Jump to content

iPhone 14

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 ώρες πριν, tsimisde said:

Καλησπέρα στην ομάδα, καλώς σας βρήκα, η προσφορά του Γερμανού μου φάνηκε πάρα πολύ καλή για να την προσπεράσω και με τα πολλά, το παρήγγειλα και εντός των ημερών, αναμένω να παραλάβω. Κύριοι λόγοι που το επέλεξα ήταν η καλύτερη κάμερα και η καλύτερη μπαταρία συγκριτικά με το 12αρι μου, οι κριτικές λένε και για καλύτερη φωτεινότητα, μένει να το δω στην πράξη.

Η αλήθεια είναι ότι από καιρό το ζαχάρωνα και επειδή με την προσφορά βγαίνει πιο φθηνό και από το 12αρι (όταν το είχα αγοράσει πέρυσι), αποφάσισα να το χτυπήσω. Δεν ήθελα το Plus επειδή το είχα δει από κοντά και μου φάνηκε πολύ ογκώδες ενώ το απλό, είναι στο ιδανικό μέγεθος για μένα. Επίσης, οι διαφορές με το 15αρι δεν με πολυέψησαν και θα με ξεβολευαν επειδή ήδη έχω φορτιστή lightning και διάφορα περιφερειακά και επίσης, δεν υπάρχουν και πάρα πολλές διαφορές γενικότερα, δεν είναι ιδιαίτερα παλαιότερο, παρόλα αυτά, είναι μια αναβάθμιση για μένα οπότε, πιστεύω έκανα καλή επιλογή.

Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις όταν παραλάβω....

Σίγουρα είναι κάπως καλη τιμή 

Προσφατα όμως είχα αγοράσει σφραγισμένο iPhone 15 από αγγελία αλλά εντάξει δεν ασχολούνται όλοι με αυτά 

Είναι διαφορετική συσκευή όμως σε αρκετά μικρά σημεία 

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα στην ομάδα! έχει δοκιμάσει κανείς να αναβαθμίσει σε iOS18; πήγε ομαλά; κάποιο πρόβλημα ίσως;

3 ώρες πριν, TypeRS said:

Εγώ με το 17.7 είμαι, δεν μπήκα στην διαδικασία για αναβάθμιση

Πιο καλά 

Κερδισμένος βγαίνεις 

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

Μόνο και μόνο το νέο πληκτρολόγιο, είναι λόγος αναβάθμισης στο iOS 18. Και η μπαταρία / απόδοση πάει πολύ καλά.

Modpic.gif

15 ώρες πριν, Tasos19s said:

Πιο καλά 

Κερδισμένος βγαίνεις 

Γιατί βγαίνει κερδισμένος; 🤔 

2 ώρες πριν, athanaso77 said:

Μόνο και μόνο το νέο πληκτρολόγιο, είναι λόγος αναβάθμισης στο iOS 18. Και η μπαταρία / απόδοση πάει πολύ καλά.

Επιτέλους έγινε κάπως πιο ανθρώπινο αν και η έλλειψη αριθμοσειρας και σημείων στιξης στην αρχική οθόνη κάνουν το SwiftKey πολύ ανώτερο!

ff.jpg

17 minutes ago, koutsis said:

Γιατί βγαίνει κερδισμένος; 🤔 

Επιτέλους έγινε κάπως πιο ανθρώπινο αν και η έλλειψη αριθμοσειρας και σημείων στιξης στην αρχική οθόνη κάνουν το SwiftKey πολύ ανώτερο!

Γλιτώνεις τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν έως ότου διορθωθούν 

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
1 minute ago, Tasos19s said:

Γλιτώνεις τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν έως ότου διορθωθούν 

To ανανεωμένο control center, το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο και κάποιες άλλες νέες προσθήκες είναι λόγος αναβάθμισης, δεδομένου ότι για πρώτη έκδοση νέου λειτουργικού, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Άρα δεν υπάρχει λόγος κάποιος να μείνει πίσω.

Modpic.gif

Πραγματικά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.
Καμία 15αριά συσκευές γνωστών κλπ, όλες με 18άρι από την πρώτη μέρα και προβλήματα μηδέν.

Εκτός εάν θεωρηθεί πρόβλημα το ότι το Messenger πχ δεν βγάζει φούσκα. Τυχαίο παράδειγμα.
Που για κάτι τέτοια συνήθως δεν φταίει το iOS αλλά η ίδια η εφαρμογή.
Εξαρτάται δηλαδή και από το τί θεωρεί κάποιος πρόβλημα και τί όχι.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

30 minutes ago, pavlidisc said:

Πραγματικά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.
Καμία 15αριά συσκευές γνωστών κλπ, όλες με 18άρι από την πρώτη μέρα και προβλήματα μηδέν.

Εκτός εάν θεωρηθεί πρόβλημα το ότι το Messenger πχ δεν βγάζει φούσκα. Τυχαίο παράδειγμα.
Που για κάτι τέτοια συνήθως δεν φταίει το iOS αλλά η ίδια η εφαρμογή.
Εξαρτάται δηλαδή και από το τί θεωρεί κάποιος πρόβλημα και τί όχι.

Βγάζει το messenger φούσκα σε iphone? 🤔

ff.jpg

Εφόσον δεν υπάρχουν θέματα με την μπαταρία θα προχωρήσω στην αναβάθμιση, πληκτρολόγιο από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ της google οπότε θα το δοκιμάσω το καινούριο αν τυχόν βολεύει..

48 minutes ago, koutsis said:

Βγάζει το messenger φούσκα σε iphone? 🤔

Ούτε που ξέρω.
Δεν έχω κανένα social και από τσατάδικα μόνο Viber και αυτό αναγκαστικά γιατί στην Ελλάδα χωρίς Viber δεν σε βρίσκει ούτε η μάνα σου.

Τυχαία την είπα την φούσκα. Επειδή την έχω δεί να σκάει στα Android (πιο ενοχλητικό πράγμα πεθαίνεις!!!) θεώρησα ότι σκάει και στα iPhone.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Πόσο εκνευριστική αυτή η φούσκα του μεσεντζερ, δεν τη νοσταλγώ καθόλου, μου έχει τύχει αρκετές φορές να σκρολλαρω και κατά λάθος να πατήσω τη φούσκα και να ανοίξει το τσατ. Γουστάρω άπειρα το σύστημα του iOS όπου χωρίς να ανοίξεις το μήνυμα, μπορείς να δεις μια προεπισκόπηση του. 

Παρεμπιπτόντως, έχει παραλάβει κάποιος από Γερμανό και την προσφορά; Εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκομαι ακόμα στο στάδιο "Αποστολή από Αποθήκη". Η παραγγελία δεν έχει ακυρωθεί επομένως, υπάρχει το απόθεμα, θέλω να πιστεύω ότι καθυστερεί επειδή πρόκειται να σταλεί σε νησιωτικό προορισμό....

2 ώρες πριν, athanaso77 said:

To ανανεωμένο control center, το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο και κάποιες άλλες νέες προσθήκες είναι λόγος αναβάθμισης, δεδομένου ότι για πρώτη έκδοση νέου λειτουργικού, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Άρα δεν υπάρχει λόγος κάποιος να μείνει πίσω.

Έχω αντίθετη άποψη για τις αναβαθμίσεις εδώ και πολλά χρόνια φυσικά με την εμπειρία μου και κανένας φίλου 

Είναι θέμα πιθανοτήτων 

Πχ στις 10.000 αναβαθμίσεις ένα μικρό ποσοστό έχει πρόβλημα 

Γιατι να είμαι εγώ σε αυτό το ποσοστό και να μην περιμένω 2-3 μήνες να λυθούν τα προβλήματα; 
Να πω για το watch 3; Για το watch 4; Για το watch 5 που μετά την αναβάθμιση τα πούλησα; 
Να πω για κινητά; Έστω αυτά τις πρώτες μέρες μπορείς να τα επιστρέψεις σε παλαιοτερο iOS αλλά έχει πολύ φασαρια και κόπο 

Οποτε με αυτό το σκεπτικό εγώ πάντα προτείνω να περιμένει ο καθένας. Δεν χάθηκε ο κόσμος να περιμένεις να πάρεις αυτά όλα που προσφέρει η αναβάθμιση 

Άποψη μου 

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

Ναι εγώ δεν μιλάω γενικά ως άποψη, αλλά βάσει των δεδομένων για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Modpic.gif

1 ώρα πριν, tsimisde said:

Παρεμπιπτόντως, έχει παραλάβει κάποιος από Γερμανό και την προσφορά; .

Παρέλαβα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα δύο μέρες μετά την παραγγελία

2 ώρες πριν, pavlidisc said:

Ούτε που ξέρω.
Δεν έχω κανένα social και από τσατάδικα μόνο Viber και αυτό αναγκαστικά γιατί στην Ελλάδα χωρίς Viber δεν σε βρίσκει ούτε η μάνα σου.

Τυχαία την είπα την φούσκα. Επειδή την έχω δεί να σκάει στα Android (πιο ενοχλητικό πράγμα πεθαίνεις!!!) θεώρησα ότι σκάει και στα iPhone.

Πληροφοριακά, δεν υπάρχει στο ios 😉

ff.jpg

On 25/9/2024 at 4:57 ΜΜ, PARA2 said:

Παρέλαβα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα δύο μέρες μετά την παραγγελία

Πήγα στο μαγαζί όπου δήλωσα ότι θέλω να παραλάβω, μου είπαν ότι είναι θέμα κούριερ το ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στο κατάστημα, εντός των ημερών είπαν, άντε να δούμε. Το αστείο είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν καταφθάσει θήκες και προστατευτικά οθόνης & κάμερας που είχα παραγγείλει, με σκοπό να τα έχω όταν πάρω τη συσκευή, συσκευή αγνοείται όμως για την ώρα....

UPDATE 27/9: Πριν από λίγη ώρα το έπιασα στα χέρια μου και τη στιγμή που μιλάμε, γίνεται το αρχικό setup. Ως πρώτες εντυπώσεις, μου φαίνεται κάπως ελαφρύτερο συγκριτικά με το 12αρι μου και θαρρώ ότι είναι λίγο πιο παχύ. Το χρώμα στο οποίο το επέλεξα, είναι πανέμορφο, το πήρα στο μπλε και βλέποντας το από κοντά, είναι προτιμότερο από το αντίστοιχο μπλε του 15ριου. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις όταν το δουλέψω λιγάκι, πανευκολη η διαδικασία της μεταφοράς πάντως των δεδομένων από το 12αρι, εύγε Apple. Γενικά, μου φαίνεται πιο premium σε αίσθηση....

Edited by tsimisde

Ήρθε η ώρα να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μου με τη συσκευή. Κατά πρώτον, όπως προανέφερα, έχει διαφορετική αίσθηση στο χέρι το κινητό συγκριτικά με το 12αρι. Γεμίζει το χέρι, είναι πιο παχύ, πιθανόν λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας, δεν με πειράζει όμως καθόλου. Με εντυπωσιάζει όμως το πόσο λεπτό είναι το 12αρι, τώρα το αντιλήφθηκα. 

Το μπλε χρώμα είναι πανέμορφο, το είχα δει και σε βίντεο αλλά από κοντά, είναι διαφορετικό και πάρα πολύ όμορφο, δεν ήθελα το κλασικό μαύρο η άσπρο χρώμα. Σε θέμα ταχύτητας, δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές με το 12αρι, σίγουρα όμως είναι πιο γρήγορο το 14, σε φόρτωση σελίδων, σε άνοιγμα εφαρμογών, μικρή η διαφορά, σίγουρα όμως υπάρχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταχύτητας, δέχτηκα κλήση, απαντάω και άκουσα τη δόνηση από τη συσκευή που με κάλεσε, όταν άνοιξε η γραμμή. 

Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη από του 12, σε πρώτες εντυπώσεις, αποτυπώνει καλύτερα τις λεπτομέρειες, τα καταφέρνει καλύτερα στο ζουμ και συν τοις άλλοις, χωρίς να έχω ιδιαίτερο παράπονο στις νυχτερινές λήψεις, το 14αρι είναι απλά καλύτερο. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας φαίνεται ότι κάνει τη διαφορά, σε θέμα κάμερας, είμαι ικανοποιημένος.

Πιο φωτεινή οθόνη, το μικρότερο notch απελευθερώνει χώρο ειδικά στα άκρα της οθόνης, δεν αισθάνομαι ότι στριμώχνονται οι ενδείξεις στα δεξιά είτε η ώρα στα αριστερά.

Και τέλος, η αναβάθμιση που πραγματικά με ενδιαφέρει στην πράξη και εκτιμώ αφάνταστα, είναι η μπαταρία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι σαφώς καλύτερη σε θέμα αυτονομίας συγκριτικά με το 12αρι, τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω την κριτική περί αυτονομίας, με το 14αρι, νιώθω πιο σίγουρος, δεν φεύγει η μπαταρία σα νερό, κρατάει αρκετά καλά και σημειωτέον ότι είμαστε ακόμα στην αρχή όπου δεν έχει στρώσει ακόμα, στην πορεία θα γίνει ακόμα καλύτερη. Παραθέτω παρακάτω κάποια πρώτα στατιστικά τα οποία, με εντυπωσίασαν. Είναι η φάση όπου ακόμα το περιεργαζόμαι με σεταρισμα και τα συναφή, έχω την αίσθηση όμως ότι σίγουρα θα μου βγάζει μέρα η μπαταρία, μένει να φανεί....

Η αλήθεια είναι ότι από καιρό είχα τη "φαγούρα" για αναβάθμιση, το 14αρι από καιρό το είχα βάλει στο μάτι, περίμενα καρτερικά να πέσει η τιμή του, μου είχε κακοφανει πέρυσι που είχα δώσει περισσότερα χρήματα από όσα έδωσα τώρα για το 14αρι, έψαχνα ευκαιρία για αναβάθμιση. Εκρινα ότι το 15αρι δεν έχει τόσο σημαντικές διαφορές και συν τοις άλλοις ξέφευγε από το budget που μπορούσα να διαθέσω επομένως, το 14αρι ήταν η Χρυσή τομή για μένα. 

Μέχρι τώρα, αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου, μένει να φανεί και μελλοντικά, σίγουρα πάντως δεν το έχω μετανιώσει, είναι και πιο futureproof σε θέμα αναβαθμίσεων οπότε, έκανα τη σωστή επιλογή πιστεύω. 

Καλώς σας βρήκα....

IMG_0324.png

• 2 weeks later...
On 29/9/2024 at 10:26 ΠΜ, tsimisde said:

Ήρθε η ώρα να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μου με τη συσκευή. Κατά πρώτον, όπως προανέφερα, έχει διαφορετική αίσθηση στο χέρι το κινητό συγκριτικά με το 12αρι. Γεμίζει το χέρι, είναι πιο παχύ, πιθανόν λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας, δεν με πειράζει όμως καθόλου. Με εντυπωσιάζει όμως το πόσο λεπτό είναι το 12αρι, τώρα το αντιλήφθηκα. 

Το μπλε χρώμα είναι πανέμορφο, το είχα δει και σε βίντεο αλλά από κοντά, είναι διαφορετικό και πάρα πολύ όμορφο, δεν ήθελα το κλασικό μαύρο η άσπρο χρώμα. Σε θέμα ταχύτητας, δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές με το 12αρι, σίγουρα όμως είναι πιο γρήγορο το 14, σε φόρτωση σελίδων, σε άνοιγμα εφαρμογών, μικρή η διαφορά, σίγουρα όμως υπάρχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταχύτητας, δέχτηκα κλήση, απαντάω και άκουσα τη δόνηση από τη συσκευή που με κάλεσε, όταν άνοιξε η γραμμή. 

Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη από του 12, σε πρώτες εντυπώσεις, αποτυπώνει καλύτερα τις λεπτομέρειες, τα καταφέρνει καλύτερα στο ζουμ και συν τοις άλλοις, χωρίς να έχω ιδιαίτερο παράπονο στις νυχτερινές λήψεις, το 14αρι είναι απλά καλύτερο. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας φαίνεται ότι κάνει τη διαφορά, σε θέμα κάμερας, είμαι ικανοποιημένος.

Πιο φωτεινή οθόνη, το μικρότερο notch απελευθερώνει χώρο ειδικά στα άκρα της οθόνης, δεν αισθάνομαι ότι στριμώχνονται οι ενδείξεις στα δεξιά είτε η ώρα στα αριστερά.

Και τέλος, η αναβάθμιση που πραγματικά με ενδιαφέρει στην πράξη και εκτιμώ αφάνταστα, είναι η μπαταρία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι σαφώς καλύτερη σε θέμα αυτονομίας συγκριτικά με το 12αρι, τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω την κριτική περί αυτονομίας, με το 14αρι, νιώθω πιο σίγουρος, δεν φεύγει η μπαταρία σα νερό, κρατάει αρκετά καλά και σημειωτέον ότι είμαστε ακόμα στην αρχή όπου δεν έχει στρώσει ακόμα, στην πορεία θα γίνει ακόμα καλύτερη. Παραθέτω παρακάτω κάποια πρώτα στατιστικά τα οποία, με εντυπωσίασαν. Είναι η φάση όπου ακόμα το περιεργαζόμαι με σεταρισμα και τα συναφή, έχω την αίσθηση όμως ότι σίγουρα θα μου βγάζει μέρα η μπαταρία, μένει να φανεί....

Η αλήθεια είναι ότι από καιρό είχα τη "φαγούρα" για αναβάθμιση, το 14αρι από καιρό το είχα βάλει στο μάτι, περίμενα καρτερικά να πέσει η τιμή του, μου είχε κακοφανει πέρυσι που είχα δώσει περισσότερα χρήματα από όσα έδωσα τώρα για το 14αρι, έψαχνα ευκαιρία για αναβάθμιση. Εκρινα ότι το 15αρι δεν έχει τόσο σημαντικές διαφορές και συν τοις άλλοις ξέφευγε από το budget που μπορούσα να διαθέσω επομένως, το 14αρι ήταν η Χρυσή τομή για μένα. 

Μέχρι τώρα, αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου, μένει να φανεί και μελλοντικά, σίγουρα πάντως δεν το έχω μετανιώσει, είναι και πιο futureproof σε θέμα αναβαθμίσεων οπότε, έκανα τη σωστή επιλογή πιστεύω. 

Καλώς σας βρήκα....

IMG_0324.png

Με γειά λοιπόν!

Ευχαριστώ πολύ. Οι εντυπώσεις, συνεχίζουν να είναι θετικές. Τελικά, δεν είναι και τόσο πιο ογκώδες η μάλλον, δεν είναι αισθητά πιο ογκώδες συγκριτικά με το 12αρι, συνειδητοποιώ ότι ήταν λόγω θήκης που είχα αυτή την αίσθηση.

Όσο περνάει ο καιρός, συμπαθώ ακόμα περισσότερο το μπλέ χρώμα. Στα της κάμερας, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα μεγάλες διαφορές συγκριτικά με το 12αρι, στην πράξη όμως, επειδή την έχω δοκιμάσει σε διάφορα σενάρια, τα καταφέρνει καλύτερα, έχω την αίσθηση ότι τονίζει κάπως καλύτερα τα χρώματα, δεν βγαίνουν τόσο ξεπλυμένα και αυτό, είναι κάτι που μου αρέσει προσωπικά, μοιάζουν πιο ζωντανές οι φωτογραφίες. 

Επίσης, το 14αρι, έχει πιο δυνατό μεγάφωνο και ακουστικό, δεν χρειάζεται να έχω τέρμα την ένταση στο ακουστικό για να ακούω καλά τον συνομιλητή μου, ούτε χρειάζεται να έχω τέρμα την ένταση όταν θέλω να ακούσω κάποιο ηχητικό, τραγούδι, βίντεο. Την ένταση του ήχου κλήσης, την έχω περίπου στο μισό και ακόμα και σε εξωτερικό χώρο θα το ακούσω, κάτι που δεν γινόταν με το 12αρι, έπρεπε να ειναι περίπου στο 70% η ένταση για να πω ότι το ακούω σε αντίστοιχο βαθμό. 

Η αρχική αίσθηση για την μπαταρία παραμένει θετική, με τα μέχρι τώρα δεδομένα -και αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό μέχρι να "κάτσει" η πρόσφατη αναβάθμιση στη 18.0.1-, με μια φόρτιση, με βάση τη χρήση που κάνω, βγάζω τη μέρα, δεν χρειάζεται να πριζωσω για να με βγάλει έστω και για λίγο στην επόμενη οπότε για την ώρα, ξεχνώ τη λύση του powerbank όταν πχ θα τύχει να είμαι στη δουλειά, πλέον είμαι σίγουρος ότι φορτίζοντας το, θα με βγάλει και δεν θα αγχωθώ. Τώρα διαπιστώνω καλύτερα το ζήτημα της αυτονομίας στο 12αρι που έχουν θίξει αρκετοί, τώρα το αντιλήφθηκα κι εγώ κάνοντας τη σύγκριση. 

Κατά τη γνώμη μου, για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν στο 15αρι, το 14αρι είναι μια πολύ καλή επιλογή, δεν έχει πάρα πολλές διαφορές και γενικά, δεν αισθάνομαι να μου λείπει κάτι, είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση. Στην προσφορά που έτρεχε, ήταν πιο φθηνό και από 13αρι οπότε, ήταν ένα άχαστο deal και το λέω επειδή, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο αυτών μοντέλων. 

Από θήκες, έχω τρεις μέχρι στιγμής, η μία είναι η επίσημη δερμάτινη της Apple η οποία, αγκαλιάζει μεν τη συσκευή, δεν είχε όμως κάποιο χείλος για να "αγκαλιάζει" και το μπροστά μέρος, έβλεπα δηλαδή το σασί πέριξ της οθόνης, έβλεπα το χρώμα αλλά, κάπου την άφησα. 

Έχω μια άλλη θήκη χρωματος μπλε η οποία, έχει και στήριγμα για να κάθεται και πλάγια το κινητό (δεν θυμάμαι καθόλου μάρκα για να την παραθέσω), ναι μεν είχε τη σιγουριά και ήταν ενισχυμένη περιμετρικά, έκανε όμως τη συσκευή πολύ ογκώδη και τώρα που ακόμα το βάζω στην τσέπη, φαίνεται άσχημο (παραθέτω φωτογραφίες της θήκης αυτής). 

Για την ώρα, έχω στραφεί στη σίγουρη και αξιόπιστη λύση της Spigen, είναι λεπτή, είναι ενισχυμένη, είναι κομψή και μου αρέσει, την προτείνω

https://www.uniqueshop.gr/thikes-kiniton/thikes-iphone/thikes-iphone-14/spigen-mag-armor-magfit-thiki-silikonis-magsafe-apple-iphone-14-navy-blue.html

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edited by tsimisde

• 2 weeks later...

ένα μήνα μετά...

Καλημέρα στην ομάδα! έχει δοκιμάσει κανείς να αναβαθμίσει σε iOS18; πήγε ομαλά; κάποιο πρόβλημα ίσως;

1 hour ago, PARA2 said:

ένα μήνα μετά...

Ακόμα με τη 17 είσαι ? 🤨

ff.jpg

2 ώρες πριν, PARA2 said:

ένα μήνα μετά...

Πάτε καλά ? Android νομίζετε πώς έχετε ? :classic_biggrin: