Jump to content

Το Rolex Daytona iPhone 14 Pro Max κοστίζει πάνω από 130.000 δολάρια!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο κόσμος έχει πλέον αποκτήσει μια οικειότητα με τη νεότερη σειρά premium smartphone της Apple, αφού τα νέα μοντέλα iPhone 14 κυκλοφορούν κανονικά στην αγορά και τα συναντάς σε πολλά καταστήματα. Όσον αφορά την τιμή, τα τελευταία iPhone είναι στην πραγματικότητα πραγματικά κορυφαία σε πολλά τους σημεία, ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο του iPhone 14 Pro Max με πολύ υψηλή τιμή. Στην πραγματικότητα, κοστίζει περισσότερα από 130 χιλιάδες δολάρια

Αυτή η νέα επανάληψη του κορυφαίου μοντέλου στη σειρά της Apple,δημιουργήθηκε από την Caviar και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες για την άγρια ​​φουσκωμένη τιμή της.

Το κόστος ξεπερνά τα 130.000 δολάρια κυρίως λόγω του Rolex Daytona Watch που εμφανίζεται στο πίσω μέρος του iPhone 14 Pro Max. Για την έκδοση με 128 GB εσωτερικής μνήμης, θα χρειαστεί να πληρώσετε 134.250 $ για να πάρετε αυτό το στολίδι! Η έκδοση με μνήμη των 512 GB κοστίζει 134.580 δολάρια, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα ακόμη πιο ακριβό.

Είναι σίγουρο premium ένα τέτοιο smartphone, ξεχωρίζει για την υψηλή του ποιότητα, όπως τα ανθεκτικά υλικά του (τιτάνιο) και μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία ενός ρολογιού Rolex Daytona στο πίσω μέρος. Η δύναμη και η ρευστότητα που περιμένουμε από τον αμερικανικό τεχνολογικό γίγαντα Apple είναι επίσης διαθέσιμα σε αυτό το μοντέλο.

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για τις πωλήσεις της σειράς iPhone 14 από την επίσημη κυκλοφορία του. Οι πωλήσεις των iPhone 14 Pro και Pro Max ήταν εξαιρετικές. Δεν ισχύει το ίδιο, ωστόσο, για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Αυτό έχει μια πολύ σαφή εξήγηση. Η σειρά iPhone 14 Pro λαμβάνει περισσότερες ενημερώσεις από τα τυπικά μοντέλα—πιθανώς πάρα πολλές. Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής της Tianfeng International, ισχυρίζεται ότι η αλυσίδα εφοδιασμού για το iPhone της Apple έχει υποστεί κάποιες αλλαγές παραγωγής. Οι Hon Hai Foxconn, Pegatron και Luxshare Precision υπόκεινται στις αλλαγές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...