ygik Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου On 29/8/2024 at 3:56 ΜΜ, il_tifosi said: Μεγάλο δράμα ο διαφορετικός ήχος ειδοποίησης. Πας στις λεπτομέρειες εφαρμογής > ειδοποιήσεις > κατηγορίες ειδοποιήσεων > πατάς πάνω στην κάθε κατηγορία ειδοποιήσεων για να σου ανοίξει μενού. Εννοώ πάνω στα γράμματα, δεν πατάς στο slider. Αν η ρύθμιση "κατηγορίες ειδοποιήσεων" δεν υπάρχει πας στις γενικές ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις > σύνθετες > διαχείριση κατηγοριών ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή. Δηλαδή ποιος το σκέφτηκε όλα αυτό απορώ, νομίζω μπορούσε να μην είναι τόσο σύνθετο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προσπάθησα να το κάνω για την εφαρμογή Messages αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν ξέρω αν δεν κάνω κάτι καλά από τα παραπάνω ή τελικά η εφαρμογή αυτή δεν έχει αυτή την δυνατότητα παραμετροποίησης Πατάω παρατεταμένα στο εικονίδιο μέχρι να βγάλει κάτι επιλογές και πατώ μετά το i μέσα σε έναν κύκλο που είναι. Μετά πάω στις ειδοποιήσεις και δεν βρίσκω κάτι εκεί ούτε αν πατώ παρατεταμένα οπουδήποτε βγάζει άλλο μενού. Και από τις επιλογές των εφαρμογών να πάω για τις ειδοποιήσεις πάλι στην ίδια τελικά οθόνη καταλήγω. Δεν έχω καταλάβει αν κάνω κάτι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, ygik said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προσπάθησα να το κάνω για την εφαρμογή Messages αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν ξέρω αν δεν κάνω κάτι καλά από τα παραπάνω ή τελικά η εφαρμογή αυτή δεν έχει αυτή την δυνατότητα παραμετροποίησης Πατάω παρατεταμένα στο εικονίδιο μέχρι να βγάλει κάτι επιλογές και πατώ μετά το i μέσα σε έναν κύκλο που είναι. Μετά πάω στις ειδοποιήσεις και δεν βρίσκω κάτι εκεί ούτε αν πατώ παρατεταμένα οπουδήποτε βγάζει άλλο μενού. Και από τις επιλογές των εφαρμογών να πάω για τις ειδοποιήσεις πάλι στην ίδια τελικά οθόνη καταλήγω. Δεν έχω καταλάβει αν κάνω κάτι λάθος. Άνοιξε την εφαρμογή και μετά πατά πάνω δεξιά στον κύκλο με το όνομα σου (αφού είσαι συνδεμένος στο Gmail), μετά επέλεξε ρυθμίσεις για Messages, μετά ειδοποιήσεις, μετά εισερχόμενα μηνύματα και τελος Ηχος. Βάλε τον ήχο που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Άνοιξε την εφαρμογή και μετά πατά πάνω δεξιά στον κύκλο με το όνομα σου (αφού είσαι συνδεμένος στο Gmail), μετά επέλεξε ρυθμίσεις για Messages, μετά ειδοποιήσεις, μετά εισερχόμενα μηνύματα και τελος Ηχος. Βάλε τον ήχο που θέλεις Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε μένα επισυνάπτεται screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου (edited) 38 minutes ago, ygik said: Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε μένα επισυνάπτεται screenshot Εάν επιλέξεις το Διαμορφωση στην εφαρμογή Messages δεν σε βάζει σε μενου για να ορίσεις τον ήχο; Edited 1 Σεπτεμβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου (edited) Όχι , με πάει ξανά στην αρχικό μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής. Επισυνάπτεται screenshot Και τα πάντα είναι updated τηλέφωνο και εφαρμογές. Edited 1 Σεπτεμβρίου by ygik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, ygik said: Όχι , με πάει ξανά στην αρχικό μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής. Επισυνάπτεται screenshot Και τα πάντα είναι updated τηλέφωνο και εφαρμογές. Πρώτα πρέπει να πας στις γενικές ρυθμισεις, ειδοποίησεις, προηγμένες ρυθμίσεις, και πας κάτω που λέει έλεγχος ειδοποιήσεων ανά εφαρμογή και να ενεργοποιήσεις το διακόπτη. Μετά θα πας στην οθόνη από το screenshot που έβαλες και θα πας ειδοποίησεις, κατηγορίες ειδοποιήσεων, και κάτω κάτω άλλες ειδοποιησείς. Το έχω στα αγγλικά και δεν ξέρω αν η μετάφραση είναι ακριβώς έτσι. Στο τελευταίο στο άλλες ειδοποίησεις θα πατήσεις πάνω στα γράμματα. Edited 2 Σεπτεμβρίου by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Για να σε βοηθήσω με τα ελληνικά, Αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου @ygik εννοείται ότι πρώτα πρέπει να ενεργοποιηθεί αυτό που αναφέρουν οι συμφορουμιτες από πάνω και μετά αυτά που είπα εγώ. Νόμιζα το είχες κάνει ήδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου καλησπέρα για κάποιον λόγο τώρα τελευταία όταν βάζω σε μια επαφή μια διεύθυνση πχ Σόλωνος 56 μετά από κάποιο διάστημα την βλέπω 56 Σόλωνος. ανάποδα δηλαδή. αυτό έγινε μετά που ξαφνικά χάθηκαν ολες οι ετικέτες από τηλέφωνα που έχω σε μια επαφή. ποιος φταίει δεν ξέρω. η google η η samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, ilka71 said: καλησπέρα για κάποιον λόγο τώρα τελευταία όταν βάζω σε μια επαφή μια διεύθυνση πχ Σόλωνος 56 μετά από κάποιο διάστημα την βλέπω 56 Σόλωνος. ανάποδα δηλαδή. αυτό έγινε μετά που ξαφνικά χάθηκαν ολες οι ετικέτες από τηλέφωνα που έχω σε μια επαφή. ποιος φταίει δεν ξέρω. η google η η samsung? Ίσως το maps... Λέω τώρα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, vastegial_74 said: Ίσως το maps... Λέω τώρα. όχι στο maps. μέσα στην επαφή στο πεδίο της διεύθυνσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, ilka71 said: όχι στο maps. μέσα στην επαφή στο πεδίο της διεύθυνσης Κατάλαβα τι εννοούσες αλλά έλεγα μήπως η διεύθυνση παίρνει τιμές από το maps, αλλά καμία σχέση. Πάντως και σε μένα το βγάζει στην ίδια μορφή με το δικό σου, πρώτα το νούμερο και μετά ο δρόμος. Είναι γενικό το κακό φαίνεται. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου (edited) Εμενα μου βγαζει την διευθυνση κανονικα σε μια επαφη που εχω διευθυνση. Δηλαδη ειναι της μορφης : Δρομος 1 , Περιοχη ΤΚ , GR. Δοκιμαστε να επεξεργαστειτε την διευθυνση της επαφης μεσω του gmail , που υποθετω εκει συγχρονιζει τις επαφες σας , σωστα ? Edited 2 Σεπτεμβρίου by mphxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σας. Δούλεψε τελικά μετά τις τελευταίες οδηγίες σας η ρύθμιση διαφορετικού ήχου για την εφαρμογή Message!!! Είναι όντως πολύ tricky. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν κρύψει τόσο πολύ.... Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, mphxt said: Εμενα μου βγαζει την διευθυνση κανονικα σε μια επαφη που εχω διευθυνση. Δηλαδη ειναι της μορφης : Δρομος 1 , Περιοχη ΤΚ , GR. Δοκιμαστε να επεξεργαστειτε την διευθυνση της επαφης μεσω του gmail , που υποθετω εκει συγχρονιζει τις επαφες σας , σωστα ? 5000 επαφες και ενω ηταν ολες τακτοποιημενες με την διευθυνση(οσες ειχαν) με δρομο και μετα νουμερο κατι εκαναν και γυρισαν αναποδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, ilka71 said: 5000 επαφες και ενω ηταν ολες τακτοποιημενες με την διευθυνση(οσες ειχαν) με δρομο και μετα νουμερο κατι εκαναν και γυρισαν αναποδα! 5000 ? Βουλευτης εισαι ? 🙂 Κοιτα , το θεμα ισως να εχει να κανει με το "locale" το οποιο διαβαζει ή ειναι δηλωμενο για το gmail ή τις επαφες και αναλογως βαζει τον δρομο και το νουμερο με την σειρα που "υπαγορευει" το locale. Ευκολος τροπος να αλλαξει σε τοσες επαφες δεν υπαρχει , νομιζω. Ισως αν κανεις export ολες τις επαφες απο το gmail σε καποιο excel ξερωγω και απο κει με καποια φορμουλα να αλλαξει μαζικα το φορματ στα κελια με τις διευθυνσεις ... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, mphxt said: 5000 ? Βουλευτης εισαι ? 🙂 Κοιτα , το θεμα ισως να εχει να κανει με το "locale" το οποιο διαβαζει ή ειναι δηλωμενο για το gmail ή τις επαφες και αναλογως βαζει τον δρομο και το νουμερο με την σειρα που "υπαγορευει" το locale. Ευκολος τροπος να αλλαξει σε τοσες επαφες δεν υπαρχει , νομιζω. Ισως αν κανεις export ολες τις επαφες απο το gmail σε καποιο excel ξερωγω και απο κει με καποια φορμουλα να αλλαξει μαζικα το φορματ στα κελια με τις διευθυνσεις ... αυτό έγινε ξαφνικά. από κάποια βλακεια της google η της Samsung γμτ. η γλώσσα του κινητού είναι στα αγγλικά. της google οι εφαρμογές στα ελληνικά και του google maps στα ελληνικά εάν έχει σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, ilka71 said: αυτό έγινε ξαφνικά. από κάποια βλακεια της google η της Samsung γμτ. η γλώσσα του κινητού είναι στα αγγλικά. της google οι εφαρμογές στα ελληνικά και του google maps στα ελληνικά εάν έχει σημασία Για δοκιμασε settings -> general management -> App languages , και αλλαξε την γλωσσα στο gmail για παραδειγμα. Εμενα που το λειτουργικο ειναι στα αγγλικα , στο gmail λεει "system default" , αρα αγγλικα δηλ. Αν λεει και σε σενα τα ιδια , βαλτου ελληνικα , μπας και κανει καμμια διαφορα . Δεν βλεπω κατι αλλο , σχετικο με το θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου 🤪 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Διαβάζω πως σε άλλα μοντέλα που πήραν του Σεπτεμβρίου τους δημιούργησε πολλά προβλήματα σε βαθμό τέτοιο που η samsung την πάγωσε και θα βγάλει νέα. Μήπως φάμε το ίδιο πακέτο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Τι είδους προβλήματα; έχεις link από τη πηγή που βρήκες αυτή τη πληροφορία; Ελπίζω μην φέρει αυτή την έκδοση με τα προβλήματα Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, elkons said: Τι είδους προβλήματα; έχεις link από τη πηγή που βρήκες αυτή τη πληροφορία; Ελπίζω μην φέρει αυτή την έκδοση με τα προβλήματα Δεν έχω λινκ αλλά αν μπεις στα θέματα του s23 Ultra και του s24 Ultra θα δεις. Με την κάμερα είναι τα προβλήματα και το ζουμ. Ίσως δεν μας αφορά. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Πάντως όλα καλά εδω και με την κάμερα και το ζουμ Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Τα S23, S24 πήραν την 6.1.1 αυτές τις μέρες και προφανώς εκεί εντοπίζονται τα προβλήματα. Εμείς είμαστε στην 6.1 ακόμα με μόνη αλλαγή το patch Σεπτεμβρίου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) Καλησπερα στην παρεα ! Οταν κανω απενεργοποιηση της 2ης SIM (Mενου-Συνδεσεις-Διαχειριση SIM) γιατι δεν θελω να δεχομαι τηλεφωνηματα σε αυτο το νουμερο για καποιες ωρες (ειναι το νουμερο της δουλειας και με ενοχλουν ΣΚ), oταν με καλουν προωθειται αυτοματα την κληση στην 1η SIM και το τηλεφωνο χτυπαει ! Πως γινεται να αλλαξει αυτο ; Edited 22 Σεπτεμβρίου by GeorgeKa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts