Voldemort Δημοσιεύτηκε October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2005 Πείτε τι προτιμάτε και γιατί... :w00t: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Aμα ταξιδεύεις συχνά ή το χρειάζεσαι στη δουλειά σου που περιλαμβάνει μετακινήσεις απο εδώ και απο εκεί τότε laptop. Σε κάθε άλλη περίπτωση desktop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Desktop giati etsi mas aresei :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 desktop από μένα γιατί,δεν πηγαινοέρχομαι για να χρειάζομαι laptop και επιπλέον ο desktop είναι πολύ φτηνότερος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Διότι ο laptop δεν είναι τόσο απαραίτητος και επίσης είναι πανάκριβος. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Δεν έχει και πολύ νόημα μια τέτοια δημοσκόπηση. Οι λόγοι για τους οποίους αγοράζει κανείς ένα φορητό μηχάνημα είναι πολύ συγκεκριμένοι και δεν επιτρέπουν άμεση σύγκριση με ένα desktop. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 sigoura ena laptop exei polla thetika alla kata tin gnomi mou gia proto pc kalytera tha itan ena desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω... :down: :down: :down: ψήφισα "Εξαρτάται την δουλειά που θέλω να κάνω" , το αυτονόητο... Θα ανοίξω και 'γω μια δημοσκόπιση: Σταθερό ή κινητό τηλέφωνο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 ...όντως φοβερή δημοσκόπηση... :lol: και εγώ Θα ανοίξω μια δημοσκόπιση: Λάμπα ή κερί? χαχαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Desktop γιατί στα ίδια χαρακτηριστικά είναι πολύ φτηνότερος από το laptop, τόσο στην αγορά όσο και στη μετέπειτα αναβάθμιση. Laptop γιατί πιάνει ελάχιστο χώρο στην επιφάνεια εργασίας μου. Συνοψίζοντας... εξαρτάται από τη δουλειά που θέλω να κάνω, αν και τελευταία προσανατολίζομαι προς laptop λόγω του ότι θέλω την επιφάνεια εργασίας μου πιο ελεύθερη και λιγότερα καλώδια διάσπαρτα συν το γεγονός ότι χρειάζομαι τα δεδομένα μου ανά πάσα στιγμή όπου κι αν είμαι. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 βασικα θα ψηφιζα laptop εαν το ηθελα για την δουλεια μου αλλα μαλλον θα ψηφισω desktop τελικα δεν ξερω η δημοσκοπιση ειναι χαλια εαν λαβει κανεις υποψη οτι εχει laptop θα κουβαλαει μαζι του και ενα ποντικι και ενα εξωτερικο hard disk για να αποθηκευει τα δεδομενα του σε ασφαλες μερος και οτι αλλο βαλει ο νους μας τελικα πολυ χαμαλικι πεφτει με το laptop :D σκεφτομε να αγορασω ενα laptop και με ενα καλωδιο δυκτιου να κουβαλαω μαζι μου και το desktop καλο? :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts