chryant Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Καμια σελιδα με καλες τιμες για φακους που να στελνει και Κυπρο εχουμε ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Καμια σελιδα με καλες τιμες για φακους που να στελνει και Κυπρο εχουμε ? http://www.alfalens.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Σε καμία περίπτωση δεν κάνει να κοιμάσαι με τους φακούς...!:!: 7. Mην κοιμάστε με τους φακούς Γενικά δεν πρέπει να κοιμάστε με τους φακούς επαφής και αυτό ισχύει για τους περισσότερους τύπους. Στα καταστήματα οπτικών θα βρείτε φακούς ειδικούς για να μένουν στα μάτια σας και κατά τη διάρκεια του ύπνου, καλό όμως είναι να τους βγάζετε και αυτούς πριν κοιμηθείτε, γιατί ο φακός στερεί από το μάτι τη δυνατότητα να οξυγονώνεται καλά. Aκόμη, όταν τα μάτια είναι κλειστά, αυξάνεται η θερμοκρασία του και γίνεται εστία μολύνσεων. Εγώ έχω τους Pure vision της Bausch and lomb . Αυτοί έχουν έγκριση να κοιμασαι μαζί τους έως και 30 νύχτες . δηλαδη να τους φοράς ένα μήνα συνεχόμενα. Εγώ τους βγάζω βέβαια τα βράδια για ασφάλεια. Αλλά πολλές φορές , σε πάρτυ, ξένα σπίτια κλπ έχω κοιμηθεί με αυτούς χωρίς πρόβλημα μέχρι και 5 μέρες σερί. Φίλος μου τους φοραέι 30 μέρες σερί. Έχει να κανει και με το μάτι. Εγώ τους πήρα επειδή πιο πριν μου χαν σπάσει τα νεύρα οι νορμαλ. Πήγαινα εκδρομή και δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο πούλμαν κλπ. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piece_of_me Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 thelw na agorasw fakous epafis xrwmatistous exete na mou proteinetai kamia kali etaireia pou na deixnoun fusikoi oi fakoi? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Πάντως προσωπικά δεν θα έβγαζα τους φακούς για 1-2 ώρες ύπνου (αν και δεν κοιμάμαι ποτέ τα μεσημέρια). Βέβαια, η δικαιολογία μου είναι ότι το Novasept θέλει ένα 6-ωρο να κάνει πλήρη καθαρισμό, οπότε αν τους βγάλω μεσημέρι θα μείνω μέχρι το βράδυ χωρίς φακούς... :D Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο υγρό φακων επαφής..Πχ εγώ χρησιμοποιώ το NovaSoft που γράφει για 5λεπτο καθαρισμό..Δοκίμασέ το.. Εγώ έχω τους Pure vision της Bausch and lomb . Αυτοί έχουν έγκριση να κοιμασαι μαζί τους έως και 30 νύχτες . δηλαδη να τους φοράς ένα μήνα συνεχόμενα. Εγώ τους βγάζω βέβαια τα βράδια για ασφάλεια. Αλλά πολλές φορές , σε πάρτυ, ξένα σπίτια κλπ έχω κοιμηθεί με αυτούς χωρίς πρόβλημα μέχρι και 5 μέρες σερί. Φίλος μου τους φοραέι 30 μέρες σερί. Έχει να κανει και με το μάτι. Εγώ τους πήρα επειδή πιο πριν μου χαν σπάσει τα νεύρα οι νορμαλ. Πήγαινα εκδρομή και δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο πούλμαν κλπ. Τους ίδιους είχα και εγώ κάποια εποχή..Πολύ εξυπηρετικό αυτό για τον ύπνο ειδικά αν ξεμείνεις σε κάποιο άλλο σπίτι...Πάντως αποδεδειγμένα καλό είναι να βγάζουμε τους φακούς για να ηρεμεί το μάτι. thelw na agorasw fakous epafis xrwmatistous exete na mou proteinetai kamia kali etaireia pou na deixnoun fusikoi oi fakoi? :thanks: Ανάλογα το χρώμα που θες πιστεύω ισχύει αυτό για το φυσικό χρώμα..Δλδ δεν μπορείς να πάρεις γαλάζιο και να μην δείχνει κάπως...Ρώτα καλύτερα έναν οπτικό.. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει να κοιμάσαι με τους φακούς...!:!: 7. Mην κοιμάστε με τους φακούς Γενικά δεν πρέπει να κοιμάστε με τους φακούς επαφής και αυτό ισχύει για τους περισσότερους τύπους. Στα καταστήματα οπτικών θα βρείτε φακούς ειδικούς για να μένουν στα μάτια σας και κατά τη διάρκεια του ύπνου, καλό όμως είναι να τους βγάζετε και αυτούς πριν κοιμηθείτε, γιατί ο φακός στερεί από το μάτι τη δυνατότητα να οξυγονώνεται καλά. Aκόμη, όταν τα μάτια είναι κλειστά, αυξάνεται η θερμοκρασία του και γίνεται εστία μολύνσεων. Αυτοί οι φακοί νομίζω είναι για τον νυχτερινό ύπνο... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο υγρό φακων επαφής..Πχ εγώ χρησιμοποιώ το NovaSoft που γράφει για 5λεπτο καθαρισμό..Δοκίμασέ το.. Έχω δοκιμάσει, άλλωστε αρχικά χρησιμοποιούσα το γνωστό Renu, και γενικά δεν με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα. Θεωρώ το καθάρισμα από πιο δραστικά διαλύμματα όπως το Novasept πιο καλό. Τουλάχιστον εγώ αυτή την εντύπωση έχω αποκομμίσει. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εχω ακουσει πως εαν εχεις πχ μυωπία -5 βαθμους και θες φακους επαφης πρέπει να υπολογιζεις 0,25 βαθμους λιγότερα στους φακους, αληθευει? Δηλαδη εγω πχ θα πρεπει να παρω φακους με -4,75. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εχω ακουσει πως εαν εχεις πχ μυωπία -5 βαθμους και θες φακους επαφης πρέπει να υπολογιζεις 0,25 βαθμους λιγότερα στους φακους, αληθευει? Δηλαδη εγω πχ θα πρεπει να παρω φακους με -4,75. Ισχυει, κι αυτο συμβαινει νομιζω γιατι οι φακοι ειναι πανω στο ματι. Η' κατι τετοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 www.alfalens.gr δεν στελνει Κυπρο:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 http://www.lens.com ? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 http://www.lens.com ? Εχεις αγορασει απο αυτο το site? Εχει τυχει να πληρωσεις ποτε εξοδα τελωνειου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ναι έχω αγοράσει 3 φορές. Very nice prices. Κάνουν 2-3 εβδομάδες συνήθως και όχι δεν έχω πληρώσει τελωνεία. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 αγορασα απο αυστρια baush and lomb μυωπιας+χρωμα(καστανους) 6μηνους ή εννιαμηνους δεν θυμαμαι,για 68ε!! τεραστια διαφορα στην τιμη με εδω! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 απο το lens.com εχω ψωνισει 5 φορες κανενα προβλημα Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PThanasisc Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Φοράω γυαλιά με βαθμούς Δ 4.75 και Α 5.25. Πήγα σε άλλον οφθαλμίατρο και μου έδωσε συνταγή Δ 4.25 και Α 4.75. Μου λέει, καλύτερα μισό βαθμό κάτω για να είναι πιο ξεκούραστα τα γυαλιά όταν είσαι στον υπολογιστή και γενικά στο διάβασμα. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? Μακρινά θα βλέπω καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Μου λέει, καλύτερα μισό βαθμό κάτω για να είναι πιο ξεκούραστα τα γυαλιά όταν είσαι στον υπολογιστή και γενικά στο διάβασμα. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? Μακρινά θα βλέπω καλά? Βασικά, επειδή αρχικά και εμένα τους φακούς μου τους έδωσε μισό βαθμό κάτω, τελικά θεωρώ ότι είναι χαζομάρα αυτό. Αργότερα που αγόρασα ίδιου βαθμού φακούς δεν είδα την παραμικρή διαφορά στο θέμα αυτό... Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Φοράω γυαλιά με βαθμούς Δ 4.75 και Α 5.25. Πήγα σε άλλον οφθαλμίατρο και μου έδωσε συνταγή Δ 4.25 και Α 4.75. Μου λέει, καλύτερα μισό βαθμό κάτω για να είναι πιο ξεκούραστα τα γυαλιά όταν είσαι στον υπολογιστή και γενικά στο διάβασμα. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? Μακρινά θα βλέπω καλά?και σε μενα το ειχαν κανει παλιοτερα. ΔΕΝ ειμαστε οφθαλμιατροι για να γνωριζουμε αν ειναι καλο ή οχι:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PThanasisc Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Πιστεύετε ότι με 0.5 βαθμούς λιγότερο στους φακούς των γυαλιών θα υπάρχει πρόβλημα στα μακρινά αντικείμενα? Μήπως προσπαθώντας να διορθώσουμε τη μυωπία οι οφθαλμίατροι μας δίνουν συνταγές που ξεπερνούν το 100% της κανονικής όρασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 γεια σε όλους! λοιπόν εγώ έχω μόνο αστιγματισμό 1.75 στο δεξί και 2.75 στο αριστερό.. μηνιαίοι βγαίνουνε? δεν έχω βάλει ποτέ φακούς αλλά βαρέθηκα τα γυαλιά.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Πιστεύετε ότι με 0.5 βαθμούς λιγότερο στους φακούς των γυαλιών θα υπάρχει πρόβλημα στα μακρινά αντικείμενα? Μήπως προσπαθώντας να διορθώσουμε τη μυωπία οι οφθαλμίατροι μας δίνουν συνταγές που ξεπερνούν το 100% της κανονικής όρασης? Κοιταξε φιλε 0,5 βαθμοι λιγοτεροι ειναι αρκετοι για να εχεις μια ελαφρια αισθηση οτι εν βλεπεις καλα σε αρκετα μακτινες αποστασεις. 0.25 λιγοτερο ειναι συνηθως κατι που δεν αντιλαμβανομαστε Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Για τους φιλους που εχουν αγορασει απο το lens.com: Μηπως θυμαστε με τι ταχυδρομικη εταιρεια σας ειχαν στειλει τους φακους επαφης? Στο site λιγο πριν κανω την παραγγελια ελεγε οτι το δεμα θα σταλει με USPS αλλα τωρα που το εστειλαν γραφουν οτι χρησιμοποιησαν FEDEX mail service...:mad: Το προβλημα ειναι οτι εχω ακουσει οτι με FEDEX,DHL κτλ δεν γλιτωνεις σχεδον ποτε το τελωνειο, σε αντιθεση με την USPS.. Με τι εταιρεια σας τους ειχαν στειλει εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δεν ξέρω για το lens.com, πάντως το http://www.lensdiscounters.com που ανέφερα χρόνια πριν ότι χρησιμοποιώ (και ακόμα αυτό χρησιμοποιώ), είναι εξαιρετικό... α) Στέλνει με USPS β) Έχει τις καλύτερες τιμές που έχω δει και γ) Έχει καλό customer service... γεια σε όλους! λοιπόν εγώ έχω μόνο αστιγματισμό 1.75 στο δεξί και 2.75 στο αριστερό.. μηνιαίοι βγαίνουνε? δεν έχω βάλει ποτέ φακούς αλλά βαρέθηκα τα γυαλιά.... Ναι, σίγουρα βγαίνουν, είναι οι σειρές "Toric" των διάφορων εταιριών...Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες αν έχεις 0 μυωπία -κανονικά τους δίνουν συνδυαστικούς για μυωπία + αστιγματισμό-. Πιστεύω μπορείς να παραγγείλεις με 0.00 μυωπία + μόνο τον αστιγματισμό πάνω. Γύρω στα 25-35$ το κουτάκι με τους 6 φακούς. (από Αμερική). Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Έχω αστιγματισμό 0,50 στο αριστερό και 0,75 στο δεξί μάτι.Βλέπω και χωρίς γυαλιά αλλά κουράζονται τα μάτια μου και τα γυαλιά μου τα ξεχνάω συνέχεια.Να βάλω φακούς επαφής ή να προσπαθώ να μην ξεχνάω τα γυαλιά μου;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Έχω αστιγματισμό 0,50 στο αριστερό και 0,75 στο δεξί μάτι.Βλέπω και χωρίς γυαλιά αλλά κουράζονται τα μάτια μου και τα γυαλιά μου τα ξεχνάω συνέχεια.Να βάλω φακούς επαφής ή να προσπαθώ να μην ξεχνάω τα γυαλιά μου;:worry: Καλύτερα να ρωτήσεις τον οφθαλμίατρό σου.Πάντως είσαι λίγο μικρός για να αρχίσεις να φοράς φακούς από τώρα.Το σημαντικό είναι να μην νιώθεις τα μάτια σου να κουράζοντα γιατί τότε ότι έχεις θα αρχίσει να αυξάνεται(αστιγματιμός,μυωπία κλπ).Εγώ πάντως δεν θα έβαζα φακούς αν είχα λίγο αστιγματισμό μόνο.Καλύτερα είναι να έχεις ένα ζευγάρι γυαλιά και να τα φοράς όποτε νιώθεις ότι τα μάτια σου κουράζονται. Εγώ έβαλα φακούς στα 17 μου αλλά είχα πολύ μυωπία και φορούσα γυαλιά από το δημοτικό.Είχαν πραγματικά αρχίσει να με ενοχλούν τα γυαλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Έχω αστιγματισμό 0,50 στο αριστερό και 0,75 στο δεξί μάτι.Βλέπω και χωρίς γυαλιά αλλά κουράζονται τα μάτια μου και τα γυαλιά μου τα ξεχνάω συνέχεια.Να βάλω φακούς επαφής ή να προσπαθώ να μην ξεχνάω τα γυαλιά μου;:worry: δεν είναι κ τοσο δύσκολο να μάθεις να μην ξεχνάς τα γυαλιά σου! τώρα αν θες να βάλεις φακούς κ για άλλους λόγους,οκ,αν κ έχεις μάλλον λίγους βαθμούς οπότε καλύτερα να περιμένεις,δεν υπάρχει λόγος ακόμα! (υπάρχουν κ φακοί για αστιγματισμό?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts