kek Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 (edited) Quote Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα του PWM (pulse width modulation). ουδεν εχει γινει αντιληπτο απο τη μερια μου. Edited September 22, 2023 by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 1 hour ago, EricssonyFan said: Βρε τις συμπτώσεις.. Δηλαδή? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα του PWM (pulse width modulation). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο (κατά σατανική σύμπτωση από όταν πήρα το s22u) μέχρι και σήμερα με το s23u νιώθω μεγάλη καταπόνηση, ξηροφθαλμία κ.λπ. μετά από παρατεταμένη χρήση του τηλεφώνου. Δεν την είχα με το iphone 7 plus που είχε lcd οθόνη. Έχω διαβάσει αρκετά και βλέπω ότι η samsung έχει το χειρότερο θέμα τρεμοπαίγματος οθόνης (και η apple δεν τα πάει πολύ καλύτερα), ενώ οι Κινέζοι έχουν εκτοξευτεί σε επίπεδα 1920hz κλπ..σε σχέση με τα 240hz της samsung και τα 480hz (πρόσφατα τα βελτίωσε με το 15) της apple. ¨Εχετε άποψη? https://www.sammyfans.com/2023/05/29/display-pwm-dimming-samsung-galaxy-s23-ultra-vs-honor-apple/Είσαι απλά ευαίσθητος.... Μη διαβάζεις τέτοια, πρόκειται περί αυθυποβολής.... εγώ που το χρησιμοποιώ αρκετά δεν έχω κάτι παρατηρήσει. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 3 minutes ago, costsa41 said: Είσαι απλά ευαίσθητος.... Μη διαβάζεις τέτοια, πρόκειται περί αυθυποβολής.... εγώ που το χρησιμοποιώ αρκετά δεν έχω κάτι παρατηρήσει. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κωστα εννοειται ότι μπορεί να επηρεάζεται μικρή μερίδα κόσμου...απλώς το έχω διαπιστώσει και με το λάπτοπ oled που έχω...με κουράζει πολύ περισσότερο από το απλό χωρίς oled...και παρότι έχει 90hz refresh rate...αυτό που πειράζει εμένα βέβαια μπορεί να είναι οκ για κάποιον αλλο 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Κωστα εννοειται ότι μπορεί να επηρεάζεται μικρή μερίδα κόσμου...απλώς το έχω διαπιστώσει και με το λάπτοπ oled που έχω...με κουράζει πολύ περισσότερο από το απλό χωρίς oled...και παρότι έχει 90hz refresh rate...αυτό που πειράζει εμένα βέβαια μπορεί να είναι οκ για κάποιον αλλοΓια να το λες εσύ είναι σίγουρο ότι πραγματικά κάτι υπάρχει! Απλά επειδή είμαι κι εγώ πολύ ευαίσθητος στα μάτια το έγραψα γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Γενικά αυτές οι συσκευές που εκπέμπουν ακτινοβολία δεν είναι ότι καλύτερο για τα μάτια. Αυτό με το μπλε φως τη ρύθμιση που έχει λέω μήπως κάνει κάτι καλύτερο για σένα;Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 5 minutes ago, costsa41 said: Για να το λες εσύ είναι σίγουρο ότι πραγματικά κάτι υπάρχει! Απλά επειδή είμαι κι εγώ πολύ ευαίσθητος στα μάτια το έγραψα γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Γενικά αυτές οι συσκευές που εκπέμπουν ακτινοβολία δεν είναι ότι καλύτερο για τα μάτια. Αυτό με το μπλε φως τη ρύθμιση που έχει λέω μήπως κάνει κάτι καλύτερο για σένα; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω διαπιστώσει ότι η λειτουργία extra dim το βράδυ βοηθάει...ειδικά όταν βλέπεις την οθόνη του κινητού σε σκοτεινό περιβάλλον... 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα του PWM (pulse width modulation). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο (κατά σατανική σύμπτωση από όταν πήρα το s22u) μέχρι και σήμερα με το s23u νιώθω μεγάλη καταπόνηση, ξηροφθαλμία κ.λπ. μετά από παρατεταμένη χρήση του τηλεφώνου. Δεν την είχα με το iphone 7 plus που είχε lcd οθόνη. Έχω διαβάσει αρκετά και βλέπω ότι η samsung έχει το χειρότερο θέμα τρεμοπαίγματος οθόνης (και η apple δεν τα πάει πολύ καλύτερα), ενώ οι Κινέζοι έχουν εκτοξευτεί σε επίπεδα 1920hz κλπ..σε σχέση με τα 240hz της samsung και τα 480hz (πρόσφατα τα βελτίωσε με το 15) της apple. ¨Εχετε άποψη? https://www.sammyfans.com/2023/05/29/display-pwm-dimming-samsung-galaxy-s23-ultra-vs-honor-apple/Δοκίμασε αυτό....είχα και εγώ πονοκεφάλους και μετά από αυτό όλα καλάsent from my S23Ultra 12/512 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 και εγω που εχω ξηροφθαλμια δεν εχω καποιο θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 2 ώρες πριν, Konstantine73 said: Δοκίμασε αυτό....είχα και εγώ πονοκεφάλους και μετά από αυτό όλα καλά sent from my S23Ultra 12/512 Θα το δοκιμάσω Κωνσταντίνε. Προς το παρόν το έχω ενεργό μόνο το βράδυ. Έχεις παρατηρήσει θέματα με την απόδοση των χρωμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας; Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Θα το δοκιμάσω Κωνσταντίνε. Προς το παρόν το έχω ενεργό μόνο το βράδυ. Έχεις παρατηρήσει θέματα με την απόδοση των χρωμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας;Κανένα θέμα πλέον το έχω συνηθίσειsent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Δυστυχώς εξαφανίστηκε απο το smart lock η επιλογή ν ξεκλειδώνει με συσκευές όπως το ρολόι κτλ https://9to5google.com/2023/09/21/trusted-devices-missing/ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Δυστυχώς εξαφανίστηκε απο το smart lock η επιλογή ν ξεκλειδώνει με συσκευές όπως το ρολόι κτλ https://9to5google.com/2023/09/21/trusted-devices-missing/Δηλαδή στο κινητό σου δεν υπάρχει?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Ούτε σε μένα υπάρχει Έκανα ενημέρωση συστήματος google play τώρα ζήτησε επανεκκίνηση και επανήλθε Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Αγαπητέ Dark Lord, η ηλικία σου? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Ξέρει κάποιος όταν βγάζουμε το πενάκι πως εμφανίζεται το κουμπάκι που αχνοφαίνεται στην οθόνη με τις επιλογές του s pen? Στο 22 υπηρχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 (edited) 35 minutes ago, ddr2 said: Δηλαδή στο κινητό σου δεν υπάρχει? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο η επιλογή για αξιόπιστες συσκευές 21 minutes ago, andreas443 said: Ούτε σε μένα υπάρχει Έκανα ενημέρωση συστήματος google play τώρα ζήτησε επανεκκίνηση και επανήλθε Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ την έκανα αλλα δεν επανηλθε Edit:πηγα έλεγξα τώρα παλι και υπάρχει Edited September 23, 2023 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Περίεργο. Στο s22u είναι εκεί η επιλογή χωρίς να έχω κάνει κάτι.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, thabull said: Αγαπητέ Dark Lord, η ηλικία σου? 39 αγαπητέ μου, έχει κάποια σημασία; Edited September 23, 2023 by Dark_Lord 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 39 αγαπητέ μου, έχει κάποια σημασία;Η ενοχληση στα μάτια θα μπορούσε να οφειλεται και σε παραγοντες όπως η πρεσβυωπία (επειδη ανέφερες ότι έχεις θεμα και με το laptop). Ρώτησα λοιπόν μήπως και εισαι στα ξεκινήματα, αλλα έχεις χρόνο ακόμη..... ;-) Sent from my S23 ULTRA using Tapatalk 1 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 6 minutes ago, thabull said: Η ενοχληση στα μάτια θα μπορούσε να οφειλεται και σε παραγοντες όπως η πρεσβυωπία (επειδη ανέφερες ότι έχεις θεμα και με το laptop). Ρώτησα λοιπόν μήπως και εισαι στα ξεκινήματα, αλλα έχεις χρόνο ακόμη..... ;-) Sent from my S23 ULTRA using Tapatalk Χαχαχαα προς το παρόν λίγη μυωπία...αλλά όπου να ναι... 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Μόλις μου ήρθε. Ασφαλείας Σεπτεμβρίου είναι αυτή? Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 7 ώρες πριν, kostas197 said: Ξέρει κάποιος όταν βγάζουμε το πενάκι πως εμφανίζεται το κουμπάκι που αχνοφαίνεται στην οθόνη με τις επιλογές του s pen? Στο 22 υπηρχε Θέλεις να πεις ότι όταν είναι ξεκλείδωτο και βγάζεις το πενάκι, δεν εμφανίζεται το κουμπακι? Δοκίμασες να το δεις με τις ρυθμίσεις? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 5 minutes ago, thabull said: Θέλεις να πεις ότι όταν είναι ξεκλείδωτο και βγάζεις το πενάκι, δεν εμφανίζεται το κουμπακι? Δοκίμασες να το δεις με τις ρυθμίσεις? Ούτε σε μένα φενεται αυτό πενάκι το διάφανο για να έχω άμεση πρόσβαση στις εργασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 4 minutes ago, theopanatha13 said: Ούτε σε μένα φενεται αυτό πενάκι το διάφανο για να έχω άμεση πρόσβαση στις εργασίες. Όταν είναι κανονικά σε λειτουργία το τηλέφωνο και βγάζεις το πενάκι ή όταν είναι σε standby mode και το βγάζεις? Γιατί αν το τηλέφωνο είναι σε standby mode, θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις για να φανεί... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 2 minutes ago, thabull said: Όταν είναι κανονικά σε λειτουργία το τηλέφωνο και βγάζεις το πενάκι ή όταν είναι σε standby mode και το βγάζεις? Γιατί αν το τηλέφωνο είναι σε standby mode, θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις για να φανεί... Σε λειτουργία είναι δεν το εμφανίζει 2 minutes ago, theopanatha13 said: Σε λειτουργία είναι δεν το εμφανίζει Όταν το βγάζω εμφανίζει αυτο 3 minutes ago, theopanatha13 said: Σε λειτουργία είναι δεν το εμφανίζει Όταν το βγάζω εμφανίζει αυτο Και στη συνέχεια αυτό κενό δεν υπάρχει η συντόμευση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts