Nikos_Mpl Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 2 ώρες πριν, tsicrete said: Απλα έχουν απενεργοποιήσει την επιλογή High Bitrate οταν γραφεις σε 8k μαθαμε γιατι το εκαναν αυτο? προκαλουσε καποιο προβλημα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Τι ερωτήσεις είναι αυτές αφήστε τα ψυχολογικά κ τις εμμονές κ ζήστε λίγο με την συσκευάραΛες κ γράφει κανείς στα 8κSent from my iPhone 14 using Tapatalk 2 1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 εγω που δοκιμασα εγγραφη με 8κ μου φαινεται πεντακαθαρη η εικονα και αφου αφαιρεθηκε αυτη η επιλογη ,απλα και μονο για δοκιμη το εκανα,κατα τα αλλα κανω εγγραφη στα 4κ 30 πλεον απο 1080 που εκανα μεχρι πριν λιγο καιρο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 εγω που δοκιμασα εγγραφη με 8κ μου φαινεται πεντακαθαρη η εικονα και αφου αφαιρεθηκε αυτη η επιλογη ,απλα και μονο για δοκιμη το εκανα,κατα τα αλλα κανω εγγραφη στα 4κ 30 πλεον απο 1080 που εκανα μεχρι πριν λιγο καιροΩραίος φίλε έτσι μια χαρά κανένα πρόβλημα δεν χρειάζεται να κολλάμε Sent from my iPad Pro M2 using Tapatalk 1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Nikos_Mpl said: μαθαμε γιατι το εκαναν αυτο? προκαλουσε καποιο προβλημα? Το θέμα είναι ότι με αυτό το σκεπτικό το λανσαρανε κ τώρα το αφαίρεσαν ίσως το επαναφέρουν στην μεγάλη ενημέρωση στο ui6 που ίσως το γράψουν ποιο σωστά γιατί τα αποτελέσματα ήταν χάλια με τα post που έχουν αναφερθεί. Edited August 8, 2023 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) Εγω παντως το αγορασα πριν λιγες μερες και δεν ειχε την επιλογη να την ενεργοποιησω οποτε δεν ξερω τι συνεβαινε.ετσι ηταν η επιλογη .μου ηρθε ενα update μεγαλο το μοναδικο.,το μονο που εχω να πω ειναι ενα κινητο απο αλλον πλανητη Edited August 8, 2023 by MeteorX 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Νομίζω οτι το αφαίρεσαν στο update του Ιουλίου. Λένε οτι μάλλον θα επανέλθει σε μελλοντικό update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: μαθαμε γιατι το εκαναν αυτο? προκαλουσε καποιο προβλημα? Το εδωσαν καταλάθος όπως είπαν... τραβούσε πολλούς πόρους και το έβγαλαν 6 ώρες πριν, Sofos_5 said: Το πέρασες; όλα οκ; Sent from my SM-S916B using Tapatalk Βαριόμουν σήμερα να αλλάξω csc για να πάρω το update... περιμένω να το ανεβάσουν Ινδία και να το πάρω γιατί είμαι με ins λόγω Samsung Wallet Edited August 8, 2023 by arxontas2323 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) Έχω την τελευταία ενημέρωση (και έκανα και έλεγχο πριν λίγο) ..Ελληνικό από πλαίσιο. Edited August 8, 2023 by varaderum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) 9 minutes ago, varaderum said: Έχω την τελευταία ενημέρωση (και έκανα και έλεγχο πριν λίγο) ..Ελληνικό από πλαίσιο. Έχεις την ενημέρωση Ιουλίου δηλαδή... Και σε μένα απενεργοποιημένη η επιλογή. Ίσως προστεθεί όντως αργότερα στο OneUI 6 ξανά. Εξάλλου ειλικρινά το 8Κ από μόνο του είναι overkill και πραγματικά αχρείαστο. Edited August 8, 2023 by nasosvasedis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 8 ώρες πριν, arxontas2323 said: Το εδωσαν καταλάθος όπως είπαν... τραβούσε πολλούς πόρους και το έβγαλαν Βαριόμουν σήμερα να αλλάξω csc για να πάρω το update... περιμένω να το ανεβάσουν Ινδία και να το πάρω γιατί είμαι με ins λόγω Samsung Wallet καταλαβα. καλα ετσι και αλλιως ολο το 8κ ειναι ανουσιο αυτη τη στιγμη για κινητα.. ας ειναι ποιοτικο το 4Κ και αυτο αρκει. 2 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 10 ώρες πριν, arxontas2323 said: Βαριόμουν σήμερα να αλλάξω csc για να πάρω το update... περιμένω να το ανεβάσουν Ινδία και να το πάρω γιατί είμαι με ins λόγω Samsung Wallet Επειδή δεν το γνωρίζω, το σπέσιαλ έχει το Samsung Wallet? Μπορούμε να βάλουμε το διπλωμα εκει πχ? (πιστωτικές/χρεωστικές ελληνικές δεν νομίζω να δέχεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 5 minutes ago, tasosathan said: Επειδή δεν το γνωρίζω, το σπέσιαλ έχει το Samsung Wallet? Μπορούμε να βάλουμε το διπλωμα εκει πχ? (πιστωτικές/χρεωστικές ελληνικές δεν νομίζω να δέχεται) δυστυχως ακόμα δεν υποστηρίζει ελληνικές κάρτες(ούτε καν revolut)...το χρησιμοποιω για εισητήρια αεροπλάνων κτλ γιατί είναι πολύ χρήσιμο....αν η samsung Ελλάδας και οι ελληνικές τράπεζες αξιοθούν να συνεργαστούν τότε ίσως το δούμε και στην Ελλάδα...είναι πολύ πιο ασφαλές η χρήση του απο το google pay και έχει πολύ περισσότερες επιλογές αμα συνδεθεί σωστά στην Ελλάδα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Παιδιά πήρε κανείς ενημέρωση Αυγούστου; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Παιδιά πήρε κανείς ενημέρωση Αυγούστου;Δεν έχει βγει ακόμα για ΕυρώπηSent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 (edited) Υπαρχει μια λειτουργια να κανει απο φωτο timelapse 24 ωρων με φωτογραφιες τοπιων πολεων κτλ,κατεβασα φωτογραφιες αλλα δεν μου βγαζει το σηματακι κατω δεξια ,σε εσας δουλευει? https://www.sammobile.com/news/create-timelapse-videos-photos-samsung-galaxy-phones-tablets/ Edited August 9, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 34 minutes ago, MeteorX said: Υπαρχει μια λειτουργια να κανει απο φωτο timelapse 24 ωρων με φωτογραφιες τοπιων πολεων κτλ,κατεβασα φωτογραφιες αλλα δεν μου βγαζει το σηματακι κατω δεξια ,σε εσας δουλευει? https://www.sammobile.com/news/create-timelapse-videos-photos-samsung-galaxy-phones-tablets/ σίγουρα υπήρχε απο παλιά..και δεν το κάνει σε όλες τις φωτογραφίες!! 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Κατεβασα 50 φωτογραφιες υψηλης αναλυσης αλλα σε καμια δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 31 minutes ago, MeteorX said: Κατεβασα 50 φωτογραφιες υψηλης αναλυσης αλλα σε καμια δεν γινεται το κανει σε φωτογραφίες που έχουν συννεφα ή ηλιοβασιλεμα κτλ...τωρα το ελεγξα και μονο εκει το παρατήρησα... 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 1 minute ago, arxontas2323 said: το κανει σε φωτογραφίες που έχουν συννεφα ή ηλιοβασιλεμα κτλ...τωρα το ελεγξα και μονο εκει το παρατήρησα... Μπορεις να μου δωσεις λινκ απο εικονες να το δοκιμασω αν μπορεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 3 minutes ago, MeteorX said: Μπορεις να μου δωσεις λινκ απο εικονες να το δοκιμασω αν μπορεις? Ευχαριστω https://quickshare.samsungcloud.com/fkDfu7Jc4vSl Εδω είσαι!! χθεσινή φωτό 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Δυστυχως φιλε μου δεν εμφανιζεται το σηματακι.εκανα διαγραφη δεδομενων της συλογης,το ενημερωσα αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 3 minutes ago, MeteorX said: Δυστυχως φιλε μου δεν εμφανιζεται το σηματακι.εκανα διαγραφη δεδομενων της συλογης,το ενημερωσα αλλα τιποτα https://quickshare.samsungcloud.com/7thhxXKBwRIA Αυτή είναι η τελευταία έκδοση της συλλογής (απο το καινούριο update που θα ερθει)... πάει πιο γρήγορα η συλλογή με αυτή την έκδοση 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Ευχαριστω για ολη τη βοηθεια αλλα και παλι δεν εμφανιζεται,διαβαζω και στο reddit οτι σε παρα πολλους δεν εμφανιζεται.δεν ξερω τι αλλο να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 2 minutes ago, MeteorX said: Ευχαριστω για ολη τη βοηθεια αλλα και παλι δεν εμφανιζεται,διαβαζω και στο reddit οτι σε παρα πολλους δεν εμφανιζεται.δεν ξερω τι αλλο να κανω μεταξυ μας δεν χανεις και κατι...ποτε δεν μου φανηκε χρησιμο!! 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts