Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

28 minutes ago, sakislife said:

Εδω και μηνες οχι.
Ειχα αλλαξει στην αρχη γιατι ηθελα ηχογραφηση κλησεων

Ναι. Δες το screenshot

0-02-05-321f661813c0e68ed0271cebcd9b598056d9675a7e009f25f48a7729c774d48a_28b198e5685.thumb.jpg.aa53a6e491a3cf75e2f36cd9ce5b9608.jpg

Επισης μου βγαζει κι αυτο αλλα στα βηματα που ακολουθω δε μου βρισκει καποιο λαθος...

0-02-05-ae9ec3941a59621db21622570a3ca3a5366ca6a393ded9369299a3abe7b45509_28b199cb762.jpg

Free your Mind, Live 2 the MAX

2 ώρες πριν, sakislife said:

Εδω και μηνες οχι.
Ειχα αλλαξει στην αρχη γιατι ηθελα ηχογραφηση κλησεων

Ναι. Δες το screenshot

0-02-05-321f661813c0e68ed0271cebcd9b598056d9675a7e009f25f48a7729c774d48a_28b198e5685.thumb.jpg.aa53a6e491a3cf75e2f36cd9ce5b9608.jpg

Γι'αυτό έκλεισε το Google wallet..

Υπομονή στο επόμενο update λογικά θα φτιάξει όλοι έτσι την έχουμε πατήσει...

1 ώρα πριν, redcom7 said:

Γι'αυτό έκλεισε το Google wallet..

Υπομονή στο επόμενο update λογικά θα φτιάξει όλοι έτσι την έχουμε πατήσει...

Μα δεν αλλαξα τωρα το CSC. Το εχω αλλαξει πανω απο ενα χρονο και δεν ειχα προβλημα με το wallet.

Το προβλήμα εμφανιστηκε εδω και 2 μερες χωρις καν να εχει γινει καποια προσφατη αναβαθμιση...

Το κουλό ειναι πως μπαινω στο λογαριασμο μου στο google και μου λεει "υποπτη δραστηριότητα" κι οταν τρεχω τα security tests μ λεει ολα οκ 😞

2 minutes ago, sakislife said:

όλοι έτσι την έχουμε πατήσει...

Εννοεις προσφατα κ με το ιδιο προβλημα η γενικα ?

Free your Mind, Live 2 the MAX

51 minutes ago, sakislife said:

Μα δεν αλλαξα τωρα το CSC. Το εχω αλλαξει πανω απο ενα χρονο και δεν ειχα προβλημα με το wallet.

Το προβλήμα εμφανιστηκε εδω και 2 μερες χωρις καν να εχει γινει καποια προσφατη αναβαθμιση...

Το κουλό ειναι πως μπαινω στο λογαριασμο μου στο google και μου λεει "υποπτη δραστηριότητα" κι οταν τρεχω τα security tests μ λεει ολα οκ 😞

Εννοεις προσφατα κ με το ιδιο προβλημα η γενικα ?

Με το ίδιο πρόβλημα.... Ενώ δούλευε μια χαρά καλά στιγμή σταμάτησε...

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να πει πως απενεργοποιώ την κίνηση όταν τραβάω φωτογραφια; Σας ευχαριστώ 

22 minutes ago, RSAROUKLA said:

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να πει πως απενεργοποιώ την κίνηση όταν τραβάω φωτογραφια; Σας ευχαριστώ 

Screenshot_20240604_171105_Camera.jpg

10 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Άμα από τις ρυθμίσεις αλλάξουμε τη περιοχή σε Ταϊλάνδη, θα μας έρθει και εδώ η αναβάθμιση;

Το θέμα δεν είναι αν θα έρθει η αναβάθμιση, αλλά αν θα λειτουργούν οι ανέπαφες όσο παραμένει Ταϊλάνδη 

Edited by nikos16717

12 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Άμα από τις ρυθμίσεις αλλάξουμε τη περιοχή σε Ταϊλάνδη, θα μας έρθει και εδώ η αναβάθμιση;

Εκτός του ότι δε γίνεται να αλλάξεις περιοχή, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι τόσο απλό όσο στα xiaomi. Βασικά, απλό είναι να αλλάξεις αλλά για εμένα δεν υπάρχει λόγος.

Επίσης, για όσους έχουν προβλήματα με την εφαρμογή μηνυμάτων της Samsung...

Screenshot_20240605_140433_Samsung Members.jpeg

Edited by Kostas_Ts_86

Ρε παιδιά το google wallet σας δουλευει τελικά? Είχα θέματα σήμερα σε κάποιες επιχειρήσεις σε εμπορικό κέντρο με κάρτες της εθνικής 

30 minutes ago, Dark_Lord said:

Ρε παιδιά το google wallet σας δουλευει τελικά? Είχα θέματα σήμερα σε κάποιες επιχειρήσεις σε εμπορικό κέντρο με κάρτες της εθνικής 

Δικό μου λάθος, δεν έκανα επαλήθευση με δακτυλικό αποτύπωμα. Παρεμπιπτόντως υπάρχει τροπος να παρακαμφθεί αυτή η επαλήθευση;

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Bρήκα ποιο ήταν το πρόβλημα στο wallet, και δεν υπάρχει περίπτωση νομίζω να λυνόταν με κάποια ενημέρωση. 

Προς το παρόν με άφησε κανονικά να προσθέσω κάρτα (ενώ δεν με άφηνε), αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει πληρωμή

Λοιπόν, τα βήματα είναι τα εξής:

Μπαίνουμε στην εφαρμογή "Πορτοφόλι" -> πατάμε πάνω δεξιά στο εικονίδιο του λογαρισμού μας -> Ρυθμίσεις για πορτοφόλι(προτεέυταία επιλογή) -> Προφίλ πήρωμών -> πατάμε πάνω δεξιά στο καμπανάκι(ειδοποιήσεις) -> επαλήθευση πληρωμών -> εκεί θα ζητήσει μια φωτογραφία κάρτας που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί και φωτογραφία της ταυτότητας -> Υποβολή -> Μετά από  2 περίπου ώρες μου ήρθε e-mail ότι έγινε η επαλήθευση και λειτούργησε κανονικά

Οποιος άλλος δοκιμάσει και του δουλέψει έτσι  ας ενημερώσει για να ξέρουμε ότι οντως αυτό έφταιγε και όχι καποια ενημέρωση ασφαλείας, γιατί κάποιοι θα περιμένουν την ενημέρωση, αλλά η ενημέρωση πιθανόν να μην το διορθωσει

Edited by nikos16717

Εγώ παλιά που είχα θέμα με το πορτοφόλι, με άλλη συσκευή, είχα διαγράψει όλες τις κάρτες από το προφίλ πληρωμών και τις πέρασα πάλι μία μία, μετά από κάνα δυο μέρες και δούλεψε. 

42 minutes ago, kostas197 said:

Σχετικα με τις ανεπαφες με καθαρισμο μνήμης cache και μνημης του wallet εφτιαξε.Σε ΤΗL ειμαι

Με καθαρισμο cache της εφαρμογης ουτε σε μενα πεταει το μηνυμα πλεον. Δε δοκιμασα ακομη ανεπαφη ομως.

Όσοι λέτε ότι έφτιαξε, τσεκαρετε αν στις Ρύθμιση πληρωμών (πάνω δεξιά στο λογαριασμό) αναφέρει "Το τηλέφωνο δεν πληρεί τις απαιτήσεις ασφαλείας". Και σε εμένα δεν πετάει το μήνυμα στην αρχική οθόνη αλλά δεν μπορώ να κάνω πληρωμές.

15 minutes ago, KOSTAS_K800_CRET said:

Όσοι λέτε ότι έφτιαξε, τσεκαρετε αν στις Ρύθμιση πληρωμών (πάνω δεξιά στο λογαριασμό) αναφέρει "Το τηλέφωνο δεν πληρεί τις απαιτήσεις ασφαλείας". Και σε εμένα δεν πετάει το μήνυμα στην αρχική οθόνη αλλά δεν μπορώ να κάνω πληρωμές.

Δοκίμασε αυτό που γράφω παραπάνω και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα σου δουλέψει.  Εμένα έβγαζε αυτό το μήνυμα και μετά από την επαλήθευση που έκανα δουλεύει κανονικά.  Είμαι με thl

8 minutes ago, nikos16717 said:

Δοκίμασε αυτό που γράφω παραπάνω και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα σου δουλέψει.  Εμένα έβγαζε αυτό το μήνυμα και μετά από την επαλήθευση που έκανα δουλεύει κανονικά.  Είμαι με thl

Μια βοήθεια σε αυτό που λες: στο καμπανάκι(ειδοποιήσεις) δεν υπάρχει το επαλήθευση πληρωμών. Τι κάνω λάθος?

3 ώρες πριν, digitron said:

Με καθαρισμο cache της εφαρμογης ουτε σε μενα πεταει το μηνυμα πλεον. Δε δοκιμασα ακομη ανεπαφη ομως.

Επανερχομαι μετα απο πληρωμη. Ενω στο wallet στην επιλογη payment setup λεει οτι δεν πληρουνται τα requirements, πληρωσα κανονικα σε εστιατοριο χωρις προβλημα.

Screenshot_20240606_234013_Google Play services.jpg

Edited by digitron

13 ώρες πριν, nikos16717 said:

Bρήκα ποιο ήταν το πρόβλημα στο wallet, και δεν υπάρχει περίπτωση νομίζω να λυνόταν με κάποια ενημέρωση. 

Προς το παρόν με άφησε κανονικά να προσθέσω κάρτα (ενώ δεν με άφηνε), αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει πληρωμή

Λοιπόν, τα βήματα είναι τα εξής:

Μπαίνουμε στην εφαρμογή "Πορτοφόλι" -> πατάμε πάνω δεξιά στο εικονίδιο του λογαρισμού μας -> Ρυθμίσεις για πορτοφόλι(προτεέυταία επιλογή) -> Προφίλ πήρωμών -> πατάμε πάνω δεξιά στο καμπανάκι(ειδοποιήσεις) -> επαλήθευση πληρωμών -> εκεί θα ζητήσει μια φωτογραφία κάρτας που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί και φωτογραφία της ταυτότητας -> Υποβολή -> Μετά από  2 περίπου ώρες μου ήρθε e-mail ότι έγινε η επαλήθευση και λειτούργησε κανονικά

Οποιος άλλος δοκιμάσει και του δουλέψει έτσι  ας ενημερώσει για να ξέρουμε ότι οντως αυτό έφταιγε και όχι καποια ενημέρωση ασφαλείας, γιατί κάποιοι θα περιμένουν την ενημέρωση, αλλά η ενημέρωση πιθανόν να μην το διορθωσει

Δεν υπήρχε το "-> επαλήθευση πληρωμών" ούτε εμένα.

Δοκίμασα wipe cache της εφαρμογής Google wallet και δούλεψε.
Βέβαια, το είχα ξανακάνει μέρες πριν και δεν είχε δουλέψει, 

Δε με άφηνε να προσθέσω κάρτα με το ίδιο μήνυμα σφάλματος. 

Τις τελευταίες μέρες το γύρισα σε EUX μπας και σωζόταν σε επερχόμενο firmware update. Θα το ξαναγυρίσω τώρα σε THL να δω ότι δουλεύει.

Μετά την τελευταια αναβάθμιση του app o samsung internet browser δίνει ως view option των tabs μόνο τις επιλογές list και grid και όχι stack.Συμβαίνει και σε εσάς;Υπάρχει τροπος επαναφοράς;

Edited by nikkar2

Άσχετο:

Αδέρφια, έχω τέσσερις μέρες το κινητό στην εξοικονόμηση μπαταρίας και το ποσοστό είναι ακόμα στο 82%! Θέλει άλλες 11 μέρες λέει για να τελειώσει....

Τι έχανα τόσο καιρό;;

Όχι μόνο σε αυτό το κινητό, αλλά σε όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν γενικά, και σε όλα τα κινητά επιπλέον.. 

Φυσικά και υπάρχει μια μαυρίλα στην οθόνη πλέον με 8 συντομεύσεις μόνο, χωρίς φρου φρου και γραφικά χωρίς λόγο. 

Τελικά αν το κινητό το έχεις σαν τηλέφωνο και κάμερα μόνο , εποχές Νοκια 3810 , μια χαρά κρατάνε οι μπαταρίες των 5000mah..! 

Πολύ χρήσιμη λειτουργία αν πηγαίνεις ταξίδια γενικά και δεν θες να ζητιανευεις μπριζες.. 

Και σκέφτομαι τόσες αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει, όχι για αυτό, αλλά για υπόλοιπα μοντέλα, όσον αφορά την μπαταρία.  ////.

Εχει ο άλλος όλα ανοιχτά wifi, Bluetooth,nfc, δεδομένα, φουλ φωτεινότητα και τα πάντα όλα και γράφει στις κριτικές του Σκρουτζ για τις ώρες αναμονής, βλέπε s21 ultra, note 20 ultra, iphone 13 15 και θα δούμε και για το 16..

Το να είναι τα πάντα ανοιχτά είναι και αυτό μια δυνατότητα της συσκευής, όπως είναι δυνατότητα να έχει και έναν υπερευρυγωνιο φακό πχ, όπως δυνατότητα είναι και να προσφέρει mp3 player , και αλλά πολλά. Δεν είναι κανόνας και αυτονόητο ότι έτσι πρέπει να δουλεύει η συσκευή, με όλα ανοιχτά. Αν ήταν έτσι ας μην το κλείδωναμε καθόλου το κινητό,  και ας το αφήναμε, όταν δεν το χρήσιμοποιουμε, στο τραπέζι με τη κάμερα ανοιχτη. Ούτε δύο ώρες δεν θα κρατήσει. 

Συμπερασμα: Όλα τα σημερινά κινητά, μια χαρά μπαταρίες έχουν , δεν ισχύει ότι τα παλιά κινητά κρατούσαν περισσότερο. 

1 hour ago, EricssonyFan said:

Άσχετο:

Αδέρφια, έχω τέσσερις μέρες το κινητό στην εξοικονόμηση μπαταρίας και το ποσοστό είναι ακόμα στο 82%! Θέλει άλλες 11 μέρες λέει για να τελειώσει....

Τι έχανα τόσο καιρό;;

Όχι μόνο σε αυτό το κινητό, αλλά σε όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν γενικά, και σε όλα τα κινητά επιπλέον.. 

Φίλε μου σωστό αυτό που λες. Τα συγκεκριμένα πλέον κινητά είναι σαν να έχεις έναν πανίσχυρο υπολογιστή στην τσέπη σου, στην πάλαμη σου(palmtops η αρχή για τους παλιούς..)

Οστοσο και όλα ανοιχτά να τα έχεις είναι θαύμα που βγάζεις 1.5 μέρα περίπου . Μιλάμε για κινητά με πολύ μεγάλες οθόνες, αναλύσεις, r rates, φωτεινότητες, επεξεργαστές, κάμερες και άλλα πολλά που φαντάσου τι ενέργεια χρειάζονται για να τα δουλέψουν.. 

Η συγκεκριμένη(πολύ χρήσιμη!) λειτουργία που αναφέρεις κόβει σχεδόν τα πάντα, με μια μικρή παράμετροποιηση έχεις τα βασικά που χρειάζεσαι για να επιβιώσει η μπαταρία.. Προσωπικά την λειτουργία αυτή την χρησιμοποιώ σε κανένα ταξίδι, διακοπές, camping κλπ και όχι στην καθημερινότητα μου. 

Όλοι εδώ μέσα δώσαμε σχεδόν δύο μισθούς για να έχουμε τέτοιο εργαλείο στα χέρια μας. Γι αυτό δεν θέλω περιορισμούς, τα έχω σχεδόν όλα στο τέρμα και δεν με απασχολεί η μπαταρία.. Εξ άλλου για λίγο να το βάλεις για φορτίσει έχει σχεδόν γεμίσει.. 

Πάντως αυτή η λειτουργία εξοικονόμησης που δεν την βρίσκεις iphone είναι πολύ χρήσιμη! 

19 ώρες πριν, dan81 said:

Πάντως αυτή η λειτουργία εξοικονόμησης που δεν την βρίσκεις iphone είναι πολύ χρήσιμη! 

Κρατάω αυτό. Όντως;;