tollisth Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 20 ώρες πριν, elkons said: . Θα δείξει αα έρθει τουλάχιστον χωρίς προβλήματα. Επιβάλλεται,δεν με πείραξε που άργησε αρκεί να είναι σωστο Αν δεν είναι τίθεται σοβαρο θέμα αξιοπιστίας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) One UI 7: Η Samsung σταματά την κυκλοφορία λόγω σοβαρού σφάλματος https://techblog.gr/software/one-ui-7-samsung-stamata-tin-kykloforia-logo-sovaroy-sfalmatos/ Edited 14 Απριλίου by xristosxristos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Φαίνεται πάντως ότι υπάρχει πρόβλημα στο κομμάτι του software είχε φανεί πέρυσι με το προβληματικό update που έδωσαν και επιβεβαιωθηκε και φέτος περίτρανα Από ότι δείχνει υπάρχει αδυναμία στο να βρουν λύση Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό το χάλι Τηλέφωνο και tablet δουλεύουν μια χαρά,το μόνο που δεν θέλω είναι ένα προβληματικό update αλλά σίγουρα δεν θα το βάλω κατευθείαν όταν έρθει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 7/4/2025 at 9:24 ΜΜ, elkons said: Δεν ξέρω πότε δίνουν για ευρωπαϊκή έκδοση και κορεάτικη η Google τα patches Θα δείξει αλλά οι περισσότεροι λένε για αυτόν τον μήνα S21 FE. Θα δείξει αα έρθει τουλάχιστον χωρίς προβλήματα. https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s24-fe-s23-fe-s21-fe-one-ui-7-timeline/ Μάιο λενε εδω. Δηλαδή το s21 FE θα παρει το update μαζι με ολους τους αλλους, καθόλου άσχημα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου security patch 1 April Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Ε σου λεει , δεν θα δειτε που δεν θα δειτε UI 7 , παρτε το security patch να ηρεμησετε 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Πόσο κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας σε επίσημο σέρβις; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου https://smartecservice.gr/mobile-repair-prices/ Δεν το έχει στη λίστα, πρέπει να πάρεις να ρωτήσεις. Στο s20fe κοστίζει 37ε, οπότε υπολόγισε λίγο παραπάνω. 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra+s23 plus 8/512 τώρα: s25 plus 12/256 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:15 μμ Μόλις έλαβα Oneui 7.0 με Security Patch Απριλίου! Επιτέλους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:19 μμ εχεις αλλάξει region ? εδώ τίποτα 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο που το έχω αγοράσει από Γερμανία, στη γιαγιά μου που ρώτησα που το αγόρασε από Ελλάδα δεν την έχει πάρει ακόμα. Ίδιο νομίζω είναι το μοντέλο για την Ε.Ε. Ίσως γίνεται σταδιακά Rollout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Just now, elkons said: Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο που το έχω αγοράσει από Γερμανία, στη γιαγιά μου που ρώτησα που το αγόρασε από Ελλάδα δεν την έχει πάρει ακόμα. Ίδιο νομίζω είναι το μοντέλο για την Ε.Ε. Ίσως γίνεται σταδιακά Rollout. μπορεί να έχει να κάνει και αυτό. Αλλά άμα άρχισε στην ευρώπη είμαστε οκ 11 minutes ago, elkons said: Μόλις έλαβα Oneui 7.0 με Security Patch Απριλίου! Επιτέλους. Για πες εντυπώσεις ! 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Η Samsung παίζει με τον πόνο μας. Χάθηκε τελείως στον έλεγχο φαίνεται ενημερωμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 04:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:48 πμ Καλημέρα, Τελικά τη πήρε κανείς σας ; https://techmaniacs.gr/one-ui-7-xekinise-i-anavathmisi-sta-galaxy-s21-series-kai-s21-fe/#comment-90611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. Πέμπτη στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:14 μμ Το έχω εδω και μερικές ήμερες στο tab s9 Τα widgets είναι από τις ποιο ωραίες αλλαγές άλλα κάποια μικρο bugs τα έχει πάντως Όποτε περιμένω και κάτι αντίστοιχο για το s21fe όταν μας έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. Πέμπτη στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:43 μμ Οχι, με csc EUX Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra+s23 plus 8/512 τώρα: s25 plus 12/256 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:19 μμ πότε έρχεται το One ui 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Σάββατο στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:23 μμ Συντομα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:58 μμ Εγώ που μίλησα με το Chat της Samsung Greece μου έδωσαν αυτό το χρονοδιάγραμμα αλλά φαίνεται να είναι λάθος. Θα ρωτήσω στο Instagram άλλη στιγμή. Μη δίνετε βάση στη λίστα αυτή S24 Ultra εχει Oneui 7.0 ήδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. Χθες στς 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:56 πμ (edited) λογικά την επόμενη εβδομάδα θα το πάρουμε... Το ξέρετε το παραμύθι, θα χαρούμε, θα το στήσουμε, και μετά θα περιμένουμε το επόμενο 🙃 Εγώ προσωπικά απολαμβάνω περισότερο την αναμονή... 😉 Καλή Κυριακή! Edited Χθες στς 07:57 πμ by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. Χθες στς 08:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:18 πμ 20 minutes ago, DimitrisAndNiki said: λογικά την επόμενη εβδομάδα θα το πάρουμε... Το ξέρετε το παραμύθι, θα χαρούμε, θα το στήσουμε, και μετά θα περιμένουμε το επόμενο 🙃 Εγώ προσωπικά απολαμβάνω περισότερο την αναμονή... 😉 Καλή Κυριακή! Μόνο που δεν έχει επόμενο.... 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. Χθες στς 08:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:54 πμ (edited) 44 minutes ago, kyramas said: Μόνο που δεν έχει επόμενο.... Μην είσαι απαισιόδοξος φίλε μου, Το S21fe κυκλοφόρησε με Android 12 και η Samsung υποσχέθηκε 4 major updates 12 + 4 = Edited Χθες στς 09:04 πμ by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Χθες στς 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:03 πμ 1 hour ago, DimitrisAndNiki said: Το ξέρετε το παραμύθι Ναι , πως δεν το ξερουμε ... θα το βαλουμε , θα εχει ενα καρο bugs , θα σιχτιριζουμε την ωρα και την στιγμη και αφου καποια στιγμη ολα θα δουλεψουν σωστα , θα επανελθουμε στην καθημερινοτητα μας , που ειτε ειχαμε το ui 7 ειτε οχι , το ιδιο και το αυτο 🙂 Το εχω φιλοσοφησει το θεμα. Οι ενημερωσεις ειναι απλα ψυχολογικος παραγοντας. Οτι δεν παλιωσε το κινητο μας. Δεν ειναι οτι μας προσφερουν παντα κατι που χρειαζομαστε. Ακομα και τα security patches παιζει να μην παιζουν ιδιαιτερο ρολο στην καθημερινοτητα μας , αν μιλαμε για ευπαθειες που δυσκολα γινονται πρακτικα exploited. Απλα νοιωθουμε οτι δεν ειναι ξεχασμενη η συσκευη μας , και ακομα ειμαστε "μεσα στα πραγματα". 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:10 πμ 6 minutes ago, mphxt said: Ναι , πως δεν το ξερουμε ... θα το βαλουμε , θα εχει ενα καρο bugs , θα σιχτιριζουμε την ωρα και την στιγμη και αφου καποια στιγμη ολα θα δουλεψουν σωστα , θα επανελθουμε στην καθημερινοτητα μας , που ειτε ειχαμε το ui 7 ειτε οχι , το ιδιο και το αυτο 🙂 Όταν επιλυθούν όλα τα bugs αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει το Oneui 7.0 Στο μεταξύ η Google έχει ξεκινήσει ήδη τα Beta Android 16 στα Pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Χθες στς 09:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:32 πμ 21 minutes ago, elkons said: Όταν επιλυθούν όλα τα bugs αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει το Oneui 7.0 Στο μεταξύ η Google έχει ξεκινήσει ήδη τα Beta Android 16 στα Pixel. Για αυτο ψηνομαι καποια στιγμη για κανα πιξελ. Κατευθειαν στην πηγη. Αν ειναι να σου λεει η x εταιρια , 4 major updates και φερνει το καθε major update ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του.. χεσε μεσα Πολυχρονη που λενε και στο χωριο μου 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts