Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παΐδια !

Φυσική έραψα σχετικά καλά 68-70 %

Αοδε σήμερα παρά παρά πολύ καλά !95 +

Άντε υπομονή σε μας που δίνουμε ΑΟΘ

Τα θέματα ήταν βατά !

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

και γω τα ίδια με σένα! Ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερα!

καλυτερα θα ειναι γιατι θα εχεις παρει την κρυαδα των παναλληνειων ενω φετος πηγαμε απροετοιμαστοι εγω τουλαχιστον δεν ειχα προετοιμαστει καλα

Απ 'όσο ξέρω, μετά τις Πανελλήνιες, ξεκινάνε και οι ενδοσχολικές εξετάσεις [των μαθητών της Γ' ]... διαβάζετε καθόλου τότε; :)

Απ 'όσο ξέρω, μετά τις Πανελλήνιες, ξεκινάνε και οι ενδοσχολικές εξετάσεις [των μαθητών της Γ' ]... διαβάζετε καθόλου τότε; :)

Όχι. Από κάπου θα αντιγράψουμε (αν και κανείς δεν θα διαβάσει). Απολυτήριο 17,5 ας είναι καλά τα πανελλαδικώς. Αρχαία υπολογίζω 2-3:) .

Κατά τα άλλα τέλεια το ΑΟΔΕ αν και έβαλαν μη αναμενόμενα. Θέλουν και το 10.. Τέσπα:) .

Καλό καλοκαίρι σε όσους τελειώσαν και υπομονή στους υπόλοπους(moi:( )

ωραια θεματακια ηταν.....

στη χρηματοοικονομικη εγινε ενα μπερδεμα αλλα απο 87 και πανω ειμαι!!

αντε ΑΟΘ τωρα και μετα καλοκαιρι.....!!!!!!!!!!!!1

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw shmera gyrw sto 18 egrapsa.Twra arxes oikonomias kana 15ari kai eimai arxontas.

Akousa kati gia endosxolikes???Ti einai aytoooooo??? :P

Οι κλασικές εξέτάσεις που δίνει ένας μαθητής Γυμνασίου-Λυκείου κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς. Στην Γ΄Ενιαίου Λυκείου έπονται των Πανελληνίων και περιλαμβάνουν όλα τα μαθήματα Γενικής (εκτός από Αρχαία) και το μάθημα Επιλογής (εκτός Νομίζω από Α.Ο.Θ). Μετράνε στο απολυτήριο Λυκείου.

Οι κλασικές εξέτάσεις που δίνει ένας μαθητής Γυμνασίου-Λυκείου κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς. Στην Γ΄Ενιαίου Λυκείου έπονται των Πανελληνίων και περιλαμβάνουν όλα τα μαθήματα Γενικής (εκτός από Αρχαία) και το μάθημα Επιλογής (εκτός Νομίζω από Α.Ο.Θ). Μετράνε στο απολυτήριο Λυκείου.

Πλάκα έκανε ο φίλος DrAvEnStOrM:confused:

Και στα Αρχαία εξεταζόμαστε... Και το Α.Ο.Θ. όσοι δεν το δίνουν πανελλαδικώς το δίνουν ενδοσχολικά;)

Πλάκα έκανε ο φίλος DrAvEnStOrM:confused:

Και στα Αρχαία εξεταζόμαστε... Και το Α.Ο.Θ. όσοι δεν το δίνουν πανελλαδικώς το δίνουν ενδοσχολικά;)

Γιατί να πάρεις Α.Ο.Θ και να μην το δώσεις Πανελλήνιες;

Αν και είναι λίγοι αυτοί, μπορεί να το μετανιώσεις:) . Στο σχολείο μου καμιά δεκαριά άτομα το δίνουν ενδοσχολικά;)

γιατι δεν ενδιαφερει καποιον για 5ο πεδιο

γιατι δεν ενδιαφερει καποιον για 5ο πεδιο

Κάποιον τον οποίο δεν τον ενδιαφέρει δεν θα το παρακολουθήσει καν!

Παντως παιδια χρειαζεται να γραψετε καλα στις ενδοσχολικες , ο βαθμος απολυτηριου ειναι σημαντικος για οσους θελουν να δουλεψουν στο δημοσιο αλλα και ως φοιτητες σε κανεναν ΟΤΕ εποχικος ή σε καμια τραπεζα κτλπ κτλπ
:D

alexander_ γιατί από το τέλος προς την αρχή??
Τόσο η νύχτα, τόσο η βοή στον άνεμο, τόσο η στάλα στον αέρα, τόσο η σιγαλιά.. Τριγύρω η θάλασσα η δεσποτική, καμάρα τ' ουρανού με τ' άστρα.. Τόσο η ελάχιστή σου αναπνοή, που πια δεν έχω τίποτε άλλο, μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα, να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου, να μυρίζω από σένα και ν' αγριεύουν οι άνθρωποι.. Επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο δεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ' ακούς; Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτόν αγάπη μου να μιλώ για σένα και για μένα..

Ααα και εγώ είμαι μία από αυτούς που το παρακολούθησαν όλη τη χρονιά το Α.Ο.Θ., αλλά στην πορεία ανακάλυψαν ότι δε τους ενδιαφέρει και πολύ! Όμως τελευταία στιγμή αποφάσισα να το δώσω και το δήλωσα!

Δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου.. :happy:

Τόσο η νύχτα, τόσο η βοή στον άνεμο, τόσο η στάλα στον αέρα, τόσο η σιγαλιά.. Τριγύρω η θάλασσα η δεσποτική, καμάρα τ' ουρανού με τ' άστρα.. Τόσο η ελάχιστή σου αναπνοή, που πια δεν έχω τίποτε άλλο, μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα, να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου, να μυρίζω από σένα και ν' αγριεύουν οι άνθρωποι.. Επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο δεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ' ακούς; Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτόν αγάπη μου να μιλώ για σένα και για μένα..

μπορει καποιος να μου πει τι ειναι σημαντικο για θεωρια; δεν παω φροντηστηριο και στο σχολειο δεν εχω παει πανω απο 8 φορες στο μαθημα.. επισης αν μπορει να μου πει καποιος οι τυποι για επιβαρυνση, οφελος των επιχειρησεων κ.τ.λ εκει με τα καπελα ειναι εντος υλης; γιατι στο σχολικο δεν τα εχει, μονο στο εξωσχολικο. οι γραφικες παραστασεις avc,atc κτλ; και κατι τυποι που συνδεουν αυτα με το w;

μπορει καποιος να μου πει τι ειναι σημαντικο για θεωρια; δεν παω φροντηστηριο και στο σχολειο δεν εχω παει πανω απο 8 φορες στο μαθημα.. επισης αν μπορει να μου πει καποιος οι τυποι για επιβαρυνση, οφελος των επιχειρησεων κ.τ.λ εκει με τα καπελα ειναι εντος υλης; γιατι στο σχολικο δεν τα εχει, μονο στο εξωσχολικο. οι γραφικες παραστασεις avc,atc κτλ; και κατι τυποι που συνδεουν αυτα με το w;

πιστευω οτι σιγουρα θα υπαρχει ασκηση που να θελει να εξισωσεις προσφορα και ζητησης , να φτιαξεις καποιο σχετικο γραφημα κτλπ .

και αυτες οι κυαμπυλες που λες , avc , atc κτλπ σιγουρα θα πρεπει να ξερεις να τις ερμηνευεις

:D

απ' οτι ειδα τα τελευταια χρονια εχει μπει 2ο θεμα μονο απο το τελευκαιο κεφαλαιο. το 2003 για τους οικονομικους κυκλους, το 2004 για τον πληθωρισμο και περυσι για την ανεργια.. οποτε να υποθεσω πως φετος αποκλειεται να ξαναμπει απο αυτο το κεφαλαιο; τι μπορει να πεσει θεωρια; παρακαλω ας βοηθησει καποιος!! δεν παω φροντηστηριο και δεν μπορω να διαβασω ο,τι λεει στο βιβλιο!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...