gpx Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Κοιτάκτε τι ενημέρωση έκαναν σήμερα σε αυτούς που έκαναν preorder: Just a short information. The Sony Ericcson P990i is ready to ship on Wednesday latest on Thursday. It´s the european version with QWERTY keypad. Languages are english, french, german, spanish, turkey and dutch. It´s expensiver than like in our preorders, it´s 849 EUR with german VAT and 732 EUR without german VAT. Please send me a short information today if you want the phone in this week for the new price, if you want the phone for the preorder price (we expect in the next week) or if you want to cancel your preorder. The version next week (for the preorder price) would be the QWERTZ keypad. Τα συμπεράσματα δικά σας:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Καλα τετοια τιμη ειναι κοροιδια....να το πάρουν αυτοι τοσο που το έχουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 δίνει 3 επιλογές. 1) με 849 το περνουνε τεταρτη-πεμπτη, 2) με την τιμη της προπαραγγελιας το περνουνε την επομενη βδομαδα, η 3) ακυρωνουν την παραγγελία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 http://www.4troxoi.gr/forum/images/smiles/whatever.gif defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 δίνει 3 επιλογές. 1) με 849 το περνουνε τεταρτη-πεμπτη, 2) με την τιμη της προπαραγγελιας το περνουνε την επομενη βδομαδα, η 3) ακυρωνουν την παραγγελία. ναι αλλά με την τιμή της προπαραγγελίας πέρνεις μόνο quertz όχι το querty:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 DEN INE LIGO POLLA 850 EUROS????? emena gia poly akrivo mou kani.....kalitera na pao gia laptop...... kai na kratiso to k-jam mou(pou to pira 450 euros kainourgio apo dubai) PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Ξεκίνησε η διαθεση του P990 απο το expansys.com !! http://www.expansys.com/bundle.asp?code=126791 :up: http://img228.imageshack.us/img228/5364/new1ij8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 880 ευρώπουλα χωρίς τα μεταφορικά :wacko: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 ksekinise kai i diathesi tou germania me agliko pliktrologio, kai apo vdomada me germaniko... sealover... apo ton fevrouario epesa 4 meres ekso... eat my dust egire pliroforiodoti ek ton eso!!!!... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Gpx ειναι όντως πολλα....υπομονή μιας και ακομα ..δεν..εχει βγει στην Ελλάδα (αρχές Σεπτέμβρη)....880 και πολλα να μην ήταν σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν την αξία του κινητού και η οποία ειναι σαφώς χαμηλότερη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εγω να κανω μια απλη ερωτηση επειδη βαριεμαι να ψαχνω , αλλα πλεον εχω αρκετο ελευθερο χρονιο για να ασχοληθω με αυτο? Που μπορει να βρει κανεις εφαρμογες για αυτο και για το Μ600? Sealover μην στειλεις αλλο ΡΜ , να σε προλαβω , το ξαναπηρα . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Στη Σουηδία πάντως κυκλφορει κανονικά στα €638 ! Για εφαρμογές δεν έχω βάλει ακόμα RIP ..ασχολούμαι με το wifi τώρα... http://img122.imageshack.us/img122/2937/p990igp6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Στη Σουηδία πάντως κυκλφορει κανονικά στα €638 ! Για εφαρμογές δεν έχω βάλει ακόμα RIP ..ασχολούμαι με το wifi τώρα... Άμα υπήρχανε κιόλας εφαρμογές να βάλεις καλά θα ήτανε.Περιμένω ένα μήνα για να βγει καμία αξιόλογη εφαρμογή σε UIQ 3 αλλά τίποτα ακόμα!:worry: It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 εδώ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές (demo-trial-buy) εδώ θα βρείτε μερικές "αγορασμένες" (θέλει εγγραφή) αλλά ακόμη είναι πάρα πολύ λίγες:( εδώ και εδώ θα βρείτε θέματα και εδώ wallpapers σε αυτά προς το παρών κοιτάω εγώ...αν έχετε κ τίποτα άλλο.....:D defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 εγω παντως παρελαβα σημερα το HTC TyTN ...... στα χαρτια ειναι πολυ καλυτερο του s200 αλλα να δω τι κανει και στην πραξη.... ειδωμεν....:):) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 παρόλο την υψηλή του τιμή στο expansys τα κομάτια φεύγουν σφαιράτα, από τα σχεδόν τρακόσια το μεσημέρι έμειναν μέχρι τώρα 23, αύριο δεν θα υπάρχει ούτε ένα:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Κοιτάξτε τους απατεώνες της expansys http://www.expansys.com.gr/tracking.asp?ref=?????????????????&passcode=????? Item / Stock Qty Price Total ------ ---------------------------------------- --- ------- -------- 126791 Sony Ericsson P990i (QWERTY, UK) 1 748.78 748.78 In Stock ------ ---------------------------------------- --- ------- -------- 748.78 Shipping Info 12.00 VAT 149.11 -------- Total 909.89 -------- Οι τιμές αυτές είναι σε Euros. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Νομίζω ότι αν περιμένουμε λίγο θα εξαφανιστούν οι τιμές-φούσκες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Αν ειναι δυνατον.... τι τιμες ειναι αυτες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 εγω παντως παρελαβα σημερα το HTC TyTN ...... στα χαρτια ειναι πολυ καλυτερο του s200 αλλα να δω τι κανει και στην πραξη.... ειδωμεν....:):) Καλό , πολύ καλό!! Με γειά!:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 το Play.com τελικά το ανεβασε στα 960 ευρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 το Play.com τελικά το ανεβασε στα 960 ευρω Και μου αρέσει ότι λέγατε το Μ600 υπερτιμημένο.Τότε αυτή η παντόφλα τι είναι;;:lol: It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Καλό , πολύ καλό!! Με γειά!:) να σαι καλα ευχαριστω :) ακομα μονο επαφες και ημερολογιο εχω βαλει και μερικα προγραμματα που ειχα στο s200 αλλα δεν το εχω ψαξει καθολου :O ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 εγω παντως παρελαβα σημερα το HTC TyTN ...... στα χαρτια ειναι πολυ καλυτερο του s200 αλλα να δω τι κανει και στην πραξη.... ειδωμεν....:):) καλοριζικο και ραντεβουδιαρικο....με βλεπω και μενα να καταληγω στον τιτανα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Εγω παντως αν ειχα δωσει 700/750/800/850/900 ευρω για αυτο το κινητο θα το ειχα σπασει στον τοιχο . :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts