Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγνωμη παιδια αν ξερει κανεις μπορω να παραγγειλω το p990 απο το play.com στην αγγλια και να το στειλουν στην ελλαδα ??

η μονο αγγλια στελνουν ??

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια... που το ειδατε το 700 ?

799 λεει !

"our price: EUR 799.99 Delivered"

...και στο delivery policy εξηγει οτι δεν πιανονται τα electronics στο delivery εκτος UK (οπως και στο amazon).

Πρόσεξα και κάτι άλλο αφού την πατησα με αυτό που είπες για το delivery policy. Τα κινητά δεν είναι στην κατηγορία electronics ουτε στην gadgets. Είναι στην mobiles. μη βάλεις να πληρώσεις σε euro αλλα σε αγγλικες λίρες.

συγνωμη παιδια αν ξερει κανεις μπορω να παραγγειλω το p990 απο το play.com στην αγγλια και να το στειλουν στην ελλαδα ??

η μονο αγγλια στελνουν ??

Μα δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε να το πάρετε από τώρα?Αφού δεν θα δουλεύει και θα σας σπάσει τα νεύρα:worry:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

pou to ksereis auto?

Καλά , δεν το ξέρω , αλλά μπορώ να το υποθέσω.

Αν δούλευε κανονικά(ή έστω ικανοποιητικά)δεν θα το είχε βγάλει η SE??:worry:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Ναι, το play.com είναι από τα πλέον αξιόπιστα sites του χώρου και φυσικά στέλνει Ελλάδα.

Άντε πάλι τα ίδια...αφού το λέει ξεκάθαρα για προπαραγγελία, τί λέμε ότι δεν θα δουλεύει σωστά! ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτο!!

129026.png?1640591734

pantos oso kai na arghsei ego pisteuo pos tha bgoun kala programata kai pexnidia giati h UIQ katalabe thn m..... ths kai apofasise na dosei emfash sthn uiq.To mono pou thelo na do einai na bgainoun gia to p990 pexnidakia tupou atlantis h alla rpg me poly kala grafika pou uparxoun sta pocket pc.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

pantos oso kai na arghsei ego pisteuo pos tha bgoun kala programata kai pexnidia giati h UIQ katalabe thn m..... ths kai apofasise na dosei emfash sthn uiq.To mono pou thelo na do einai na bgainoun gia to p990 pexnidakia tupou atlantis h alla rpg me poly kala grafika pou uparxoun sta pocket pc.

dn exoume para na perimenoume gia an doume ti tha ginei !!kai ti programmata tha vgoun !!

Στο esato.com ακούγονται φημες για νέα καθυστέρηση...(μεσα Ιουλιου...:mad: )

Καλή φαση θα είναι τόσο νωρις. (Ιούλιο)

Εγω στο esato διαβάζω φήμες για Φθινόπωρο.

I just spoke to Swisscom (swiss provider) technical support and the release date for the p990i has again been delayed, it's now FALL 2006 !!!!!

The person told me, that final tests has shown significant problems with the software and therefore, the phone does not get sold until all problems have been fixed.

Further, they said, the SE K750i was released with a buggy software and people had to download and install a firmware upgrade made available by SE on the internet. According to Swisscom, this approach is not going to work with such an expensive business phone as the P990i is.

Φυσικά ακούγονται στο esato και φήμες περι ακύρωσης του P990i γιατί ορισμένες εταιρίες αρνούνται να παραλάβουνε το κινητό όταν κυκλοφορήσει λόγω υπερβολικής καθυστέρησης και ίσως θεωρείται ξεπερασμένο μοντέλο. Ετσι η παραγωγή του θα κριθεί ασύμφορη. (αυτή την εκδοχή την θεωρώ απίθανη. Ναι έχει καποια βάση αλλά αποκλείω την ακύρωση)

... ίσως θεωρείται ξεπερασμένο μοντέλο....

Ρε παιδιά δεν φαντάζεστε πόσο μου τη δίνει όταν διαβάζω περί ξεπερασμένου μοντέλου.Μα για να θεωρηθεί κάτι ξεπερασμένο πρέπει κάποιος να το έχει ξεπεράσει, και από τα κινητά που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2006 δεν βλέπω κανένα που να ξεπερνάει το Ρ990.Συμφωνώ ότι υπάρχουν ισάξιες προτάσεις (κι αυτές με την έννοια ότι έχουν κάτι που δεν έχει το Ρ990,όπως gps ή καλύτερη κάμερα,όχι με την έννοια του συνόλου γιατί σαν σύνολο θεωρώ ότι το Ρ990 είναι μακράν το καλύτερο) αλλά προς Θεού πείτε μου εσείς ένα μοντέλο που κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει και που είναι τόσο "μαμάτο" ώστε να κάνει το Ρ990 να φαίνεται τόσο ξεπερασμένο.

Απλά το λάθος της SE είναι ότι θέλει να το κυκλοφορήσει μόνο όταν είναι σε θέση να λειτουργεί αψογα,ενώ θα μπορούσε να το δώσει στην αγορά τώρα για να σβήσει την δίψα των οπαδών της και να διορθώσει τα όποια προβληματάκια του με διάφορα updates (έτσι κι αλλιώς η microsoft το κάνει αυτό σχεδόν σε όλα τα προιόντα της και δεν βλέπω να της έχει στοιχίσει και πολύ).

Παναγιώτης

Ρε παιδιά δεν φαντάζεστε πόσο μου τη δίνει όταν διαβάζω περί ξεπερασμένου μοντέλου.Μα για να θεωρηθεί κάτι ξεπερασμένο πρέπει κάποιος να το έχει ξεπεράσει, και από τα κινητά που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2006 δεν βλέπω κανένα που να ξεπερνάει το Ρ990.Συμφωνώ ότι υπάρχουν ισάξιες προτάσεις (κι αυτές με την έννοια ότι έχουν κάτι που δεν έχει το Ρ990,όπως gps ή καλύτερη κάμερα,όχι με την έννοια του συνόλου γιατί σαν σύνολο θεωρώ ότι το Ρ990 είναι μακράν το καλύτερο) αλλά προς Θεού πείτε μου εσείς ένα μοντέλο που κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει και που είναι τόσο "μαμάτο" ώστε να κάνει το Ρ990 να φαίνεται τόσο ξεπερασμένο.

Απλά το λάθος της SE είναι ότι θέλει να το κυκλοφορήσει μόνο όταν είναι σε θέση να λειτουργεί αψογα,ενώ θα μπορούσε να το δώσει στην αγορά τώρα για να σβήσει την δίψα των οπαδών της και να διορθώσει τα όποια προβληματάκια του με διάφορα updates (έτσι κι αλλιώς η microsoft το κάνει αυτό σχεδόν σε όλα τα προιόντα της και δεν βλέπω να της έχει στοιχίσει και πολύ).

Ναι φίλε μου , αλλά αυτό που γίνεται είναι ,κατά τη γνώμη μου βέβαια , προς τιμήν της SE.(αλλά μιας και έχουμε να κάνουμε με αδηφάγους κατασκευαστές , μάλλον τέτοιες αβρότητες δεν στέκουν.Για να μην το έχει βγάλει ακόμα δεν πρέπει να δουλεύει καθόλου:p :lol: )

Ναι φίλε μου , αλλά αυτό που γίνεται είναι ,κατά τη γνώμη μου βέβαια , προς τιμήν της SE.(αλλά μιας και έχουμε να κάνουμε με αδηφάγους κατασκευαστές , μάλλον τέτοιες αβρότητες δεν στέκουν.Για να μην το έχει βγάλει ακόμα δεν πρέπει να δουλεύει καθόλου:p :lol: )

Αυτό διστυχώς το ξέρουν μόνο αυτοί που έχουν την pre-release έκδοση(και νομίζω ότι κάποιος εδώ στο myphone το έχει,οπώτε θα μπορούσε ίσως να μας λύσει την απορία αν είναι σχεδόν έτοιμο ή αν θέλει ακόμα πολύ δουλειά).

Παναγιώτης

Αυτό διστυχώς το ξέρουν μόνο αυτοί που έχουν την pre-release έκδοση(και νομίζω ότι κάποιος εδώ στο myphone το έχει,οπώτε θα μπορούσε ίσως να μας λύσει την απορία αν είναι σχεδόν έτοιμο ή αν θέλει ακόμα πολύ δουλειά).

Ναι , κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ενδιαφέρον

kala patata h istoria me to p990-blpe na phgainoume kateutheian ston diadoxo

αν και μόλις τώρα βλέπω ότι υπαρχει επίσημη ανακοινωση από την sony ericsson για (σχεδόν) καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας 6 Ιουνίου :D :D :D (ναι καλα διαβάσατε 6 ΙουΝιου αναμενομενη ημερομηνία και είναι επίσημο απο εριξον) με βλέπω να περιμένω κι εγω το διαδοχο.

αν και μόλις τώρα βλέπω ότι υπαρχει επίσημη ανακοινωση από την sony ericsson για (σχεδόν) καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας 6 Ιουνίου :D :D :D (ναι καλα διαβάσατε 6 ΙουΝιου αναμενομενη ημερομηνία και είναι επίσημο απο εριξον) με βλέπω να περιμένω κι εγω το διαδοχο.
giati sou xalaei na perimeneis 3 bdomades parapano?Pantos oso afora gia to diadoxo dhladh to p1000 kai go ligo tha problhmatizomoun, giati exo dei eikona toU p1000 pou nai clamshell me entyposiako qwety kai ligo me PSILOARESE.an dhladh tha einai auto to p1000.:rolleyes:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

den me xalaei na perimenw 3 vdomades. afou perimena 8 mines poly perisotero de me xalaei na perimeno akomi merikous kai na paro to epomeno. oso gia tis eikones pou eidame den einai ali8ines. an ontws einai clamshell de mou aresei kai 8a kini8w se alli etairia

giati sou xalaei na perimeneis 3 bdomades parapano?:rolleyes:

μακαρι να ειναι ετσι αλλα δυτυχως χλωμο το βλεπω....

σημερα που ρωτησα στην SE μου ειπαν οτι το περιμενουν μεσα ΙΟΥΛΙΟΥ :mad::mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...