Administrators MyPhone Admin Δημοσιεύτηκε December 12, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2022 Φέτος τα Χριστούγεννα η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data σε όλους τους συνδρομητές της για να απολαύσουν απεριόριστo internet στο smartphone, το tablet ή το laptop τους για 10 ημέρες και να έρθουν αυτές τις γιορτές πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα χωρίς δεσμεύσεις. Αναλυτικότερα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής Vodafone και CU, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν έως και τις 3/1 να ενεργοποιήσουν και να κάνουν χρήση του δωρεάν mobile internet για 10 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης της προσφοράς. Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, το CU App και το Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο: https://bit.ly/XmasOffer2022 back to the Article Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Πάλι όσοι έχουν συμβόλαιο και είναι σε μέρος που είναι ήδη πίτα το δίκτυο θα κλαίνε. Την περίοδο αυτή να κάνουν έκπτωση στα συμβόλαια για να είναι δίκαιοι 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Θεσσαλονίκη δράμα η κατάσταση. Δεν ανοίγει καμία σελίδα και γενικά τιποτα που έχει σχέση με internet Ευτυχώς έχω cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) 3 minutes ago, mol said: Θεσσαλονίκη δράμα η κατάσταση. Δεν ανοίγει καμία σελίδα και γενικά τιποτα που έχει σχέση με internet Ευτυχώς έχω cu Εσείς φταίτε οι καρτοκινιτοί που ενεργοποιήσατε τις προσφορές όχι η εταιρίαρα με το σούπερ δίκτυο 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 το Θεσσαλονίκη γενικά είναι σαν να λέμε η τάδε εταιρία έχει πρόβλημα κάλυψης στην Ελλάδα γενικά και αόριστα πες μας περιοχή να ξέρουμε γιατί ενδέχεται να προλάβω να πάω και από κει να δω τα χάλια τους 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited December 13, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Έλα Εύοσμο Κορδελιό μια βόλτα να τσεκαρεις. Το ίδιο χαλί στη Θέρμη που ήμουν το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 21 minutes ago, mol said: Έλα Εύοσμο Κορδελιό μια βόλτα να τσεκαρεις. Το ίδιο χαλί στη Θέρμη που ήμουν το πρωί Όταν θα έρθω να μου πεις που να σε βρω κερνάω καφέ 😃 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Όταν θα έρθω να μου πεις που να σε βρω κερνάω καφέ 😃 Ευχαρίστως! Αρκεί να έχεις κοσμοτε για το τσεκ ιν😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 1 hour ago, mol said: Ευχαρίστως! Αρκεί να έχεις κοσμοτε για το τσεκ ιν😎 Έχω cosmote unlimited, Vodafone unlimited και f2g οπότε είμαι κομπλέ 🤣 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts