GeorgeHtz Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 On 31/5/2023 at 10:03 ΜΜ, mythos_bt said: https://forum.xda-developers.com/t/s23-call-recording-possibility-of-changing-csc.4548227/page-19 Μήνυμα 371. Εγώ όντως αναβάθμισα σε αυτή την έκδοση και σταμάτησε να λειτουργεί το google pay. Και εμένα δεν μου δουλεύει αφότου έβαλα THL. Τι κάνουμε τώρα ; Αλλάζουμε CSC η περιμένουμε μήνες για αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 (edited) Παιδια αν υπάρχει προβλημα στην ευρυγώνια καμερα, αλλαζει όλο το module των καμερών ή μονο η προβληματικη; Φιλος εχει θέμα με την καμερά του και ρωτησε στο service και του ειπαν οτι θα αλλαχθει η προβληματικη μονο, ενώ εγω πιστευα πως τις αλλαζουν όλες αφου είναι σε ενιαίο κομματι. Μπορεί να αλλαχθεί μία μεμονωμένα? Edited June 6, 2023 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 23 minutes ago, Leon_G said: Παιδια αν υπάρχει προβλημα στην ευρυγώνια καμερα, αλλαζει όλο το module των καμερών ή μονο η προβληματικη; Φιλος εχει θέμα με την καμερά του και ρωτησε στο service και του ειπαν οτι θα αλλαχθει η προβληματικη μονο, ενώ εγω πιστευα πως τις αλλαζουν όλες αφου είναι σε ενιαίο κομματι. Μπορεί να αλλαχθεί μία μεμονωμένα? Είναι module καμερών. Κάποιες είναι μεμονωμένες, κάποιες όχι. Αν μπορεί να αλλαχτεί η μια θα αλλαχτεί η προβληματική και μόνο. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 1 ώρα πριν, GeorgeHtz said: Και εμένα δεν μου δουλεύει αφότου έβαλα THL. Τι κάνουμε τώρα ; Αλλάζουμε CSC η περιμένουμε μήνες για αναβάθμιση; Λογικά θα διορθωθεί με την αναβάθμιση του Ιουνίου. Η αλλαγή csc δεν θα λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 4 ώρες πριν, GeorgeHtz said: Και εμένα δεν μου δουλεύει αφότου έβαλα THL. Τι κάνουμε τώρα ; Αλλάζουμε CSC η περιμένουμε μήνες για αναβάθμιση; Με thl δν εχεις rcs... εγώ έβαλα sek για να εχω Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Καλημέρα σας. Ένα θέματακι να αναφέρω. Η συσκευή ζεσταίνεται όταν την φορτίζω με ταχυφορτιστη(εδώ να πω ότι την φορτίζω με τον ταχυφορτιστη του note 10 plus που είχα) και το παρουσιάζει μετά το 80%. Σε απλή αργή φόρτιση κανένα πρόβλημα. Έχει τύχει σε άλλον αυτό;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 13 minutes ago, jtgiannis said: Καλημέρα σας. Ένα θέματακι να αναφέρω. Η συσκευή ζεσταίνεται όταν την φορτίζω με ταχυφορτιστη(εδώ να πω ότι την φορτίζω με τον ταχυφορτιστη του note 10 plus που είχα) και το παρουσιάζει μετά το 80%. Σε απλή αργή φόρτιση κανένα πρόβλημα. Έχει τύχει σε άλλον αυτό;; με τον φορτιστη του note 10 plus το φορτιζω και εγω. οταν το εχω και φορτιζει σε κανονικη φορτιση δεν το βλεπω να ζεσταινεται νορμαλ μου φαινεται. στην ταχεια φορτιση (15 λεπτα πιο γρηγορη μου δειχνει) το ειδα και ηταν λιγο πιο ζεστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikerson Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 16 ώρες πριν, challenge143 said: Ρυθμίσεις, συζητήσεις rcs , ενεργοποίηση rcs Εμένα είναι όλα γκριζαρισμένα (Vodafone αν παίζει ρόλο), μόνο το "μάθε περισσότερα" είναι ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 3 minutes ago, bikerson said: Εμένα είναι όλα γκριζαρισμένα (Vodafone αν παίζει ρόλο), μόνο το "μάθε περισσότερα" είναι ενεργό. Καλημέρα για όσους ψάχνονται για το RCS και έχουν Vodafone https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230213-apenergopoiisi-tis-technologias-rcs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Μόλις έβαλα το mesages της google μου λειτουργεί rcs χωρίς να κάνω τίποτα αλλοΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Σχετικά με το RCS στα dual SIM γυρνάει στον αριθμό που έχεις δηλώσει να πιάνει δεδομένα. Αν έχεις 2 sim Vf + Nova και έχεις να πιάνεις από Νόβα ίντερνετ τότε το RCS θα λειτουργήσει με τον αριθμό τις νόβα. Για να στείλεις από την Vodafone θα πρέπει να γυρίσεις τα ΜΒ στην Vodafone, άσχετος αν είσαι συνδεμένος ή όχι σε WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Πάντως ρε παιδιά πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη διαφορά στα επιίσημα καταστήματα ηλεκτρονικών (και shop e-samsung) και στα γνωστά σκρουτζομάγαζα. Της τάξης των 400Ε (1400-1000)! Φαίνεται να κρατά καλά την αρχική του τίμη προς το παρόν και να μην υπάρχουν μεγάλες προσφορές απο μεγάλα μαγαζιά και κάρτες (μόνο το payzy πριν από καιρό). Τώρα αν βγει το καινούριο fold ίσως εκεί το κατεβάσουν κανένα κατοστάρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikerson Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 3 ώρες πριν, awueu said: Καλημέρα για όσους ψάχνονται για το RCS και έχουν Vodafone https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230213-apenergopoiisi-tis-technologias-rcs/ Σε ευχαριστώ πολύ! Που σημαίνει δλδ ότι μόνο μέσα από την εφαρμογή της Google "Messages" και οχι πχ από την εφαρμογή της Samsung μπορούμε να έχουμε RCS. Παρόλα αυτά, ενώ έχω την εφαρμογή Messages πάλι στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσω το RCS είναι γκρι όλες οι επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Παιδιά καλησπέρα... Θελω να ρωτήσω κάτι... αν γίνει η αγορά του s23 ultra από best price έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ή εγγύηση καταστήματος?? Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 28 minutes ago, Eldir said: Παιδιά καλησπέρα... Θελω να ρωτήσω κάτι... αν γίνει η αγορά του s23 ultra από best price έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ή εγγύηση καταστήματος?? Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλες οι EU συσκευές Samsung έχουν κανονικότατα 2 χρόνια εγγύηση επίσημη χωρίς καμία διάκριση στο αν προορίζεται για Ελλάδα για Γερμανία για Ισπανία κτλ. Είτε ελληνικό από μεγάλη αλυσίδα που κάνει 1.5κ σχεδόν, είτε ευρωπαϊκό από μικρό μαγαζάκι με σημαντική διαφορά στην τιμή, έχουν ακριβώς την ίδια εγγύηση. 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Καλησπέρα. Με το Dji Osmo mobile 2, λειτουργεί η συσκευή? Θα μου το δώσει ένας γνωστός σε λίγες μέρες. Ή να πάρω το πιο πρόσφατο παιδιά? Για σιγουριά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Καλησπέρα. Μία ερώτηση. Πως μπορώ να συμμετέχω στο beta πρόγραμμα για το Android 13; 45 minutes ago, Eldir said: Παιδιά καλησπέρα... Θελω να ρωτήσω κάτι... αν γίνει η αγορά του s23 ultra από best price έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ή εγγύηση καταστήματος?? Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είχα πάρει πιο παλιά ένα s9 από σκρουτζομαγαζο και όταν χρειάστηκε αλλαγή μέσα στην εγγύηση η οθόνη την έκαναν κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Όλες οι EU συσκευές Samsung έχουν κανονικότατα 2 χρόνια εγγύηση επίσημη χωρίς καμία διάκριση στο αν προορίζεται για Ελλάδα για Γερμανία για Ισπανία κτλ. Είτε ελληνικό από μεγάλη αλυσίδα που κάνει 1.5κ σχεδόν, είτε ευρωπαϊκό από μικρό μαγαζάκι με σημαντική διαφορά στην τιμή, έχουν ακριβώς την ίδια εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Μία ερώτηση. Πως μπορώ να συμμετέχω στο beta πρόγραμμα για το Android 13; Καλησπέρα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είχα πάρει πιο παλιά ένα s9 από σκρουτζομαγαζο και όταν χρειάστηκε αλλαγή μέσα στην εγγύηση η οθόνη την έκαναν κανονικά. μια χαρά! Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Σε όσους είχε εξαφανιστεί το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης από το notification panel, κατεβάστε την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Google tv. Μόλις το κάνατε θα εμφανιστεί ξανά!!!Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 (edited) On 7/6/2023 at 12:27 ΜΜ, bikerson said: Σε ευχαριστώ πολύ! Που σημαίνει δλδ ότι μόνο μέσα από την εφαρμογή της Google "Messages" και οχι πχ από την εφαρμογή της Samsung μπορούμε να έχουμε RCS. Παρόλα αυτά, ενώ έχω την εφαρμογή Messages πάλι στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσω το RCS είναι γκρι όλες οι επιλογές. Καλημέρα μπορείς να κατεβάσεις από το playstore την εφαρμογή, Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της google Edited June 9, 2023 by awueu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Επειδή είμαι υποψήφιος αγοραστής... παιχνίδια κλπ δεν παίζω... θα με καλύψει το 8/256 ή πρέπει να πάρω το 12/512?? θα ήθελα τη γνώμη σας... Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Πώς γίνεται στο one ui να υπάρχει κατακόρυφη κύλιση στις εφαρμογές; Υπάρχει μια εφαρμογή nicelock αλλά δεν δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Επειδή είμαι υποψήφιος αγοραστής... παιχνίδια κλπ δεν παίζω... θα με καλύψει το 8/256 ή πρέπει να πάρω το 12/512?? θα ήθελα τη γνώμη σας... Στάλθηκε από το CPH2305 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω το 256. Αν δεν σε ενδιαφέρει η παραπάνω χωρητικότητα, πήγαινε με κλειστά μάτια. Κανένα reload εφαρμογων . Παρότι είχα και 22 ultra με τα 12 gb , αυτό εδώ κάνει καλύτερη διαχείριση Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Ένα περίεργο πράγμα.... Το τηλέφωνο δίχως λόγο ζεματάει...Είμαι στο σπίτι χωρίς να το βαράει βέβαια ο ήλιος...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Ένα περίεργο πράγμα.... Το τηλέφωνο δίχως λόγο ζεματάει...Είμαι στο σπίτι χωρίς να το βαράει βέβαια ο ήλιος...sent from my S23Ultra 12/512του κάνει βουντού το παλιό σου s21 fe που το κατηγορουσες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts