλουν τις ρυθμίσεις όσο και να λένε οτι δεν καλύπτεται το τηλέφωνο. Το ωραίο είναι οτι αυτά που είχα φτιάξει εγώ είναι ακριβώς τα ίδια με το σημείο πρόσβασης που δημιουργήθηκε αφού αποθήκευσα τις ρυθμίσεις της WIND. Tι κόλλημα έφαγε δεν ξέρω. Πάντως αυτη την κάρτα SIM την είχα στο Ε50 (το οποίο έχω ακόμα σαν δεύτερο τηλέφωνο) και δουλεύει κανονικότατα. Γενικά πάντως η πρόσβαση με το Ε50 ήταν πιό ομαλή. Με πετάει κάποιες φορές τώρα και ας έχω σήμα. Αλλά από το να μην έχω καθόλου πρόσβαση δεν με νοιάζει καθόλου. Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Έκανα μεταφορά των επαφών από το Ε50 στο Ε61 και παρατηρώ οτι ενώ μέσα στις επαφές είναι κανονικά τα τηλέφωνα με τα ονόματα δεν μου βγάζει το όνομα αλλά μόνο το νούμερο όταν με καλούν. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπερδευτούν τα τηλέφωνα με τις επαφές? Ευχαριστώ Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 καλησπέρα σε όλους Κατ'αρχήν είμαι κοριτσάκι.... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά αυτό που έκανα είναι να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησα να μου στείλουν τις ρυθμίσεις όσο και να λένε οτι δεν καλύπτεται το τηλέφωνο. Το ωραίο είναι οτι αυτά που είχα φτιάξει εγώ είναι ακριβώς τα ίδια με το σημείο πρόσβασης που δημιουργήθηκε αφού αποθήκευσα τις ρυθμίσεις της WIND. Tι κόλλημα έφαγε δεν ξέρω. Πάντως αυτη την κάρτα SIM την είχα στο Ε50 (το οποίο έχω ακόμα σαν δεύτερο τηλέφωνο) και δουλεύει κανονικότατα. Γενικά πάντως η πρόσβαση με το Ε50 ήταν πιό ομαλή. Με πετάει κάποιες φορές τώρα και ας έχω σήμα. Αλλά από το να μην έχω καθόλου πρόσβαση δεν με νοιάζει καθόλου. Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Έκανα μεταφορά των επαφών από το Ε50 στο Ε61 και παρατηρώ οτι ενώ μέσα στις επαφές είναι κανονικά τα τηλέφωνα με τα ονόματα δεν μου βγάζει το όνομα αλλά μόνο το νούμερο όταν με καλούν. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπερδευτούν τα τηλέφωνα με τις επαφές? Ευχαριστώ οταν βγαινει μονο το νουμερο οταν σε καλουν το πιο πιθανο ειναι να εχεις τα νουμερα εις διπλουν στον καταλογο σου!το ειχα παθει και εγω και τα πηρα ενα ενα και εσβησα τα διπλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 καλησπέρα, το τσέκαρα αυτό αλλά δεν υπάρχουν διπλές εγγραφές. Επίσης όταν καλώ το νούμερο δεν βγάζει το όνομα της επαφής και παραμένει το νούμερο σαν να μην υπάρχει επαφή. Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Ξέρουμε αν θα βγει νέο firmware για το Ε61; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Nokia E61i software removed - 7 April 2008 Support for E61i has temporarily been removed from the Nokia Software Updater service. Other Nokia products are not affected. Support will be reintroduced as soon as possible. We apologize for any inconvenience this may cause. http://europe.nokia.com/A4577225 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ξεκινω με παραπονα, γιατι οι moderators θεωρουν οτι μονο σε αυτο εδω το τοπικ ισως ξερει κατι να μου πει για οσα θελω. Επειδη ειναι καπως εξειδικευμενο, θεωρησα οτι αφορα γενικοτερα τα κινητα της νοκια, και ποσταρα πρωτα αλλου. Κλειδωθηκαν τα θεματα, και εγω τωρα, μεσα στα λιγα ατομα που κοιταζουν αυτο εδω το τοπικ(ποσοι εχουν e61 και e61i πια), πρεπει να περιμενω μηπως καποιος ξερει κατι. Λες και αν ειναι μια συσκευη που ψαχνω διαθεσιμη, θα ειναι μονο για το δικο μου μοντελο(μεγαλη η χαρη του) και οχι πχ. για μια ολοκληρη σειρα νοκια τηλεφωνων. Συγχωρεστε με, αλλα ηθελα να τα πω. Και απευεθυνω τα παραπανω στους mods, που θεωρω οτι σκεφτηκαν στενοκεφαλα(εχει αυτο το τηλεφωνο, πρεπει να ρωτησει εκει και μονο εκει). Και παιρνω στις ερωτησεις, και οποιος ξερει κατι ας πει. Αρχικη καταχωρηση(αντιγραφη εδω): Εχω nokia series 60 3rd edition, αλλα ποσταρω εδω γιατι νομιζω οτι το θεμα connectivity οπως το θετω, μαλλον αφορα γενικοτερα τα nokia. Να σημειωσω οτι το κινητο μου εχει bluetooth. Θα με ενδιεφερε να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος, να συνδεσω το κινητο μου με τηλεοραση, και να βλεπω στην tv, την εικονα και οτι δειχνει το κινητο. Πως μπορει να γινει μια τετοια συνδεση, με καλωδιο, bluetooth ή ότι άλλο σχετικο? Επισης, παρόμοια, θα με ενδιέφερε αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης ποντικιού(mouse) με το κινητό. Για πληκτρολογιο νομιζω ότι υπάρχει λυση. Πειτε οτι ξερετε σχετικα, αν γινεται, χρήματα περιπου, που μπορω να τα βρω, αν υπαρχουν κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Έχεις κάνει κάποιο search στο google για αυτά που ζητάς; Δε νομίζω να υπάρχει κανένα από τα δύο! BTW εγώ έχω ακόμα Ε61 και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 εγωεχω το Ε61i εδω και 7 μηνες και ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του που για πρωτη φορα τα 14 χρονια που εχω κινητο δεν θελω να το αλλαξω μετα απο ενα χρονο με την αναβαθμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts