dimitris1090T Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) 33 minutes ago, ilka71 said: εμένα δεν... Στην οθόνη κλειδώματος κράτα παρατεταμένο το δάχτυλο στην οθόνη για λίγο. Θα σου εμφανίσει επιλογές να την ρυθμίσεις. Edited 15 Μαΐου by dimitris1090T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 16 minutes ago, kyramas said: Έχεις δίκιο από Goodlock το έβλεπα επίσης τα εικονίδια των ειδοποιησεων των εφαρμογών στην AOD είναι όλα άσπρα ! 2 minutes ago, dimitris1090T said: Στην οθόνη κλειδώματος κράτα παρατεταμένο το δάχτυλο στην οθόνη για λίγο. Θα σου εμφανίσει επιλογές να την ρυθμίσεις. λέω για την AOD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 minutes ago, ilka71 said: επίσης τα εικονίδια των ειδοποιησεων των εφαρμογών στην AOD είναι όλα άσπρα ! λέω για την AOD... Η Aod στην 6.1 χρησιμοποιεί το ίδιο ρολόι με την οθόνη κλειδώματος. Αν θες διαφορετικό μονο μεσω του GoodLock γίνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) η Samsung αρχίζει και φτάνει την xiaomi ..σε κάθε update τα κάνει μαντάρα !τώρα και τα εικονίδια στην AOD είναι μόνο άσπρα !κατάργησαν το αυτόματο χρώμα ανάλογα την εφαρμογή από την οποία είναι η ειδοποίηση !έλεος Edited 15 Μαΐου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Μετά την αναβάθμιση ο Edge δεν κόβει πλέον τις διαφημίσεις στο youtube Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 30 minutes ago, vastegial_74 said: Μετά την αναβάθμιση ο Edge δεν κόβει πλέον τις διαφημίσεις στο youtube Βάλε Brave 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos_27 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) Μετα την αναβάθμιση σε 6.1 παρατηρώ γρήγορη πτώση της μπαταρίας ελπίζω να το διορθώσουν μετα απο κάποιο update μελλοντικά Εχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο ? Edited 18 Μαΐου by manthos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου On 15/5/2024 at 3:11 ΜΜ, ilka71 said: η Samsung αρχίζει και φτάνει την xiaomi ..σε κάθε update τα κάνει μαντάρα !τώρα και τα εικονίδια στην AOD είναι μόνο άσπρα !κατάργησαν το αυτόματο χρώμα ανάλογα την εφαρμογή από την οποία είναι η ειδοποίηση !έλεος Αυτά διαβάζω και δε την περνάω ακόμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 4 ώρες πριν, manthos_27 said: Εχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο ? Εγω παρατηρησα το αντιθετο. Με 80% φορτιση κραταει λιγο περισσοτερο. Βασικα εχω παρατηρησει οτι εκει κοντα στο 20% , κραταει καλα την φορτιση ενω πριν το update , ετσι και ακουμπουσε το 20% , εφευγαν τα ποσοστα σαν νερακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos_27 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) 55 minutes ago, mphxt said: Εγω παρατηρησα το αντιθετο. Με 80% φορτιση κραταει λιγο περισσοτερο. Βασικα εχω παρατηρησει οτι εκει κοντα στο 20% , κραταει καλα την φορτιση ενω πριν το update , ετσι και ακουμπουσε το 20% , εφευγαν τα ποσοστα σαν νερακι. Μου πρότειναν να κανω φορματ στο κινητό και να ξαναπεράσω τις εφαρμογές μια μια απο την αρχή και μπορεί να φτιάξει το πρόβλημα με την μπαταρία ! Edited 18 Μαΐου by manthos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 27 minutes ago, manthos_27 said: Μου πρότειναν να κανω φορματ στο κινητό και να ξαναπεράσω τις εφαρμογές μια μια απο την αρχή και μπορεί να φτιάξει το πρόβλημα με την μπαταρία ! Δοκίμασε πρώτα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=SsPkHCSHXHc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Camera Assistant διαθέσιμο https://www.sammobile.com/news/galaxy-s21-fe-supports-samsung-camera-assistant-app/ https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.app.cameraassistant 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 7 ώρες πριν, tollisth said: Camera Assistant διαθέσιμο https://www.sammobile.com/news/galaxy-s21-fe-supports-samsung-camera-assistant-app/ https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.app.cameraassistant Σε τι μας χρησιμεύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 1 ώρα πριν, Tolakos said: Σε τι μας χρησιμεύει αυτό? Ενδεικτικά προσθέτει επιλογή για διόρθωση παραμόρφωσης η και συντόμευση για ζοομ x2 Μπορείς να το κατεβάσεις για να δεις και τις άλλες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου αυτό το θέμα με το ότι όταν πλέον με καλούν και έχω ενεργό το do not disturb ,βλέπω στο ρολόι ότι έχω μια κλήση σε σιγαση αλλά από το ακουστικό bt ΔΕΝ μπορώ να απαντήσω το έχετε όλοι;πριν το Android 14 μπορούσα.πολύ σπαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 5 minutes ago, ilka71 said: αυτό το θέμα με το ότι όταν πλέον με καλούν και έχω ενεργό το do not disturb ,βλέπω στο ρολόι ότι έχω μια κλήση σε σιγαση αλλά από το ακουστικό bt ΔΕΝ μπορώ να απαντήσω το έχετε όλοι;πριν το Android 14 μπορούσα.πολύ σπαστικό To γεγονος οτι δεν θελεις να σε ενοχλουν (do not disturb) αλλα κατα βαθος θες να σε ενοχλουν μιας και θες να απαντας στην κληση ... να το κοιταξεις 🙂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 56 minutes ago, mphxt said: To γεγονος οτι δεν θελεις να σε ενοχλουν (do not disturb) αλλα κατα βαθος θες να σε ενοχλουν μιας και θες να απαντας στην κληση ... να το κοιταξεις 🙂 χαζός είσαι η τον παριστάνεις;τυχαίνει πολλές φορές που έχω ξεχάσει το dnd και με καλούν.από το κινητό απαντάς γιατί κόψανε από το BLUETOOTH .σκέψου λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 1 hour ago, ilka71 said: χαζός είσαι η τον παριστάνεις; Μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια. Χαλαρωσε λιγο. Πολλες μπηκαν στην εμμηνοπαυση , αλλα δεν κανανε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Ήρεμα παιδιά. Δεν κερδίζουμε τίποτα οι υπόλοιποι με τις αντιιπαραθέσεις σας. Αν έχετε κάτι επικοδομητικό να προσφέρετε στο φορουμ ευχαρίστως να το ακούσουμε. Αλλιώς στα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας. 4 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos_27 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Παντως να ενημερώσω οτι μετα απο επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο με την 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 4 ώρες πριν, manthos_27 said: Παντως να ενημερώσω οτι μετα απο επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο με την 6.1 Αυτο το διαπιστωσα και εγω (το ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου) και δεν εχω κανει επαναφορα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Βγήκε Google play system update Μαΐου. Χθες το πέρασα. 3 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Καλημέρα παιδάκια! Έσκασε μύτη security update Μαιου 4 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Τραίνο πάνε οι αναβάθμισες πάντως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Ξαφνικά, βάζω να φορτίσω τη συσκευή και φορτίζει τραγικά αργά. Έχει ζεσταθεί υπερβολικά, ούτε ασύρματα μου αφήνει να το φορτίσω. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Επίσης, το επίσημο σέρβις της Samsung, είναι τόσο κορυφαίο όσο διαβάζω; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts