greg2310 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Τελικα μετα το 14 κανατε factory reset; προς το παρον παει σφαιρα σε μενα αλλα το σκεφτομαι μεσα στο σκ ενα reset 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Τελικα μετα το 14 κανατε factory reset; προς το παρον παει σφαιρα σε μενα αλλα το σκεφτομαι μεσα στο σκ ενα resetΜόνο αν δεν έχεις να κάνεις κάτι το Σαββατοκύριακο και θέλεις να περάσεις την ώρα σου και να παιδευτείς περνώντας τα πάντα από την αρχή. Αφού πάει σφαίρα ποιος ο λόγος; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 κατευθείαν αν πάς από τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά σου βγάζει settings. πατάς και σε βγ'αζει στο σχετικό μενού που έχει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Δε χρειάζεται να έχει το home upΑν ενεργοποιήσεις το home up δεν απενεργοποιείται από εκεί που λεςSent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 18 minutes ago, greg2310 said: Τελικα μετα το 14 κανατε factory reset; προς το παρον παει σφαιρα σε μενα αλλα το σκεφτομαι μεσα στο σκ ενα reset εγω παντα κανω μετα απο μεγαλη αναβαθμιση android 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Και η δική μου συσκευή αγοράστηκε από ηλεκτρονικό κατάστημα (You.gr) ήταν κλειστή με ζελατίνα, δουλεύει από το πρώτο άνοιγμα με κάρτα Cosmote, αλλά το λογισμικό της είναι Vodafone (EUX/VGR)Γι αυτό έχει και προεγκατεστημένο το Vodafone AppBox το οποίο και έχω απενεργοποιήσει εξ αρχής. Το ίδιο είχε συμβεί και με το Note 10plus που είχα πάρει πριν κάτι χρόνια. Σε ένα κατάστημα Γερμανού μπορεί να μας περαστεί δωρεάν το λογισμικό της Cosmote, αλλά δεν έχω χρόνο να πάω να το κάνω. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι το δικό μου λέει VGR στο τέλος αλλά δεν έχω τίποτε από λογισμικό της vodasent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 αυτο που γραφει σε εμενα σημαινει cosmote;;;;ειναι καλο η κακο;;;;😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 αυτο που γραφει σε εμενα σημαινει cosmote;;;;ειναι καλο η κακο;;;;Πολύ κακό..... 10 μαστιγώματα και δύο μέρες χωρίς νερόsent from my S23Ultra 12/512 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, costsa41 said: Μόνο αν δεν έχεις να κάνεις κάτι το Σαββατοκύριακο και θέλεις να περάσεις την ώρα σου και να παιδευτείς περνώντας τα πάντα από την αρχή. Αφού πάει σφαίρα ποιος ο λόγος; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,παιδιά κ γω λέω τώρα να τη κάνω την αναβάθμιση!! Αυτό σκέφτομαι για,reset αλλά,έχω πολλές φώτο κ βίντεο που δεν,έχω περάσει στο cloud κ μετά αντε πάλι από την αρχή... δε νομίζω να κάνω επαναφορά θα την περάσω κατευθείαν..αφού δεν έχει θέματα κλπ δηλαδή... Edited November 3, 2023 by jim2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Σε εμένα πέρασε χωρίς θέματα, σκεφτόμουν την επαναφορά αλλά αν τις επόμενες ημέρες πάει καλά και η μπαταρία, θα το σκεφτώ σε επόμενο update..Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) να κανω μια ερωτηση ,το bixby εικονιδιο εχει εξαφανιστει απο τις εφαρμογες μπροστα,σε εσας το εχει η οχι στις εφαρμογες μπροστα η στο φακελο samsung? edit το βγαλανε τελικα ,οπως επισης οταν γινει φορματ ο ελευθερος χωρος ειναι 25GB πλεον απο 68 που ηταν στην εκδοση 13 μετα το φορματ Edited November 4, 2023 by MeteorX 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) Επαναφορά μόνο αν έχετε σοβαρό πρόβλημα, αλλιώς ΔΕΝ χρειάζεται! Έγραψα πιο πισω ότι μου κρασαρε μια εφαρμογή του GOODLOCK (το Registar) και τελικά χθες ήρθε update που διορθώνει ακριβώς αυτό το προβληματάκι, οποίοι έχετε θεματακια θα ερθουν αναβαθμίσεις και θα φτιάξουν. Μη χάνετε χρόνο σε επαναφορες, πλέον ΔΕΝ χρειάζεται το ξανά γραφω και το τονίζω. Edited November 4, 2023 by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) Αν μπορειτε να δειτε και να μου πειτε στης ρυθμισεις -google-διαχειριση λογαριασμου google εκει που λεει εχετε προτασεις ασφαλειας στην προσφατη δραστηριοτητα τις τελευταιες 28 μερες δεν ρολαρει προς τα κατω σε μενα απο χθες.μενει οπως δειχνω στις εικονες .μπορειτε να δειτε να μου πειτε αν συμβαινει και σε εσας ? Πριν κατεβαινε προς τα κατω και εδειχνε τις προηγουμενες μερες .Ευχαριστω Edited November 4, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 11 minutes ago, MeteorX said: Αν μπορειτε να δειτε και να μου πειτε στης ρυθμισεις -google-διαχειριση λογαριασμου google εκει που λεει εχετε προτασεις ασφαλειας στην προσφατη δραστηριοτητα τις τελευταιες 28 μερες δεν ρολαρει προς τα κατω σε μενα απο χθες.μενει οπως δειχνω στις εικονες .μπορειτε να δειτε να μου πειτε αν συμβαινει και σε εσας ? Πριν κατεβαινε προς τα κατω και εδειχνε τις προηγουμενες μερες .Ευχαριστω Εμένα δε ρολαρει στο κάτω κάτω που λέει ασφαλής περιήγηση πατάς κ δε μπορείς να επιλέξεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Αρα προβλημα της google ειναι τελικα και απο το πρωι λεω τι να εγινε.νομιζα φταιει το κινητο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) Στο task changer και συγκεκριμένα στο layout type σας έχει όλες τις επιλογές "ανοιχτές" ή μόνο σε εμένα έχει τις 2 πρώτες; Edited November 4, 2023 by Jimo7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 2 minutes ago, Jimo7 said: Στο task changer και συγκεκριμένα στο layout type σας έχει όλες τις επιλογές "ανοιχτές" ή μόνο σε εμένα έχει τις 2 πρώτες; Έτσι είναι σε όλους τα δύο μόνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 37 minutes ago, Jimo7 said: Στο task changer και συγκεκριμένα στο layout type σας έχει όλες τις επιλογές "ανοιχτές" ή μόνο σε εμένα έχει τις 2 πρώτες; Aυτο το μενου που ακριβως βρισκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 3 minutes ago, MeteorX said: Aυτο το μενου που ακριβως βρισκεται? Goodlock-home up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 16 minutes ago, Andreaszel said: Goodlock-home up Με το goodlock γιαυτο δεν το εβρισκα,δεν το εχω εγκατεστημενο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Ρε παιδιά από που το κατεβάζουμε αυτό το Goodlock? Δεν το βλέπω πουθενά στο play store Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 2 minutes ago, LAGGI said: Ρε παιδιά από που το κατεβάζουμε αυτό το Goodlock? Δεν το βλέπω πουθενά στο play store Απο το galaxy store το κατεβαζουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) 1 minute ago, boymanos said: Απο το galaxy store το κατεβαζουμε 4 minutes ago, LAGGI said: Ρε παιδιά από που το κατεβάζουμε αυτό το Goodlock? Δεν το βλέπω πουθενά στο play store Δεν θα το βρεις εκεί. Στο galaxy store και υπομονή για τα νέα update. Edited November 4, 2023 by jtgiannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Σχετικα με το λογαριασμο που ανεφερα παραπανω το πρωι πλεον εχει αναβαθμιστει το ui και θα επανελθει το ρολαρισμα.το νεο ui ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Αφαίρεσαν την ταχύτητα που έγραφε οτι έπιανε το wifi σε ενα δίκτυο (ποίος ο λογος ?) , αλλα βάλανε να βλεπεις ποιος ειναι ο κωδικός όπου έχεις συνδεθεί. Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 (edited) 38 minutes ago, galactob said: Αφαίρεσαν την ταχύτητα που έγραφε οτι έπιανε το wifi σε ενα δίκτυο (ποίος ο λογος ?) , αλλα βάλανε να βλεπεις ποιος ειναι ο κωδικός όπου έχεις συνδεθεί. το κινητο σαν τερματικο κανει εκτιμηση της ταχυτητας,την πραγματικη ταχυτητα που κλειδωνει το ρουτερ μονο απο το inteface (του ρουτερ) θα τη δεις,καμια εφαρμογη speed test δεν μπορει να σου δωσει ταχυτητα , εξασθενηση γραμμης,θορυβο γραμμης κτλ.εχουν τουλαχιστον 15-20+- % διαφορα απο την πραγματικοτητα.οποτε ειναι κατι αχρειαστο και καλα κανανε που το αφαιρεσανε κατα τη γνωμη μου.πριν στην εκδοση 13 η εκτιμηση ηταν μια 50 μια 70 μια 200,καμια επαφη με την πραγματικοτητα κοιταξε να δεις τωρα τις δοκιμες που εκανα Edited November 5, 2023 by MeteorX 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts