Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kai gia na min pesei kraksimo, oriste merika apo ta pio aksiopista (simfona me tous psifous pelaton se aneksartito site me sigrisi katastimaton) electronic/mobile-shop tis germanias me anaprosarmosmenes times paragelias apo 555-587euro:

Αδύνατον να κάνει τόσο λίγο.Το W950 θα κάνει 550-600 και λένε ότι θα έχει τουλάχιστον 100ευρώ διαφορά από το P990.Οπότε το P990 θα κάνει γύρω στα 700-750.Σταματείστε να ονειρεύεστε!:)

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

Den einai kairos na pesoun kapoia stigmi kai oi times apo ta kinita?

Panta tha dinoume ta 800 euro?

An i timi tou einai sta 600 pistevo oti tha poulisei poli perissotero.

As exei 600 kai as minei i timi tou stathera ekei.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Den einai kairos na pesoun kapoia stigmi kai oi times apo ta kinita?

Panta tha dinoume ta 800 euro?

An i timi tou einai sta 600 pistevo oti tha poulisei poli perissotero.

As exei 600 kai as minei i timi tou stathera ekei.

Σου εύχομαι να κάνει 600 αλλά δε θα κάνει τόσο.Το Μ600 κάνει 466ευρώ.Σε κάποιο site που διάβασα review για το W950 λένε ότι θα κάνει περίπου 550-600.Σαφώς ακριβότερο από το M600 λόγω του flash δίσκου των 4gb.Επίσης λένε ότι θα έχει 100 ευρώ διαφορά από το P990 (την οποία θεωρώ πολύ μικρή αν αναλογιστεί κανείς κάμερες και wifi).Οπότε και 750 να κάνει το P990 ευχαριστημένοι να είστε.Λιγότερο από 700 δεν το βλέπω με τίποτα πάντως.

It's Christmas time.

Αναβάθμισα σήμερα το P990i με την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού. Σε περίπου μια εβδομάδα θα βγει η τελική έκδοση, οπότε υπολογίστε 15 επιπλέον ημέρες από εκείνη την ημερομηνία (επίσημη κυκλοφορίας, δεν υπάρχει).

Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για την συσκευή, ευχαρίστως να απαντήσω.

PS: Και δύο φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης...

http://rapidshare.de/files/27831361/DSC00007.JPG.html

http://rapidshare.de/files/27832218/DSC00008.JPG.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναβάθμισα σήμερα το P990i με την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού. Σε περίπου μια εβδομάδα θα βγει η τελική έκδοση, οπότε υπολογίστε 15 επιπλέον ημέρες από εκείνη την ημερομηνία (επίσημη κυκλοφορίας, δεν υπάρχει).

Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για την συσκευή, ευχαρίστως να απαντήσω.

PS: Και δύο φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης...

http://rapidshare.de/files/27831361/DSC00007.JPG.html

http://rapidshare.de/files/27832218/DSC00008.JPG.html

Εάν ευσταθούν αυτά που λές οι άγγλοι δηλαδή θα το λανσάρουν στη αγορά σε 2 ημέρες με prerelease version? δεν το πιστεύω, εκτός και εάν είναι τα γνωστά κολπάκια των άγγλων και αλλάξουν την ημερομηνία την τελευταία στιγμή για να πάρουν όσο πιο πολλά preorders μπορούν. Θα φανεί πάντως σε 2 ημέρες;)

Εάν ευσταθούν αυτά που λές οι άγγλοι δηλαδή θα το λανσάρουν στη αγορά σε 2 ημέρες με prerelease version? δεν το πιστεύω, εκτός και εάν είναι τα γνωστά κολπάκια των άγγλων και αλλάξουν την ημερομηνία την τελευταία στιγμή για να πάρουν όσο πιο πολλά preorders μπορούν. Θα φανεί πάντως σε 2 ημέρες;)

Μάλλον δεν έγινα σαφής. Prerelease version είναι η Ελληνική.

Πάντως αυτό που γνωρίζω είναι ότι το κινητό θα κυκλοφορήσει σχεδόν ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη - οπότε πιθανόν αυτά που λένε να μην ισχύουν (με κάθε επιφύλαξη).

[sIGPIC][/sIGPIC]

A και όσο για το photoshop επειδη μαλλον κάποιο ειναι λιγο ασχετοι σε αυτον τον τομέα και δεν τους παρεξηγώ.....δεν μιλησα για μονταζ....

Οταν βγάζεις φωτογραφία με ψηφιακή στα 'properties' γραφει τα στοιχει της μηχανής κτλ....πραγματα τα οποία εδω δεν υπήρχαν.....(να ρωτάμε πριν μιλάμε...)

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πρεπει να πιστέψω καποιον χωρις να μου το αποδείξει??Φυσικά και ζητώ απόδειξη.....

Πέρα από την πλάκα, όποιος ενδιαφέρεται, έχω όλη την καλή διάθεση να απαντήσω, αν μπορώ, σε ερωτήσεις σχετικές με το P990.

Τέλος τα off-topic, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που παρακολουθούν το forum και που τους ενδιαφέρει πραγματικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρα από την πλάκα, όποιος ενδιαφέρεται, έχω όλη την καλή διάθεση να απαντήσω, αν μπορώ, σε ερωτήσεις σχετικές με το P990.

Τέλος τα off-topic, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που παρακολουθούν το forum και που τους ενδιαφέρει πραγματικά.

πως πάει από σταθερότητα και κυρίως από ταχύτητα;;

ελληνικά μπορείς να γράψεις με το qwerty??

το wifi έχει κανένα πρόβλημα;;

η οθόνη σε σχέση με το ρ900 πως σου φένεται;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

πως πάει από σταθερότητα και κυρίως από ταχύτητα;;

ελληνικά μπορείς να γράψεις με το qwerty??

το wifi έχει κανένα πρόβλημα;;

η οθόνη σε σχέση με το ρ900 πως σου φένεται;;

Πλεον ειναι ικανοποιητικα γρηγορο (καμια σχεση με την προηγουμενη εκδοση λογισμικου που ειχα δοκιμασει) και φαινεται σταθερο( μεχρι στιγμης δεν εχει εμφανισει το παραμικρο κολλημα, ενω δεν εχει κανει καποιο restart).

Για το πληκτρολογιο(εσωτερικο+ εξωτερικο) υπαρχει το ιδιο προβλημα, με το Μ600, δηλαδη οι ελληνικοι χαρακτηρες επονται των λατινικων.

To wifi με τις πρωτες δοκιμες φαινεται να δουλευει αψογα.

Η οθονη ειναι σαφως ανωτερη του Ρ900(χρωματα+ αναλυση+φωτεινοτητα), ελαφρως κατωτερη ομως του Μ600(κυριως σε θεματα φωτεινοτητας).

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι ελληνικοι χαρακτηρες επονται των ελληνικων???:wacko:

Προφανώς λατινικών...http://www.techlifegr.com/forum/images/smilies_files/good/Standard/hmmm.gif

Κακο αυτο...http://www.techlifegr.com/forum/images/smilies_files/good/diafora/smoker.gif

Παρακολουθώ από καιρό αυτό το θέμα μιας και μου αρέσει πολύ αυτό

το κινητό και το έχω βάλει στο μάτι από την αρχή αλλά λέω να ποστάρω

να μην ποστάρω, θα με βρίσουν δεν θα βρίσουν, θα φάω καμιά ξόφαλτση

κ.τ.λ. Της κακομοίρας εν ολίγης...

@Bibon

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το ηχείο του είναι αρκετά δυνατό,

πριν το μίο είχα W900 και ήταν το ιδανικό για μένα δεν ξέρω αν έχεις

ακούσει αλλά μήπως μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιο άλλο SE ας πούμε

W800, W550 ή όπως προείπα με το W900?

Ευχαριστώ πολύ,

Μάνος

ΥΣ: Το γράφω επειδή δυστυχώς έχω απογοητευτεί από το ηχείο του

μίο που είναι τρομερά αδύναμο...

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Για το πληκτρολογιο(εσωτερικο+ εξωτερικο) υπαρχει το ιδιο προβλημα, με το Μ600, δηλαδη οι ελληνικοι χαρακτηρες επονται των λατινικων.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση, όπως π.χ. στο virtual keyboard του P900, να επιλέξεις μία default γλώσσα εισαγωγής κειμένου ; Μου ακούγεται σαν μεγάλο foul αυτό, κατά τη γνώμη μου μειώνει πολύ την ευχρηστία του πληκτρολογίου (τουλάχιστον για τα ελληνικά). Ίσως μπορούμε να ελπίζουμε για το επόμενο software / firmware update ;

nixx

Τελικά με το θέμα της εγγραφής βίντεο τι γίνεται; Το white paper έγραφε για 15fps ενώ η σελίδα της SE αναφέρει παντού 30fps. Μπορείς να μας πεις τελικά τι ισχύει; (εφόσον βεβαίως είναι εφικτό να το διαπιστώσεις). Επίσης, με από μπαταρία πως πάει; πόσο σου κρατάει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα συμφωνησω με τον energy :X (ναι αληθεια ειναι)

τελευταια ενημερωση απο πλαισιο χθες....το τηλ εχει ηδη μπει στην λιστα τους...και με τιμη 585 ε:!::!:

το περιμενουν στο καταστημε απο τις 5/8 περιπου

ολεεεεεε!!!!!:):):):)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση, όπως π.χ. στο virtual keyboard του P900, να επιλέξεις μία default γλώσσα εισαγωγής κειμένου ; Μου ακούγεται σαν μεγάλο foul αυτό, κατά τη γνώμη μου μειώνει πολύ την ευχρηστία του πληκτρολογίου (τουλάχιστον για τα ελληνικά). Ίσως μπορούμε να ελπίζουμε για το επόμενο software / firmware update ;

nixx

Στο Μ600 γίνεται η επιλογή γλώσσας του V.keyboard...με το qwerty δεν έχει επιλογή...3 αναβαθμίσεις για το Μ600 και ακόμη δεν το έλυσαν..

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα Ελληνικά αλλά σε όλες τις γλώσσες...πρώτα τα Λατινικά και μετά τα άλλα

@Bibon

εαν η οθόνη του Ρ990 είναι χειρότερη σε φωτεινότητα απο το Μ600 τότε είναι και τα 2 για πέταμα

Για να δώ την οθόνη του Μ600 το μεσημέρι αναζητώ τον παχύτερο ίσκιο...μιας που δεν φαίνεται τίποτα κάτω απο τον ήλιο

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Αδύνατον να κάνει τόσο λίγο.Το W950 θα κάνει 550-600 και λένε ότι θα έχει τουλάχιστον 100ευρώ διαφορά από το P990.Οπότε το P990 θα κάνει γύρω στα 700-750.Σταματείστε να ονειρεύεστε!:)

κι ομως στο πλαισιο εχουν ηδηη την τιμη του;)

585ε

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

κι ομως στο πλαισιο εχουν ηδηη την τιμη του;)

585ε

Χμμ και στο Μ600 είχανε βάλει τιμή στην αρχή και μετά την αυξήσανε.Οπότε μην ελπίζεις σε τόσο χαμηλή τιμή.

It's Christmas time.

Χμμ και στο Μ600 είχανε βάλει τιμή στην αρχή και μετά την αυξήσανε.Οπότε μην ελπίζεις σε τόσο χαμηλή τιμή.

μακαρι να μην αλλαξει....

χθες παντως που ρωτησα εναν φιλο εκει ετσι μου ειπε και μαλιστα οτι μετα τις 5 του μηνος το περιμενουν αν ολα πανε φυσιολογικα οπως και με καθε αλλη συσκευη...:worry:

αλλα το p990i δεν ειναι καθε αλλη συσκευη :(

τοσο καιρο -καθημερινα μαλιστα -αυτο μας δειχνει η SE :lol::lol::lol:

Βαρέθηκα να περιμένω μόλις έδωσα παραγγέλια για Ν93, έτσι θα ηρεμήσω πότε θα έρθει και πότε θα έρθει.:O

και εγω στην αναμονη τοσο καιρο ειχα καποιες αναλαμπες :lol:

και πηρα με την σειρα που τα γραφω....

nokia N80-k800i-qteks200-k800i αλλα το p910i ακομα το εχω μιας και πασχω απο το συνδρομο στερησης της σειρας pxxx που μας κατατρεχει μερικους εδω μεσα:p

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παρω το p990i μολις βγει!!!!:D:D

μολις σκασουν τα πρωτα κοματια θα εισαστε οι πρωτοι που θα σας ανακοινωσω οτι το εχω πλεον στα χερια μου :lol::lol::lol:

και εγω στην αναμονη τοσο καιρο ειχα καποιες αναλαμπες :lol:

και πηρα με την σειρα που τα γραφω....

nokia N80-k800i-qteks200-k800i αλλα το p910i ακομα το εχω μιας και πασχω απο το συνδρομο στερησης της σειρας pxxx που μας κατατρεχει μερικους εδω μεσα:p

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παρω το p990i μολις βγει!!!!:D:D

μολις σκασουν τα πρωτα κοματια θα εισαστε οι πρωτοι που θα σας ανακοινωσω οτι το εχω πλεον στα χερια μου :lol::lol::lol:

Είμαι σίγουρος ότι θα το πάρεις αλλά εγώ όχι μόλις βγει κατά τον Δεκέμβριο μήνα που θα έχει πέσει και η τιμή του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...