Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Serafeim1981 said:

Δε φαντάζομαι τίποτα και ούτε μια σκάλα κάτω από το snap είναι. Έλεγα τα ίδια αλλά πιο παλιά.

Ειχα s24+ μαζι με το s23, εμεινα με το s23.
To s24+ (exynos) ηταν ζεστο ενω δεν εκανα και τιποτα, τα χρωματα στην οθονη και τις φωτογραφιες εμοιαζαν ξεπλυμενα διπλα στο s23. Αν μετα απο updates αλλαξαν τα πραγματα δεν ξερω αλλα οποτε παιρνω κινητο με exynos καθε φορα λεω αλλαξαν τα πραγματα και καθε φορα ειμαι λαθος. 
Δεν λεω οτι ειναι κακο το s24 αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχεις μετρο συγκρισης να λες οτι δεν ειναι μια σκαλα κατω απο snap.
Με τι το συγκρινεις με το s23 που εχει προηγουμενο snap, με το s24 Ultra που ειναι αλλη κλασση, ή με αλλα κινητα με snapdragon 8 gen 3;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Με το S23 το συγκρίνω. Και μια χαρά είναι τα χρώματά του και δεν έχω δει ως τώρα να ζεσταίνεται η συσκευή.

Edited by Serafeim1981

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Νόμιζα ότι συζητάμε για το S21Fe εδώ μέσα... 🤔

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

2 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said:

Νόμιζα ότι συζητάμε για το S21Fe εδώ μέσα... 🤔

Μάλλον μπέρδεψε τα topics. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Κανένα θέμα δεν μπέρδεψα. Αν σας ενοχλούν τα μηνύματα, ζητήστε από κάποιον συντονιστή να τα διαγράψει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εγώ φταίω που είπα ότι σκέφτομαι να πάρω το s24 😶

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;                                                                                       

Το κινητό μου Samsung Galaxy S21 fe δεν συγχρονίζει τις φωτογραφίες της κάμερας με το one drive.                                               

Οι υπόλοιπες εφαρμογές συγχρονίζουν κανονικά, π.χ. viber, word, ακόμη και όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό δεν το κάνει. Έχω κάνει καθαρισμό της μνήμης, επανεκκίνηση, έλεγχο για αναβάθμιση, όμως δεν γίνεται τίποτα τι φταίει; Δεν συγχρονίζει, ούτε όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό. Έχει μείνει στις 25-11-2024, από τότε και μέχρι τώρα η κάμερα δεν συγχρονίζει. 

Τα δικαιώματα της εφαρμογής one drive, άδεια-κάμερα, είναι να επιτρέπεται με τη χρήση της εφαρμογής. 

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Από την υποστήριξη της Samsung μου είπαν πως η συλλογή πλέον έχει σταματήσει να συγχρονίζει με το onedrive, το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος; 

1 ώρα πριν, kakos said:

Από την υποστήριξη της Samsung μου είπαν πως η συλλογή πλέον έχει σταματήσει να συγχρονίζει με το onedrive, το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος; 

Δεν ξέρω τι σου είπαν στην υποστήριξη. Εμένα μέχρι χθες που τράβηξα κάτι φωτογραφίες έχουν ανέβει. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

4 ώρες πριν, vastegial_74 said:

Δεν ξέρω τι σου είπαν στην υποστήριξη. Εμένα μέχρι χθες που τράβηξα κάτι φωτογραφίες έχουν ανέβει. 

για το one drive Μιλάμε σωστά; 

Δηλαδή αν τώρα τραβήξεις μια φωτογραφία θα συγχρονίσει κανονικά;

Με συγχωρείς για την επιμονή αλλά θα με τρελάνουνε. 

Edited by kakos

Καλημέρα.. Ξαφνικά δεν έχω mobile internet Έχω κάνει ρεσταρτ..στην what's up μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση...

Τι επαθε?

Και εγώ cosmote Ιωάννινα δεν έχω. ϊσως κάποια διακοπή

ϊσως λόγω της προσφοράς ! 🙂

Έσκασε update! 389.32mb

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Υπάρχει μία προσωρινή αδυναμία με την χρήση των δεδομένων και εργαζόμαστε για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που έχει προκύψει οπότε ζητάμε την υπομονή σου

Απάντηση από cosmote 

17 ώρες πριν, kakos said:

για το one drive Μιλάμε σωστά; 

Δηλαδή αν τώρα τραβήξεις μια φωτογραφία θα συγχρονίσει κανονικά;

Με συγχωρείς για την επιμονή αλλά θα με τρελάνουνε. 

Ναι για το one drive λέω. Μόλις τώρα τράβηξα φώτο και έκανε συγχρονισμό. Τι να πω... 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

5 ώρες πριν, Tolakos said:

Καλημέρα.. Ξαφνικά δεν έχω mobile internet Έχω κάνει ρεσταρτ..στην what's up μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση...

Τι επαθε?

Ήταν γενικό πρόβλημα με Cosmote δεν έπαθαν τα κινητά κάτι 

3 ώρες πριν, Tolakos said:

Υπάρχει μία προσωρινή αδυναμία με την χρήση των δεδομένων και εργαζόμαστε για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που έχει προκύψει οπότε ζητάμε την υπομονή σου

Απάντηση από cosmote 

Από που η απάντηση 

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

On 11/12/2024 at 7:14 ΜΜ, kakos said:

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;                                                                                       

Το κινητό μου Samsung Galaxy S21 fe δεν συγχρονίζει τις φωτογραφίες της κάμερας με το one drive.                                               

Οι υπόλοιπες εφαρμογές συγχρονίζουν κανονικά, π.χ. viber, word, ακόμη και όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό δεν το κάνει. Έχω κάνει καθαρισμό της μνήμης, επανεκκίνηση, έλεγχο για αναβάθμιση, όμως δεν γίνεται τίποτα τι φταίει; Δεν συγχρονίζει, ούτε όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό. Έχει μείνει στις 25-11-2024, από τότε και μέχρι τώρα η κάμερα δεν συγχρονίζει. 

Τα δικαιώματα της εφαρμογής one drive, άδεια-κάμερα, είναι να επιτρέπεται με τη χρήση της εφαρμογής. 

Το πρόβλημα είναι από το onedrive γενικά εχεi πολλά bugs

Εχει θέματα κατά καιρούς που δημιουργούνται και λύνονται μετα από καιρο 

52 minutes ago, tollisth said:

Το πρόβλημα είναι από το onedrive γενικά εχεi πολλά bugs

Εχει θέματα κατά καιρούς που δημιουργούνται και λύνονται μετα από καιρο 

Ναι βρε φίλε κι ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δε συγχρονίζει από τις 25-11-24, δεν είναι θέμα λίγων ωρών η ημερών.

Στο μεταξύ από τη samsung μου είπαν μετά από τρείς ημέρες αναμονή, πως η samsung, έχει διακόψει το συγχρονισμό με το one drive. Σήμερα που ξανά μίλησα και μπήκε κάποιος με το smart tutor στη συσκευή μου, είπε πως προσπαθώ να συγχρονίσω αρχεία μεγέθους μεγαλύτερου του χώρου που έχω στο one drive!

Αυτή την ώρα ο ελεύθερος χώρος που έχω είναι 25 γίγα και δε μπόρεσα να βρω τι είναι αυτό που προσπαθεί να συγχρονίσει και έχει μεγαλύτερο μέγεθος!!!

Στο μεταξύ άλλα αρχεία εκτός της συλλογής συγχρονίζουν κανονικά, πχ, φωτογραφίες η βίντεο από το viber η αρχεία word κ.α.

Το μόνο που δεν συγχρονίζει είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο, της κάμερας του κινητού. 

Θέλησα να κάνω εργοστασιακή επαναφορά, όμως δεν μπορώ να ολοκληρώσω το αντίγραφο επαναφοράς, κάθε φορά η διαδικασία διακόπτεται και δεν ολοκληρώνεται ποτέ, άλλο πρόβλημα πάλι αυτό. 

Edited by kakos

9 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said:

Έσκασε update! 389.32mb

Εμένα είναι 391.31 MB 😊

Δεν είναι security πάντως γιατί παραμένει στο patch Νοεμβρίου και αναφέρει «σταθερότητα και αξιοπιστία - η συμπεριφορά της συσκευής έχει βελτιωθεί».

2 ώρες πριν, kakos said:

Ναι βρε φίλε κι ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δε συγχρονίζει από τις 25-11-24, δεν είναι θέμα λίγων ωρών η ημερών.

Στο μεταξύ από τη samsung μου είπαν μετά από τρείς ημέρες αναμονή, πως η samsung, έχει διακόψει το συγχρονισμό με το one drive. Σήμερα που ξανά μίλησα και μπήκε κάποιος με το smart tutor στη συσκευή μου, είπε πως προσπαθώ να συγχρονίσω αρχεία μεγέθους μεγαλύτερου του χώρου που έχω στο one drive!

Αυτή την ώρα ο ελεύθερος χώρος που έχω είναι 25 γίγα και δε μπόρεσα να βρω τι είναι αυτό που προσπαθεί να συγχρονίσει και έχει μεγαλύτερο μέγεθος!!!

Στο μεταξύ άλλα αρχεία εκτός της συλλογής συγχρονίζουν κανονικά, πχ, φωτογραφίες η βίντεο από το viber η αρχεία word κ.α.

Το μόνο που δεν συγχρονίζει είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο, της κάμερας του κινητού. 

Θέλησα να κάνω εργοστασιακή επαναφορά, όμως δεν μπορώ να ολοκληρώσω το αντίγραφο επαναφοράς, κάθε φορά η διαδικασία διακόπτεται και δεν ολοκληρώνεται ποτέ, άλλο πρόβλημα πάλι αυτό. 

Είχα πάνω από ένα χρόνο θέμα με το onedrive μόνο στο κινητο  όταν ήθελα να ανεβάσω κάποιο αρχείο δεν με άφηνε να επιλέξω φάκελο μονο του χαλασε μονο του εγινε σχεδόν μετα από ένα χρόνο  

Επίσης μου είχε τύχει και εμένα για κάποιες ήμερες να μην ανεβάζει τις φωτογραφίες και αλλά διαφορά γενικά είναι πολύ αναξιόπιστο 

Edited by tollisth