Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο 40-45% βρισκεται.

για 2ο θεμα να μπουν τιποτα τιμες ισορροπιας ή προσδιοριστικοι παραγοντες που επηρεαζουν την προσφορα και την ζητηση.. μονο αυτο εμεινε. απο ΦΠΑ τι μπορει να πεσει; δεν εχει τιποτα καλο για να αξιζει 25 μοναδες.

Αντε..Μεθαυριο τελειωνουν ολοι..Και τετοια εποχη θα λεμε εμεις οτι τελειωσαμε :) Αντε..Μακαρι να πανε καλα για ολους σας και ολους μας του χρονου παιδια :) Ενα χρονο εχουμε ακομα..Αντε...

στο 40-45% βρισκεται.

για 2ο θεμα να μπουν τιποτα τιμες ισορροπιας ή προσδιοριστικοι παραγοντες που επηρεαζουν την προσφορα και την ζητηση.. μονο αυτο εμεινε. απο ΦΠΑ τι μπορει να πεσει; δεν εχει τιποτα καλο για να αξιζει 25 μοναδες.

Οποτε το μονο που μενει απο ενατο ειναι η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΓΙΑΣ πολυ ΣΟΣ

Άρα μέχρις στιγμής SoS είναι Καταπολέμηση ανεργίας και προσδιοριστικοί παράγοντες που επηρεάζουν την προσφορά και την ζήτηση.... Κάνα άλλο μήπως?? Στο 3ο δεν θα μπει τελικά όπως κάθε χρονιά ΑΕΠ, TC, FC,VC κ.α ?

Life Is Good

πιθανα για το 2ο θεμα :

Χρονικος οριζοντας τηε επιχειρησης.

Προσδιοριστικοι παραγοντες που επηρεαζουν την προσφορα ( 12 μοναδες ) και την ζητηση ( 13 μοναδες ).

Ποια ειναι η διακριση της οικονομικης θεωριας, τι ειναι Α.Ε.Π και ποια τα μειονεκτηματα του.

Ποιες ειναι η επιπτωσεις απο την επιβολη κατωτατων και ανωτατων τιμων.

Τωρα δεν πιστευω να πεσει τιποτα για ελαστικοτητες ουτε για κοστος ευκαιριας. επισης παραειναι τραβηγμενο να ξαναπεσει για 4η συνεχη χρονια απο το 4ο κεφαλαιο. Και αμα πεσει μονο η αντιμετωπιση της ανεργειας, τι ειναι ο στασιμοπληθωρισμος και ποιους ευνοει και ποιους οχι ο πληθωρισμος.

Απο το 1ο κεφαλαιο τι θα μπορουσε να πεσει; τιποτα για το οικονομικο κυκλωμα και του συντελεστες παραγωγης; παιζει και τα σταδια εξελιξης των αναγκων στις πρωτες σελιδες.. Δεν πιστευω να πεσει τιποτα για την οικονομια του ροβινσωνα!

Τωρα για τα σωστα λαθος, σιγουρα θα εχει ερωτηση για το πως μετατοπιζεται η καμπυλη με αυξηση προσφορας,ζητησης ή προσδιοριστικων παραγοντων, κατι απο ανεργια και απο τους οικονομικους κυκλους. και κατι απο υποκαταστατα,συμπληρωματικα. Για τις επιλογης καποιος ορισμος οπως τι ειναι το Α.Ε.Π και η ανεργια ή παλι με τις φασεις και μπορει και το σημειο ισορροπιας.

λοιπον εχω 2 αποριες.

πρωτον, οταν οι παραγωγικοι συντελεστες υποαπασχολουνται εχουμε ανεργια; γιατι συμφωνα με αυτο απαντησα σε αυτη την προταση σωστα.

" Ο πληθωρισμος κοστους παρατηρειται σε μη πληρη απασχοληση των παραγωγικων συντελεστων "

ειναι σωστη η προταση. αφου ο πληθωρισμος κοστους εμφανιζεται οταν υπαρχει ανεργια, δλδ οταν οι συντελεστες παραγωγης υποαπασχολουνται. αυτη ειναι η αιτιολογηση;

δευτερον, σε ενα σωστο-λαθος λεει :

" Οταν η τιμη ενος ευπαθους αγροτικου προιοντος μειωθει, ο παραγωγος μειωνει την προσφερομενη ποσοτητα συμφωνα με το νομο της προσφορας "

και η προταση αυτη ειναι λαθος! γιατι ομως;

Ευχαριστω εκ' των προτερων!

* για θεωρια διαβαστε και τον ορθολογιστη καταναλωτη στο 1ο κεφαλαιο. *

λοιπον εχω 2 αποριες.

πρωτον, οταν οι παραγωγικοι συντελεστες υποαπασχολουνται εχουμε ανεργια; γιατι συμφωνα με αυτο απαντησα σε αυτη την προταση σωστα.

" Ο πληθωρισμος κοστους παρατηρειται σε μη πληρη απασχοληση των παραγωγικων συντελεστων "

ειναι σωστη η προταση. αφου ο πληθωρισμος κοστους εμφανιζεται οταν υπαρχει ανεργια, δλδ οταν οι συντελεστες παραγωγης υποαπασχολουνται. αυτη ειναι η αιτιολογηση;

δευτερον, σε ενα σωστο-λαθος λεει :

" Οταν η τιμη ενος ευπαθους αγροτικου προιοντος μειωθει, ο παραγωγος μειωνει την προσφερομενη ποσοτητα συμφωνα με το νομο της προσφορας "

και η προταση αυτη ειναι λαθος! γιατι ομως;

Ευχαριστω εκ' των προτερων!

* για θεωρια διαβαστε και τον ορθολογιστη καταναλωτη στο 1ο κεφαλαιο. *

Oρθολογικός Καταναλωτής έπεσε στο ΟΕΦΕ οπότε μάλλον δν θα πέσει...:O Λέω γω τώρα... γτ σύμφωνα με το υπουργείο τα ελέγχουν αυτά...:happy:

Life Is Good

ρε παιδια γιατι το πρωτο απο τις επιλογης ειναι το γ; εγω το δ εβαλα και ειμαι 100% σιγουρος. ειναι συμπληρωματικα. αυξανει η τεχνολογια παραγωγης του Α, οποτε και η προσφορα, αρα και η τιμη. επομενως μειωνεται η ζητηση του Β, εφοσον ειναι συμπληρωματικα!!

Γιατι εβαλαν το γ ως σωστο;

Στο 1ο και εγώ γ έβαλα.

Κοίτα τα αγαθά είναι συμπληρωματικά και η τεχνολογία αυξάνεται...

Στο βιβλίο λέει πως όταν αυξάνεται η τεχνολογία η καμπλυλη προσφοράς μετατοπίζεται προς τα κάτω δεξιά... Οπότε αυξάνεται η προσφορα του Ψ και επειδή είναι συμπληρωματικά αυξάνεται και η ζήτηση του αγαθού Χ:O

Εγώ ένα λαθάκι στο ΣήΛ... Τα άλλα τα έγραψα όλα:happy:

Καλά θέματα.... Άντε guys καλά μας αποτελέσματα!! Στο τέλος η σούμα θα δείξει...:happy:

Life Is Good

ψιλοευκολα. 17 εγραψα. καλος βαθμος για καποιον που δεν παει φροντηστηριο και δεν διαβασε πανω απο 20 ωρες ολο τον χρονο.. εκανα λαθος σε ενα πολλαπλης, ενα ΣήΛ και σε ενα ερωτημα στο 3ο θεμα που ζητουσε το μεσο μεταβλητο κοστος. δεν τα ειχα διαβασει αυτα. :P

αντε γυρω στο 16,5-17 βγαζω. τα μαθηματικα με φαγανε! υπολογιζα 18 και εγραψα 13. αλλα λογικα κανεις δεν τα πηγε καλα..

T-Ε-Λ-Ο-Σ:w00t: :rotfl: :yahoo:

Αυτο ηταν!!!

ερχεται το καλοκαιρι και το σχολειο αποτελει πλεον παρελθον(κατι ενδοσχολικες εμειναν μονο!)

τα σημερινα θεματα ηταν αρκετα βατα και η θεωρια καραsosara οποτε δεν μπορουμε να πουμε τπτ!

παντως μου εκανε εντυπωση που εβαλαν παλι 9 κεφ θεωρια...προσωπικα 7 περιμενα!

καλα αποτελεσματα σε ολους;) :D

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα! σήμερα τα θέματα ήταν πολύ εύκολα! έκανα 1 μαμακια κ έχασα 3 μόρια από 1 Σ ή Λ !πήγα στο καθηγητή μου , με έχεσε κ έφυγα...Υπολογίζω σαν μέσος Όρος Γραπτών στις εξετάσεις πάνω από 15 ...Να δούμε που θα πάνε οι βάσεις και αν θα πιάσω καμία Διοίκησης Επιχειρήσεων εκτός της Χίου

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

παιδια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

( Ε, διαβαστε και λιγο στα ενδοσχολικα, το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ενας καλος βαθμος απολυτηριου μετραει !! )

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

• 2 weeks later...
Καλησπερα...Πως τα πηγατε σημερα στα μαθηματικα απο ΤΕΕ...Πιστευω τα θεματα οτι εισαν γελοια

ήσαν.. Φιλικά:)

Καμία πληροφορία για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων?

Καλησπερα...Πως τα πηγατε σημερα στα μαθηματικα απο ΤΕΕ...Πιστευω τα θεματα οτι εισαν γελοια

Genika paidia twn tee gia peite ti epaixe fetos me tis pan/nies!!

Πολυ ευκολα παιδες και σημερα....Αλλα σημερα λιγο η εκθεση ητανε περιεργη..τι πηγαν και βαλανε οι αχριστοι...Η αληθεια παντως ειναι οτι ησαν ποιο δυσκολα απο περσι...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Mέχρι την άλλη Παρασκευή (μάλλον Πέμπτη) θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες στα σχολεία απ'ότι μου είπαν....Καλή μας επιτυχία!!!!:)

Mέχρι την άλλη Παρασκευή (μάλλον Πέμπτη) θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες στα σχολεία απ'ότι μου είπαν....Καλή μας επιτυχία!!!!:)

Στις 22?:)

Πάντως κάτι άκουσα για Δευτέρα 26/06/06...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...