petraKOS07 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Χριστός ανέστη καλησπέρα στην ομάδα.... Αυτή την στιγμή είμαι με το s21 ultra και μπορώ να πω παρά πολύ ευχαριστημένος.... Τώρα σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή για το s23 ultra υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει από Αμερική να μας πει διαφορές στην τιμή? Αξίζει?μιας και έχουν πλέον τον ίδιο επεξεργαστή? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perelevas Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 21 ώρες πριν, super_f said: 1. Η ειδοποίηση για το κλείδωμα του ασφαλούς φακέλου σε κάθε επανεκκίνηση (πραγματικά, ΑΣΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Άμα θέλω ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ!). Το ρώτησα και γω πιο πάνω.Υπάρχει κάποια λύση σ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Το ρώτησα και γω πιο πάνω.Υπάρχει κάποια λύση σ αυτό;Κάνεις τόσο συχνά επανεκκίνηση?sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 14 minutes ago, Konstantine73 said: Κάνεις τόσο συχνά επανεκκίνηση? sent from my S23Ultra 12/512 Εγώ προσωπικά κάθε μέρα. Φορτίζω πάντα το βράδυ με κλειστό τηλέφωνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Εγώ προσωπικά κάθε μέρα. Φορτίζω πάντα το βράδυ με κλειστό τηλέφωνο.Μεγάλος ψυχαναγκασμός πρόσεξέ το λίγο...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 2 minutes ago, Konstantine73 said: Μεγάλος ψυχαναγκασμός πρόσεξέ το λίγο... sent from my S23Ultra 12/512 Βλέπω δεν έλλειψαν απ' το forum τα τρολάκια που θα πετάξουν την εξυπνάδα τους χωρίς κανέναν λόγο... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Βλέπω δεν έλλειψαν απ' το forum τα τρολάκια που θα πετάξουν την εξυπνάδα τους χωρίς κανέναν λόγο...Γιατί ρε φίλε τρολακι?Εγώ δεν έχω κανένα γνωστό που κάνει αυτό που κάνεις...Και ναι προσωπικά το θεωρώ ψυχαναγκασμόsent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 1 minute ago, Konstantine73 said: Γιατί ρε φίλε τρολακι? Εγώ δεν έχω κανένα γνωστό που κάνει αυτό που κάνεις... Και ναι προσωπικά το θεωρώ ψυχαναγκασμό sent from my S23Ultra 12/512 Βρε εσύ μπορεί να θεωρείς και κάποιον που έχει 2 τηλέφωνα το ένα Android και το άλλο iphone διπολική προσωπικότητα γιατί κανένας φίλος σου δεν το κάνει, παρόλα αυτά το forum λέγεται myphone. Μπορείς να googlάρεις κάτι σε mypsychology, ίσως να βρεις κάτι. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Βρε εσύ μπορεί να θεωρείς και κάποιον που έχει 2 τηλέφωνα το ένα Android και το άλλο iphone διπολική προσωπικότητα γιατί κανένας φίλος σου δεν το κάνει, παρόλα αυτά το forum λέγεται myphone. Μπορείς να googlάρεις κάτι σε mypsychology, ίσως να βρεις κάτι.Ξέρεις ο ψυχαναγκασμός είναι κάτι που δεν το συναντάμε στην πλειοψηφία του πληθυσμού...Και όχι οι δύο συσκευές δεν είναι ψυχαναγκασμός.... Είναι προτίμηση.Αλλά να κάθομαι τώρα και να φορτίζω το τηλέφωνο κλειστό και να του κάνω κάθε μέρα επανεκκινήσεις αυτό είναι ψυχαναγκασμός...Τέλος πάντων δικαίωμά σου...sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Just now, Konstantine73 said: Ξέρεις ο ψυχαναγκασμός είναι κάτι που δεν το συναντάμε στην πλειοψηφία του πληθυσμού... Και όχι οι δύο συσκευές δεν είναι ψυχαναγκασμός.... Είναι προτίμηση. Αλλά να κάθομαι τώρα και να φορτίζω το τηλέφωνο κλειστό και να του κάνω κάθε μέρα επανεκκινήσεις αυτό είναι ψυχαναγκασμός... Τέλος πάντων δικαίωμά σου... sent from my S23Ultra 12/512 Μα συνεχίζεις να τοποθετείσαι για θέματα τα οποία δεν άπτονται της γενικότερης θεματικής του συγκεκριμένου forum. Το να λες τι καθιστά ψυχαναγκασμό και αν συναντάται ή όχι στην πλειοψηφία του πληθυσμού, ξαναλέω αφορά άλλου είδους forum. Εγώ ζήτησα βοήθεια για ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ θέμα με την συγκεκριμένη ειδοποίηση και συ σε λίγο θα με ρωτήσεις για τα παιδικά μου χρόνια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Μα συνεχίζεις να τοποθετείσαι για θέματα τα οποία δεν άπτονται της γενικότερης θεματικής του συγκεκριμένου forum. Το να λες τι καθιστά ψυχαναγκασμό και αν συναντάται ή όχι στην πλειοψηφία του πληθυσμού, ξαναλέω αφορά άλλου είδους forum. Εγώ ζήτησα βοήθεια για ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ θέμα με την συγκεκριμένη ειδοποίηση και συ σε λίγο θα με ρωτήσεις για τα παιδικά μου χρόνια!Μπορείς να Συνεχίζεις να κάνεις αυτό που κάνεις γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση σε αυτό που ζητάς...Καλές επανεκκινήσεις λοιπόν...Τέλος από μένα καλή συνέχεια sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Παιδιά χαρείτε το εργαλείο χωρίς πολλά πολλά. Η συσκευή τουλάχιστον σε μένα λειτουργεί απροβληματιστα. Από ότι ακούω υπάρχουν ελάχιστα παράπονα.Θεωρώ ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο βγήκε τα τελευταία χρόνια οπότε βγάλτε του το λάδι όπως θέλει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Παιδιά χαρείτε το εργαλείο χωρίς πολλά πολλά. Η συσκευή τουλάχιστον σε μένα λειτουργεί απροβληματιστα. Από ότι ακούω υπάρχουν ελάχιστα παράπονα.Θεωρώ ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο βγήκε τα τελευταία χρόνια οπότε βγάλτε του το λάδι όπως θέλει ο καθένας.Έχεις απόλυτο δίκιο....Άλλοι θα του βγάλουν το λάδι στη χρήση και άλλοι στις επανεκκινήσεις....Όπως τη βρίσκει ο καθένας...sent from my S23Ultra 12/512 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Πω πω κάψιμο ζωή μηδέν….Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Πω πω κάψιμο ζωή μηδέν….Sent from my iPad Pro using TapatalkΑν αναφέρεσαι σε μένα να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ είσαι μέλος του φόρουμ και μόλις σχολίασες...Για το ζωή μηδέν ασχολίαστο...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Έβαλα και δεύτερη σιμ και νομίζω ότι αυξήθηκε η κατανάλωση μπαταρίας, φυσιολογικό λέτε? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 8 minutes ago, bardull said: Έβαλα και δεύτερη σιμ και νομίζω ότι αυξήθηκε η κατανάλωση μπαταρίας, φυσιολογικό λέτε? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικό και απολύτως φυσιολογικό Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 26 minutes ago, bardull said: Έβαλα και δεύτερη σιμ και νομίζω ότι αυξήθηκε η κατανάλωση μπαταρίας, φυσιολογικό λέτε? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον η δεύτερη SIM στη διαδρομή της ημέρας σου κάπου ζορίζεται με το σήμα. Παρατήρησέ το με τις μπάρες του σήματος επάνω και αν βεβαιωθείς ότι πρόκειται για συγκεκριμένο μέρος μπορείς να κάνεις μια ρουτίνα ώστε να απενεργοποιείται αυτή η SIM όταν βρίσκεσαι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Μπορώ να εφαρμόσω με κάποιο τρόπο την παρακάτω ρουτίνα Εάν το wifi είναι ενεργό και το σήμα του κινητού είναι 1 μπάρα, τότε να ενεργοποιηει το 3G. Εάν το wifi είναι κλειστό, τοτε θα ενεργοποιείται σε 4G Δεν μπορώ να βρω στις ρουτίνες την διαχείριση του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Δε νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση στη ρουτίνα για την ισχύ του σήματος. Και μου φαίνεται λογικό καθώς πρόκειται για κάτι πολύ ευμετάβλητο οπότε η ρουτίνα θα ενεργοποιούταν και θα απενεργοποιούταν συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 30 minutes ago, MobilePerson said: Μπορώ να εφαρμόσω με κάποιο τρόπο την παρακάτω ρουτίνα Εάν το wifi είναι ενεργό και το σήμα του κινητού είναι 1 μπάρα, τότε να ενεργοποιηει το 3G. Εάν το wifi είναι κλειστό, τοτε θα ενεργοποιείται σε 4G Δεν μπορώ να βρω στις ρουτίνες την διαχείριση του σήματος. Οταν κλείνει το wifi να ανοίγει σε 4g γίνεται. Το πρώτο που λες όχι.με την ισχύ του wifi μπορείς να κάνεις κάποια ρουτινα. Όχι με την ισχύ του σήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Hello! Πήρα τη θήκη της Nillki .όλα οκ με τη πίσω προστασία της συσκευής. Αλλά,παιδιά μπροστά φοβάμαι την οθόνη. Την έχω χωρίς κάποια προστασία και τη βάζω μέσα σε ένα τσαντάκι ώμου που έχω μαζί μου. Προτείνετε κάποιο τζαμακι οθόνης? Γιατί νομίζω ότι υπάρχει και θήκη που καλύπτει τη συσκευή μπροστά και πίσω αλλά δεν ξέρω αν πίσω καλύπτει και τους φακούς των καμερών. Οπότε αν και ευχαριστημένος με τη πισω πλευρά απο θέμα σκόνης κλπ ,μπροστα πως λέτε να κινηθώ? https://www.skroutz.gr/s/40568300/Nillkin-Camshield-Pro-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-S23-Ultra.html?product_id=146687999&sponsored=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Συνδέω έναν σκληρό 4tb μέσω usb otg με το κινητό. Βγάζει μήνυμα "μόνο για ανάγνωση". Δεν μου επιτρέπει να μεταφέρω αρχεία. Υπάρχει κάποια λύση;; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Μετά από 5 περίπου εβδομαδες που το έχω, ξαφνικά νομίζω ότι η μπαταρία άρχισε να κρατάει πολυ περισσότερο χωρίς να αλλάξω κάτι σε ρυθμίσεις ή ιδιαίτερα τον τρόπο χρησης. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Εγώ παρατηρώ ότι με τη χρήση ακουστικών Bluetooth πέφτει η μπαταρία σε λογικά πλαίσια, αλλά πέφτει. 1 μέρα σχεδόν κρατάει αλλά με μικρή χρήση από μεριάς μού. Σε λίγες μέρες που θα λείψω εκτός σε νησί θα γίνει χρήση βίντεο κ φώτο, οπότε θα δούμε πως θα τα πάει τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts