SIRHC Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 bayern7, εμένα μου ανοίγει ακόμα. Θέμα άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. October 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Opos sas ipa esto kai zo exo apo tin ellada panta tha seboume tin doulia ton alonon.Efxaristo sta paidia pou edixan tin logiki tous se afti ti sizitisi.pistebo afto to thema na klisti edo..efxaristo gia tin katanoisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Φίλε Clark σαν κλασσικοί έλληνες, σου απάντησαν σχεδόν όλοι... εκτός από αυτόν που πρέπει. Και εσύ πήγες και τους άκουσες :p Τέσπα, ο MsK είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει άδεια, αφού όσα πήρες είναι copyrighted. Θα πρέπει να του στείλεις ένα PM, ή ένα mail... ή να περιμένεις να απαντήσει εδώ σε αυτό το thread. ;) Καλή η ευγένειά σου και οι τρόποι σου πάντως. Εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από όλους μας στην ομάδα Διαχείρισης. Αν και όλα θα έπρεπε να τα κάνεις, αφού έπαιρνες άδεια. Προσωπικά πάντως δε θα είχα πρόβλημα, αν έβαζες στο site σου σε εμφανές σημείο και link για το Myphone. Εγώ όμως δεν είμαι ο Admin :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. October 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 efxaristo gia ta kala sou logia.pantos ta exo sbisi ola..den thelo na gino baros oute na dixno kleftis..exo kairo sto myphone kai seboume olos tous members. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 o manos sou exei apantisei ka8olou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Οντως.Συνεννοησου με τον "μεγαλο" πρωτα.Ισως σου δωσει το οκ για ενα παραρτημα για τη χωρα σου.Ισως βοηθησει κιολας. ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. October 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 oxi den mou apantise.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 oxi den mou apantise.. Και είναι εξαιρετικά απίθανο να απαντήσει σε εσένα ή σε οποιονδήποτε άλλον αυτήν την εποχή που είναι πολύ απασχολημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Προσωπικά, θάθελα να πώ, ότι εκτιμώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους του είδους του CLARC.Που ό,τι κάνουν το κάνουν στα φανερά. Που όταν θεωρούν ότι χρωστούν σε κάποιον, νοιώθουν την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν. Που όταν καταλάβουν ότι έκαναν λάθος, δεν διστάζουν να το επανορθώσουν και να ζητήσουν συγγνώμη. Φίλε CLARC, δεν ξέρω τί θα σου απαντήσει τελικά ο MsK, ούτε αν θα συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες, αλλά ό,τι κι αν αποφασίσεις, σου εύχομαι Καλή Επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Kαποιο λίνκ προς απαντες περιέργους να μάθουν τι ακριβως εγινε..; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts