CaptainChris Δημοσιεύτηκε November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2022 Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες συσκευές της νεας σειράς 40 κινητών τηλεφώνων της TCL. 405 και 40R 5G. Και οι δύο συσκευές έχουν 6,6" LCD IPS HD οθόνες, MediaTek επεξεργαστές, και Samsung JN1 κυρία κάμερα 50mp. Λειτουργικό Android 12. Τιμές €150 και €200. Πάλι συσκευές στην χαμηλή/φθηνή κατηγορία που είχαν τα Alcatel, που μάλλον καταργούνται. Δεν θα δούμε συσκευές που θα αντικαταστήσουν τα 10 Pro και 20 Pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Το TCL 40R 5G 240 ευρω τιμη λιανικης στην ιταλια μεσω της TIM Italia https://www.tim.it/prodotti/smartphone/tcl-40r#acquisto-a-rate Ιδιο ξαναζεσταμενο φαγητο (TCL 20R 5G) μετα απο 2 χρονια τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα Δεν θελει να ρισκαρει αυτη η εταιρια πλεον και να βγαλει αξιολογα μοντελα, οποτε δυστηχως αλλα προβλεπω οτι θα εχει το τελος της LG mobile οπως και αυτη καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Φθηνοτερο ειναι το note 10 pro της Xiaomi και το Nova 9 της Huawei απο το παλιακο νεο κινητο της TCL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 (edited) On 3/11/2022 at 5:11 ΠΜ, mobile59 said: Φθηνοτερο ειναι το note 10 pro της Xiaomi και το Nova 9 της Huawei απο το παλιακο νεο κινητο της TCL. Πρόσθεσε και το Realme 9 5G με 149 ευρώ , το Redmi Note 11 και πόσα άλλα. Edited January 7, 2023 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Καινούργια μοντέλα για την σειρά 40 της TCL.https://m.gsmarena.com/the_tcl_40_xe_is_the_companys_new_cheapest_5g_phone_40_x_and_40_xl_join_at_at_the_mwc-news-57699.php Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. February 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Μεγάλη απογοήτευση για την πολλά υποσχόμενη TCL όταν ξεκινούσε το 2019 με αξιόλογες συσκευές όπως τα Plex, 10 Pro, 10 5G, αργότερα με τα 20 L+, 20 5G και φυσικά το 20 Pro. Πέρσι είχαμε τουλάχιστον συσκευές με amoled οθόνες τα 30 και 30+, φέτος όλη η σειρά 40 είναι με επεξεργαστές 2 ετών χαμηλών επιδόσεων και οθόνες 720p. Η καλύτερη κάμερα που βάζουν πέρσι και φέτος είναι η πολύ μέτρια JN1 50mp της Samsung που όσο καλο και να είναι το λειτουργικό κάμερας τα αποτελέσματα είναι καλά μεν στις φωτογραφίες ημέρας αλλά μέτριες στις νυχτερινές, ειδικά αν δεν υπάρχει ois. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει και τρεις συσκευές ποιότητας με amoled οθόνες, επεξεργαστές όπως sd695, sd778 κάμερες όπως η imx766 της Sony με τιμες €400-600, αλλά... Η TCL εγινε Alcatel. Κρίμα πολύ κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Εγώ πάντως τα έχω βολευτει και με καλύπτουν πλήρως.και το επόμενο κινητό μου,αν υπάρχει η μάρκα όταν θα πάρω tcl θα είναι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Είναι τόσο άθλια τα καινούργια που ούτε τζάμπα δεν θα τα κρατούσα. Κρίμα για την κατάντια της και ξεκίνησε καλά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Σαπιλα. Και ήμουν από τους μεγαλύτερους φαν της TCL... Κριμα Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 On 26/2/2023 at 10:44 ΜΜ, spy14 said: Εγώ πάντως τα έχω βολευτει και με καλύπτουν πλήρως.και το επόμενο κινητό μου,αν υπάρχει η μάρκα όταν θα πάρω tcl θα είναι. Αν και εκτός θέματος θα ήθελα να σου προτείνω το επόμενο σου κινητό να είναι Motorola. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις πάλι TCL (εκτός αν αλλάξει 180°) από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει η τρομερή Motorola 2 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Αν έχει κλείσει η tcl,όταν πάρω κινητό ναι το έχω σκεφτεί για μοτορολα. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Εννοώ ότι την στιγμή που θα πάρω κινητό,αν δεν υπάρχει η tcl έχω σκεφτεί εναλλακτική την μοτορολα και την Νοκια. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 On 28/2/2023 at 11:48 ΜΜ, spy14 said: Εννοώ ότι την στιγμή που θα πάρω κινητό,αν δεν υπάρχει η tcl έχω σκεφτεί εναλλακτική την μοτορολα και την Νοκια. Το κατάλαβα απλά μου φαίνεται περίεργο να επιλέγεις τη σάπια TCL ενώ υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογες συσκευές από άλλες εταιρείες και στα ίδια λεφτά σχεδόν... Φιλικά πάντα και για χάρη κουβέντας, δε "ψάχνω" αντιπαράθεση... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) Την αξιοπιστία και την απροβληματιστη χρήση δεν την έχω βρει αλλού.εχω το κεφάλι μου ήσυχο Γέλα εσύ .ενάμιση χρόνο τώρα με tcl απόλυτα ικανοποιημένος. Edited March 2, 2023 by spy14 1 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 23 minutes ago, spy14 said: Την αξιοπιστία και την απροβληματιστη χρήση δεν την έχω βρει αλλού.εχω το κεφάλι μου ήσυχο Γέλα εσύ .ενάμιση χρόνο τώρα με tcl απόλυτα ικανοποιημένος. Εγώ δε γελάω. Συμφωνώ μαζί σου αλλά ακριβώς την ίδια αξιοπιστία και απροβληματιστη χρήση προσφέρει και η Motorola. Απλά η Motorola προσφέρει και ενημερώσεις και έχει και λίγο καλύτερες συσκευές... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Για τον άλλο το λέω που έβαλε γελακι.προφανως είναι μέσα στο κινητό μου και γνωρίζει αν δουλεύει απροβληματιστη η όχι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Με την καλή έννοια γελάω, μπορεί όπως λες να είναι απροβληματιστα αλλά τέτοια σαπιλα τουλάχιστον στα καινούργια είναι απαράδεκτο. Ας μην πούμε για ενημέρωση ασφαλείας που είναι για κλάματα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Εγώ κρίνω με βάση αυτό που έχω.παρομοια χαρακτηριστικά έχουν δεκάδες κινητά.τι περιμενατε;μικρή εταιρεία είναι στα κινητά.να βγάλει ναυαρχίδες με τιμή mid range;η ενημέρωση ασφαλείας τόσο καιρό δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην χρήση του κινητού.θα με ενδιαφέρε αν έκανα συναλλαγές.τωρα τι μπορεί να μου προκύψει; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Υπάρχουν επεξεργαστές που θα μπορούσαν να βάλουν για να είναι πιο ανταγωνιστική π.χ mtk g95 - 99, sd695 μια χαρά mid range είναι, αυτούς που έβαλε είναι το πολύ μέχρι 100€ παραπάνω με τίποτα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Για τις ενημερώσεις ασφάλειας συμφωνώ και γω ότι επί του πρακτέου είναι εντελώς άχρηστες. Εγώ λέω για ενημερώσεις λειτουργικού. Επίσης αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η TCL βγάζει μερικές από τις πιο απροβληματιστες συσκευές της αγοράς. Αυτό όμως το κάνει και η Motorola με καλύτερα χαρακτηριστικά και καλύτερη πολιτική ενημερώσεων οπότε δεν υπάρχει πλέον λόγος να επιλέξει κάποιος τη TCL όσο καλή και αν είναι. Απλά γιατί υπάρχει καλύτερη εταιρία Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Όταν θα έρθει η ώρα που θα αλλάξω,αν έχει αρχίσει να βγαζει προβλήματα η εταιρεια,η δεν υπάρχει θα κοιτάξω άλλου.αλλα προς το παρών θα μείνω εδώ αφού είμαι ευχαριστημένος.δεν βλέπω τον λόγο να κάνω αλλαγές. 2 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 minute ago, spy14 said: Όταν θα έρθει η ώρα που θα αλλάξω,αν έχει αρχίσει να βγαζει προβλήματα η εταιρεια,η δεν υπάρχει θα κοιτάξω άλλου.αλλα προς το παρών θα μείνω εδώ αφού είμαι ευχαριστημένος.δεν βλέπω τον λόγο να κάνω αλλαγές. Δε συμφωνώ αλλά το θέμα είναι να κάνουμε ό,τι μας αρέσει και ό,τι μας ευχαριστεί... 🙂👍 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) Τελικά δεν θα έχουμε smartphone της TCL στην μεσαία ούτε φυσικά στην άνω κατηγορία μίας και θέλουν να μείνουν στην χαμηλή κατηγορία συσκευών κάτω από €300 όπου, όπως αναφέρει ο Stefan Strait, διευθυντής πωλήσεων, τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η μεσαία κατηγορία €300-€600 είναι πολύ κορεσμένη με πολύ μεγαλύτερη προσφορά από την ζήτηση και έτσι προτιμούν να περάσουν ένα με δύο χρόνια για να ξανά προσπαθήσουν. Εάν είχαν δείξει συνέπεια στις ενημερώσεις και τις αναβαθμίσεις οι πωλήσεις θα ήταν πολύ καλύτερες και θα μπορούσαν να τα πάνε καλά στην μεσαία ίσως και στην άνω κατηγορία των συσκευών. Κρίμα γιατί οι συσκευές τούς είναι πολύ καλές χωρίς προβλήματα αλλά οι χρήστες θέλουν και αναβαθμίσεις και ενημερώσεις. Το 10 Pro πού έχω, έχει έξι μήνες να πάρει ενημέρωση ασφαλείας και αναβάθμιση Android πήρε μόνο μία. Ένα Tablet που πήρα τον Σεπτέμβριο το Tabmax 10.4 από Αμαζον μιας και δεν κυκλοφορεί αυτή η έκδοση στην Ελλάδα, δεν έχει πάρει καμία ενημέρωση ασφαλείας ως τώρα. Edited March 19, 2023 by CaptainChris 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran11 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Χαιρετώ τους φίλους εδώ στο φόρουμ Λοιπόν έχω το TCL 20l και είμαι όπως όλοι σας πολύ ευχαριστημένος Αλλά επειδή όταν είχα το TCL 10l και μετά την δεύτερη φορά που έπεσε στην θάλασσα τα έφτυσε και έτρεχα για να αγοράσω το tcl 20l και μάλιστα δεν το έβρισκα σκέφτομαι να αγοράσω το TCL 40r 5g 256gb από το Κωτσόβολο στα 210 ευρώ να το έχω για back up θα ήθελα την γνώμη σας εάν αξίζει , η χρήση που κάνω είναι διάφορες εφαρμογές τράπεζες κλπ απλώς με ενδιαφέρει η αξιοπιστία που έχουν τα TCL, η εαν έχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη μάρκα καλύτερη. Σε Motorola υπάρχει κάποιο παρόμοιο στην ίδια τιμή και ποιο μοντέλο?, σε 6 GB ram και 5000 mah μπαταρία Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 16 minutes ago, kalogran11 said: Χαιρετώ τους φίλους εδώ στο φόρουμ Λοιπόν έχω το TCL 20l και είμαι όπως όλοι σας πολύ ευχαριστημένος Αλλά επειδή όταν είχα το TCL 10l και μετά την δεύτερη φορά που έπεσε στην θάλασσα τα έφτυσε και έτρεχα για να αγοράσω το tcl 20l και μάλιστα δεν το έβρισκα σκέφτομαι να αγοράσω το TCL 40r 5g 256gb από το Κωτσόβολο στα 210 ευρώ να το έχω για back up θα ήθελα την γνώμη σας εάν αξίζει , η χρήση που κάνω είναι διάφορες εφαρμογές τράπεζες κλπ απλώς με ενδιαφέρει η αξιοπιστία που έχουν τα TCL, η εαν έχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη μάρκα καλύτερη. Σε Motorola υπάρχει κάποιο παρόμοιο στην ίδια τιμή και ποιο μοντέλο?, σε 6 GB ram και 5000 mah μπαταρία Ευχαριστώ Φίλε μου ήμουν μεγάλος φαν της TCL αλλά πλέον δεν αξίζει. Με 180€ παίρνεις το πολύ ανώτερο Motorola Moto G32 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts