Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 ώρες πριν, Andreaszel said:

Πρόβλημα της οθόνης???μου το έχει κάνει κάποιες φορές....κ πάντα στο μενού της μπαταρίας 

Screenshot_20250406_170310_Gallery.jpg

Αν ήταν προβλημα της φυσικής οθόνης δεν θα φαινόταν στο screenshot.

Έχεις τίποτα περίεργα font/theme/launcher/goodlock setting?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

26 minutes ago, OverClocker said:

Αν ήταν προβλημα της φυσικής οθόνης δεν θα φαινόταν στο screenshot.

Έχεις τίποτα περίεργα font/theme/launcher/goodlock setting?

Γραμματοσειρά είχα ναι αλλά δε θυμάμαι ποια.θεμα από το hex που εχω πάντα. Launcher μαμά...Goodlock το navstar κ το registar για να κρύβω ευεξία συνδεδεμένες συσκευές κλπ.ειμαι με custom rom βέβαια...το galaxy mhz έχω που κ αυτό το είχα πάντα βέβαια κ έχω ρυθμό ανανέωσης 10 -96.σε ευχαριστώ για την απάντηση...αφού δεν είναι θέμα οθονης

23 ώρες πριν, Andreaszel said:

Πρόβλημα της οθόνης???μου το έχει κάνει κάποιες φορές....κ πάντα στο μενού της μπαταρίας 

Screenshot_20250406_170310_Gallery.jpg

Μου το έχει κάνει και εμένα δύο φορές σε άτακτο χρονικό διάστημα τις τελευταίες μέρες. Δεν έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση, αν παίζει ρόλο, αλλά σίγουρα όχι στο μενού της μπαταρίας. Νομίζω στη αρχική μια φορά και άλλη μια στο viber

3 minutes ago, Leongr188 said:

Μου το έχει κάνει και εμένα δύο φορές σε άτακτο χρονικό διάστημα τις τελευταίες μέρες. Δεν έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση, αν παίζει ρόλο, αλλά σίγουρα όχι στο μενού της μπαταρίας. Νομίζω στη αρχική μια φορά και άλλη μια στο viber

Με του Φεβρουαρίου είμαι σε custom rom όπως είπα...άρα δεν είναι θέμα hardware οθόνης...κάτι άλλο θα ειναι

Για να δούμε ρε παιδιά θα έρθει το UI 7 μας τα έχουν κάνει τσουρέκια ποιο μεγάλη καθυστέρηση δεν γίνεται. Και όταν με το καλό έρθει τα μισά θα λείπουν από μέσα έλεος ίσος το τελευταίο samsung που παίρνω μετά από πολλές χρονιά 

Αν έρθει η αναβάθμιση θα φαίνεται πόσους κύκλους φόρτισης έχει η δύο πχ χρόνων μπαταρία?

Η θα ξεκινήσει από την μέρα της αναβάθμισης να τους μετράει?

3 minutes ago, EricssonyFan said:

Αν έρθει η αναβάθμιση θα φαίνεται πόσους κύκλους φόρτισης έχει η δύο πχ χρόνων μπαταρία?

Η θα ξεκινήσει από την μέρα της αναβάθμισης να τους μετράει?

Δε θα λεει τίποτα γιατί μάλλον το έχουνε βγάλει.στη beta δεν υπήρχε. Ούτε στο s23 ούτε στο s24

Έχει τύχει σε κανέναν να του πειράζει τις επαφές σε κάθε συγχρονισμό;

Ξαφνικά πάει και πειράζει ετικέτες ,αλλάζει ονόματα κτλ αλλά χωρίς να τις σβήνει.

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή επαφές της Samsung.

Έκανα backup,έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή επαφές και τηλέφωνο αλλά τίποτα.Βασικα χειρότερα έγινε γιατί παλιά μου το έκανε 1 φορά το δίμηνο και τώρα το κάνει κάθε μέρα.

Υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω το factory reset ;

3 ώρες πριν, panosfx said:

Έχει τύχει σε κανέναν να του πειράζει τις επαφές σε κάθε συγχρονισμό;

Ξαφνικά πάει και πειράζει ετικέτες ,αλλάζει ονόματα κτλ αλλά χωρίς να τις σβήνει.

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή επαφές της Samsung.

Έκανα backup,έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή επαφές και τηλέφωνο αλλά τίποτα.Βασικα χειρότερα έγινε γιατί παλιά μου το έκανε 1 φορά το δίμηνο και τώρα το κάνει κάθε μέρα.

Υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω το factory reset ;

welcome to the club και έμενα που συγχρονιζω μόνο με της google το έκανε παλαιότερα .ειδικά σε επαφές με 3-4 τηλέφωνα μου έσβησε τις ετικέτες !δεν ήξερα ποιο είναι ποιανού. τώρα τελευταία -γενικό θέμα είναι από ότι κατάλαβα- είχε φάει κόλλημα η εφαρμογή contact storage και καταναλώνει τρελή μπαταρία.σήμερα από ότι φαίνεται έφτιαξε .;θα δούμε

Edited by ilka71

παντως ενημρωση ακομα  τιποτα ,  σε  Galaxy S22 +    φιλου εχει ερθει  εδω και μερικες μερες και σε σειρα  S23  ακομα,   μανταρα  τα εκανε η Samsung ! ! 

Edited by JimmisKon

9 minutes ago, JimmisKon said:

παντως ενημρωση ακομα  τιποτα ,  σε  Galaxy S22 +    φιλου εχει ερθει  εδω και μερικες μερες και σε σειρα  S23  ακομα,   μανταρα  τα εκανε η Samsung ! ! 

Σε S22 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει έρθει ενημέρωση σε ui 7 ! 

Καλησπέρα, 

Galaxy S24 Ultra συνάδελφου πήρε Oneui 7.0 πριν λίγο,είναι αγορασμένο από Γερμανία από Telekom Shop αλλά με το ευρωπαϊκό Firmware δεν έχει κάποιο ξεχωριστό του παρόχου. 

Καλημέρα. 

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα με δίκτυο cosmote στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας; 

Όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi και βγαίνω στο δρόμο πχ και αλλάζει σε δεδομένα;,  ενώ μου δείχνει κανονικά το 5G, internet δε μπαίνει. Μετά από κανένα 20λεπτο και 2,3 επανεκκινήσεις επανέρχεται.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ναι και χτες σε Εύβοια είχε προβλήματα 

Έβαζα δεδομένα 5G τίποτα δεν ανοιγε σελίδα δεν έκανε speedtest με φουλ σημα τίποτα μόνο κλήση. Μετά από επανεκκίνηση και ξανα τοποθέτηση σιμ έστρωσε.

Έχει θέμα το δίκτυο τις τελευταίες ημέρες. 

Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου από εχθές με το δίκτυο cosmote στην Αθήνα. Με επανεκκίνηση στρώνει αλλά μένεις χωρίς δεδομένα στα καλά καθούμενα ενώ δείχνει σήμα κανονικά...

Νίκος 

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση.

Αν το βάλετε σε airplane mode από την κουρτίνα,και στα καπάκια το βγάλετε, επανέρχεται.

Σε εμένα χτες δεν επανήλθε με airplane mode,έπιανε μια χαρά 5G έκανε Registry αλλά τα δεδομένα δεν δούλευαν λες και δεν έχει καν ενώ είχα απεριόριστα και δεν ήταν σε μια περιοχή το πρόβλημα το είχα αφήσει μήπως στρώσει αλλά δεν έκανε κάτι χωρίς επανεκκίνηση 

https://techblog.gr/mobile/one-ui-7-mathame-tha-ftasei-se-palaiotera-tilefona-galaxy/

Υπομονή μέχρι 24 Απριλίου. Αργούν και άλλο για το update σε έκδοση android και 1 UI.

Και για Series A ήταν Μάιο και το έκαναν Ιούνιο... Α ρε Samsung τι μας κάνεις φέτος, ελπίζω τουλάχιστον One ui 8 να έρθει γρήγορα και όχι τέτοια ανοργανωσιά. 

7 minutes ago, jim2019 said:

https://techblog.gr/mobile/one-ui-7-mathame-tha-ftasei-se-palaiotera-tilefona-galaxy/

Υπομονή μέχρι 24 Απριλίου. Αργούν και άλλο για το update σε έκδοση android και 1 UI.

Μα για το δικό μας λέει για την επόμενη εβδομάδα...

"Όσον αφορά τις ημερομηνίες, από την επόμενη εβδομάδα, η Samsung αναφέρει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στις σειρές Galaxy S24 και S23, μαζί με τις σειρές Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 επίσης."

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

8 ώρες πριν, elthis said:

Καλημέρα. 

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα με δίκτυο cosmote στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας; 

Όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi και βγαίνω στο δρόμο πχ και αλλάζει σε δεδομένα;,  ενώ μου δείχνει κανονικά το 5G, internet δε μπαίνει. Μετά από κανένα 20λεπτο και 2,3 επανεκκινήσεις επανέρχεται.

Εγώ έχω βγάλει τη σιμ από το 23 ultra και απο τη Δευτέρα κυκλοφορώ με ένα huawei mate 20x. Έτσι για αλλαγή. 

Μου το έκανε και εμένα αυτο τη τεταρτη η πέμπτη,  οπότε δεν φταίει το κινητο αλλα το δίκτυο γενικά. Νόμιζα χάλασε το κινητό, αλλά αφού είχατε και εσείς πρόβλημα,  η cosmote φταίει.  

Είχε πρόβλημα το δίκτυο της Cosmote πανελλαδικά αν και δεν ενημέρωσαν δημόσια ούτε έγινε κάποια αποζημίωση για τις ώρες που είχε πρόβλημα ενώ είχε πάρα πολλές αναφορές στο downdetector. 

Συνεχίζει κάπως το θέμα και με Frog συνδρομητές, What's Up και συμβόλαιο πρέπει σήμερα να έστρωσε δεν ξανά είδα πρόβλημα με τα δεδομένα να μη δουλεύουν, ελπίζω να φτιάξει.