Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aργα σήμερα περιμένουμε το review απο την τελική (retail) εκδοση του P990 στο esato.com ;)

Όπως έχουμε ξαναπεί, τελική στο hardware μόνο, όχι και στο software δυστυχώς... Οπότε ναι μεν θα είναι ενδιαφέρον το review, αλλά σαφώς όχι καθοριστικό, και δυστυχώς για όλους μας, μέχρι να ολοκληρωθεί και το software το κινητό δεν είναι έτοιμο :( (άρα ψιλοπαίζεται και η χρήση του όρου "retail").

nixx

http://www.seuniverse.com/forums/attachment.php?attachmentid=266&d=1148931599

Να και ενα διαλυμμένο Ρ990 να βγαλουμε το αχτι μας......:p :lol:

esu to ekanes to EGKLHMA?????????:lol: :lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Aργα σήμερα περιμένουμε το review απο την τελική (retail) εκδοση του P990 στο esato.com ;)

Ti lene ta nea ?

Following myphone, since...unwired

Κατι δε μου καθεται καλα με αυτον στο esato.com........αλλα ας περιμένουμε μεχρι σημερα να δουμε...

Προς το παρον δειτε αυτο :)

http://www.se-store.co.uk/index.cfm?fuseaction=home.comingSoon&productType=handset&launchMonth=June

καλά μιλάμε πέφτει πολύ γέλιο με αυτό το κινητό σε όλα τα γνωστά μέρη:!:

Posts σβήνονται...threads κλειδώνονται...διαμάχες στο foul!!!

και πόσα άτομα που παρακαλάνε την SE να βγάλει στην παραγωγή το p990i:lol::p:D:)

μπορώ να πω πως εμείς κρατιόμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο ακόμη;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Λεω να στείλουμε μαζικα μαιλ στη se να το βγαλει με τη δικαιολογία οτι διαφορετικα αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ζωή στο διαδικτυο............:lol: :rolleyes:

Παιδια αν παίρνατε μνημη για το P990 τι θα διαλέγατε (σε σχεση μη την τιμη πάντα..)

1G Ή 2G

και απο που θα την αγοράζατε??(Παίζει ρόλο αν είναι sandisk ή sony ή trancend ???)

Στο play.com πάντως εξακολουθεί να δίνει ημερομηνία διάθεσης 1/7/2006 και τιμη 799ευρω με παράδοση..

Πάντως από τη στιγμή που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα retail εκδοση του κινητού βρισκόμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ένα μήνα πριν την κυκλοφορια του...!!!

ΥΣ.:Μπορει καποιος να μου πει τη γνώμη του για αυτά που ρώτησα πιο πανω|??

Παιδιά δυστυχώς όλα δείχνουν πως η Se θα χάσει για 2η φορα το στοιχημα με τα χρονικα ορια που η ίδια είχε θέσει....Πάει για Αύγουστο η ιστορία....και πλέον ειναι ανόητο να πιστεύει κανεις πως το κινητό αυτο θα μείνει στο προσκήνιο για πολυ καιρό..Στη cebit 2007 βάζω στοιχημα και κρατήστε αυτό το post θα βγει διάδοχος...οχι κάτι σημαντικο....(παρόμοια με τα Ρ900 >>> Ρ910 περίπου) ....άλλωστε μην ξεχναμε πως σχεδιαστικα το Ρ990 ανήκει στο 2005!!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΜΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ .:cool:

οταν λεω μερες δεν ενοω 7-10 ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!:)

Και εμένα κατι τετοιο μου βρωμάει.....και επίσης μου κάνει εντυπωση πως βαζουν στα υπο-κυκλοφορια κινητα το Μ600 χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ούτε μια φωτογραφία της retail εκδοσης....(πακετο ή κινητο)... :shifty: :worry: :cry:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤO UIQ ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ HΤΑΝΕ ΜΕΓΓΓΓΓΑΛΛΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ SE!!!:shifty:

ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ (SE-SHOP), ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.

επίσης μπορεί να θέλει να μας κρατήσει το ενδιαφέρον. Αν ξαφνικά έλεγε ότι θα κυκλοφορήσει σε 5 μήνες πολλοί θα σταματούσαν να περιμένουν και θα αγόραζαν κάποιο άλλο κινητό;)
Λεωνίδας

den nomizo na prospathei na kratisei to endiaferon giati ama to p990 eixe kukloforisei thn prokathorismeni hmeriminia tha eixe poulisei ipervolika poli .oxi oti kai se enan mina na vgei den tha poulisei alla pisteuo oti tha pououse poio poli

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...