ChrisNikol Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 1 ώρα πριν, theopanatha13 said: Ποια χώρα είναι? Το google wallet δουλεύει κανονικά? Νομίζω Ινδονησία .. Με ενδιαφέρει και εμένα αν λειτουργούν όλα ακριβώς όπως με το official Ελλάδας . Αν ναι θα το περάσω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 9 minutes ago, ChrisNikol said: Νομίζω Ινδονησία .. Με ενδιαφέρει και εμένα αν λειτουργούν όλα ακριβώς όπως με το official Ελλάδας . Αν ναι θα το περάσω και εγώ Ινδία είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Ήρθε το security patch του Σεπτέμβρη…. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 On 13/9/2023 at 12:46 ΜΜ, Stav10 said: Το αγόρασα από eurogoods και φαίνεται το imei στην απόδειξη Καλημερα. Ετσι για να ξερω...γιατι μιλαω για μενα..ποιο μαγαζι να αποφευγω. Ομοιως ειχα το ιδιο θεμα με z flip 4 σφραγισμενο απο acom.gr το οποίο ευτυχως εκλεισε..το κινητο ειχε ερθει σφραγισμενο και μου εβγαζε στις πληροφοριες λογισμικου μετα απο το Eux/pls το εστειλα στο καταστημα για αλλαγη γιατι δεν επαιρνε ουτε μια αναβαθμιση ΟΤΑ.περασαν ευρωπαικη..αλλα παλι στην επομενη μηνιαια ενημερωση δεν δεχοταν μεσω ΟΤΑ..μονο με ODIN Ευχομαι να εχει λυθει το προβλημα σου και στην επομενη μηνιαια να παρεις κανονικα μεσω ΟΤΑ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 1 ώρα πριν, Konstantine73 said: Ήρθε το security patch του Σεπτέμβρη…. Ναι έσκασε μόλις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stav10 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 2 ώρες πριν, arxipilotos said: Καλημερα. Ετσι για να ξερω...γιατι μιλαω για μενα..ποιο μαγαζι να αποφευγω. Ομοιως ειχα το ιδιο θεμα με z flip 4 σφραγισμενο απο acom.gr το οποίο ευτυχως εκλεισε..το κινητο ειχε ερθει σφραγισμενο και μου εβγαζε στις πληροφοριες λογισμικου μετα απο το Eux/pls το εστειλα στο καταστημα για αλλαγη γιατι δεν επαιρνε ουτε μια αναβαθμιση ΟΤΑ.περασαν ευρωπαικη..αλλα παλι στην επομενη μηνιαια ενημερωση δεν δεχοταν μεσω ΟΤΑ..μονο με ODIN Ευχομαι να εχει λυθει το προβλημα σου και στην επομενη μηνιαια να παρεις κανονικα μεσω ΟΤΑ.. Καλημέρα.Τελικά λύθηκε το πρόβλημα σε εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 2 ώρες πριν, arxipilotos said: Ομοιως ειχα το ιδιο θεμα με z flip 4 σφραγισμενο απο acom.gr το οποίο ευτυχως εκλεισε..το κινητο Εχεις κανενεα λινκ; το εψαξα απο περιεργεια και δεν βγαζει τετοιο μαγαζΙ, acom.gr βγαζει κοινοτητα λογιστων Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 13 ώρες πριν, theopanatha13 said: Ποια χώρα είναι? Το google wallet δουλεύει κανονικά? Ινδια Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλησπέρα ενώ έχω ξανά δουλέψει το samkey σήμερα που πήγα να περάσω ιταλικό csc ενώ μου έγραψε επιτυχία κ έκανε κ επανεκκίνηση το κινητό το csc παραμεινε το ίδιο. Τουλάχιστον είναι το ελληνικό αυτό το σωστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλησπέρα ενώ έχω ξανά δουλέψει το samkey σήμερα που πήγα να περάσω ιταλικό csc ενώ μου έγραψε επιτυχία κ έκανε κ επανεκκίνηση το κινητό το csc παραμεινε το ίδιο. Τουλάχιστον είναι το ελληνικό αυτό το σωστό?Αλλαγή csc πλέον γίνεται από εδω:https://samfw.com/Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 48 minutes ago, bromonano2 said: Αλλαγή csc πλέον γίνεται από εδω: https://samfw.com/ Sent from my SM-S918B using Tapatalk Ούτε με αυτό δουλεύει δεν άλλαξε παρέμεινε το ίδιο. Έχει αλλάξει κάποιος τώρα τελευταία το csc να μου πει γιατί το έχω δοκιμάσει και με samkey και με samfw και δεν αλλάζει με τίποτα σε άλλης χώρας csc . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 4 ώρες πριν, theopanatha13 said: Καλησπέρα ενώ έχω ξανά δουλέψει το samkey σήμερα που πήγα να περάσω ιταλικό csc ενώ μου έγραψε επιτυχία κ έκανε κ επανεκκίνηση το κινητό το csc παραμεινε το ίδιο. Τουλάχιστον είναι το ελληνικό αυτό το σωστό? Το EUX είναι ενιαίο για τις περισσότερες χώρες της ΕΕ. Είτε έγραφες EUR είτε ITV είτε ΧΕΟ είτε BTU κτλ κτλ, πάλι στο EUX θα σε γυρνούσε γιατί τα περιλαμβάνει όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 7 ώρες πριν, tasosathan said: Το EUX είναι ενιαίο για τις περισσότερες χώρες της ΕΕ. Είτε έγραφες EUR είτε ITV είτε ΧΕΟ είτε BTU κτλ κτλ, πάλι στο EUX θα σε γυρνούσε γιατί τα περιλαμβάνει όλα Σωστός μόλις δοκίμασα κ έβαλα την THL Ταϊλάνδη άλλαξε κανονικά και δουλεύει το Spam and caller id και η εγγραφή κλήσης. Το samsung wallet δεν υποστηρίζεται. Πήγα μετά να το γυρίσω απευθείας σε ιταλικό ITV αλλά γύρισε πάλι σε EUX.Οποτε οποίος θέλει τα 2 παραπάνω που ανέφερα βάζει την THL. Με THL για όσους ενδιαφέρονται και η διαδικασία είναι 1 λεπτό με samfw και δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Τελικα υπαρχει καποια εφαρμογη εγγραφης κλησεων να δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Σωστός μόλις δοκίμασα κ έβαλα την THL Ταϊλάνδη άλλαξε κανονικά και δουλεύει το Spam and caller id και η εγγραφή κλήσης. Το samsung wallet δεν υποστηρίζεται. Πήγα μετά να το γυρίσω απευθείας σε ιταλικό ITV αλλά γύρισε πάλι σε EUX.Οποτε οποίος θέλει τα 2 παραπάνω που ανέφερα βάζει την THL. Με THL για όσους ενδιαφέρονται και η διαδικασία είναι 1 λεπτό με samfw και δωρεάν. Και παίρνει και τις ενημερώσεις γρήγορα.Κι εγώ THL φοράω εδώ και 2-3 μήνες. Τελικα υπαρχει καποια εφαρμογη εγγραφης κλησεων να δουλευει?Δες το από πάνω σου ποστ.2 λεπτά δουλειά είναι αλλά θέλει υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 2 ώρες πριν, panosfx said: Και παίρνει και τις ενημερώσεις γρήγορα. Κι εγώ THL φοράω εδώ και 2-3 μήνες.Δες το από πάνω σου ποστ. 2 λεπτά δουλειά είναι αλλά θέλει υπολογιστή. Εννοω εφαρμογες φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Αν βάλετε THL το δίκτυο δουλεύει κανονικά; παλιά στο S20 Ultra νομίζω αν έβαζες κάτι διαφορετικό από ευρωπαϊκή ROM, ενώ σε ένα σημείο είχα full 5G με άλλο firmware δεν είχε σήμα σωστό. Δηλαδή στο ίδιο σημείο είχε 4G. Δε ξέρω γιατί αλλά δούλευε με άλλες συχνότητες μάλλον. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 57 minutes ago, DjTony said: Αν βάλετε THL το δίκτυο δουλεύει κανονικά; παλιά στο S20 Ultra νομίζω αν έβαζες κάτι διαφορετικό από ευρωπαϊκή ROM, ενώ σε ένα σημείο είχα full 5G με άλλο firmware δεν είχε σήμα σωστό. Δηλαδή στο ίδιο σημείο είχε 4G. Δε ξέρω γιατί αλλά δούλευε με άλλες συχνότητες μάλλον. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Καλά δεν θα ασχοληθώ με τη μία γραμμή λιγότερη η περισσότερη πάντως κανονικά μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Θέλω το κινητό να το έχω με όλες τις δυνατότητες. Και αν κάποια στιγμή έρθει και το samsung wallet καλώς αφού έχουμε το google wallet είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Καλά δεν θα ασχοληθώ με τη μία γραμμή λιγότερη η περισσότερη πάντως κανονικά μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Θέλω το κινητό να το έχω με όλες τις δυνατότητες. Και αν κάποια στιγμή έρθει και το samsung wallet καλώς αφού έχουμε το google wallet είναι μια χαρά. Δεν μιλάω για μια γραμμή, μιλάω για να μη πιάνει 5G ενώ είχε φουλ στο σημείο αυτό, και να κάνει συνεχώς εναλλαγές χωρίς σταθερό σήμα. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 21 minutes ago, DjTony said: Δεν μιλάω για μια γραμμή, μιλάω για να μη πιάνει 5G ενώ είχε φουλ στο σημείο αυτό, και να κάνει συνεχώς εναλλαγές χωρίς σταθερό σήμα. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Όσο καιρό το είχα στο THL CSC, δεν είχα καμία διαφορά στο σήμα κινητής ή WIFI. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω Hotspot σε 6Ghz καθώς είχε κρυφτεί η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 On 15/9/2023 at 11:35 ΠΜ, Stav10 said: Καλημέρα.Τελικά λύθηκε το πρόβλημα σε εσένα; Οχι δεν λυθηκε.Εκανα καταγγελια σε γενικη γραμματεια καταναλωτη και μεσω skroutz επειδη το acom ηταν πιστοποιημενο και παρθηκε σαν μελος skroutz εγινε επιστροφη και πηρα τα χρηματα μου πισω On 15/9/2023 at 11:44 ΠΜ, vastegial_74 said: Εχεις κανενεα λινκ; το εψαξα απο περιεργεια και δεν βγαζει τετοιο μαγαζΙ, acom.gr βγαζει κοινοτητα λογιστων Οπως εγραψα το acom.gr εκλεισε.απο τον Απριλιο του 2023.Μαλιστα το πεταξαν πριν απο το σκρουτζ..αλλα ειμαι σιγουρος ανοιξε αλλη μονοπροσωπη ΙΚΕ ....με αλλο ονομα φανταζομαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Εσείς που αλλάξατε csc σε THL ή INS το wifi security το έχετε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 1 ώρα πριν, papamo said: Εσείς που αλλάξατε csc σε THL ή INS το wifi security το έχετε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου; Αν εννοείς το ασφαλές wifi όχι δεν υπάρχει αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πότε εδώ κ τόσα χρόνια αδιάφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolokas Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 παιδιά καλημέρα....εχω την αίσθηση ότι οι φωτογραφίες μου είναι λίγο μουντές ....εχει τυχει και σε άλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Παιδιά καλημέρα Έχω αυτή τη στιγμή το s22 ultra Θέλω να ρωτήσω καθαρά από θέμα μπαταρίας αξίζει να αλλάξω το τηλέφωνο και να πάω στο s23 ultra; Δηλαδή εγώ τώρα κάθε βράδυ βάζω για φόρτιση τη συσκευή που έχω ένα 15 με 20% Πες ότι πάω στο s23 πάλι θα μπαίνει για φόρτιση το τηλέφωνο; Είναι λίγο υποθετικό το ερώτημα αλλά οι περισσότεροι πως κ πότε φορτίζετε τη συσκευή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts