provokatoras13 Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του κινητού και με πετάει από τις εξερχόμενες κλήσεις (οι εισερχόμενες δεν έχουν θέμα) στο 15.32 λεπτό εταιρεία wind έχει κανένας παρόμοιό ζήτημα ή ξέρει τι μπορεί να φταίει επικοινώνησα με wind αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται κινητό αγορασμένο πριν ενά μήνα και κάτι από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Με Vodafone δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Ούτε με cosmote υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noshteroth Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 On 22/11/2022 at 8:20 ΠΜ, Vigor said: Σας λειτουργεί το 5G της Cosmote στο Poco X4 GT; Έστειλα χθες sms για ενεργοποίηση αλλά μου απάντησε ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή. Αν βάλω τη SIM σε πιστοποιημένη συσκευή για να το ενεργοποιήσω θα παίζει μετά; Βρήκες κάποια λύση;; Σήμερα που μίλησα με Cosmote μου είπαν ότι δεν το έχουν στην λίστα με της συσκευές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 12 ώρες πριν, Noshteroth said: Βρήκες κάποια λύση;; Σήμερα που μίλησα με Cosmote μου είπαν ότι δεν το έχουν στην λίστα με της συσκευές.... Ναι, έβαλα τη sim στο Poco F3 μου που είναι "πιστοποιημένη συσκευή" από την Cosmote, έστειλα το μήνυμα, ενεργοποιήθηκε το 5G και μετά έβαλα τη sim πίσω στο Χ4 GT και είχε κανονικά 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noshteroth Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 3 ώρες πριν, Vigor said: Ναι, έβαλα τη sim στο Poco F3 μου που είναι "πιστοποιημένη συσκευή" από την Cosmote, έστειλα το μήνυμα, ενεργοποιήθηκε το 5G και μετά έβαλα τη sim πίσω στο Χ4 GT και είχε κανονικά 5G. Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!!! Θα κάνω το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 (edited) Εγώ σε Vodafone δεν έκανα τίποτα κι έχω κανονικά 5G. Edited December 22, 2022 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Νέα ενημέρωση, android 13 κ miui 13.2.5, μέχρι τώρα δεν εχω βρει κατι διαφορετικό, θα το ψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Καλησπέρα στην παρέα! Το android auto σας λειτουργεί κανονικά; Σε παλιότερο xiaomi με android 10 μου λειτουργούσε τώρα με το poco δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω ακόμα με το αμάξι μου….Εχω ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων usb απο επιλογές προγραμματιστή… Το τελευταίο update δεν το έχω κάνει ακόμα…Τι μπορεί να φταίει ; Στάλθηκε από το 22041216G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Καλημερα. Μια ερωτηση: Εχει NFC? Επισης, ειμαι αναμεσα αε αυτο και το note 11 pro 5G. Τι διαφορες εχοτν οι δυο σειρες? Ποια ειναι καλυτερη? Edited January 20, 2023 by HRISA76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Καλημέρα, Ναι, έχει NFC. Σε σχέση με το note 11 pro 5G, έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή (αλλά πολύ όμως) και WiFi 6, αλλά δεν έχει Amoled οθόνη και δεν παίρνει microSD. Για κάμερες δεν ξέρω να σου πω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 αναβαθμίστηκα σε miui 14, καμια διαφορά δεν παρατήρησα, ούτε τα super icons δεν υπάρχουν, ουτε οι νεοι φάκελοι, μας δουλεύει μάλλον ο Κινέζος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 αναβαθμίστηκα σε miui 14, καμια διαφορά δεν παρατήρησα, ούτε τα super icons δεν υπάρχουν, ουτε οι νεοι φάκελοι, μας δουλεύει μάλλον ο Κινέζος Όχι ο Κινέζος. Η Google.Κοβει και ράβει όπως θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckrasos Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 On 22/11/2022 at 8:20 ΠΜ, Vigor said: Σας λειτουργεί το 5G της Cosmote στο Poco X4 GT; Έστειλα χθες sms για ενεργοποίηση αλλά μου απάντησε ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή. Αν βάλω τη SIM σε πιστοποιημένη συσκευή για να το ενεργοποιήσω θα παίζει μετά; βεβαίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts