Maryboo209 Δημοσιεύτηκε December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2022 Καλησπέρα σας, Σήμερα έμαθα ότι οι το ρεύμα από τις γκαραζόπορτες της πολυκατοικίας μου είναι στα κοινόχρηστα. το πρόβλημα είναι ότι μόνο δυο - τρία διαμερίσματα έχουν γκαραζόπορτες ενώ οι άλλοι δυο δεν έχουμε. Σημειωτέων οι γκαραζόπορτες είναι αποκλειστικά σε ιδιωτικό χώρο και δεν έχουμε πρόσβαση. Το ρεύμα των κοινόχρηστων είναι πολύ μεγάλο 200€ το μήνα. Το ελάχιστο που πληρώνω είναι 70-80€ το μήνα για ρεύμα καθαριότητα και ασανσέρ. το ερώτημα μου είναι πως πρέπει να ενέργησω για να αλλάξει αυτό και να μην πληρώνω τις γκαραζόπορτες των άλλων. Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Πόσο ρεύμα να τραβάνε οι γκαραζοπορτες,? Σχεδόν τίποτα!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maryboo209 Δημ. December 17, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Όσο και να τραβάνε για ποιο λόγο να το πληρώνω εγω. Επισης είναι κλειστός χώρος το γκαράζ τους μπορεί να έχουν μέσα το οτιδήποτε δεν δικαιολογείτε να πληρώνουμε κάθε μήνα 200€ ρεύμα για 5 διαμερίσματα από κάπου υπάρχει διαρροή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 πόσα τετραγωνικά αναγράφονται στην ΔΕΗ και πόσες kWh? Απο την στιγμή που πληρώνεις κοινόχρηστα έχεις και δικάιωμα να δεις τον λογαριασμό. Αποθήκες υπάρχουν? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maryboo209 Δημ. December 17, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Ναι υπάρχουν και συγκεκριμένα ενα γκαράζ έχει είσοδο στην κανονική αποθήκη τους. Η άλλη όχι αλλα χρησιμοποιούν το γκαραζ τους ως αποθηκευτικό χώρο. Θα ζητήσω Λογαριασμό αλλα θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να καλυφθώ και νομικά για να αλλαχθεί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 On 18/12/2022 at 12:37 ΠΜ, Maryboo209 said: Ναι υπάρχουν και συγκεκριμένα ενα γκαράζ έχει είσοδο στην κανονική αποθήκη τους. Η άλλη όχι αλλα χρησιμοποιούν το γκαραζ τους ως αποθηκευτικό χώρο. Θα ζητήσω Λογαριασμό αλλα θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να καλυφθώ και νομικά για να αλλαχθεί αυτό. Το κόστος δεν είναι τόσο το ρεύμα της γκαραζοπορτας αλλά ότι πιθανότατα χρεώνεται στα δημοτικά τέλη τα τετραγωνικά των γκαράζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Υπάρχει περιπτωση να εχουν υπολογιστει παραπανω χιλιοστα στην αναλογια στην καταναλωση ρευματος ή στα τετραγωνικα? Σε καθε περιπτωση μπορειτε να κανετε μελετη για την επιβαρυνση καθε διαμερισματος σε χιλιοστα ,και να βαλει καθε διαμερισμα μετρητη για τις αποκλειστικες αναγκες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 Η μεγαλύτερη κατανάλωση στα κοινόχρηστα προέρχεται από το ασανσέρ και τα φώτα. Το μοτέρ της γκαραζόπορτας είναι συνήθως 300-400 watt, οπότε καταλαβαίνεις πως στο λιγότερο από 1 λεπτό που κάνει να ανοιγοκλείνει η πόρτα η κατανάλωση είναι αστεία. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts