Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, vastegial_74 said:

Καλώδιο type c σε hdmi; 

Το ειχα δοκιμασει καποια στιγμη περσυ. Εμπαινε σε dex mode το κινητο , και δεν μπορουσα να "κλεισω" την οθονη του κινητου οσο επαιζε το περιεχομενο της στην τιβι. Χανοταν η εικονα και απο την τιβι. Ενω με το mirroring , κλεινω την οθονη του κινητου , και παιζει η τιβι ανενοχλητη.

Επειδή με τρώει η τσέπη μου για ένα s24, πόσο λέτε να πιάνει το κινητάκι σε άριστη κατάσταση δύο ετών και μόλις εκτός εγγύησης ?

1 hour ago, kyramas said:

Επειδή με τρώει η τσέπη μου για ένα s24, πόσο λέτε να πιάνει το κινητάκι σε άριστη κατάσταση δύο ετών και μόλις εκτός εγγύησης ?

Exynos με 4000 μπαταρια. Το σκεφτηκες καλα ? 🙂 

Για τον Exynos μιλάνε για 10% κατω σε επιδόσεις. Η μπαταρία λέτε να είναι τόσο χάλια ?

17 ώρες πριν, kyramas said:

120€-130€;

Τα έχουμε ξαναπεί νομίζω, δεν υπάρχει κανένας λόγος καποιος να θέλει να το αγοράσει εκτός αν εχεις βρει ηδη καποιον.

Παρε s23 αν θες να πάρεις κατι. 

Γνώμη μου, οσο δεν σε εχει αφήσει το s21 fe, μην το αλλάξεις. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

4 ώρες πριν, kyramas said:

Για τον Exynos μιλάνε για 10% κατω σε επιδόσεις. Η μπαταρία λέτε να είναι τόσο χάλια ?

Γενικως οι Exynos ειχαν την φημη οτι δεν κανουν τοσο καλη διαχειριση της μπαταριας οσο οι snapdragons. Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει αυτο και με τα τελευταια μοντελα των exynos. Ο,τι και να ισχυει , 4000 μπαταρια ειναι λιγη σε απολυτα νουμερα... πρεπει να κανει τρελα μαγικα το λογισμικο για να την παλεψει...

29 minutes ago, mphxt said:

Γενικως οι Exynos ειχαν την φημη οτι δεν κανουν τοσο καλη διαχειριση της μπαταριας οσο οι snapdragons. Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει αυτο και με τα τελευταια μοντελα των exynos. Ο,τι και να ισχυει , 4000 μπαταρια ειναι λιγη σε απολυτα νουμερα... πρεπει να κανει τρελα μαγικα το λογισμικο για να την παλεψει...

Εν έτη 2024 ανακάλυψε η samsung ότι φταίει το εργοστάσιο που κατασκεύαζε τους exynous και τώρα θέλει να πάει στην tsmc να τους κατασκευάζει εκεί, φανταστείτε τι σαβούρα πουλούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

hm μάλλον θα μείνω με το κινητάκι μου προς το παρόν...

14 ώρες πριν, kyramas said:

hm μάλλον θα μείνω με το κινητάκι μου προς το παρόν...

Απο την "αιρεση" του s21 fe δεν φευγει κανεις 🙂 

1 ώρα πριν, mphxt said:

Απο την "αιρεση" του s21 fe δεν φευγει κανεις 🙂 

Εγώ προσωπικά s21fe Μέχρι να σαπίσει... 😍

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

3 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said:

Εγώ προσωπικά s21fe Μέχρι να σαπίσει... 😍

Η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι εχεις και αλλη επιλογη 🙂 Δεν εχετε καταλαβει οτι εδω περα ειναι κλειστος κυκλος χρηστων !! Εισαι μελος για παντα ! Η εναλλακτικη ειναι ο ... θανατος 🙂 Πως εσκαγαν οι βομβητες της Χεσμπολαχ ? Ε , το s21 fe εχει τσιπακι που οταν ανιχνευει προσπαθεια πωλησης του ... εκρηγνυται !! 🙂 Απο το μαντρι ... δεν φευγει κανεις !! 🙂 

Περα απο την πλακα , περα απο την μπαταρια του που αν και εχει βελτιωθει , θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη ,  γενικοτερα το κινητο καλυπτει πληρως τις αναγκες μας. Θα παρει και ακομα ποσες ? 2 major ενημερωσεις ? Μεχρι τοτε και μεχρι να βγει εκτος υποστηριξης , μονο αν εχει βγει κατι τραγικα καινοτομο σε καποιο νεοτερο κινητο εχει νοημα να παει καποιος να παρει κατι καινουργιο.

Αν βεβαια καποιος το φυσαει και θελει να παρει κατι νεοτερο ετσι γιατι μπορει ... τοτε μπορει να το κανει. Οι επιπτωσεις ειναι στην πρωτη παραγραφο 🙂

Edited by mphxt

Μιας και έχει κλείσει τα δύο χρόνια η συσκευή και έχει πέσει η μπαταρία στα 80% η υγεία της + ότι του έχω βγάλει τα μάτια και είναι η πρώτη φορά που δεν αλλάζω κινητό στα δύο χρόνια για τους λόγους που λέτε και εσείς, πόσο λέτε να κοστίσει η αντικατάσταση της μπαταρίας εκτός εγγύησης κατά προτίμηση αντιπροσωπεία (Smartec);

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Ναι αυτό με την μπαταρία είναι θέμα..Το φορτίζω 2-3 φορές την ημέρα αλλά το λιώνω..

Έχει ψάξει κανείς πόσο πάει η αλλαγή της?

7 ώρες πριν, mphxt said:

Που ακριβως βλεπετε οτι εχει πεσει η υγεια της ? 3rd party app ?

Ναι, απο το Accubatery που μετράει τους κύκλους φόρτισης. Το έχω απο την αρχή που έχω το κινητό οπότε έχει βγαλει ενα πολύ καλο reading

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

On 30/11/2024 at 1:02 ΠΜ, black3539 said:

Μιας και έχει κλείσει τα δύο χρόνια η συσκευή και έχει πέσει η μπαταρία στα 80% η υγεία της + ότι του έχω βγάλει τα μάτια και είναι η πρώτη φορά που δεν αλλάζω κινητό στα δύο χρόνια για τους λόγους που λέτε και εσείς, πόσο λέτε να κοστίσει η αντικατάσταση της μπαταρίας εκτός εγγύησης κατά προτίμηση αντιπροσωπεία (Smartec);

Το s21FE δεν το έχει στον κατάλογο, αλλά στο s20FE κοστίζει 37 ευρώ. Λογικά κάπου εκεί θα είναι, αλλά πριν πας πάρε τηλέφωνο να δεις αν έχει ανταλλακτικό και επίσης πάρε και ένα back up καλού κακού (μπορεί και να μην χρειαστεί). Κανα 2ωρο παίρνει η αντικατάσταση

https://smartecservice.gr/mobile-repair-prices/

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

10 ώρες πριν, xetasa said:

Το s21FE δεν το έχει στον κατάλογο, αλλά στο s20FE κοστίζει 37 ευρώ. Λογικά κάπου εκεί θα είναι, αλλά πριν πας πάρε τηλέφωνο να δεις αν έχει ανταλλακτικό και επίσης πάρε και ένα back up καλού κακού (μπορεί και να μην χρειαστεί). Κανα 2ωρο παίρνει η αντικατάσταση

https://smartecservice.gr/mobile-repair-prices/

Στα 40€ καλά είναι, για αντικατάσταση έχω το Α51 πάλι καλά.

Λογικά πρέπει να είναι μισή τιμή όταν υπάρχει εγγύηση, στα 20€ είναι ακόμα πιο worth 

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

8 ώρες πριν, black3539 said:

Στα 40€ καλά είναι, για αντικατάσταση έχω το Α51 πάλι καλά.

Λογικά πρέπει να είναι μισή τιμή όταν υπάρχει εγγύηση, στα 20€ είναι ακόμα πιο worth 

Οταν είναι εντός εγγύησης απλά δεν χρεώνουν εργατικά, η μπαταρία μία τιμή έχει.

On 28/11/2024 at 4:09 ΜΜ, mphxt said:

Eίναι ένα κανάλι στο yt που χρησιμοποιεί και τις δύο εκδόσεις από τότε που βγήκανε. Όταν το exynos σβήνει, το sd έχει ακόμη περίπου 20%. Γενικά πάντως καλό είναι, απλά το άλλο καλύτερο. 

On 29/11/2024 at 4:09 ΜΜ, mphxt said:

Η πλακα ειναι οτι νομιζεις οτι εχεις και αλλη επιλογη 🙂 Δεν εχετε καταλαβει οτι εδω περα ειναι κλειστος κυκλος χρηστων !! Εισαι μελος για παντα ! Η εναλλακτικη ειναι ο ... θανατος 🙂 Πως εσκαγαν οι βομβητες της Χεσμπολαχ ? Ε , το s21 fe εχει τσιπακι που οταν ανιχνευει προσπαθεια πωλησης του ... εκρηγνυται !! 🙂 Απο το μαντρι ... δεν φευγει κανεις !! 🙂 

Περα απο την πλακα , περα απο την μπαταρια του που αν και εχει βελτιωθει , θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη ,  γενικοτερα το κινητο καλυπτει πληρως τις αναγκες μας. Θα παρει και ακομα ποσες ? 2 major ενημερωσεις ? Μεχρι τοτε και μεχρι να βγει εκτος υποστηριξης , μονο αν εχει βγει κατι τραγικα καινοτομο σε καποιο νεοτερο κινητο εχει νοημα να παει καποιος να παρει κατι καινουργιο.

Αν βεβαια καποιος το φυσαει και θελει να παρει κατι νεοτερο ετσι γιατι μπορει ... τοτε μπορει να το κανει. Οι επιπτωσεις ειναι στην πρωτη παραγραφο 🙂

Όσο δεν υπάρχει android συσκευή σε νορμάλ διαστάσεις και ταυτόχρονα νορμάλ τιμή, S21fe όσο αντέχει! 

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

υπάρχει τρόπος/ρύθμιση όταν μετά από κάποια ώρα ξανά πιάνω το κινητό στα χέρια μου και ανάβω την οθόνη μην μην σέρνεται το πρώτο μισό λεπτό; μετά δουλεύει γρήγορα. έχω ενεργή την ρύθμιση για πιο γρήγορο processing 

Επειδή το ανακάλυψα πριν λίγο καιρό, η Samsung δίνει την επιλογή να μιλήσουμε με κάποιον εκπρόσωπο τους για κάποια βοήθεια ή ακόμα και υποστήριξη για το προϊόν, υπάρχει ακόμα και η επιλογή για επικοινωνία χωρίς στοιχεία. Όλα αυτά μέσω του Live Chat της. Σας δίνω link https://www.samsung.com/gr/support/livechat/

Ίσως βοηθήσει κάποιον ενημερωτικά το λέω. 

Edited by elkons

On 2/12/2024 at 11:30 ΜΜ, ilka71 said:

υπάρχει τρόπος/ρύθμιση όταν μετά από κάποια ώρα ξανά πιάνω το κινητό στα χέρια μου και ανάβω την οθόνη μην μην σέρνεται το πρώτο μισό λεπτό; μετά δουλεύει γρήγορα. έχω ενεργή την ρύθμιση για πιο γρήγορο processing 

Κάνε καμιά επαναφορά. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο 2μισι χρόνια.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Κι εγώ δεν είχα καλή γνώμη για τους exynos αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει με το S24. "Τάπα" πάει το κινητάκι και με καλύτερη αυτονομία από το S23.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

40 minutes ago, Serafeim1981 said:

Κι εγώ δεν είχα καλή γνώμη για τους exynos αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει με το S24. "Τάπα" πάει το κινητάκι και με καλύτερη αυτονομία από το S23.

Φαντάσου όμως οτι εχεις πληρώσει 1000 ευρώ για ένα κινητό μία σκάλα πιό κάτω από τον snap, και οι άλλοι με τα ίδια λεφτά χαίρονται πολύ καλύτερα το ίδιο κινητό πού είναι υπεραεροπλάνο.

Δε φαντάζομαι τίποτα και ούτε μια σκάλα κάτω από το snap είναι. Έλεγα τα ίδια αλλά πιο παλιά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅