nixx Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Εγώ πάντως δεν θα έκανα αυτή την παραγγελία αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν έκανε 100 €. Χωρίς επίσημη κυκλοφορία, χωρίς νεότερα στο ίδιο το site της SE, με άπειρες συζητήσεις περί καθυστέρησης, προβλημάτων Symbian/UIQ, κλπ... Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που πουλάνε, και όπως φαίνεται πολλοί έτρεξαν να αγοράσουν. Στην καλύτερη περίπτωση πιστεύω ότι θα έχουν μια προβληματική pre-release version σαν τα κομμάτια που έχουν στα χέρια τους οι reviewers και δημοσιογράφοι σχετικών περιοδικών, κλπ. Με λίγα λόγια, χλωμό για επίσημη/πλήρη συσκευασία, χλωμό για εγγύηση, χλωμό για κανονική λειτουργία... και όλα αυτά ακόμα και αν πουλάνε όντως το P990 και όχι... δεν ξέρω, οτιδήποτε άλλο. Θα χαρώ πολύ να κάνω λάθος σε όλα αυτά, πραγματικά - αλλά δυστυχώς δεν νομίζω. Θα μάθουμε υποθέτω σύντομα από αυτούς που το παρήγγειλαν. nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobantz77 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Προφανώς ήταν καποια Beta εκδοση του κινητου που είχαν περισσεψει κάποια κομμάτια από δοκιμές και test. Με τα όποια bug και προβλήματα βέβαια, γιάυτο be cool!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σε αυτή την περίπτωση ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο θέμα όμως : Κατά πόσο είναι νόμιμο για κάποιον beta tester / reviewer να πουλήσει αυτά τα κομμάτια ; Και κατά πόσο θα είναι αναγνωρισμένη από την SE αυτή η αγορά ; nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobantz77 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σωστο! Πάντως απο επικοινωνία που εγινε με την SonyEricsson δεν ήξεραν τιποτα και το κινητο το περιμένουν Μάρτη!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδιά χαλαρώστε. Ένα λάθος έγινε απλά στο site. Μπορεί στην τελική να ήθελαν απλά να κερδίσουν τις εντυπώσεις για λίγο... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 poso to poulouse? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 poso to poulouse? Αν θυμαμαι καλα 556 ευρώ... :w00t: Ούτε πρωταπριλιά να 'τανε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδιά χαλαρώστε. Ένα λάθος έγινε απλά στο site. Μπορεί στην τελική να ήθελαν απλά να κερδίσουν τις εντυπώσεις για λίγο... Ναι αλλά κάποιοι το παρήγγειλαν... Και τώρα αναφέρεται ως "εξαντλημένο", όχι ως "συγνώμη, λάθος" ! nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Φίλοι μου η παραγγελιά έγινε όπως έγραψα και πιο πάνω. Η απάντηση ήταν σε 3-5 ήμερες λόγω εξάντλησης αποθεμάτων…. Λέτε να έπεσα σε αιγίδα σε κάποιον χάκερ :) ? Και το Ρ800 που είχα αγοράσει 3 μήνες πριν έρθει στην Ελλάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το software του κινητού. Και όταν κάποια στιγμή χρειάσθηκε αλλαγή στην εγγύηση τότε χωρίς κανένα πρόβλημα η ίδια η εταιρία το άλλαξε . Η αγορά έγινα από κάποιον εδώ μέσα μέσω γνωστού του στην Σουηδία. Η συνεχεία επί της οθόνης σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Από εμένα τουλάχιστον, ειλικρινά φίλε μου ελπίζω και σου εύχομαι να είναι όλα ok και καθαρά και να έχεις την κινητάρα σου άμεσα και να είναι άψογο ! Πάντως, από περιέργεια αν μη τι άλλο, αν θέλεις ενημέρωσέ μας μόλις το παραλάβεις. nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Ναι αλλά κάποιοι το παρήγγειλαν... Και τώρα αναφέρεται ως "εξαντλημένο", όχι ως "συγνώμη, λάθος" ! nixx Το σχόλιό μου πήγαινε σε αυτά που γράψατε περί beta λογισμικό και το κατά πόσο είναι νόμιμο κλπ κλπ...:) Νομίζω είναι too much αυτά για την Ελλάδα τουλάχιστον. Τα beta κινητά δεν μοιράζονται έτσι για πλάκα από τις εταιρίες, και φυσικά ζητούνται πίσω :) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Τα beta κινητά δεν μοιράζονται έτσι για πλάκα από τις εταιρίες, και φυσικά ζητούνται πίσω :) Ακριβώς γι'αυτό έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου για αυτή την περίπτωση ! nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Φίλοι μου η παραγγελιά έγινε όπως έγραψα και πιο πάνω. Η απάντηση ήταν σε 3-5 ήμερες λόγω εξάντλησης αποθεμάτων…. Λέτε να έπεσα σε αιγίδα σε κάποιον χάκερ :) ? Και το Ρ800 που είχα αγοράσει 3 μήνες πριν έρθει στην Ελλάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το software του κινητού. Και όταν κάποια στιγμή χρειάσθηκε αλλαγή στην εγγύηση τότε χωρίς κανένα πρόβλημα η ίδια η εταιρία το άλλαξε . Η αγορά έγινα από κάποιον εδώ μέσα μέσω γνωστού του στην Σουηδία. Η συνεχεία επί της οθόνης σας. Η τελική τιμή είναι αυτή που αναφαίρεται παραπάνω; 556 ευρώ;; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Φιλε μου αμα σου ερθει το κινητο θα χαρω παρα πολυ για να μας πεις εντυπωσεις. Τωρα για την αγγελια αυτη με πηραν τηλ και με ενημερωσαν οτι το ειδαν...μπηκα απο το πλησιεστερο pc την ειδα ..και οταν γυρισα σπιτι δεν υπηρχε..χαχα εξαντληθηκαν τα αποθεματα.. Δεν θα το περνα ,αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση...πως πουλανε κατι τετοιο.. Τωρα αμα η τιμη ισχυει... τοτε well done mate! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Η τελική τιμή είναι αυτή που αναφαίρεται παραπάνω; 556 ευρώ;; ναι με φπα και δοσεις στην καρτα εως 36................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=4132&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67 Re paidia ti egine trella8ikan ta ellinika e-shops???? PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 YEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!! Ekana paraggelia apo to e-accorn kai otan rotisa pote 8a to exoun ipan tin epomeni Deftera YAAAAAAAHHHHHHHOOOOOOOO!!!!!!!!! To 990 mou erxete!(elpizo) kai otan ipe Deftera elpizo oxi tin deftera parousia....w00t PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Παιδιά ψυχραιμία εύχομαι όσοι το πήραν και θα το έχουν σε λίγο καιρό στα χέρια τους να μην έχουν κανένα πρόβλημα.Όσον αφορά τη μούρη μου θα το χτυπήσω σε τιμή χονδρικής επειδή δουλεύω στην ALTEC και προμηθεύουμε microland,e-shop κ.τ.λ.Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη απλά έτυχε να έχω αυτήν τη διευκόλυνση.Αυτό που θέλω να πω είναι όμως ότι θα περιμένω κάποιο διάστημα γιατί ψιλοφοβάμαι τη βιαστική κίνηση. ΕΡΩΤΗΜΑ:Παίρνει ms duo pro; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 YEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!! Ekana paraggelia apo to e-accorn kai otan rotisa pote 8a to exoun ipan tin epomeni Deftera YAAAAAAAHHHHHHHOOOOOOOO!!!!!!!!! To 990 mou erxete!(elpizo) kai otan ipe Deftera elpizo oxi tin deftera parousia....w00t ωστοσο στην ιδια σελ τo p910 εχει κατα 80 κατι ευρο περισοτερα απο το p990. νομιζω οτι κατι δεν παει καλα .οπως και να ειναι παντως περιμενουμε ολοι νεα σου και μακαρι να ειναι ολα οκ!και να το παρουμε και εμεις!! ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!! pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 exei kaneis milisei me tin SE? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Παιδιά ψυχραιμία εύχομαι όσοι το πήραν και θα το έχουν σε λίγο καιρό στα χέρια τους να μην έχουν κανένα πρόβλημα.Όσον αφορά τη μούρη μου θα το χτυπήσω σε τιμή χονδρικής επειδή δουλεύω στην ALTEC και προμηθεύουμε microland,e-shop κ.τ.λ.Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη απλά έτυχε να έχω αυτήν τη διευκόλυνση.Αυτό που θέλω να πω είναι όμως ότι θα περιμένω κάποιο διάστημα γιατί ψιλοφοβάμαι τη βιαστική κίνηση. ΕΡΩΤΗΜΑ:Παίρνει ms duo pro; Ναι, μέχρι 2 GB. http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 exei kaneis milisei me tin SE? Η' τουλάχιστον, από αυτούς που παρήγγειλαν ήδη, ρώτησε κανείς έστω από περιέργεια πώς είναι δυνατόν να διαθέτουν αυτά τα καταστήματα μια συσκευή που η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την εμπορική διάθεσή της ; Κι αν ναι, η απάντηση ποια ήταν ; nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Ναι, μέχρι 2 GB. Mexri 4GB ypostirizei sigoura, ta opia (Memory Stick Pro duo 4GB) tha ine diathesima arxes tou neou etous. Tora an tha yparxei fragi sto software na to periorizei sta 4GB ine telios agnosto pros to paron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=4132&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67 Re paidia ti egine trella8ikan ta ellinika e-shops???? Kai poulane to P910 akrivotera apo to P990??? http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=235&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67 Kati bromaei edo... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ποσο εχει ενα Memory stick 2G?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts