stathisso Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σημερα εκανα παραγγελια 2x6φακους Purevision 2 Μηνιαίους +Δωρο 2 Biotrue 300ml στα 69€ Βγαινει 7,5€ το ζευγαρι φακων αν βγαλεις τα 10-12€ που κανει το καθε υγρο,μια χαρα και παιρνεις κορυφαια ποιοτητα :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Από ποιό κατάστημα? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Από ποιό κατάστημα? Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα που βαζω λινκ :rolleyes: http://www.avramisoptics.gr/ Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
premioum Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Συμφερει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ηρθε σημερα η παραγγελία με τους purevision 2 και δωρο τα υγρα,ολα αψογα... Δεν το συζητώ οτι οι φακοι ειναι σαν να μην τους φορας,μαλλον-σιγουρα (:p) οι 9 ημερων Frequency 55 της CooperVision θα πανε για πεταμα (με ενοχλούσαν-θολουρα πολυ συχνα...) Βεβαια θα δειξει μεσα σε ολο το διαστημα των 30 ημερων ποσο καλοι ειναι οι Purevision 2 :) (αν και δεν εχω και πολλες αμφιβολιες) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina1k Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς μάρκα έγχρωμων φακών οι οποίοι να έρχονται πολύ κοντά σε φυσικό χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς μάρκα έγχρωμων φακών οι οποίοι να έρχονται πολύ κοντά σε φυσικό χρώμα? freshlook νομιζω είναι οι πιο διακριτικοι. Γνωρίζει κάποιος κάποια οικονομική λύση για φακούς επαφής? Χρειάζεται συγγενικο μου πρόσωπο φακούς για μια μόνο ημέρα.Διαφορετικοι βαθμοί σε κάθε μάτι. Οι προσφορές τύπου 6 φακοί 16-25ευρώ αποκλείονται γιατί εκτός του είναι μηνιαίοι, θα περισσέψουν 2 ζευγάρια.εκτός αν γνωρίζει κάποιος οπτικό στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να μας δώσει φακούς διακορετικούς βαθμούς τον κάθε ένα(δλδ να πάρει ο συγγενείς μου τους 2 που θέλει, και τους άλλους να τους πάρω εγώ πχ) Ημερήσιοι επίσης δεν "συμφέρουν" καθώς η ελάχιστη ποσότητα ειναι 10 φακοί.Και λόγω των διαφορετικών βαθμών, θα πρέπει να αγοράσουμε 2 συσκευασίες.δλδ 20 φακούς, για 10 μέρες.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδιά εγώ παίρνω φακούς απ το mark aalen που νομίζω είναι δικοί τους oxygen plus νομίζω λέγονται γιατί με βόλεψαν αρκετά και είναι και πολύ φθηνοί σε σχέση με άλλους 20 Ε τα τρία ζευγάρια μηνιαίων. Παρόλα αυτά θ αήθελα να λλάξω μάρκα αν έβρισκα κάτι κοντά στην τιμή αλλά καλύτερης ποιότητας και βολικότερο στο μάτι. Έχει κάποιος άποψη να μου πει τη γνώμη του; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδιά εγώ παίρνω φακούς απ το mark aalen που νομίζω είναι δικοί τους oxygen plus νομίζω λέγονται γιατί με βόλεψαν αρκετά και είναι και πολύ φθηνοί σε σχέση με άλλους 20 Ε τα τρία ζευγάρια μηνιαίων. Παρόλα αυτά θ αήθελα να λλάξω μάρκα αν έβρισκα κάτι κοντά στην τιμή αλλά καλύτερης ποιότητας και βολικότερο στο μάτι. Έχει κάποιος άποψη να μου πει τη γνώμη του; softlens 59.βγαινει στα 15ε το κουτακι/6κομματια μεσα.τωρα αν θα σε βολεψουν το ματι σου το ξερει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 softlens 59.βγαινει στα 15ε το κουτακι/6κομματια μεσα.τωρα αν θα σε βολεψουν το ματι σου το ξερει:) Συμφωνώ με τους Softlens 59. Τις πρώτες 15-20 μέρες εφαρμόζουν πολύ καλά. Μετά, ανάλογα και με τη χρήση που τους κάνεις, αρχίζουν και ενοχλούν μετά από κάποιες ώρες. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 σε σχεση τιμη/ποιοτητα ειναι η καλυτερη επιλογη.προσωπικα χρησιμοποιω purevision πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 σε σχεση τιμη/ποιοτητα ειναι η καλυτερη επιλογη.προσωπικα χρησιμοποιω purevision πλεον. Οι επόμενοι φακοί μου. Θέλω καιρό να τους δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ φακούς σιλικόνης-υδρογέλης θα ήθελα να μάθω αν κρατάνε πάνω από 1 μήνα με προσεκτική χρήση. Πχ οι softlens 59 που παίρνω τώρα κρατάνε άνετα 1μιση 2 μήνες. Οι PureVision την παλεύουν; Edited September 2, 2014 by honda22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Oι 59 να φανταστείς είναι φακοί αντικατάστασης ανά 2 εβδομάδες. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Oι 59 να φανταστείς είναι φακοί αντικατάστασης ανά 2 εβδομάδες. Μα όλοι για μηνιαίους τους πουλάνε. Θες να μου πεις ότι δεν θα έχουν πρόβλημα ε(οι purevision); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μα όλοι για μηνιαίους τους πουλάνε. Θες να μου πεις ότι δεν θα έχουν πρόβλημα ε(οι purevision); δεν σε ενοχλουν μετα απο ενα μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) δεν σε ενοχλουν μετα απο ενα μηνα? 'Οχι. Τους κρατάω γύρω στις 6 με 7 εβδομάδες. Υπάρχει άτομο που χρησιμοποιεί τους Purevision για πάνω από ένα μήνα; Edited September 2, 2014 by honda22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Κι εγώ τους 59 φοράω και όντως, αν τους φοράω καθημερινά για 20 μέρες, από εκεί και μετά αρχίζουν σιγά σιγά να μ' ενοχλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ειχα εγω τους purevision2hd και μετα απο το περας 20 ημερων αρχηνουσαν τα οργανα. φυσικα μιλαμε για πολυωρη χρηση κ οχι για 1-2-3 ωρες. τωρα το παλικαρι που τους κραταει 7 βδομαδες μαλλον δεν τους φοραει κανα 8-10 ωρες ωστε να μην μπορει να ανοιξει τα ματια απο ενοχληση :lol: φυσικα κ με 2-3 ωρες ακομα κ μετα απο 2 μηνες θα τους αντεχες. το θεμα ειναι οι πολλες ωρες Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Νομίζω όλοι οι φακοί μετά τις 20 μέρες και με καθημερινό 8ωρο δεν αντέχουν. Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους και ή τα μάτια μου έχουν ξηροφθαλμία ή οι φακοί δεν αντέχουν μετά απο τόσες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Νομίζω όλοι οι φακοί μετά τις 20 μέρες και με καθημερινό 8ωρο δεν αντέχουν. Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους και ή τα μάτια μου έχουν ξηροφθαλμία ή οι φακοί δεν αντέχουν μετά απο τόσες ώρες. εγώ επειδη φορούσα τους φακούς από το πρωί στις 8 το βράδυ και τους έβαζα στις 12 τα μεσάνυχτα. Τα μάτια μου ήτανε πολύ ξερά και μου είχε δώσει και systane σταγόνες οφθαλμικες να βάζω από μια ή δυο σταγόνες σε κάθε μάτι . Δεν έκανε τίποτα αλλά και τεχνικά δάκρυα πάλι το ίδιο δεν έκαναν. Και πολλές φορές έβαζα επιπλέον τεχνικά δάκρυα και τίποτα. Φέτος που φοραγα τους φακούς πολύ πιο λίγο γύρω στις 5ωρες αυτή η ξεράσια μειώθηκε. Ενώ ειναι τέλειοι οι φακοί επαφής αυτή η κούραση και η θολωση που μπορεί να έχουν τα μάτια όταν στεγνωσουν πολλές φορές δεν αντέχεται. Έχω περίπου ένα μήνα με ένα μισή που είμαι με γυαλιά και έχουν ηρεμήσει τα μάτια μου δεν είμαι υπέρ τον γυαλιών αλλά όταν κάνεις πολλές δουλειές και λερωνεις τα χέρια σου δεν ειναι ευκολο να φοράς και φακούς και τα γυαλιά ειναι μόνοδρόμος. Επίσης μου είπαν ότι στον στρατό να μην πάρω φακούς επαφής διότι έχει πολύ σκόνη και μπορεί να κόλλησω κανένα μικροβίο από το μπάνιο . Απορώ ένας γνωστός μου που έχει μυώπια 8βαθμούς και φοράει ημισκληρους φακούς επαφής ετησίους πως στον στρατό τους φορούσε ; που δεν ειναι τόσο καθαρά όπως στο σπίτι μας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 ειχα εγω τους purevision2hd και μετα απο το περας 20 ημερων αρχηνουσαν τα οργανα. φυσικα μιλαμε για πολυωρη χρηση κ οχι για 1-2-3 ωρες. τωρα το παλικαρι που τους κραταει 7 βδομαδες μαλλον δεν τους φοραει κανα 8-10 ωρες ωστε να μην μπορει να ανοιξει τα ματια απο ενοχληση :lol: φυσικα κ με 2-3 ωρες ακομα κ μετα απο 2 μηνες θα τους αντεχες. το θεμα ειναι οι πολλες ωρες 6πμ-10μμ τις καθημερινές και λιγότερες ώρες τα σουκου. Άντε σου λέω να μην είναι 7 εβδομάδες να είναι 6. Δεν με ενοχλούν. Μπορεί την έκτη εβδομάδα να θολώνει κανένας φακός για κανά 5λεπτο οπότε κάπου εκεί θα τους πετάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για πολλές ώρες χρήσης δοκιμάστε acuvue oasys με υγρό opti-free , 3 χρόνια τώρα τους φοράω από 12 μέχρι 16 ώρες τη μέρα (με αρκετή χρήση υπολογιστή) και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Μετά τις 12 ώρες αρχίζει να υπάρχει ενόχληση, αλλά αντέχεται . Αγορά από εδώ http://www.avramisoptics.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για πολλές ώρες χρήσης δοκιμάστε acuvue oasys με υγρό opti-free , 3 χρόνια τώρα τους φοράω από 12 μέχρι 16 ώρες τη μέρα (με αρκετή χρήση υπολογιστή) και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Μετά τις 12 ώρες αρχίζει να υπάρχει ενόχληση, αλλά αντέχεται . Αγορά από εδώ http://www.avramisoptics.gr/ τους φοράει ο αδελφός μου. Του έδωσα να δοκιμάσει τους softlens 59 και μου είπε ότι ειναι η μέρα με την νύχτα . Οι οασυς απλά δεν τους καταλαβαίνεις ενώ οι άλλοι τον παίδεψαν παρά πολύ θαμπαδα και κούραση στα μάτια. Το κακο ειναι ότι δεν βγαίνουν μηνιαίοι αλλά μόνο για δέκα πέντε μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια εγω εχω αστιγματισμο και ο οπτικος μου παρηγγειλε δειγμα τους bausch and lomb softlens toric..επειδη ειμαι ασχετος με φακους και τα σχετικα μπορει καποιος να μου πει τι ρολο παιζει η καμπυλοτητα και πως ακριβως γινεται η μετατροπη της συνταγης γυαλιων σε φακους επαφης?επισης παρατηρω μια θαμπαδα μερικες φορες οπως επισης οτι αναλογα που κοιταζω μπορει να βλεπω πιο ξεκουραστα...οπως επισης νιωθω το ματι οχι τοσο υγρο λες και ο φακος ΄΄ρουφαε騨 την υγρασια..Μηπως πρεπει να δοκιμασω καποιον αλλο φακο?πχ pure vision 2 hd for astigmatism η καποιας αλλης εταιριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts