Jump to content

Samsung Galaxy S23+

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 443
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

6 ώρες πριν, markosm711 said:

Παιδιά με το πακέτο ελληνικών τι γίνεται τέλος?

Αν εννοείς την υποστήριξη των ελληνικών στο ai και όχι μόνο στην Sammy  η απάντηση είναι τίποτα ακόμα..... Και θεωρώ πως θα πάρει αρκετό καιρό για να μπουν.

7 minutes ago, ioannis. said:

Αν εννοείς την υποστήριξη των ελληνικών στο ai και όχι μόνο στην Sammy  η απάντηση είναι τίποτα ακόμα..... Και θεωρώ πως θα πάρει αρκετό καιρό για να μπουν.

Δεν έχει καθόλου ελληνικά στην μετάφραση ενώ είχε πριν 

Μετά από το s23 plus που μου το έκλεψαν πήγα στο Α55.να ξαναπάρω το s23 plus h to s24 plus?pποσες αναβαθμίσεις θα πάρει ;ρωτάω γιατί το s24 exei exynos και με ξενερώνει η υπερθέρμανση 

Edited by anastasiah

3 ώρες πριν, anastasiah said:

Μετά από το s23 plus που μου το έκλεψαν πήγα στο Α55.να ξαναπάρω το s23 plus h to s24 plus?pποσες αναβαθμίσεις θα πάρει ;ρωτάω γιατί το s24 exei exynos και με ξενερώνει η υπερθέρμανση 

Να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να ανακοινωθεί οριστικά τι επεξεργαστή θα έχει το s25 plus, φημολογείται ότι όλα τα s25 θα έχουν snapdragon επειδή εκεί δουλεύει καλύτερα η τεχνητή νοημοσύνη.Αν βιάζεσε πάρε το s23 plus πάλι.

15 ώρες πριν, markosm711 said:

Δεν έχει καθόλου ελληνικά στην μετάφραση ενώ είχε πριν 

Ούτε το Bixby είχε ούτε το ai υποστηρίζει ελληνικά, σε κάποιες εφαρμογές υπήρχε μια παρουσία ελληνικών όπως πχ μετάφραση s penπου με το 6.1.1 χάθηκε και αυτή 

2 minutes ago, ioannis. said:

Ούτε το Bixby είχε ούτε το ai υποστηρίζει ελληνικά, σε κάποιες εφαρμογές υπήρχε μια παρουσία ελληνικών όπως πχ μετάφραση s penπου με το 6.1.1 χάθηκε και αυτή 

Επίσης σε πολλά αν όχι σε όλα τα 23αρια μετά την αναβάθμιση στο zoom  της κάμερας υπάρχει θέμα......

Edited by ioannis.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας!Εχω το s23plus εδω και ενα χρονο και εχω φορτιστη 25watt απο παλιοτερη συσκευη.Σκεφτομαι να παρω 45 watt φορτιστη,αλλα φοβαμαι μηπως χαλασει την μπαταρια πιο γρηγορα και δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα.λετε οτι αξιζει η αλλαγη;Κι αν ναι ποιον φορτιστη να παρω γιατι βλεπω εχει διαφορες επιλογες.Σας κουρασα,αλλα κουβεντα να γινεται.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Παιδια απο την τελευταια ενηνερωση και μετα οταν τραβαω βιντεο δεν μου εχει την επιλογη να βγαζω φωτογραφια.εχει καποια ρυθμιση να το ξαναβαλω;;με βολευε πολυ

Παιδια, έχω θέμα με το δακτυλικό...τον τελευταίο καιρό δεν πιάνει καθόλου. Τις πταίει; 

56 minutes ago, daskalos24 said:

Παιδια, έχω θέμα με το δακτυλικό...τον τελευταίο καιρό δεν πιάνει καθόλου. Τις πταίει; 

Μηπως εβαλες κανενα τζαμακι καινουριο;εγω πηρα ενα απο shein και δεν επιανε και το αλλαξα και ολα καλα

4 ώρες πριν, andreaslps said:

Παιδια απο την τελευταια ενηνερωση και μετα οταν τραβαω βιντεο δεν μου εχει την επιλογη να βγαζω φωτογραφια.εχει καποια ρυθμιση να το ξαναβαλω;;με βολευε πολυ

Μήπως τραβάς video σε HDR 10+

Εάν ναι τότε αυτή η ρύθμιση φταίει 

44 minutes ago, redcom7 said:

Μήπως τραβάς video σε HDR 10+

Εάν ναι τότε αυτή η ρύθμιση φταίει 

Μ'εσωσες αδερφε ευχαριστω

1 hour ago, daskalos24 said:

μπα, όχι, δεν έχω βάλει!

Δοκιμασε να σβησεις τα δαχτυλικα αποτυπωματα ολα και να ξανα κανεις απο την αρχη

Edit

2 ώρες πριν, daskalos24 said:

μπα, όχι, δεν έχω βάλει!

Δοκίμασε να τα περάσεις από την αρχή με ενεργή την ευαισθησία αφης.

Edited by Kostas_Ts_86