Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και λίγο να έχει φουσκώσει η μπαταρία, ναι μπορεί να το σηκώσει ελαφρά απο τη μια μεριά.

Υπάρχει περίπτωση να είχες πάει πρόσφατα στο σέρβις; (ίσως είναι και καιρός να το επισκεφτείς) και όπως είναι στη φάση αυτή προσοχή απο νερά.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

On 19/10/2024 at 10:16 ΜΜ, georg123 said:

Καλησπερα σε ολους και ολες ,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω,εχω το s23ultra 512 gb ,παρατηρησα χθες οτι στην πλευρα τον κουμπιων στο καπακι της μπαταριας υπαρχει ενα ελαχιστο κενο που εχει μεσα σκονη,αν το πιεσω μικραινει το κενο,εχει δηλαδη μια σχισμη πολυ μικρη το καπακι περιπου στο κεντρο.το εχετε παρατηρησει εσεις ;διαβασα σε ξενα σαιτ οτι ειναι λογω διαστολης συστολης κατι τετοια να μη ραγισει το καπακι.γενικα δεν παιζω παιχνιδια να ανεβαζει θερμοκρασιες και να στεγνωσει η κολλα νωριτερα απο οτι θα επρεπε,αλλα μου εκανε εντυπωση που εχει μεσα στο κενο αυτο σκονη.απο την αλλη πλευρα ειναι ενταξει εφαρμοστο τερμα.ευχαριστω

edit η σκονη φαινεται σε δυνατο φως οπως και το κενο

δοκιμασα να βαλω μια οδοντογλυφιδα να δω αν ξεκολλαει το καπακι αλλα δεν ξεκολλαει ,αλλα εχει αυτο το μικρο κενο.να φουσκωσε η μπαταρια δεν νομιζω αλλιως θα ειχε πολυ μεγαλο θεμα

20241019_223105.jpg

Καλημέρα,

το ίδιο θέμα έχω και εγω..το πήγα Smartec και το έφτιαξαν.. έβγαλαν τις παλιές κόλλες και τις άλλαξαν αλλά μετά από 3 ημέρες ξανάγημιουργηθηκε το φουσκωμα. Όταν το πήγα τους είπα να έλεγξουν και την μπαταρία μήπως είναι φουσκωμένη αλλά είπαν ότι είναι ΟΚ και στο 100%.

Όταν βρω χρόνο θα το ξαναπάω για 2η φορά!

On 21/10/2024 at 6:38 ΠΜ, Pns_znts said:

Καλημέρα,

το ίδιο θέμα έχω και εγω..το πήγα Smartec και το έφτιαξαν.. έβγαλαν τις παλιές κόλλες και τις άλλαξαν αλλά μετά από 3 ημέρες ξανάγημιουργηθηκε το φουσκωμα. Όταν το πήγα τους είπα να έλεγξουν και την μπαταρία μήπως είναι φουσκωμένη αλλά είπαν ότι είναι ΟΚ και στο 100%.

Όταν βρω χρόνο θα το ξαναπάω για 2η φορά!

.

Edited by georg123

Μια απορία για το Ram Plus.

Έχω βάλει την εφαρμογή DiskInfo. Όταν έχω κλειστό το Ram Plus γράφει ότι έχω 3GB σύνολο για swap memory. Όταν το βάζω στα 6GB, στην εφαρμογή φαίνεται ότι έχω 6GB για swap memory. Οπότε σαν συμπέρασμα βγάζω ότι και κλειστό να το έχω, πάλι δεσμεύει από τον αποθηκευτικό χώρο για swap, απλώς ρυθμίζουμε την ποσότητα όταν το ανοίγουμε. Έτσι συμπεραίνω είτε ανοιχτό, είτε κλειστό πάλι τρώει μπαταρία, όπως επίσης φθείρει και τον αποθηκευτικό χώρο με το γράψε σβήσε. 

Ανοιχτό RAM PLUS Screenshot_20241021_100411_DiskInfo.jpg

Κλειστό RAM PLUS 

IMG-3cb9d44a688f138602553bd20186d23d-V.jpg

Edited by katsiletra

3 ώρες πριν, georg123 said:

Αναρωτιεμαι αν ειναι αδιαβροχο ετσι οπως ειναι.αλλα σε φωτογραφιες που ειδα ειτε σε αγγελιες ειτε απο διαφορα σαιτ βλεπω αυτο οπως ειναι στο δικο μου

Στο δικό μου, αφού μου το επέστρεψαν υποτίθεται φτιαγμένο, σε σχετική ερωτήση μου είπαν οτι δεν βρέθηκε ούτε σκόνη ούτε υγρασία.

23 ώρες πριν, katsiletra said:

Μια απορία για το Ram Plus.

Έχω βάλει την εφαρμογή DiskInfo. Όταν έχω κλειστό το Ram Plus γράφει ότι έχω 3GB σύνολο για swap memory. Όταν το βάζω στα 6GB, στην εφαρμογή φαίνεται ότι έχω 6GB για swap memory. Οπότε σαν συμπέρασμα βγάζω ότι και κλειστό να το έχω, πάλι δεσμεύει από τον αποθηκευτικό χώρο για swap, απλώς ρυθμίζουμε την ποσότητα όταν το ανοίγουμε. Έτσι συμπεραίνω είτε ανοιχτό, είτε κλειστό πάλι τρώει μπαταρία, όπως επίσης φθείρει και τον αποθηκευτικό χώρο με το γράψε σβήσε. 

Ανοιχτό RAM PLUS Screenshot_20241021_100411_DiskInfo.jpg

Κλειστό RAM PLUS 

IMG-3cb9d44a688f138602553bd20186d23d-V.jpg

Το ράμ πλας Δε χρειάζεται να το έχεις ανοιχτό.

28 minutes ago, Konstantine73 said:

Το ράμ πλας Δε χρειάζεται να το έχεις ανοιχτό.

Δοκιμή έκανα. Απλά είδα είτε κλειστό είτε ανοιχτό, έχει δεσμευμένα 3GB για swap. Οπότε πάλι θα έχει φθορά ο αποθηκευτικός χώρος. 

On 18/10/2024 at 9:40 ΜΜ, BillKein21 said:

Καλησπερα...μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει ολα τα update....επειδη διαβαζω παραπανω οτι αφαιρεσαν την μεταφραση στα ελληνικα....μηπως γινεται με το add on... translator for samsung internet να κανουμε μεταφραση οταν εχουμε μπει σε ενα site με τον browser ? και ετσι καπως να λυσουμε το προβλημα

Και γιατί δεν μπαίνεις με τον chrome που έχει κανονικά υποστήριξη και για ελληνικά 

Εμένα εξακολουθεί να μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί συγκεκριμένες εφαρμογές δεν τις κάνει update. Αν τις απεγκαταστήσεις δε μπαίνουν ξανά. Έχω καθαρίσει cache, data απο Google play, roll back το Google play, τίποτα! 

Οι ίδιες εφαρμογές πάντα (δείτε screenshot) και σχεδόν όλες ζητάνε updates πάνω από 100ΜΒ. Πχ παιχνίδια του γιου μου. Αν και του Box είναι πιο μικρή. Σαν να το ενοχλεί το μέγεθος ή γενικά η σημαντικές ενημερώσεις. Εννοείται χωρητικότητα έχει πάρα πολύ. 

Έχετε καμία ιδέα; 

Screenshot_20241025_214011_Google Play Store.jpg

Edited by yorgos00

2 ώρες πριν, yorgos00 said:

Εμένα εξακολουθεί να μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί συγκεκριμένες εφαρμογές δεν τις κάνει update. Αν τις απεγκαταστήσεις δε μπαίνουν ξανά. Έχω καθαρίσει cache, data απο Google play, roll back το Google play, τίποτα! 

Οι ίδιες εφαρμογές πάντα (δείτε screenshot) και σχεδόν όλες ζητάνε updates πάνω από 100ΜΒ. Πχ παιχνίδια του γιου μου. Αν και του Box είναι πιο μικρή. Σαν να το ενοχλεί το μέγεθος ή γενικά η σημαντικές ενημερώσεις. Εννοείται χωρητικότητα έχει πάρα πολύ. 

Έχετε καμία ιδέα; 

Δοκιμασε να κάνεις ενημέρωση  των εφαρμογών  με έναν διαφορετικό λογαριασμό google 

On 9/10/2024 at 10:29 ΠΜ, rolexakias said:

Καλημέρα! Πάντως εγώ παιδιά η μπαταρία κρατάει 12 με13 ώρες με το ζόρι. Με μόνο web browsing, λιγο έως καθόλου YouTube, και χρήση εφαρμογών. Τώρα χειμώνα χρήση κάμερας και βίντεο σχεδόν ανύπαρκτη. Λίγο skroutz καθώς ψάχνω κάθε μέρα κάτι πραγματάκια και λίγο tiktok & Instagram. Που πριν κατι μήνες πριν τα τελευταία updates ήμουν στις 20 ώρες τουλάχιστον διάρκεια μπαταρίας. 

Edited by jim2019

12 ώρες πριν, yorgos00 said:

Έχετε καμία ιδέα; 

Κάποιες γίνονται update από το galaxy store της samsung, οπως το tiktok, pockemon,... 

καλησπερα παιδια, εχω μια απορια που δεν μπορω να λυσω εδω και μηνες. Στα προηγουμενα κινητα που ειχα στην κατοχη μου οταν τα εβαζα σε λειτουργια κανονικη ειχα μονο ηχητικες ειδοποιησεις. Οταν τα εβαζα σε λειτουργια δονηση ειχα μονο δονηση. Στο κινητο αυτο εχει δονηση και στην κανονικη λειτουργια που εγω δεν θελω. Εαν την βγαλω τοτε βγαινει κι απ την λειτουργια δονηση πραγμα που δεν θελω γιατι υπαρχουν φορες λογω δουλειας που δεν θελω ηχο αλλα θελω μονο δονηση. Γινεται λοιπον να εχω στη κανονικη λειτουργια μονο ηχο και στην  λειτουργια δονηση μονο δονηση ???? Μιλαω παντα για τις ειδοποιησεις των εφαρμογων 

Edited by Sleep

Καλησπέρα σας, στην εφαρμογη του outlook που έχω εγκατεστημένα δύο emails (outlook & gmail) απο σήμερα το πρωι σταμάτησαν να μου ερχονται email, ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει;

Να πω ότι ήδη έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και δεν λειτούργησε, μου έφερε μόνο τα email μου που είχα μέχρι χτές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 26/10/2024 at 10:04 ΠΜ, IKAL said:

Κάποιες γίνονται update από το galaxy store της samsung, οπως το tiktok, pockemon,... 

Αφού δεν τα έχω βάλει από εκεί! Για το pokemon GO έχεις δίκιο πάντως το έβαλα τώρα από εκεί και ξεκόλλησε. Είναι θέμα πάντως αυτό με το διπλό store. Γιατί πχ το tik tok να υπάρχει και εκεί; Δημιουργεί conflict. 

Θα δοκιμάσω να βγάλω το λογαριασμό google και να τον ξαναβάλω. Πρέπει να λυθεί αυτό. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον το payzy που το έχω για να πληρώνω συνδρομές και το box που χρησιμοποιώ πολύ. Απαράδεκτο κόλλημα χωρίς λόγο. Επαιζαν όλα μια χαρά. Αυτά τα κουλά να μην είχε το android... 

Το πρόβλημα με τις εφαρμογές που δεν έκαναν update/install λύθηκε επιτέλους! Το βρήκαν τα παιδιά από το support του payzy. 

Υπάρχει μία ρύθμιση για τη αυτόματη σάρωση ασφαλείας στις εφαρμογές (ενεργοποιημένη απο default). Αυτή μόλις την έβαλα στο off έπαιξαν όλα μαγικά... Δε ξέρω ποιος φταίει αλλά απλά απαράδεκτο! Εφαγα πάνω απο 10 ώρες από τη ζωή μου και τα νεύρα μου για κάτι που προέκυψε χωρίς λόγο.  Το θεωρώ δύσκολο σε εφαρμογές τόσο δημοφιλείς  (πάνω απο 5 είχαν πρόβλημα μέχρι και το MS Edge) να φταίνε οι προγραμματιστές τους και όχι η Samsung. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο θα εγκαταλείψω τα Samsung και τα android σε λίγους μήνες που έχω επιδότηση. 

Screenshot_20241029_164321_Device care.jpg

Edited by yorgos00

1 ώρα πριν, yorgos00 said:

.. ένας λόγος για τον οποίο θα εγκαταλείψω τα Samsung και τα android σε λίγους μήνες που έχω επιδότηση. 

Θα ξαναγυρίσεις τρέχοντας..!

Ούτε 24 ώρες δεν άντεξα με iPhone.. πήρα πριν μια βδομάδα το 15 pro max στα 850€, και την άλλη μέρα το ξαναπουλησα! 

Δυστυχώς το Android είναι μονόδρομος, 

20 ώρες πριν, yorgos00 said:

Το πρόβλημα με τις εφαρμογές που δεν έκαναν update/install λύθηκε επιτέλους! Το βρήκαν τα παιδιά από το support του payzy. 

Υπάρχει μία ρύθμιση για τη αυτόματη σάρωση ασφαλείας στις εφαρμογές (ενεργοποιημένη απο default). Αυτή μόλις την έβαλα στο off έπαιξαν όλα μαγικά... Δε ξέρω ποιος φταίει αλλά απλά απαράδεκτο! Εφαγα πάνω απο 10 ώρες από τη ζωή μου και τα νεύρα μου για κάτι που προέκυψε χωρίς λόγο.  Το θεωρώ δύσκολο σε εφαρμογές τόσο δημοφιλείς  (πάνω απο 5 είχαν πρόβλημα μέχρι και το MS Edge) να φταίνε οι προγραμματιστές τους και όχι η Samsung. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο θα εγκαταλείψω τα Samsung και τα android σε λίγους μήνες που έχω επιδότηση. 

Screenshot_20241029_164321_Device care.jpg

Που να δεις φίλε μου πόσες ώρες θα τρως με το iPhone για να κάνεις κάτι που στο Android γίνεται για πλάκα..πχ να αλλάξεις ένα ringtone... ή να κάνεις χρήση clipboard..

Εν τω μεταξύ η ψαλίδα έχει κλείσει μεταξύ των δύο λογισμικών...αλλά το iOS κακά τα ψέματα είναι για basic χρήστες..  

Edited by redcom7

Καλησπέρα σε όλους.Με ενδιαφέρει η αγορά του s 23 ultra κυρίως για βίντεο και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες καθώς δεν έχω πρόσβαση σε κάποια συσκευή για να δω.Με ενδιαφέρει για την κάμερα 10Χ να μάθω:

1. αν μπορεί να τραβηξει στο pro video mode

2.αν μπορεί να τραβηξει slom motion 240fps η έστω 120fps.

3.ποσο είναι το μέγιστο zoom στο βίντεο.

4.αν έχει δυνατότητα για μακρό.

Με ενδιαφέρει κυρίως αυτή η κάμερα και αν κάποιος έχει δοκιμάσει και το s24 να μου πει εντυπώσεις σε σχέση με τον 5Χ φακό του.Ευχαριστω!

On 16/9/2024 at 10:17 ΠΜ, andreas443 said:

Καλημέρα αφαίρεσαν και την ελληνική γλώσσα από την μετάφραση με το spen

Έχουμε κάποιο νεώτερο με αυτό;