bel Δημ. June 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 θα διαφωνησω πληρως! :cool: Δεν μπορουμε να χρησιμοποιουμε ως δικαιολογια την κουραση οταν καποιοι παικτες μας παιζουν στο -κατα γενικη ομολογια - πολυ ευκολο ελληνικο πρωταθλημα, αλλοι σε δευτεροκλασατα (πχ Β' κατηγορια Ισπανιας) και αλλοι δεν παιζουν καν! :!: Ασε που και να επαιζαν ολοι και παντα, σκεψου οτι οι Γερμανοι,Βραζιλιανοι, κτλ παιζουν πολλαπλασια ματς σε σχεση με αυτα των Ελληνων (και σε πιο δυσκολες συνθηκες) καθως πρωταγουνιστουν και στις ευρωπαικες διοργανωσεις (Uefa, Champions League)... ;) Σεβαστή η γνώμη σου,αλλά όπως και να το κάνουμε κοντεύουν να κλείσουν 2 χρόνια χωρίς καμία διακοπή.Αθλητές είναι,δεν είναι μηχανάκια. Εξάλλου δεν είπα οτι έχουμε και τίποτα ταλεντάρες παιχτες,ισα ισα που η δύναμή μας στηρίζεται στο σύνολο και οχι σε κάποιο παίχτη μεμομωμένα που θα κάνει τη διαφορά.Απο τη στιγμή όμως που έστω και αυτοί οι 4-5 παίχτες παρουσιάζονται περισσότερο κουρασμένοι,λογικό είναι να συμπαρασύρουν με την απόδοσή τους και την υπόλοιπη ομάδα. Οσο για τους ξένους παίχτες που συμμετέχουν σε πιο δυνατά πρωταθλήματα και πρωταγωνιστούν στις ευρωπαικές διοργανώσεις,εκεί έχουμε να κάνουμε με άλλα πράγματα που κάνουν και τη διαφορά απο του έλληνες ποδοσφαιριστές. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Aν είναι κουρασμένοι οι δικοί μας, τι να πουν και οι άλλοι που παίζουν στους συλλόγους τους... Ελεος με τα παραμύθια. Απλά δεν μπορούν και τελειωσε και αυτη η κωλοφαρδία. Συν το ότι δεν δείχνουν το ίδιο ζήλο σε αυτη τη διοργάνωση με αυτο που δείχναν στο euro που ήταν *****μένοι και διψασμένοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 @Bomber Το Κοτοπουλίδης πάντως δεν είναι κριτική.Ούτε το άχρηστοι. Το ότι δεν παίζουμε μπάλα πιστεύω πως έχει να κάνει με μια χρονική συγκυρία.Πολλοί παίκτες απο τον κορμό την ομάδας λείπουν,υπάρχει σαφώς η κούραση (και δεν μπορεί να γίνει συγκρίση με 'Aγγλους,Γάλλους,Ισπανούς στο πόσα παιζουμε έμεις και πόσα αυτοί λόγω οργάνωσης και εναλλακτικών λύσεων) και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν λόγω του τίτλου μας.Θέλω όμως να σταθώ και στην ηττοπάθεια απο τους φιλάθλους που νομίζω ότι είναι σημαντικό. Στην Πορτογαλία ένιωθα μέσα μου (και όλοι μας εκεί) πως κανείς (ούτε η Βραζιλία) δεν μπορουσε να μας κερδίσει εκείνη την μέρα.Σε όλους του αγώνες στο Καραισκάκη βλέπεις τους γνωστούς "προπονητές" (ο κλασικός ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνάς που λέει και ο Γεωργίου) να ουρλίαζουν και να μιλάνε για καραγκίοζηδες,κρέατα και τα γνωστά σήκω φύγε.Αυτό δεν μεταφέρεται στο γήπεδο νομίζεις;Τι ψυχολογία μπορεί να έχει ο Βρύζας και ο Χαριστέας όταν καθέ μέρα διαβάζουν στις εφημερίδες οτι πρέπει να φύγουν;Εσύ πως θα ένιωθές;Αλλοί θα πείσμωναν,θα έβγαζαν μάτια και θα έκαναν μια χειρονομία σε όλους όσους τους έλεγαν άχρηστους και κρέατα,άλλοι θα έπεφταν ψυχολογικά και θα σερνόντουσταν. Γιατί ο Όττο δεν παίρνει άλλους;Γιατί είναι εγωιστής (που στον αθλητισμό είναι καλό στοιχείο για μένα) και γιατί οι επιλογές τελικά είναι λίγες.Αν δούμε τους Ελληνες επιθετικούς στο πρωτάθλημα είναι πολλοί λιγοι.Είναι αυτοί που παίρνει στην Εθνική συν τους Σαλπιγγίδη,Αγρίτη,Γαβριλόπουλο, Λυμπερόπουλο,Σολάκη,Χλωρό,Αγρίτη,Μακρή,Λαζανα,Λιολίδη,Μπενίσκο, Παππά,Καπετάνο,Τσιμπλίδη,Αλεξανδρή,Ζιάκα,Ναλιτζή,Μαχλά,Καζαντζή,Μάντζιο,Ζαχαρόπουλο,Ηλιόπουλο και Λαμπριάκο (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον).Ποιόν απο αυτούς θα έπαιρνε (Εκτός του Λυμπερόπουλου τολμώ να πώ και του Σαλπιγγίδη που έχει κληθεί) και δεν θα τον κράζανε;Βάλε το χέρι στην καρδία και απάντησε.Θα άφηνες εκτός έναν παίκτη του ajax για να παίξει ο Ζαχαρόπουλος της Χαλκηδόνας-Νηαρ ηστ-Ατρόμητος Περιστερίου,Αθηνών-Ετεκα και σία ο.ε. :lol: ;Εγώ όχι πάντως. off topic Ο Νατσούρας δεν έχει ανανεώσει ακόμα.Πάρτε τον να γλιτώσετε απο δ'αύτον :p [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Προχειρα μπορω να σου πω Αγριτη,Σαλπιγγιδη,Λυμπε,Παππα,Σαμαρα,Καπετανο. Παιχταραδες σιγουρα δεν ειναι (εκτος απο Λυμπε αν και παρα πολυ αργος) αλλα χειροτεροι απο Βρυζα και Χαριστεα δεν ειναι. Προφανως εχουμε τελειως διαφορετικη θεωρηση των πραγματων.Εγω θεωρω οτι ο Βρυζας και ο Χαριστεας ειναι πολυ μετριοι παικτες.Τους εχεις δει εσυ -σαν επιθετικοι που ειναι- να κανουν μια ντριμπλα,να παρουν μια προσωπικη προσπαθεια,να κανουν εναν ομορφο συνδυασμο;Eγω ΟΧΙ!Εχω δει το Λυμπεροπουλο και τον Παππα και το Σαλπιγγιδη να κανουν τα παραπανω ομως. Στην τελικη,μπορει να κανω λαθος εγω.Ομως,ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ! Επισης,κατι αλλο που δεν εχουμε σχολιασει ειναι η κληση παικτων αφου πανε σε μεγαλες ομαδες (το λεει ο Γεωργιου τωρα) οπως ο Γκεκας.Οταν πηγε στον ΠΑΟ εγινε καλος;; Συμπερασματικα,ο Ρεχαγκελ ειναι ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.Αυτη η ξεροκεφαλια του μας εφερε το EURO,αυτη ειναι υπευθυνη και για τα τωρινα χαλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Προχειρα μπορω να σου πω Αγριτη,Σαλπιγγιδη,Λυμπε,Παππα,Σαμαρα,Καπετανο. Παιχταραδες σιγουρα δεν ειναι (εκτος απο Λυμπε αν και παρα πολυ αργος) αλλα χειροτεροι απο Βρυζα και Χαριστεα δεν ειναι. Προφανως εχουμε τελειως διαφορετικη θεωρηση των πραγματων.Εγω θεωρω οτι ο Βρυζας και ο Χαριστεας ειναι πολυ μετριοι παικτες.Τους εχεις δει εσυ -σαν επιθετικοι που ειναι- να κανουν μια ντριμπλα,να παρουν μια προσωπικη προσπαθεια,να κανουν εναν ομορφο συνδυασμο;Eγω ΟΧΙ!Εχω δει το Λυμπεροπουλο και τον Παππα και το Σαλπιγγιδη να κανουν τα παραπανω ομως. Στην τελικη,μπορει να κανω λαθος εγω.Ομως,ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ! Επισης,κατι αλλο που δεν εχουμε σχολιασει ειναι η κληση παικτων αφου πανε σε μεγαλες ομαδες (το λεει ο Γεωργιου τωρα) οπως ο Γκεκας.Οταν πηγε στον ΠΑΟ εγινε καλος;; Συμπερασματικα,ο Ρεχαγκελ ειναι ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.Αυτη η ξεροκεφαλια του μας εφερε το EURO,αυτη ειναι υπευθυνη και για τα τωρινα χαλια. Εγώ πιθανόν θα επέλεγα χειρότερους απο αυτούς που λές :lol: .Αλλά δεν είμαι εγώ ο προπονητής.Αυτός είναι.Αυτο που με ενδιαφέρει να κάνει ένας επιθετικός είναι να σκοράρει έστω και με τα αυτιά.Τίποτα άλλο.Τουλάχιστον οι Χαριστέας-Βρύζας έχουν πλέον ένα βάρος και τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά απ'ότι ένας Αγρίτης.Και οι εναλλακτικές λύσεις που πήρε (Γκέκας,Αμανατίδης,Παπαδόπουλος) δεν έδειξαν πολλά.Τους υπόλοιπους πρέπει να του επιλέξει σε άλλη χρονική στιγμή και σε φιλικά παιχνιδια,γιατί αν βάλει τον Αγρίτη π.χ. με την Δανία και δεν κάνει τίποτα,πάλι θα του την πεσουν.Και νομίζω πως αυτό θα κάνει τελικά. Τώρα για τον Γκέκα και την μετεγγραφή,τι να πώ;Καλωσόρισες στον μυστήριο τόπο μας.Δεν θα ξεχάσω πως κάποτε,την ίδια μέρα,στην σελίδα 5 της sportime εγραφε πως ο Φρούσος μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ και στην σελίδα 14 έγραφε πως ο Φρούσος κλήθηκε στην Εθνική! :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Συμφωνουμε!Επειδη ειναι αυτος ο προπονητης ,λοιπον,να ανοιξει τα ματια του και μετα τους προκριματικους του Μουντιαλ να παει να δει ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ οπου παιζουν Ελληνες παικτες (κατι που δεν εχει κανει) και να πραξει αναλογα! Αλλιως,υπαρχει και ο Μπαγεβιτς! ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Καληνυχτα ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγώ ρε παιδιά θα θέσω ένα άλλο θέμα. Βλέπουμε όλοι μας συνέχεια ποδοσφαιρικούς αγώνες μεγάλους από Ευρώπη και από μεγάλες διοργανώσεις... Όλοι ρε παιδιά έχουν μια απόδοση μετά το 60-65 της τάξης του 70-80%. Εμείς γιατί σε ΚΑΘΕ παιχνίδι μετά από το 60-65 παίζουμε το 30-40% για να μην πω λιγότερο; Τι σόι φυσική κατάσταση έχουμε; Φυσιοθεραπευτές δεν έχουμε; Δεν κάνουν σωστή διατροφή οι παίχτες μας; Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Η κούραση είναι πολύ σχετικός όρος. Αν δεν εκδηλώνεται με κλινικά συμπτώματα δε νοείται κούραση. Τι πιστεύω; Απλά ότι οι μεγάλες ομάδες δίνουν μεγάλη σημασία και βαρύτητα στην φυσική κατάσταση εν αντιθέσει με εμάς. Το πρώτο πράμα που πρέπει να επενδύει μια ομάδα για την προετοιμασία της είναι η φυσική της κατάσταση. Γυμναστές, Φυσιοθεραπευτές, Διατροφολόγοι κλπ... Αυτό κάναν οι Ιάπωνες στο Μουντιάλ τους το 2002. Το ποδόσφαιρο του μέλλοντος βασίζεται στην ταχύτητα και στην αντοχή. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει απλά θα μείνει πολύ πίσω. Για τους παίχτες και την επιλογή παιχτών άλλοι έχουν αυτή τη δουλειά. Εμπιστοσύνη στον Ρεχάγκελ. Εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι. Δεν είναι χαζός ο άνθρωπος. Θέλατε Γκέκα, ορίστε τον έβαλε, τι κατάλαβε; Εμένα προσωπικά το κουρεματάκι καπελάκι του Γκέκα μου έμεινε. Καμιά πάσα, τίποτα απολύτως. Τα ίδια και ο Παπαδόπουλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγώ ρε παιδιά θα θέσω ένα άλλο θέμα. Βλέπουμε όλοι μας συνέχεια ποδοσφαιρικούς αγώνες μεγάλους από Ευρώπη και από μεγάλες διοργανώσεις... Όλοι ρε παιδιά έχουν μια απόδοση μετά το 60-65 της τάξης του 70-80%. Εμείς γιατί σε ΚΑΘΕ παιχνίδι μετά από το 60-65 παίζουμε το 30-40% για να μην πω λιγότερο; Τι σόι φυσική κατάσταση έχουμε; Φυσιοθεραπευτές δεν έχουμε; Δεν κάνουν σωστή διατροφή οι παίχτες μας; Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Η κούραση είναι πολύ σχετικός όρος. Αν δεν εκδηλώνεται με κλινικά συμπτώματα δε νοείται κούραση. Τι να την κανουμε τη φυσικη κατασταση; :confused: Εμεις βασιζομαστε στο ταλεντο και την τεχνικη μας!!! :lol: :p :stupid: (δεν αντεξα να μην το πω! :O ) ...Γενικα παντως βλεπω δυο -κυριως- τασεις στις αποψεις των ατομων στο θεμα, καμια εκ των οποιων δεν μπορω να πω οτι με βρισκει συμφωνο... Ουτε το "Καλα ολοκληρο Euro μας εφερε, του ζηταμε και τα ρεστα;", ουτε το "Να παρει τον Χ...ο Ψ ειναι καλυτερος απο το παλτο τον Βρυζα" Οντως η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη (και αθλητικη; ) επιτυχια μας ηταν η κατακτηση του Euro. Οντως οφειλεται κυριως στον προπονητη και μετα στους παικτες. Ε αυτο, ομως, δεν σημαινει οτι θα μεινουν και στο απυροβλητο για παντα! Δεν λεει (ελπιζω!) κανεις να τους βρισουμε ή να τους σκοτωσουμε, απλα τονιζουμε οτι κατι παει στραβα... Ακομα και καποιος που δεν βλεπει πολυ ποδοσφαιρο αναγνωριζει οτι η ομαδα δεν μπορει να βαλει γκολ, δεν μπορει να τρεξει, δεν...δεν...δεν ... Αυτο πρεπει να αλλαξει και το ζηταμε γιατι αγαπαμε την ομαδα και ως φιλαθλοι θελουμε να κερδιζει και να παρουσιαζει καλο θεαμα. Ή εστω ενα απο τα δυο! :D Οταν λοιπον διαπιστωνω καποιο προβλημα θα το αναφερω και θα φωναζω για αυτο. Αλλα δεν θα ισχυριστω οτι ξερω και καλυτερα το τι φταιει, σε σχεση με εναν επαγγελματια προπονητη που ειναι στα γηπεδα 30 χρονια! Για να πω την αληθεια, δεν με ενδιαφερει και αν θα παρει ή οχι καποιον πιο νεο, πιο γρηγορο, πιο ξεκουραστο ή θα μεινει με τους ιδιους. Ο ιδιος ξερει καλυτερα. Ας κανει ομως κατι! :!: Το να συμπεριφερεται σαν να μη συμβαινει τιποτα, και να ξεκιναει καθε φορα την ιδια ομαδα, με την ιδια φιλοσοφια, την ιδια τακτικη, ειτε προκειται για ματς Euro ειτε για προκριματικα ειτε για φιλικο...μου κανει λιγο καπως... Αυτα... Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ακολουθεί σχετικά μεγάλο post :p Διαβάζοντας τα μηνύματά σας, βλέπω πως σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα. Τί εννοώ; Εξηγούμαι. Μία σοφή ρήση (αν θυμάμαι καλά, την είχε πει ο Μπεκενμπάουερ, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) λέει πως «Καλή ομάδα δεν την κάνουν 11 παιχταράδες, αλλά 11 παίχτες που παίζουν καλά μαζί». Συμφωνώ απολύτως με αυτό. Το είδαμε πέρυσι στο Euro. Η Εθνική μας μπορεί να μην είχε τους παιχταράδες που έχουν άλλες ομάδες, ωστόσο ήταν ΟΜΑΔΑ. Τρομερή αλληλοκάλυψη, κοινή προσπάθεια, όλοι μία γροθιά. Η άλλη ΟΜΑΔΑ του Euro ήταν η Τσεχία, η οποία ατύχησε απέναντί μας, και δεν νομίζω να διαφωνούν πολλοί με αυτό. Όπως πολύ σωστά έχει ήδη αναφερθεί, τα δεδομένα άλλαξαν μετά το Euro. Πλέον μας ξέρουν όλοι, μας υπολογίζουν και κάνουν ό,τι κάναμε και εμείς: προσαρμόζουν το παιχνίδι τους απέναντί μας. Και εδώ, το πρόβλημά μας είναι πως κάποτε πρέπει ΚΑΙ να δημιουργούμε, κάτι που ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε. Ας δούμε λίγο τα βασικά στελέχη της ομάδας μας. Νικοπολίδης: Καλός, χρυσός και άγιος, αλλά ο Αντώνης ποτέ δεν υπήρξε κάτι παραπάνω από χρυσή μετριότητα. Ούτε τρομερά αντανακλαστικά έχει, οι εξόδοι του είναι πραγματικό καρδιοχτύπι. Το μόνο που τον σώζει, είναι ότι έχει αντίληψη του χώρου και παίρνει καλές θέσεις μπροστά από το τέρμα. Σεϊταρίδης: Για μένα, ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ στην Ευρώπη. Τον τελευταίο καιρό δείχνει κάπως στάσιμος, δεν είναι ο Γιούρκας που βλέπαμε στον ΠΑΟ. Ωστόσο, εγώ θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον θα τον δούμε σε ΜΕΓΑΛΗ Ευρωπαϊκή ομάδα. Καψής: Σκληροτράχηλος αμυντικός, άψογος στα καθήκοντά του. Μείον, το ό,τι έχει τριανταρίσει (αν δεν κάνω λάθος). Δέλλας: Για μένα, ίδια κλάση με τον Καψή. Γκούμας: Δεν είναι Ο αμυντικός και έχω την εντύπωση ώρες ώρες πως ποτέ του δεν κατάλαβε τι σημαίνει να είσαι πρωταθλητής, είτε με τον ΠΑΟ είτε με την Εθνική. Κυργιάγκος: Ο σύγχρονος Καλιτζάκης... Δυνατός, δεν πέφτει κάτω με τίποτα, κλασσικό ατσούμπαλο σέντερ μπακ. Φαίνεται όμως σαφέστατα πεσμένος, δεν είναι ο Κυργιάγκος προ 2-3 ετών. Φύσσας: Ο Φύσσας είναι από τους λίγους τεχνίτες Έλληνες παίκτες, όσο παράξενο και αν ακούγεται για μερικούς. Αν ήταν και λίγο πιο γρήγορος, θα ήταν πραγματικά ΑΛΛΟ μπακ. Κατσουράνης: Πραγματικό εργαλείο, μπορεί χαλαρά να παίξει σε κάθε σημείο του γηπέδου. Απορώ πως και δεν έχει πάει ακόμα στο εξωτερικό. Μπασινάς: Ο Μπασινάς, στα καλά του, ήταν ο Ντάβιντς της Ελλάδας. Παίχτης-σκυλί, αδιάκοπο τρέξιμο και δυνατά πόδια. Πλέον όμως, αν και είμαι βάζελος χαίρομαι που φεύγει από τον ΠΑΟ. Φαίνεται καμμένος, κουρασμένος, δεν έχει όρεξη. Next, please... Λάκης: Είναι ΝΕΚΡΟΣ, είναι άχρηστος και ΜΕΓΑΣ χασογκόλης. Αντί αυτού, καλύτερα να έχουμε στην Εθνική τον Ζήκο ή τον Στολτίδη ή κάποιον άλλο. Τσιάρτας: ΝΑΙ, ξέρει μπάλα, αλλά μέχρι εκεί. Το παλικάρι απλά ΔΕΝ ταιριάζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αργός, δεν μαρκάρει, με αποτέλεσμα, ειδικά όταν παίζουμε με ομάδες που τρέχουν, να παίζουμε στην ουσία με 10 παίχτες. Καραγκούνης: Μαχητικός, ξέρει και λίγη μπαλίτσα. Δεν είναι Ο παίχτης, αλλά η «τυπάρα» μας είναι πάντα χρήσιμη. Ζαγοράκης: ΟΚ, ως εδώ... Όση θέληση και να έχει, όσα πράματα και θαύματα και αν έκανε πέρυσι, φαίνεται περίτρανα η ηλικία του. Δύσκολα θα ξανακάνει ΚΑΛΕΣ εμφανίσεις. Γιαννακόπουλος: Ήταν που ήταν καλός παίχτης, πήγε στην Αγγλία και βελτιώθηκε και άλλο. ΟΚ, δεν είναι Φίγκο, αλλά εάν βρει διαδρόμους την κάνει την ζημιά. Υστερεί ωστόσο απέναντι σε στημένες άμυνες. Βρύζας: Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ο παίχτης αυτός λέγεται «επιθετικός» ενώ είναι σαφές το ότι ΔΕΝ είναι. Ναι, ανοίγει χώρους, είναι χαμάλης, βγάζει και πασούλες, αλλά ΓΚΟΛ δεν βάζει. Από το να κάνει 10 φορές αυτό που ξέρει και να μην βάλουμε γκολ, προτιμώ να βάλει ένα. Χαριστέας: Ωχ, εδώ θα γίνω λίγο κακός... Ναι, μας ξελάσπωσε πέρυσι και ναι, είναι δυνατός, άψογος στις κεφαλιές του και στις στημένες φάσεις όλο και κάτι μπορεί να κάνει. Ωστόσο, είναι αργός, δεν ξέρει να ντριπλάρει, δεν έχει καλό σουτ, δεν είναι ΓΚΟΛΤΖΗΣ. Πως να το πω... δεν ξέρει ΜΠΑΛΑ και αυτή είναι η αλήθεια, όσο ευγνώμονες και αν πρέπει να του είμαστε για όσα έκανε πέρυσι. Γκέκας: Ο Φάνης δεν είναι καμία παικτούρα. Ωστόσο, έχει αυτό το «ξεπέταγμα» στην μικρή περιοχή και μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να σου βγάλει ένα γκολάκι. Αυτό, για ομάδες που δεν δημιουργούν παιχνίδι (όπως η Εθνική μας) το θεωρώ καλό. Για μένα, είναι πιο χρήσιμος από τον Βρύζα. Παπαδόπουλος: Σαφώς και φέτος έκανε μια άθλια χρονιά. Ήταν τραυματίας, του λείπουν παιχνίδια. Ωστόσο, είναι ΓΚΟΛΤΖΗΣ, είναι γρήγορος και ξέρει και λίγη μπαλίτσα. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η συνταγή που ακολουθήσαμε πέρυσι μας βγήκε σε καλό, ΑΛΛΑ κάποτε ΠΡΕΠΕΙ να ξεκολλήσουμε από αυτήν. ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να μάθουμε ΚΑΙ να φτιάχνουμε παιχνίδι, να βάζουμε την μπάλα κάτω και να βάζουμε και κανά γκολάκι. ΟΚ, πέρυσι την φέραμε σε όλους, δεν μας ήξεραν και τους ξαφνιάσαμε. Ωστόσο, δεν γίνεται να είσαι Πρωταθλητής Ευρώπης και να εξακολουθείς να παίζεις αντιποδόσφαιρο. ΕΑΝ θέλουμε να έχουμε διάρκεια και να μην έχουμε την τύχη πχ της Δανίας (που και αυτή είχε κάνει το «μπαμ») πρέπει σιγά σιγά να προχωρήσουμε σε ανανέωση. Δεν θέλω να φανώ αχάριστος, αλλά κάποιοι από τους παίχτες μας είναι σαφές το ότι δεν μπορούν να μας πάνε παρακάτω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα το οτι θα εγραφες οτι ο Φυσσας ειναι τεχνιτης δε το περιμενα.Οδοντοτεχνιτης μπορει,τεχνιτης της μπαλας δεν ειναι. Ακομα,η κριτικη σου για το Λακη ξεπερναει τα ορια της κριτικης και φτανει σε αυτα της εμπαθειας. Τελος,αρκετοι παικτες δεν αποδιδουν γιατι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα το οτι θα εγραφες οτι ο Φυσσας ειναι τεχνιτης δε το περιμενα.Οδοντοτεχνιτης μπορει,τεχνιτης της μπαλας δεν ειναι. Ακομα,η κριτικη σου για το Λακη ξεπερναει τα ορια της κριτικης και φτανει σε αυτα της εμπαθειας. Τελος,αρκετοι παικτες δεν αποδιδουν γιατι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο Φύσσας μπορεί να κάνει κάτι που δεν κάνει ο Γκούμας, ο Κυργιάγκος ή ο Καψής: κοντρολάρει την μπάλα και άμα λάχει την βγάζει από την περιοχή μας και δίνει και καμμία πασούλα. Υπό αυτό το πρίσμα, ναι, είναι πιο τεχνίτης από αυτούς. Έχω άδικο; Όσον αφορά τον Λάκη, που την βρίσκεις την εμπάθεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα το οτι θα εγραφες οτι ο Φυσσας ειναι τεχνιτης δε το περιμενα.Οδοντοτεχνιτης μπορει,τεχνιτης της μπαλας δεν ειναι. Ακομα,η κριτικη σου για το Λακη ξεπερναει τα ορια της κριτικης και φτανει σε αυτα της εμπαθειας. Τελος,αρκετοι παικτες δεν αποδιδουν γιατι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Πες ότι το γραψα εγώ αυτό το post. Συμφωνώ σε όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ο Φύσσας μπορεί να κάνει κάτι που δεν κάνει ο Γκούμας, ο Κυργιάγκος ή ο Καψής: κοντρολάρει την μπάλα και άμα λάχει την βγάζει από την περιοχή μας και δίνει και καμμία πασούλα. Υπό αυτό το πρίσμα, ναι, είναι πιο τεχνίτης από αυτούς. Έχω άδικο; Όσον αφορά τον Λάκη, που την βρίσκεις την εμπάθεια; Πριν εγραψες οτι ειναι πιο απο τους πιο τεχνιτες Ελληνες παικτες.Και αυτοι που τον συγκρινεις, ειναι κεντρικοι αμυντικοι και οχι πλαγιοι.Φυσικο ειναι.Αμα ηταν σαν τον Κυργιακο και επαιζε στη θεση που παιζει τωρα,βοηθα Παναγια!! Οσον αφορα το Λακη,τον χαρακτηρισες αχρηστο,νεκρο.Ε τι ειναι αυτο;Βρισκεις το Φυσσα τεχνιτη και το Λακη αχρηστο;Και ο Παπαδοπουλος τα ιδια χαλια ειχε,αλλα δεν το χαρακτηρισες αχρηστο. Κατα τη γνωμη μου,ο Λακης και ο Παπαδοπουλος ξερουν 10 φορες περισσοτερη ''ΜΠΑΛΑ'' απο Βρυζα-Χαριστεα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Πριν εγραψες οτι ειναι πιο απο τους πιο τεχνιτες Ελληνες παικτες.Και αυτοι που τον συγκρινεις, ειναι κεντρικοι αμυντικοι και οχι πλαγιοι.Φυσικο ειναι.Αμα ηταν σαν τον Κυργιακο και επαιζε στη θεση που παιζει τωρα,βοηθα Παναγια!! Οσον αφορα το Λακη,τον χαρακτηρισες αχρηστο,νεκρο.Ε τι ειναι αυτο;Βρισκεις το Φυσσα τεχνιτη και το Λακη αχρηστο;Και ο Παπαδοπουλος τα ιδια χαλια ειχε,αλλα δεν το χαρακτηρισες αχρηστο. Κατα τη γνωμη μου,ο Λακης και ο Παπαδοπουλος ξερουν 10 φορες περισσοτερη ''ΜΠΑΛΑ'' απο Βρυζα-Χαριστεα. Sorry, αλλά δεν θεωρώ πως σέντερ-μπακ = ξυλοκόπος. Για μένα, το να ξέρεις να κοντρολάρεις την μπάλα και να την κατεβάζεις, δεν είναι θέμα θέσης αλλά το εάν το κατέχεις το τόπι ή όχι. Η άποψή μου για τον Λάκη, αυτή είναι και λυπάμαι εάν δεν σου αρέσει. Σέβομαι απεριόριστα την δικιά σου, ωστόσο πραγματικά θεωρώ ότι για Εθνική είναι «λίγος». Εάν μου επιτρέπεις ωστόσο, να τονίσω πως το θέμα μας δεν είναι ο Λάκης ή ο Φύσσας. Εσύ διαφώνησες στα όσα είπα για αυτούς τους δύο, άλλος θα διαφωνήσει για άλλους. Δεν έχει νόημα με άλλα λόγια, ο καθένας μας με τις απόψεις του. Αυτό που έχει νόημα, είναι να πει ο καθένας μας τι βλέπει από αυτή την Εθνική. Εγώ λοιπόν, βλέπω κούραση, αδυναμία στο να ξεπεράσει τα προβλήματά της και ανάγκη για ανανέωση. Θεωρώ πως είτε πρέπει να αλλάξουν κάποιοι παίχτες, είτε να αλλάξουμε φιλοσοφία διατηρώντας αυτούς τους παίχτες, είτε να αλλάξουμε και παίχτες και φιλοσοφία. Τί από αυτά μπορεί να γίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Κατα τη γνωμη μου,ο Λακης και ο Παπαδοπουλος ξερουν 10 φορες περισσοτερη ''ΜΠΑΛΑ'' απο Βρυζα-Χαριστεα. Ελα ρε Αεκάρα... Καλά, μην υπερβάλλεις... Είναι σα να λες οτι το YUGO είναι πιο γρήγορο και καλό αμάξι, από μια αντίκα του 1920... Ναι σωστός είσαι, αλλά και πάλι το YUGO είναι για τα μπάζα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο Λάκης είναι έτσι πολύ γρήγορο κατσίκι, που δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ, δεν ξέρει να βγάζει σοβαρές σέντρες και σουτάρει με τον αστράγαλο... Είναι όμως το καλύτερο που υπήρχε αυτή την περίοδο στην δεξιά μας πλευρά... με τις απουσίες μάλιστα που είχαμε. @ΤΝ97: Μη συγκρίνεις Λάκη με Ζήκο. 1) Παίζουν σε άλλες θέσεις εντελώς και... 2) απέχουν έναν γαλαξία σε δυνατότητες ο ένας με τον άλλο... Αν είχε καλέσει το Ζήκο Εθνική, θα άλλαζε όλο το πρόσωπό της. Και ο Ζαγοράκης θα ήταν πιο άνετος, και ο Κατσουράνης θα μπορούσε να παίξει και αμυντικό χαφ, αλλά και να γυρίσει άνετα στην άμυνα που είναι και εκεί αστέρι... [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ελα ρε Αεκάρα... Καλά, μην υπερβάλλεις... Είναι σα να λες οτι το YUGO είναι πιο γρήγορο και καλό αμάξι, από μια αντίκα του 1920... Ναι σωστός είσαι, αλλά και πάλι το YUGO είναι για τα μπάζα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο Λάκης είναι έτσι πολύ γρήγορο κατσίκι, που δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ, δεν ξέρει να βγάζει σοβαρές σέντρες και σουτάρει με τον αστράγαλο... Είναι όμως το καλύτερο που υπήρχε αυτή την περίοδο στην δεξιά μας πλευρά... με τις απουσίες μάλιστα που είχαμε. Α γεια σου... μια τέτοια εικόνα έχω και εγώ για τον Λάκη. @ΤΝ97: Μη συγκρίνεις Λάκη με Ζήκο. 1) Παίζουν σε άλλες θέσεις εντελώς και... 2) απέχουν έναν γαλαξία σε δυνατότητες ο ένας με τον άλλο... Αν είχε καλέσει το Ζήκο Εθνική, θα άλλαζε όλο το πρόσωπό της. Και ο Ζαγοράκης θα ήταν πιο άνετος, και ο Κατσουράνης θα μπορούσε να παίξει και αμυντικό χαφ, αλλά και να γυρίσει άνετα στην άμυνα που είναι και εκεί αστέρι... Θα το θέσω αλλιώς... Προτιμώ να έχω στο κέντρο τον Ζήκο ή τον Στολτίδη από τον Λάκη. Μπορεί να παίζουν σε άλλη θέση (ειδικά ο Στολτίδης), αλλά προσωπικά θεωρώ πως θα είναι πιο χρήσιμοι. Συμφωνώ πάντως, ο Ζήκος είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από τον Λάκη. Το ξαναλέω όμως, το θέμα μας δεν είναι ο Λάκης, ο Φύσσας κτλ, μεμονωμένα. Ας κοιτάξουμε καλύτερα την συνολική εικόνα της Εθνικής μας, η οποία από το Euro και μετά, εμένα τουλάχιστον με προβληματίζει. Δεν πάμε παρακάτω ρε παιδιά μόνο με άμυνα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Σχολιο για τον αγωνα με την Ιαπωνια δεν χρειαζεται να κανω.Τα ειπατε ηδη παραπανω.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι οι δικοι μας να προφασιζονται μια ζωη την κουραση.Υπαρχουν και αλλα προταθληματα με περισσοτερες ομαδες αρα και περισσοτερους αγωνες. Αυτοι γιατι δεν κουραζονται;;Για να μπορεις να σταθεις σε υψηλο επιπεδο και να σε υπολογιζουν πρεπει να ξεχασουμε το παρελθον και να ειμαστε σε θεση να ανταπεξελθουμε σε οσους συνεχομενους αγωνες χρειαστει. Τελος παλι καλα που το Μεξικο εξασφαλισε την πρωτη θεση γιατι διαφορετικα την Τεταρτη πιστευω οτι θα περνουσαμε δυσκολες ωρες. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ποιος Στολτίδης ρε TN. Tαραλίδης παίκταρος λέμε. Πέθανε ο Στολτίδης πλέον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ποιος Στολτίδης ρε TN. Tαραλίδης παίκταρος λέμε. Πέθανε ο Στολτίδης πλέον. Παντως στα λιγα ματς που επαιξε φετος εγω τουλαχιστον δεν ειδα και κατι το ιδιαιτερο εκτος απο καλο και δυνατο σουτ. :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Έχει δεμένο κορμί, πλεμόνια τρόμπες, κάτι πόδια σαν κολώνες και σουτ σαν φωτοβολίδα. Τι άλλο να έχει ένα αμυντικό χαφ. Αν τον βάλει μέσα θα χαλάσει κόσμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Ελα ρε Αεκάρα... Καλά, μην υπερβάλλεις... Είναι σα να λες οτι το YUGO είναι πιο γρήγορο και καλό αμάξι, από μια αντίκα του 1920... Ναι σωστός είσαι, αλλά και πάλι το YUGO είναι για τα μπάζα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Οσον αφορα το Λακη,θυμισου το γκολ που ειχε βαλει στον ΟΣΦΠ.Και ελεγε ο Αλεξης Σπυροπουλος :''Ενα μεγαλειωδες γκολ απο το Βασιλη Λακη!''...Εγω αυτο κανω και ξεχναω την αχρηστια του!:p Α,και παρε κανα διαρκειας!Εχουμε κολλησει ασχημα λεμε...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Eγώ απλά παρηγορούμαι με την σκέψη ότι το κύπελλο συνομοσπονδιών είναι πιο πολύ πανηγυράκι, φιλικά παιχνίδια, και πριν το γιούρο χάσαμε σε φιλικό 4-0 από την Ολλανδία... :O Δεν μου αρκεί αυτή η παρηγοριά πάνως. Ελπίζω το φθινόπωρο να δούμε κάποια αποτελέσματα από τα τωρινά παθημάτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Φάγαμε όλοι το παραμύθι του Confederations cup και ότι θα πηγαίναμε εκεί έχοντας στόχους ενώ πλέον φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα παλικάρια μας πήγαν εκεί για τουρισμό και για να "βγει" αυτή η εκρεμότητα και να πάνε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για διακοπές που τόσο τις έχουν ανάγκη. Δικαίωμά τους θα πει κάποιος αν τελικά ισχύει αυτό το σενάριο.Ναι μεν αλλά..ποιος σκέφτηκε αυτούς τους χιλιάδες των ομογενών που ήθελαν τόσο πολύ να δουν και να θαυμάσουν απο κοντά τα είδωλά τους μέσα στη χώρα τους κιόλας;Γιατί να υποστούν τέτοια πίκρα;Γιατί πριν την αναχώρηση της αποστολής δεν αφήθηκε να εννοηθεί ότι πάμε εκεί χαλαρά να γιορτάσουμε και ότι βγεί παρά έγιναν σχέδια για την επόμενη φάση για το ότι θα κυνηγήσουμε τα παιχνίδια κ.ο.κ.; Είναι φανερό ότι αυτή η Εθνική έχει κάνει τον κύκλο της.Παίκτες που γεύτηκαν την απόλυτη δόξα,παίκτες κορεσμένοι,κουρασμένοι,που πλέον δεν μπορούν να δώσουν άλλα μέσα στο γήπεδο.Πήραμε το euro όπως το πήραμε,αυτές είναι οι δυνατότητες μας με τους υπάρχοντες παίκτες. Τώρα είναι η ευκαιρία του Ρεχάγκελ να κάνει την ανανέωση που χρειάζεται και να μην "κάψει" άλλο μέσα και έξω απο το γήπεδο τους παίκτες που μας έκαναν υπερήφανους στην Πορτογαλία.Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που μπορούν σε λίγα χρόνια να σταθούν στην Εθνική. Ας μην περάσουμε στο μουντιάλ,δεν χάθηκε κι ο κόσμος.Το ζήτημα είναι να φτιάξουμε μια νέα ομάδα απο την αρχή,γιατί όπως πάει το πράγμα θα παίζουμε προκριματικά για το Euro2008 με την ίδια εντεκάδα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ..... όπως πάει το πράγμα θα παίζουμε προκριματικά για το Euro2008 με την ίδια εντεκάδα.. Xalaraaaaaaa.... :( [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_Juan_No1 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Φάγαμε όλοι το παραμύθι του Confederations cup και ότι θα πηγαίναμε εκεί έχοντας στόχους ενώ πλέον φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα παλικάρια μας πήγαν εκεί για τουρισμό και για να "βγει" αυτή η εκρεμότητα και να πάνε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για διακοπές που τόσο τις έχουν ανάγκη. Δικαίωμά τους θα πει κάποιος αν τελικά ισχύει αυτό το σενάριο.Ναι μεν αλλά..ποιος σκέφτηκε αυτούς τους χιλιάδες των ομογενών που ήθελαν τόσο πολύ να δουν και να θαυμάσουν απο κοντά τα είδωλά τους μέσα στη χώρα τους κιόλας;Γιατί να υποστούν τέτοια πίκρα;Γιατί πριν την αναχώρηση της αποστολής δεν αφήθηκε να εννοηθεί ότι πάμε εκεί χαλαρά να γιορτάσουμε και ότι βγεί παρά έγιναν σχέδια για την επόμενη φάση για το ότι θα κυνηγήσουμε τα παιχνίδια κ.ο.κ.; Είναι φανερό ότι αυτή η Εθνική έχει κάνει τον κύκλο της.Παίκτες που γεύτηκαν την απόλυτη δόξα,παίκτες κορεσμένοι,κουρασμένοι,που πλέον δεν μπορούν να δώσουν άλλα μέσα στο γήπεδο.Πήραμε το euro όπως το πήραμε,αυτές είναι οι δυνατότητες μας με τους υπάρχοντες παίκτες. Τώρα είναι η ευκαιρία του Ρεχάγκελ να κάνει την ανανέωση που χρειάζεται και να μην "κάψει" άλλο μέσα και έξω απο το γήπεδο τους παίκτες που μας έκαναν υπερήφανους στην Πορτογαλία.Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που μπορούν σε λίγα χρόνια να σταθούν στην Εθνική. Ας μην περάσουμε στο μουντιάλ,δεν χάθηκε κι ο κόσμος.Το ζήτημα είναι να φτιάξουμε μια νέα ομάδα απο την αρχή,γιατί όπως πάει το πράγμα θα παίζουμε προκριματικά για το Euro2008 με την ίδια εντεκάδα.. toso exwpragmatiko sou fainetai na pigan oi ellines paiktes na dwsoun oti exoun me tin elpida na vgei kati kalo?to oti xasame apo iapwnia simainei oti katsame na xasoume?mporei autoi oi paiktes na einai kourasmenoi k gerasmenoi persu mipws den isxue to idio apo to prwta8lima kateu8eian proetoimasia pigan.to 8ema einai oti autoi oi paiktes mporei na axizoun gia 5 omws me ti psuxi k ti palikaria to kanoun 7 k se sunduasmo me tis gnwseis tou rexagel pirame to euro.oute tuxaio itan ( de mporei nanai tuxei 2/2 nikes me tidiorganotria k mallon i 2i ston teliko ) oute apo ton ourano epese,palepsan k ta kataferan.ta pragmata sto confederations einai teleiws diaforetika ka8ws paizeis me antipalous pou den exeis xanantimetopisei pote sou sun ola ta alla. oi mexicanoi paizoun me tous vrazilianous 10 fores ka8e xrono tous xeroun k den exoun tpt na fovi8oun.mipws xeroun kaluteri mpala apautous?oxi apla vgikan na paixoun auto pou xeroun me kinitro na kerdisoun ton pagosmio prwta8liti k eidame to apotelesma.oi iapwnes sto mundial 8umaste mipws pou eixan ftasei?an oxi sas lew oti eixan proxwrisei 2 gurous perissotero apo gallous pou itan oi proigoumenoi prwta8lites europis......den einai 8ema klasis paiktwn . oso gia to euro 2008 makari nanai o rehagel proponitis k as parei opoion 8elei lete na mi xerei autos pote na allaxei tous paiktes k na xeroume emeis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts