lagoudakis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, Pns_znts said: Μόλις τώρα ήρθε! Εγω θα κάνω εργοστασιακή επαναφορά το Σαβ/κο γιατί θα μου πάρει κάνα 3ωρο να το φέρω στα μέτρα μου! για ποιο λογο να κανεις εργοστασιακη επαναφορα;;;;δεν ειναι αλλη εκδοση android πχ απο 13 σε 14.....ενα cashe clear αρκει νομιζω Edited 28 Μαρτίου by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Ρολόι στην AOD δεν αλλάζει στην 6.1; Edited 28 Μαρτίου by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 13 minutes ago, lagoudakis said: για ποιο λογο να κανεις εργοστασιακη επαναφορα;;;;δεν ειναι αλλη εκδοση android πχ απο 13 σε 14.....ενα cashe clear αρκει νομιζω Γιατί έχει μαζέψει πολλή σαβούρα και θέλω να το καθαρίσω! Μετά από 1 χρόνο που το έχω νομίζω οτι χρειάζεται! 7 minutes ago, elthis said: Ρολόι στην AOD δεν αλλάζει στην 6.1; Αλλάζει μέσω GoodLock αλλά το έχουν μπερδέψει κάπως.. Δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη στο τι παίζει με την AOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 10 minutes ago, elthis said: Ρολόι στην AOD δεν αλλάζει στην 6.1; Και γω αυτό έψαχνα.. Απότι κατάλαβα συγχρονίζει πλέον με την οθόνη κλειδώματος. Οπότε ότι ρολόι βάλεις στην οθόνη κλειδώματος και τα αντίστοιχα widget στα εμφανίζει και στην Aod 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 8 minutes ago, Pns_znts said: Γιατί έχει μαζέψει πολλή σαβούρα και θέλω να το καθαρίσω! Μετά από 1 χρόνο που το έχω νομίζω οτι χρειάζεται! Αλλάζει μέσω GoodLock αλλά το έχουν μπερδέψει κάπως.. Δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη στο τι παίζει με την AOD αλλο αυτο!!!τοτε και εγω μαζι σου😃 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 28 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Δακτυλικό αποτύπωμα από άλλον πλανήτη πλέον... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Έχει έρθει one Ui 6.1 και δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Τώρα κατεβαίνει... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 20 minutes ago, Vlasismiriagos said: Δακτυλικό αποτύπωμα από άλλον πλανήτη πλέον... Ισχύει! Επιτέλους αποτύπωμα της προκοπής! Edited 28 Μαρτίου by Jimo7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου παιδια καλημερα. Θυμηστε μουσας παρακαλω πολυ πως απενεργοποιω την επιλογη ν αναβει η οθονη οταν σκηνωεται το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 16 minutes ago, Sleep said: παιδια καλημερα. Θυμηστε μουσας παρακαλω πολυ πως απενεργοποιω την επιλογη ν αναβει η οθονη οταν σκηνωεται το κινητο Συνθέτες λειτουργίες-κινήσεις και χειρονομίες και πατάς την πρώτη επιλογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Guys, είπα να δοκιμάσω λίγο το Samsung keyboard, να παίξω με τα AI. Θυμήθηκα γιατί το μισώ, η πάνω γραμμή (qwerty) όταν γράφεις ελληνικά μετατοπίζεται στα αριστερά. Υπάρχει κάποια επιλογή για αυτό? Κοίταξα στα settings στο layout αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου μια διαφορα της 6.1 απο την 6.0 ειναι πως πλεον το ποσοστο της μπαταριας εχει παει απ το 85% στο 80% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 21 minutes ago, Sleep said: μια διαφορα της 6.1 απο την 6.0 ειναι πως πλεον το ποσοστο της μπαταριας εχει παει απ το 85% στο 80% Η μπαταρία να κρατάει όπως την 5.1 ,και όλα τα άλλα ναχαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Δεν φεύγει η γραμμή κάτω όταν κάνουμε την χρήση τών gestures...δεν θέλω να την κάνω διάφανη είναι δώρον αδωρον καταλαμβάνει με το έτσι θέλω ένα μικρό κομμάτι οθόνης κάτω... Edited 28 Μαρτίου by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 9 minutes ago, Konstantine73 said: Δεν φεύγει η γραμμή κάτω όταν κάνουμε την χρήση τών gestures...δεν θέλω να την κάνω διάφανη είναι δώρον αδωρον καταλαμβάνει με το έτσι θέλω ένα μικρό κομμάτι οθόνης κάτω... Βάλε μια φώτο να καταλάβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 10 minutes ago, Konstantine73 said: Δεν φεύγει η γραμμή κάτω όταν κάνουμε την χρήση τών gestures...δεν θέλω να την κάνω διάφανη είναι δώρον αδωρον καταλαμβάνει με το έτσι θέλω ένα μικρό κομμάτι οθόνης κάτω... Ισχυει, το ιδιο παρατηρησα και εγω δυστυχως. 4 ώρες πριν, alfaeffe said: Έβαλα και εγώ την 6.1 αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ τώρα λόγω δουλειάς... Η μεσαία μπάρα πλέον δεν κρύβεται νομίζω λόγω του gesture circle to search; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 6 minutes ago, alfaeffe said: δεν θέλω να την κάνω διάφανη Γιατί πως γίνεται διάφανη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 3 minutes ago, sphinx3009 said: Γιατί πως γίνεται διάφανη Μέσα από το navstar 11 minutes ago, fotisbasm_ said: Βάλε μια φώτο να καταλάβουμε Για τo gesture hint μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 27 minutes ago, Konstantine73 said: Δεν φεύγει η γραμμή κάτω όταν κάνουμε την χρήση τών gestures...δεν θέλω να την κάνω διάφανη είναι δώρον αδωρον καταλαμβάνει με το έτσι θέλω ένα μικρό κομμάτι οθόνης κάτω... Φευγει κανονικα, πρεπει να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του NavStar απο apk και μετα μεσω των ρυθμισεων της συσκευσης επιλεγεις να μην εμφανιζονται τα gesture hints. Μου πηρε λιγη ωρα να το βρω και σιγουρα δεν ειναι τοσο ευκολο να το ρυθμισεις οπως παλια, αλλα γινεται κανονικ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 6 minutes ago, Konstantine73 said: Μέσα από το navstar Για τo gesture hint μιλάω https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s24-one-ui-6-1-hide-gesture-bar-3408681/ Αυτο το δοκίμασες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Παιδιά καλησπέρα και από εμένα μετα την αναβάθμιση οι αριθμοί του ρολογιού στο lock screan έγιναν κίτρινοι !!!! καμία βοήθεια να τους κάνω ξανά άσπρους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 17 minutes ago, merkon said: Φευγει κανονικα, πρεπει να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του NavStar απο apk και μετα μεσω των ρυθμισεων της συσκευσης επιλεγεις να μην εμφανιζονται τα gesture hints. Μου πηρε λιγη ωρα να το βρω και σιγουρα δεν ειναι τοσο ευκολο να το ρυθμισεις οπως παλια, αλλα γινεται κανονικ Όντως μόνο με την τελευταία έκδοση του navstar μπορείς να το αφαιρέσεις.... Απορώ γιατί το samsung store δεν το έχει ενημερωμένο και πρέπει να το βρούμε εμείς χειροκίνητα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Με την @ωλόμπαρα κάτω δεν μπορώ να την βλέπω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου να υποθεσω το ambient wallpaper δεν το εδωσε σε εμας ? θεωρητικα επρεπε να ειναι , ρυθμισεις - συνθετες λειτουργιες - εργαστηρια Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seattheodore Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 22 minutes ago, manolis_33 said: Παιδιά καλησπέρα και από εμένα μετα την αναβάθμιση οι αριθμοί του ρολογιού στο lock screan έγιναν κίτρινοι !!!! καμία βοήθεια να τους κάνω ξανά άσπρους??? Wallpaper and style -> πάτα πάνω στην lockscreen-> πάτα πάνω στο ρολόι και διάλεξε χρώμα γενικά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα με τα ρολόγια σε lock screen και aod ας πούμε κατάργησαν το side clock στην aod που μου άρεσε πολύ 1 Παράθεση πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts