kyramas Δημ. Τετάρτη στις 07:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:40 μμ Εμένα είναι στα 3,7 όπως ήταν δηλαδή και έχω βάλει 2gb επέκταση Ψαξε και το good guardians Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Τετάρτη στις 07:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:55 μμ H μνημη υπαρχει για να χρησιμοποιειται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. Πέμπτη στις 06:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:48 πμ 11 ώρες πριν, johnybe said: Ερώτηση, έχει αυξήσει κάνεις την μνήμη με την δυνατότητα της επέκτασης από τον αποθηκευτικό χώρο? (virtual ram)? Και αν ναι πόσο; Εγώ με την αναβάθμιση βλέπω πολύ ανεβασμένη την χρήση ram, δεν πέφτει κάτω από 4,5 με εκκαθάριση ενώ πριν κατέβαινε στο 3,5 στα 8GB. Η αναβάθμιση σε Android 15 απ ότι βλέπω κι εγώ στο κινητό της συζύγου, είναι μεγάλη. Σ αυτές τις περιπτώσεις ένα factory reset ενδείκνυται. Δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι θα 'διορθωθεί' αλλά έχε υπόψιν πως μιλάμε για νέα έκδοση λειτουργικού και επιπλέον έχει ενσωματώσει αρκετό AI η Samsung με αποτέλεσμα να δεσμεύει τη μνήμη προσπέλασης. Θέλω να σου πω, γενικά παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες για το θέμα της δεσμευμένης ραμ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. Παρασκευή στις 06:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:54 πμ (edited) On 13/5/2025 at 8:12 ΜΜ, johnybe said: Και πάλι καλά ποιο είχα βάλει το good Lock γιατί αλλιώς τα εικονίδια στο grid ήταν πολύ μικρά. Ακόμα κάτι που δεν μου άρεσε αλλά φτιάχνει, είναι πως χώρισαν αριστερά της ειδοποιήσεις και με δεξιό κατέβασμα το συρτάρι με τις ρυθμίσεις/συντομεύσεις. Γίνεται όπως πριν όμως ενιαίο από τις ρυθμίσεις της μπάρας. Καλημέρα. Αυτό με το grid δεν μου άρεσε και εμένα αλλά πλέον με το good lock κάνεις παπάδες.. Όλα καλά Edited Παρασκευή στις 06:55 πμ by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Παρασκευή στις 09:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:36 πμ (edited) H αρχικη μου εκτιμηση για την μπαταρια , φαινεται να επιβεβαιωνεται. Πιστευω οτι σε standby κανει πολυ καλυτερη διαχειριση. Με την χρηση που κανω εγω στο κινητο , ιδια με πριν δηλ , μου εβγαλε σχεδον μια μερα παραπανω με φορτιση στα 85% , απο ο,τι στα 80% που φορτιζα πριν. Δεν νομιζω δηλ οτι η παραπανω διαρκεια οφειλεται στο επιπλεον 5%. Σημερα παρατηρησα οτι σε περιπου 3,5 ωρες standby , εφαγε 2%. Δεν ειναι και ασχημα. ΥΓ : Παρατηρησα οτι οταν πλεον συνδεεσαι σε wifi 5 ασυρματο , στο συμβολακι του ασυρματου βαζει ενα "5" , ενω πριν δεν εβαζε τιποτα. Μονο στο wifi 6 εβαζε ενα "6" στο συμβολο. Edited Παρασκευή στις 12:43 μμ by mphxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Επιβεβαινω και εγώ την σημαντικά καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Επίσης είναι λίγο καλύτερος ο ήχος. Επίσης μου αρέσει πολύ η διαδραστικότητα και η ευκολία χρήσης του Gemini. Είναι πολύ βοηθητικό. Εκτός από γραπτά prompt ανταποκρίνεται άριστα σε κανονικούς προφορικούς διαλόγους. Είναι εντυπωσιακή η βελτίωση σε σχέση με ένα χρόνο πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Προσπαθώ να βάλω transparency στα large folders και δεν μπορώ. ή θα είναι solid ή διαφανείς. Το αντιμετώπισε κανείς αυτό ? το screenshot έχει 1% transparency στα folders ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, kyramas said: Το αντιμετώπισε κανείς αυτό ? Oχι , δεν χρησιμοποιουμε μεγαλα folders. 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Τελικα έκανε update το home up και έφτιαξε το transparency! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts