Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...το ίδιο λάθος έκανε και μια μαθήτριά μου...διαβάστε βρε παίδες καλά τα θέματα...

Το έκαναν και 3 συμ/τες μου.. Αλλά μάλλον για 2/100 βλέπω να κόβουν (αν υποθέσουμε ότι το κ=2 ήταν πιο δύσκολο). Καμία sos απόδειξη για μαθ κατ? (Όπως της γεν που την περιμένατε:) ). Έχουν βάλει 2 φορές την ίδια ή ότι μπαίνει δεν ξαναμπαίνει?

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω πως αυτή στη σελ.253 είναι μια από τις SOS. Αλλά καλύτερα να τις διαβάσουμε όλες για να είμαστε σίγουροι.

Κάποια περίοδο είχαν βάλει επί 3 φορές τιην ίδια. :!:

http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg

Ρε σεις, αληθεια, αν κανουμε ετσι για τα μαθηματικα κατευθυνσης, για την φυσικη τι 8α λεμε?:rolleyes:

Προσωπικα δεν πιστευω να βαλουν κατι ΤΟΣΟ δυσκολο πια... Κανενας που να εχει δωσει προηγουμενες χρονιες ----> ποσο αυστηρα βαθμολογουνται τα μαθηματικα κατ???:( γιατι ειχαμε σημερα το πρωϊ φροντιστηριο και πραγματικα αγχωθηκα μην αναλυοντας τα παντα στις ασκησεις (πχ αφου ειναι παραγωγισιμη ειναι κ συνεχης, απο γνωστη ιδιοτητα, ειναι παραγωγισιμη ως μπουρου μπουρου, να πρεπει να γραφουμε 2 σειρες πραματα πριν παραγωγισουμε ενα ολοκληρωμα.. κι αλλα τετοια ωραια..).

Πλιζ πλιζ πλιζ καποιος που ξερει να πει, γ να κανονισω την πορεια μου αυριο...

42:blink:

flame_of_odun,καταρχην θελω να σου ευχηθω καλη επιτυχια σε εσενα και τα υπολοιπα παιδια για αυριο!

εδωσα εξετασεις στη γ λυκειου το 2002.στα μαθηματικα μια μερα πριν δωσω εκανα το τελευταιο ιδιαιτερο με τον καθηγητη μου,που μου εβαλε να λυσω 2-3 ασκησουλες περιεργες.δεν ελυσα καμια,φρικαρα,μου εξηγησε καποια πραγματα και μου ειπε''οκ,don't panic,σου ανεφερα απλα καποιες εξαιρετικες περιπτωσεις για να εισαι καλυμμενη''(και μετα με προετρεψε να παω για καφε,εγω ομως γυρισα να διαβασω τις αποδειξεις).την αλλη μερα εδωσα συγκεντρωμενη και χωρις καθολου αγχος(ειχα βεβαια καποια εννοια,καθως επρεπε να παρω μεγαλο βαθμο,γιατι ηταν το μαθημα με το μεγαλυτερο συντελεστη στη σχολη που ηθελα να μπω).τα θεματα ηταν κλιμακουμενης δυσκολιας.ειχα λυσει παρα πολλες ασκησεις κατα τη διαρκεια του χρονου και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.η βαθμολογηση ηταν κανονικοτατη απο τους εξεταστες.σε περιπτωση που δειτε πολυ δυσκολα θεματα μην ανησυχησετε.απλα θα πεσουν λιγο οι βασεις.διαβαστε οπωσδηποτε ολες τις αποδειξεις(ενας φιλος μου ειχε γραψει 18 και κατι,εχασε καποια μορια απο αποδειξη,δεν ειναι κριμα?).

να ξερετε οτι καποια πραγματα θα πρεπει να τα αιτιολογησετε,για αυτο καλο ειναι να μη βιαστειτε να παραδωσετε το γραπτο σας:)

εγραψα την ιστοριουλα μου για να δει ο φιλος flame οτι δεν αξιζει να επηρεαστει τελευταια στιγμη απο οτιδηποτε.αν εχεις προετοιμαστει καλα στα μαθηματικα και κατεβεις με καλη ψυχολογια,θα σκισεις.:)

enjoy!

yannare αν αρχισεις το διαβασμα αργα δεν θα γραψεις επειδει ειναι πιο δυσκολα απο την γενικη εγω αρχισα απο τις 5 και θα δω μεχρι τι ωρα θα με παει σημερα και ελπιζω να γραψω κανα 12αρι 13αρι

nai kai gw sou stelnw minima kai efiga gia diavasma panw katw 11-12 oxi opws tis genikis pou koimithika stis 3.30

tha mpw meta kata tis 9.30 n adw an eipe kaneis kamia apodixi na diavasw alliws tha dw 2-3 stin tixi kai oti katsei..kai gw gmt toso thelw na grapsw alla den to vlepw i ili einai terastia

Μπορεί να μου δώσει κάποιος link με κάποιο από τα sites που έχουν δημοσιεύσει την ύλη των φετινών πανελλήνιων;

Απλά, μιας που δίνω του χρόνου, θέλω να δω στο περίπου τι παίζει.

Επίσης, η ύλη αλλάζει κάθε χρόνο έτσι;

[γενικά διαφέρει πολύ η ύλη από χρόνο σε χρόνο;]

:)

βασικα ειναι τα θεωρηματα στην συνεχεια πχ bolzano,rolle,Συνεπεις Θ.Μ.Τ με αυτα αυριο θα εχει σιγουρα ασκησεις

Μπορεί να μου δώσει κάποιος link με κάποιο από τα sites που έχουν δημοσιεύσει την ύλη των φετινών πανελλήνιων;

Απλά, μιας που δίνω του χρόνου, θέλω να δω στο περίπου τι παίζει.

Επίσης, η ύλη αλλάζει κάθε χρόνο έτσι;

[γενικά διαφέρει πολύ η ύλη από χρόνο σε χρόνο;]

:)

Μπες http://www.ypepth.gr εκεί υπάρχει σίγουρα.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ!!! Ε ΛΕ ΟΣ!!!! ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΥΛΗ!!!

apo orismous leei i paragwgisi kai apo apodixi mou eipan

selida 98 217 kai 305 min me vrizeis meta omws :)

Όχι ρε εντάξει ξέρω αποδείξεις κ ορισμούς κ εκεί ποντάρω αλλά αν ξέρεις τα sos να τα προσέξουμε πιο πολύ... π.χ προχθές ο charmed_powers είπε cf'(x) και έπεσε...:p

Life Is Good

Σελ 253 βλέπουμε και εδώ. Επίσης πόρισμα και θεώρημα σελ 251. Σελ 98 είναι εύκολη, σελ 217 αποκλείεται (μπήκε 2000 και 2003), σελ 305 (μπήκε επαναληπτικές 2003) αλλά την βλέπω πιθανή(αν και θα την διαβάσω τώρα γιατί...). Επίσης δεν ξέρω, αλλά προσωπικά μου έχει κάτσει της σελ 335 :p ...

παιδια εγω τα περασα τωρα μια φορα και σε μερικα δεν εχω καταλαβει χριστο μακαρι να παρω κανα 10ρακι τουλαχιστον αυριο.Ατελειωτη ειναι η υλη ελπιζω τουλαχιστον το 10 να μπορεις να το πιασεις ανετα

loipon egw afisa teleiws adiavasto to 3 kefalaio outos i allws gia 3 kai 4 thema pou mpainei sinithws egw den paw......twra den xerw giati alla oi apodixeis pou exoun mplampla den pistevw na mpoun.

Twra aftin pou leei o greek aeras mpike to 2002 tha rixw kai se aftin mia matia kai meta kalinixta sas kai opws katsi ekatse.vlepoumke me aisiodoxia to mellon kathws akolouthoun programmatismos :)

Ποπο μόλις γύρισα.Μας πήρε η Ζιμπάμπουε και η Αγκόλα μαζί. Πολύ δύσκολα τα θέματα αλλά τα έβγαλα όλα! Κολοζορίστηκα όμως.Θα δείξει. ΤΙ κλίμα υπάρχει πως σας φάνηκαν τα θέματα?

Λογοτεχνία εγώ κανα 11άρι... Χάλια μαύρα...

Κι απ' ότι άκουσα τα μαθηματικά ήταν πολύ παλούκια. Μαθητές του 20 γράψανε 14άρια....

Δεν ξέρω αν ήταν δύσκολα ή αν έγραψα χάλια επειδή δεν τα πάω και τόσο τα μαθηματικά. Γύρω στο 7 έγραψα, ενώ θα μπορούσα αρκετά παραπάνω είναι η αλήθεια. Ειδικά στο 3ο θέμα, που το έχασα όλο. Ρε παιδιά, στο 4ο Θέμα το Α. Η μονοτονία δεν μου βγαινε με ΤΙΠΟΤΑ! Το πήγα απο δω, το πήγα απο 'κει, συνέχεια χ^2=-1 μου έβγαινε η ρίζα... Και για ποιές τιμές έπρεπε να εφαρμόσουμε τον Μπολζάνο στο 2ο ερώτημα;

3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ!

--- ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...