Dimitris79 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Απορω ποιος συνεχιζει να ψηφιζει & μαλιστα το διπλο...με τον πονο μας παιζει? :rolleyes: Ο Ρεχαγκελ ειναι αγυριστο κεφαλι,αντι να παρει νεους παικτες στο Συνομοσπονδιων για να "ψηθουν" θα κατεβασει παλι την ιδια κουρασμενη ομαδα & θα εχει στοχο το Χ...ελεος,με τη Βραζιλια παιζουμε,ας ευχαριστηθουμε το παιχνιδι κι ας φαμε & 5...δεν εχουν θεση οι σκοπιμοτητες σε τετοια ματς... :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_panos Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω να ρωτησω κατι? ειχαμε μια φαση που πιθανον υπηρχε πεναλντι εκει που ο βρυζας δεν ειδε οτι ειχε βγει ο τερματοφυλακας και καθως πηγε να την γυρισει ο αμυντικος τον εριξε κατω? Εμενα μου φανηκε σαν πεναλντι αλλα μπορει και να κανω λαθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω να ρωτησω κατι? ειχαμε μια φαση που πιθανον υπηρχε πεναλντι εκει που ο βρυζας δεν ειδε οτι ειχε βγει ο τερματοφυλακας και καθως πηγε να την γυρισει ο αμυντικος τον εριξε κατω? Εμενα μου φανηκε σαν πεναλντι αλλα μπορει και να κανω λαθος Δεν ηταν πεναλτι με τιποτα.Σε αυτη τη φαση φανηκε οτι ο Βρυζας δε στριβει ουτε με υδραυλικο τιμονι.Καθυστερησε απελπιστικα.:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω δεν προκειται να κατσω και να πω παλι οτι επρεπε να κανει αλλαγες επρεπε το ενα επρεπε το αλλο.Αφου δεν το βαλαμε στο 1ο ημιχρονο μετα ημουνα σιγουρος οτι ανετα στραβωνει ενα τετοιο ματς.Τα πραγματα ειναι απλα οπως παιζαμε εμεις στο Euro και παιρναμε τα αποτελεσματα επαιξαν σημερα οι Ουκρανοι.Ετσι ειναι η μπαλα. Το θεμα ειναι οτι πλεον μπαινει στο κολπο και η Δανια που εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο (με Γεωργια ή Καζακσταν νομιζω).Πλεον πρεπει να ρισκαρουμε στην Κοπενχαγη και να τα παιξουμε ολα για ολα. Οσο για τα 2 γκολ που ακυρωθηκαν πιστευω οτι το πρωτο ηταν κανονικο,πρεπει να ηταν στην ιδια ευθεια. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Η σύνθεση της Ελλάδας: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Βρύζας, Χαριστέας Klassika h idia akrivos endekada apo to EURO os shmera... ;) Η κλασσική μπάλα. Όχι όμως και το κλασσικό αποτέλεσμα. Μας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα οι Ουκρανοί. Μάγκας ο Όλεγκ. 1 θα έρθει... Το λέει και η δημοσκόπηση :p Απορώ ποιος ουκρανός ψήφισε το διπλό :rocket: :shoot: :knife: :kill: :rocket: Εγώ ήμουν ο πρώτος που το ψήφισα... Πίστευα οτι μπορουσε να κάτσει και χ... αλλα δεν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Μπαλα ειναι και γυριζει.Τι να κανουμε.Σημερα για πρωτη φορα παντως μετα απο πολυ καιρο παιξανε μπαλα οι δικοι μας.Και μην μου πει κανεις παλι πως ηταν τσουκου τσουκου μπολ...Αξιζαμε την νικη οχι απλως λογω κατοχης,αλλα επειδη η αναστολη ολων των Ουκρανικων επιθεσεων ηταν εξαιρετικη ( που χαθηκε αποψε ο Σεβτσενκο?) Μην τα φορτωνουμε ολα σε παικτες και προπονητη.Στο κατω κατω χασαμε 2 παικτες σε 10' και χαλασαν τα οποια πλανα... Τελος παντων.Αν μπορεσουν ας παρουν με νικη τα τελευταια 3 παιχνιδια και οτι βγει. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Mέσα στη Δανία λίγο δύσκολα ακόμα και για βαθμό... Κατά 90% bye bye μουντιάλ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ο. Ρεχάγκελ: "Δεν σκοράρουμε" sportnet.gr Eλπιζω τωρα να ψαξει να βρει λυση και να μη βαζει τους ιδιους μεσα βρεξει-χιονισει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω να ρωτησω κατι? ειχαμε μια φαση που πιθανον υπηρχε πεναλντι εκει που ο βρυζας δεν ειδε οτι ειχε βγει ο τερματοφυλακας και καθως πηγε να την γυρισει ο αμυντικος τον εριξε κατω? Εμενα μου φανηκε σαν πεναλντι αλλα μπορει και να κανω λαθος Κατά τη γνώμη μου ήταν πεναλτάρα. Πήρε πόδια και όχι μπάλα. Λάθος του αμυντικού τους βέβαια που δεν υπήρχε λόγος να ανατρέψει τον Βρύζα αλλά το έκανε. Από τα χαζά πέναλτι, αλλά ήταν πέναλτι. Όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Συνεχίζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Κατά τη γνώμη μου ήταν πεναλτάρα. Πήρε πόδια και όχι μπάλα. Λάθος του αμυντικού τους βέβαια που δεν υπήρχε λόγος να ανατρέψει τον Βρύζα αλλά το έκανε. Από τα χαζά πέναλτι, αλλά ήταν πέναλτι. Όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Συνεχίζουμε.Αν δεις το ριπλευ ξανα,προσεξε οτι ο ουκρανος αμυντικος εχει ηδη αρχισει να πεφτει κατω(ή εχει πεσει τελειως)την ωρα που ο Βρυζας,εχοντας καταλαβει το τραγικο του λαθος,εκβιαζει το πεναλτυ ψαχνοντας να μπερδευτει στα ποδια του αντιπαλου αμυντικου.Θα ηταν τραβηγμενο απ'τα μαλλια να δοθει...ας μην ξεχναμε πως οι ευρωπαιοι διαιτητες δεν σφυριζουν οπως οι ελληνες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ολεγκ Μπλαχίν: Η Ελλάδα να μην περιμένει την δική μας βοήθεια (για τον αγώνα της Ουκρανίας με την Τουρκία τον Σεπτέμβρη), αλλά να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Αν μπορούμε θα βοηθήσουμε αφού κι εγώ θέλω να βγει δεύτερη η Ελλάδα. Ωστόσο, με βάση τις απουσίες λόγω καρτών και την έλλειψη κίνητρου αφού έχουμε προκριθεί, πιστεύω πως θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι". Kαταλαβα... :mad: :rolleyes: πρεπει να κερδισουμε & στα 3 επομενα ματς... Κατι αλλο που ηθελα να πω ηταν για τους καραγκιοζηδες που,παρα την ηττα,εβγαιναν στις τηλεορασεις & πανηγυριζαν σα να ειχαμε νικησει... :alien: ελεος,φτανει πια με τα Γιουρο-γλεντια,η ζωη συνεχιζεται,αν μεινουμε κολλημενοι εκει δεν προκειται να δουμε προκοπη ξανα... :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 το θεμα ειναι οτι πλεον ειναι και η Δανια στο κολπο...Την ειχα δει, ακομα και πριν το x που φεραμε με τους Τουρκους, οτι εχει ακομα πολλες ελπιδες για 2 θεση αφου παιζει με τους 2 που εχει μπροστα (Τουρκια - Ελλαδα)και εχει και ενα ματς λιγοτερο...τωρα πλεον πρεπει να χασει βαθμους η Τουρκια για να βγουμε δευτεροι...μονο εαν οι (ενδιαφερομενοι) Δανοι φανε τους Τουρκους και εμεις φαμε τους Δανους βγαινουμε δευτεροι... μεχρι το Φθινοπωρο ομως εχουμε ενα ακομα τουρνουα και ισως αλλαξουν καποια πραγματα στην ομαδα...ακομα δε χαθηκε τιποτα!! ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ! ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Πλέον, η υπόθεση-πρόκριση δεν εξαρτάται από εμάς. Για την ακρίβεια, η τύχη μας θα κριθεί, αν εμείς κάνουμε το καθήκον μας στα εναπομείναντα παιχνίδια, από τους Ουκρανούς. Η Εθνική θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες και μόνο, κόντρα σε Γεωργία (εντός), Δανία (εκτός) και Καζακστάν (εκτός). Παράλληλα, θα περιμένει από την Ουκρανία να νικήσει ή να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία από την Τουρκία, στο Κίεβο. Θεωρητικά, αυτό είναι και το λογικό. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει όμως, πως η ομάδα του, φίλου μας, Ολεγκ Μπλαχίν θα είναι μάλλον αδιάφορη όταν αντιμετωπίσει τους Τούρκους, καθώς θα έχει εξασφαλίσει την απ'ευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Γενικά, πάντως, οι Τούρκοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα κι αυτό είναι παρήγορο, καθώς μπορούν να χάσουν βαθμούς και στα Τίρανα κόντρα στην Αλβανία, αλλά και από τη Δανία στην Κωνσταντινούπολη. Η κατάσταση μπλέκει ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που πλέον ελπίζουν βάσιμα σε κατάκτηση της δεύτερης θέσης και οι Σκανδιναβοί. Κι επειδή σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Τουρκία, αυτή τη στιγμή, μένουμε τρίτοι λόγω χειρότερης συνολικής διαφοράς τερμάτων, καθώς τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι 0-0, θα πρέπει οι νίκες μας να συνδυαστούν και με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, ειδικά στα ματς με Γεωργία και Καζακστάν. Με λίγα λόγια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREY Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Ela re otan mathei o rehagel oti exei ki alloys o pagkos tha nai arga Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Ολεγκ Μπλαχίν: Η Ελλάδα να μην περιμένει την δική μας βοήθεια (για τον αγώνα της Ουκρανίας με την Τουρκία τον Σεπτέμβρη), αλλά να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Αν μπορούμε θα βοηθήσουμε αφού κι εγώ θέλω να βγει δεύτερη η Ελλάδα. Ωστόσο, με βάση τις απουσίες λόγω καρτών και την έλλειψη κίνητρου αφού έχουμε προκριθεί, πιστεύω πως θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι". Kαταλαβα... :mad: :rolleyes: πρεπει να κερδισουμε & στα 3 επομενα ματς... Φυσικά και ναι! Οι 3 νίκες είναι πλέον μονόδρομος, και ελπίζουμε σε στραβοπάτημα πλέον της Τουρκίας με την αδιάφορη -πλέον- Ουκρανία και τη Δανία. Σφαγή θα γίνει στους επόμενους αγώνες..... NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Βλεπω παντως ενα πραγμα,στην ενδεχομενη αποτυχια της ομαδας μας να μην προκριθει στο παγκοσμιο κυπελο,το 90% του κοσμου ζηταει κεφαλι επι πινακει.... Για ονομα! μεχρι προ Euro εποχης, βγαινανε και φωναζανε οι παραγοντες και οι παντες << τι τον θελουμε τον Γερμανο,δεν εχει ιδεα κτλ κτλ>> μετα το euro εγινε ο Θεος Otto και αυτοματα, μετα και απο την χτεσινη ηττα τον κατηγορουμε ως ανικανο.Τι να καθησεις να συζητησεις οταν αυτο που περιμενουν ολοι ειναι μονο η νικη! αν δειτε την πρωτη σελιδα αυτου του thread, Θα καταλαβετε τι εννοω... Δεν μπορουμε να νικαμε συνεχεια, πως θα γινει? ξεχνατε οτι μολις τελειωσαν ή κοντευουν να τελειωσουν τα πρωταθληματα των ομαδων? ξεχνατε οτι χασαμε 2 παικτες σε διαστημα δεκα λεπτων ( Καψης - Καραγκουνης ) και επειτα αλλαξανε τα οποια πλανα? ξεχνατε οτι ακυρωθηκαν 2 γκολ απο οριακα offside? η μηπως που σε ολο το παιχνιδι Σεβτσενκο και Βορονιν ειχαν αχρηστευθει τελειως και γενικοτερα χτες η Εθνικη εκανε το καλυτερο της παιχνιδι τον τελευταιο καιρο? Με το ετσι θελω, δουλεια δεν γινεται.Μην περιμενετε με το καλημερα να δειτε παικτες της αρεσκειας μας στην Εθνικη.Οριστικα τιποτε δεν εχει χαθει.Περιμενουμε εναγωνιως τα υπολοιπα παιχνιδια και φυσικα σε μια εβδομαδα το Confederations Cup για να δω αλλη μια γιορτη του ποδοσφαιρου μοναδικη για τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα δρωμενα.:) "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Δυστηχώς για την εθνικάρα μας, δεν κατάφερε να ξεπεράσει την γκίνια της και υπέστει ήττα, με 1-0 απο την Ουκρανία. Θα περίμενα πάντως περισσότερο ρίσκο απο τον Οττο και να ρίξει στο παιχνίδι τον Γκέκα που ειναι παίκτης με ρέντα και έκρηξη. Θα μπορούσε να αποδειχθεί η έκπληξη του παιχνιδιού. Και το έχουμε δεί πολλες φορές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παίκτες νέοι, διάτωντες αστέρες, να ρίχνωνται στην "μάχη" σαν κινήσεις απελπισίας κάποιων προπονητών. Και να βγαίνουν τέτοιες κινήσεις. Αυτός ο Τσιάρτας τι μυαλό θεέ μου και τι ταλέντο. Κρίμα που ειναι αργός και μη ανασταλτικός έστω και λιγο. Και κρίμα που κανείς άλλος παίκτης μας δεν έχει την οξυδέρκειά του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην δύσκολη συνέχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Βλεπω παντως ενα πραγμα,στην ενδεχομενη αποτυχια της ομαδας μας να μην προκριθει στο παγκοσμιο κυπελο,το 90% του κοσμου ζηταει κεφαλι επι πινακει.... Για ονομα! μεχρι προ Euro εποχης, βγαινανε και φωναζανε οι παραγοντες και οι παντες << τι τον θελουμε τον Γερμανο,δεν εχει ιδεα κτλ κτλ>> μετα το euro εγινε ο Θεος Otto και αυτοματα, μετα και απο την χτεσινη ηττα τον κατηγορουμε ως ανικανο.Τι να καθησεις να συζητησεις οταν αυτο που περιμενουν ολοι ειναι μονο η νικη! αν δειτε την πρωτη σελιδα αυτου του thread, Θα καταλαβετε τι εννοω... Δεν μπορουμε να νικαμε συνεχεια, πως θα γινει? ξεχνατε οτι μολις τελειωσαν ή κοντευουν να τελειωσουν τα πρωταθληματα των ομαδων? ξεχνατε οτι χασαμε 2 παικτες σε διαστημα δεκα λεπτων ( Καψης - Καραγκουνης ) και επειτα αλλαξανε τα οποια πλανα? ξεχνατε οτι ακυρωθηκαν 2 γκολ απο οριακα offside? η μηπως που σε ολο το παιχνιδι Σεβτσενκο και Βορονιν ειχαν αχρηστευθει τελειως και γενικοτερα χτες η Εθνικη εκανε το καλυτερο της παιχνιδι τον τελευταιο καιρο? Με το ετσι θελω, δουλεια δεν γινεται.Μην περιμενετε με το καλημερα να δειτε παικτες της αρεσκειας μας στην Εθνικη.Οριστικα τιποτε δεν εχει χαθει.Περιμενουμε εναγωνιως τα υπολοιπα παιχνιδια και φυσικα σε μια εβδομαδα το Confederations Cup για να δω αλλη μια γιορτη του ποδοσφαιρου μοναδικη για τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα δρωμενα.:) Δεν θα μπορουσα να εκφραστω καλυτερα... ακριβως αυτες ειναι κ οι δικες μου σκεψεις!εγω πιστευω πως ναι μεν τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα οχι ακατορθωτα!θελει κ λιγο τυχη παναθεμα μας... οι Ουκρανοι σε ποσα παιχνιδια ηταν κωλοφαρδοι!Τουρκια, με μας!θελει κ λιγο τυχη να παρει η ευχη... τελος παντων συνεχιζουμε μεχρι τελους! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Το διπλό το ψήφισα εγώ μετά την εμφάνιση προχθές στην Τουρκία. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα για την κουρασμένη Πρωταθλήτρια Ευρώπης και επίσης ήξερα για τα προβλήματα που είχε ο Καραγκούνης. Βέβαια παρακαλούσα και ήλπιζα σε Χ αλλά δυστυχώς δεν μου έγινε το χατήρι... Δυστυχώς επιβεβαιώθηκες :( :cry: Τώρα για τον αγώνα χάσαμε από την Ουκρανία λλά το χειρότερο είναι ότι κατρακυλήσαμε τρίτη, που σημαίνει ότι χάσαμε και την δεύτερη θέση (μπαράζ...) :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Εντάξει ρε παιδιά, λογικό ήταν να εγκατέλειπε η τύχη κάποτε τον κολλημένο (αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς) Ρεχάγκελ. Όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος (Bayern7 αν δεν κάνω λάθος) πριν: «μας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα». Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Αν αρχίσουν οι μεμψιμοιρίες και οι αμφισβητήσεις, κλάφτα Χαράλαμπε! Το εξώφυλλο του SporTime, πιστέυω οτι τα λέει όλα: http://www.sportime.gr/xst/images/stories/exofilo/exof_sm.jpg NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 OK, ας παραμείνουμε κολλημένοι στο Euro. Όλα μέλι-γάλα λοιπόν... Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Όταν ο ίδιος ο Ρεχάγκελ παραδέχεται ότι η ομάδα δεν σκοράρει, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που να οτι είναι όλα μέλι-γάλα! Απλά τίποτα δεν τελείωσε! The opera ain't over till the fat lady sings, που λένε και οι Αμερικάνοι. NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Όταν ο ίδιος ο Ρεχάγκελ παραδέχεται ότι η ομάδα δεν σκοράρει, δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που να οτι είναι όλα μέλι-γάλα! Απλά τίποτα δεν τελείωσε! The opera ain't over till the fat lady sings, που λένε και οι Αμερικάνοι.Το ζήτημα είναι τι κάνει ο Ρεχάγκελ που δεν σκοράρει η ομάδα.. ;) Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 η ομαδα σκοραρε...δις το αποτελεσμα ηταν οπως προανεφερα το ελαχιστο αλλα πραγματικο οφ-σαιντ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts