Jump to content

Φακοί επαφής

Spyros86
 Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής?  

711 members have voted

1. 1. Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής?

• Ναι
      511
    • Όχι
      200

Recommended Posts

αηδιαστικό δε λες τπτ..ειδικά για κάποιον που δε μπορεί να αγγίξει το μάτι του με την καμία..ουτε καν να δει άλλους να αγγιζουν τα δικά τους

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιο σάιτ νομίζετε είναι καλύτερο για αγορές? Τόσο σε τιμές όσο και σε αποφυγή από τελωνεία. Προσπάθησα να αγοράσω απο το lensdiscounters.com, μιας και ήταν πολύ φθηνό στους φακούς που ήθελα, αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Τουλάχιστον μου επέστρεψε τα χρήματα...

Ti πρόβλημα αντιμετώπισες; Εγώ έχω αγοράσει αρκετές φορές από εκεί.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Ti πρόβλημα αντιμετώπισες; Εγώ έχω αγοράσει αρκετές φορές από εκεί.

"We will not be able to ship this lenses to you at this time. Your order will be cancelled. We apologize for any inconvenience this may have caused."

Κοινώς δεν μπορούσαν να μου τους στείλουν... και δεν μου απάντησαν αν μπορώ να παραγγείλω κάποια άλλη στιγμή...

αηδιαστικό δε λες τπτ..ειδικά για κάποιον που δε μπορεί να αγγίξει το μάτι του με την καμία..ουτε καν να δει άλλους να αγγιζουν τα δικά τους

εγώ αμα θέλω να τρομάξω την αδερφη μου πηγαίνω και τους βγάζω μπροστά της...πάντως δεν είναι τίποτα αμα το συνηθήσεις...εγώ ποτε δεν είχα πρόβλημα στο να αγγίζω τα μάτια μου, αλλά οι φακοί με είχαν δυσκολέψει πολύ τον πρώτο καιρό!

ποτέ,απο μικρή δεν άγγιζα τα μάτια μου..μάτια και αφαλός είναι τα μοναδικά 2 σημεία που με ανατριχιάζουν

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ούτε εγώ άγγιζα τα μάτια μου. Και τώρα πάλι χωρίς τους φακούς πάλι δεν μπορώ να αγγιξω μόνο στο άσπρο μπορώ. Όταν βάλω τους φακούς μπορώ και αγγίζω όπου θέλω. Δεν ανατριχιάζω. Αν δεν είχα φακούς , και έβλεπα κάποιον να το κάνει , ίσως ανατρίχιαζα. Αλλά τώρα που βάζω και βλέπω και άλλους π.χ. δεν ανατριχιάζω.

πάντως δεν είναι τίποτα αμα το συνηθήσεις

Αυτό λεω και εγώ. Μια συνήθεια είναι.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Κοινώς δεν μπορούσαν να μου τους στείλουν... και δεν μου απάντησαν αν μπορώ να παραγγείλω κάποια άλλη στιγμή...

Ρίξε μια ματιά αν θέλεις και στο 1800contacts.com. Έχω αγοράσει από εκεί μια φορά όταν από το lensdiscounters μου είπαν ότι έχουν ένα προσωρινό πρόβλημα με το διανομέα τους και δεν μπορούσαν να στείλουν στο εξωτερικό (πιθανών να σου συνέβη το ίδιο).

ρε μη ταλαιπωρείστε αλλο με τους φακους επαφης. καντε μια επεμβαση laser. εγω εκανα το καλοκαιρι με 2000 ευρω και ησυχασε το κεφαλι μου

• 2 weeks later...

Μπορεί κάποιος να ζητήσει ένα δωρεάν ζευγάρι φακών από κάποιο κατάστημα οπτικών για να δει αν τον βολεύουν ή όχι;

Έχετε υπόψη σας κάποιο τέτοιο κατάστημα;:)

Μπορεί κάποιος να ζητήσει ένα δωρεάν ζευγάρι φακών από κάποιο κατάστημα οπτικών για να δει αν τον βολεύουν ή όχι;

Έχετε υπόψη σας κάποιο τέτοιο κατάστημα;:)

βεβαίως και γίνεται...πες μου που μένεις για να σου πω... Πάντως αν μένεις θεσσαλονίκη ή αθήνα τα Optical Παπαδιαμαντόπουλος θα σου έδιναν!

Λοιπόν αυτή είναι η ιστοσελίδα του Optical Papadiamantopoulos :http://www.optical.gr/

Α...και νομίζω πως πρέπει να είσαι πάνω απο 14 χρονών ... εμένα με είχαν ρωτήσει αν είμαι όταν πηγα να αγοράσω...

Παιδια ετριψα το ματι μου πολυ δυνατα κ ο φακος εξαφανιστηκε!!! Πως μπορω να ξερω που πήγε? Αν επεσε δηλαδη ή αν είναι ακόμη μεσα στο ματι...? Γιατι κ αλλη μια φορα ηταν στο ματι κατω απο το βλεφαρο...Εχω παθει πανικο...:cry:

Τι μου θύμισες τώρα.. Όταν είχα ξεκινήσει να φοράω φακούς μου είχε πεταχτεί μια φορά ο φακός έξω από το μάτι και δεν είχα καταλάβει ότι μου είχε βγει.. :wacko: Αποτέλεσμα:να προσπαθώ μια ώρα να βγάλω τον φακό που δεν υπήρχε στο μάτι και το μάτι να γίνει τούμπανο. :blink: Οπότε αν δεν είσαι σίγουρη ότι ο φακός είναι μέσα στο μάτι μην προσπαθείς να τον βγάλεις.

Δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει αλλα οι johnson acuvue oasys ειναι μακραν οι καλυτεροι φακοι μικρης διαρκειας που εχω δοκιμασει.

Καλησπέρα...Λοιπόν έχω μια απορία...χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια φακούς επαφής με καμπυλότητα 8,6 και διάμετρο 14 όπως μου έχει συστήσει ο οπτικός μου... τώρα θέλω να αγοράσω απο ένα ηλεκτρονικό μαγαζί φακούς επαφής μιας άλλης μάρκας οι οποίοι όμως έχουν διάμετρο 14,5... Λέτε να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα??? Ας πούμε να κουνιούνται ή κάτι άλλο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

διάμετρο εννοείς 14,5;

δεν έχεις πρόβλημα να κουνιούνται αλλά νομίζω θα τους βάζεις λίγο πιο δύσκολα στο μάτι (διότι είναι μεγάλοι και μπορεί να σου γυρίαζουν ανάποδα ή να "βρίσκουν" στο βλέφαρο όπως πας να τους φορέσεις)

καμπυλότητα θα έχουν 8,3 -8,7 πιστεύω...

Παντως το http://www.alfalens.gr φαινεται να εχει πολυ καλες τιμες. Ενδεικτικα αναφερω τους softlens 59 που χρησιμοποιω και κανουν 16 ευρω (το πακέτο περιέχει 6 φακους!).

Παντως το http://www.alfalens.gr φαινεται να εχει πολυ καλες τιμες. Ενδεικτικα αναφερω τους softlens 59 που χρησιμοποιω και κανουν 16 ευρω (το πακέτο περιέχει 6 φακους!).

Από την άλλη, οι Soflens 66 Toric που φοράω εγώ κάνουν 49.00€, ενώ απ'έξω τους παίρνω με $25...:worry:

εγω φοραω τους aqualens...

ευχαριστημενος πολυ... αν και στο σιτε τους βρηκα αρκετα πιο φτηνους.. χαρακτηριστικα εγω δινω 20 ευρω για τα 2 και εκει εχουνε 20 τα 3 :):):mad:

εχετε να προτεινετε κατι ακομα καλυτερο και πιο ανετο απο τους φακους αυτους?με βαση την εμεπιρια σας...

και για μεγαλυτερο διαστημα.. 2 μηνες πχ

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

Επίσης άμα θέλετε χρωματιστούς έτσι για καμιά αλλαγή πάρτε τους freshlook...Είναι οι πιο άνετοι χρωματιστοί που υπάρχουν... Και εμείς που έχουμε υπερμετρωπία ευτυχώς μας βολεύουν γιατί παίρνουν και υπερμετρωπία...Βέβαια προτιμώ τους διάφανους αλλά ένα μήνα που είχα δοκιμάσει αυτούς είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος...

Εχω μυωπια 5 βαθμους και φοραω φακους 23 ΧΡΟΝΙΑ.Τα ματια μου εχουν πλεον κανει πατουρα γυρο απτο φακο.Δεν ειχα ποτε μου προβλημα αρκει να συνηθησεις να μην περαζεις τα ματια.Να σας πω κι ενα κουφο...ΔΕΝ τους βγαζω ποτε.Χρησημοποιω ημερησιους και οταν λερωθουν τους πεταω[συνηθως 2 εβδομαδες μετα] και αμεσως βαζω καινουργιους.Να ξερετε οτι ο φακος προστατευει το πιο ευαισθητο σημειου του ματιου.Και να σας πω και τι δουλεια κανω.....ειμαι βαφεας σε φουρνο αυτοκινητων[κουφο ?].Μην τους φοβαστε ολα ειναι θεμα συνηθειας και μην τους βαζετε-βγαζετε ολη μερα.Η διαδικασια αυτη ερεθιζει το ματι πολυ περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.Σας τα λεω απο πρωσοπικη μου πειρα μιας και φοραω απο τα 15 και ειμαι 39.Να ξερετε μονο στην εφηβικη ηλικια η χρηση φακων δεν βοηθαει να σταθεροποιηθει ο βαθμος [μυωπιας] και λογικα με συνεχη χρηση θα εχετε και συνεχεις ανοδους.