adais Δημοσιεύτηκε August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2022 Έχω πάρει αυτό το κινητό για την μητέρα μου εδώ και μια εβδομάδα και επειδή βγήκε νέο firmware update είπα να το κάνω ενώ όμως το κατεβάζει κανονικά ολόκληρο(Είτε από wifi, είτε από δεδομένα) όταν ξεκινάει το κινητό και η αναβάθμιση firmware κολλάει στο 25% και βγάζει σφάλμα με αποτέλεσμα όταν ξανά ξεκινήσει το κινητό να λέει ότι η αναβάθμιση συστήματος απέτυχε και να πάω το κινητό σε ένα samsung support center. Δοκίμασα να κάνω clear cache partition αλλά πάλι τα ίδια. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον αυτό? Και αν ναι πως το έλυσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γίνεται; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 27, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Δεν το δοκίμασα και ούτε θέλω να το δοκιμάσω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 On 26/8/2022 at 9:47 ΠΜ, adais said: Έχω πάρει αυτό το κινητό για την μητέρα μου εδώ και μια εβδομάδα και επειδή βγήκε νέο firmware update είπα να το κάνω ενώ όμως το κατεβάζει κανονικά ολόκληρο(Είτε από wifi, είτε από δεδομένα) όταν ξεκινάει το κινητό και η αναβάθμιση firmware κολλάει στο 25% και βγάζει σφάλμα με αποτέλεσμα όταν ξανά ξεκινήσει το κινητό να λέει ότι η αναβάθμιση συστήματος απέτυχε και να πάω το κινητό σε ένα samsung support center. Δοκίμασα να κάνω clear cache partition αλλά πάλι τα ίδια. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον αυτό? Και αν ναι πως το έλυσε? Δοκίμασε να περάσεις το firmware μέσω smart switch με υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 27, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Το smart switch δεν είναι για να περνάς firmware. Μάλλον τα έχεις μπλέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 2 ώρες πριν, adais said: Το smart switch δεν είναι για να περνάς firmware. Μάλλον τα έχεις μπλέξει. Για ξεμπλεξε με εσύ λοιπόν και πες μου εδώ τι λέει??? Ψάξου λίγο πριν απαντήσεις... Καλό σου βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 8 ώρες πριν, adais said: Το smart switch δεν είναι για να περνάς firmware. Μάλλον τα έχεις μπλέξει. Μπορείς να κάνεις ενημέρωση λογισμικού και μέσω smart switch από υπολογιστή 1 1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts