olympiakos7_69 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Proshlwsh=afosiwsh Nomizw to kalutero! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Παίδες σίγουρα δεν θα πέσει η απόδειξη η περσινή... και του ΟΕΦΕ(έτσι λέω γώ τώρα...):O Έχω τρομερή αγωνία για τα αυριανά θέματα... Δεν ξέρω φοβάμαι μην πέσει ξανα κουλό θεματάκι κ έχουμε άλλα... Πάντως για technical support θα είναι κανείς ξύπνιος? yannaros_gr μαζί σου αλλα τόσο αργά? :O Εγώ σκέφτομαι το άλλο... να πέσω κατα τις 1-2 και να σηκωθώ 6:30... Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Kai egw mazi sas guyz.. An kai den grafw pan/nies..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Παίδες σίγουρα δεν θα πέσει η απόδειξη η περσινή... και του ΟΕΦΕ(έτσι λέω γώ τώρα...):O Έχω τρομερή αγωνία για τα αυριανά θέματα... Δεν ξέρω φοβάμαι μην πέσει ξανα κουλό θεματάκι κ έχουμε άλλα... Πάντως για technical support θα είναι κανείς ξύπνιος? yannaros_gr μαζί σου αλλα τόσο αργά? :O Εγώ σκέφτομαι το άλλο... να πέσω κατα τις 1-2 και να σηκωθώ 6:30... περσυ κοιμομουνα κατα τις 11 και σηκωνομουνα 4 το πρωι και διαβαζα μεχρι τις 7.30 .Παντως ρε παιδια δεν ειναι καλο να διαβαζετε μεχρι αργα αυτες τις μερες γιατι κουραζεστε και το πρωι θα ειστε χαλια καλυτερα να σηκοθειτε το πρωι νωρις παρα διαβασμα το βραδυ All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 α και κατι αλλο απο το κεφαλαιο με την στατιστικη εχει εκει καμια αποδειξη? All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 paidia pige 9 i wra kai akoma vivlio den anoixa....tha me fai pali to ksenixti ws tis 4....einai kanas allos gia psixologiki simparastasi? Και εγω μεσα ... οσο αντεξω μεχρι τις 3 μαλλον .... ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε ολους ... :) Με αυτη τη ζεστη που να μπορεσεις να διαβασεις .... Συμπαρασταση στους υποψηφιους του myphone!!! :) [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 μεχρι της 4 δεν ξερω αν αντεξω αλλα μεχρι της 3 θα μεινω ξυπνιος σιγουρα:cry: :( αυτοι οι τυποι της διακυμανσης στο λαιμο μου καθονται:mad: παντως για αποδειξη μας ειπαν απο το φροντ να διαβασουμε καλα τη cf(x)... και για ορισμο την παραγωγο συναρτησης:!: τους δυο μεγαλους τυπος της διακυμανσης (σελ 93 (3),σελ 94 (4)) στο φροντηστηριο μας ειπαν οτι θα τους δινουν αν χρειαζονται καπου All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Dragon Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 α και κατι αλλο απο το κεφαλαιο με την στατιστικη εχει εκει καμια αποδειξη? Αυτά στη σελ.65 κάτω κάτω. Λίγο απίθανο να μπουν ωστόσο αλλά που ξέρεις. http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Στο ΟΕΦΕ έβαλαν απο στατιστική...:O Αν θυμάμαι καλά με το fi... Στα φροντιστήρια εσάς τι σας έχουν πει να προσέξετε? Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Δεν ξέρω αν το πόσταρε ήδη κάποιος, αλλά εδώ μπορείτε να δείτε τα θέματα και τις λύσεις απο όλα τα μαθήματα (βγαίνουν μετά τις 12 της μέρας που γράφουμε): http://exams.ert.gr/solutions.asp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 kai ego sto damazo elenxo exo valei... Δαμάζω = εξημερώνω :) Πάντως πιστεύω πως και το ελέγχω είναι σωστό... Γενικά τώρα: Μην δίνεται σημασία σε 2α άτομα και μέσα σε ότι αφορά τις Πανελλήνιες! Η ύλη σας έχει δωθεί εξ αρχής. Διαβάστε τη όσο καλά μπορείτε και κατανοήστε τη επ ακριβώς και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα ακόμα και αν αποδειχτούν δύσκολα τα θέματα. ;) Σε ότι αφορά την έκθεση που γράψατε... δε θέλω να σχολιάσω το θέμα που έπεσε... το μόνο που μπορώ να πω είναι: Μακριά από εμάς που θα δώσουμε του χρόνου, παρόμοιο θέμα με τόσες ασάφειες! :X :worry: :worry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 το μόνο που μπορώ να πω είναι: Μακριά από εμάς που θα δώσουμε του χρόνου, παρόμοιο θέμα με τόσες ασάφειες! :X :worry: :worry: :worry: Symfwnw! Htan asafes kai den hxeres pou na arxiseis kai pou na teleiwseis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisg Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Δεν ξέρω αν το πόσταρε ήδη κάποιος, αλλά εδώ μπορείτε να δείτε τα θέματα και τις λύσεις απο όλα τα μαθήματα (βγαίνουν μετά τις 12 της μέρας που γράφουμε): http://exams.ert.gr/solutions.asp Στο http://www.neodynamiko.gr/panelinies2006.htm είναι περίπου από της 11.30 τα θέματα και λίγο αργότερα και οι απαντήσεις Του Θεού να γίνεται :!: e-Κιμωλία...εργαλείο εκπαίδευσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flame_of_udun Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ευκολα δεν ηταν παιδες τα μαθηματικα γενικης? Εμενα απλα μου φανηκαν, ειδικα το 3ο και 4ο δεν ηταν κατι που χρειαζοταν εξεζητημενη σκεψη... Κομπλαρα στο τελευταιο μονο που μου βγηκε μεγαλος ο αριθμος :rolleyes: ... Ενιγουεϊ, τελικα εκανα λαθος εκει με την διαμεσο (γ**ω την τρελα μου γ**ω!!!!) και στην αποδειξη εβαλα lim c (f(x+h)-f(x)/h).... x->xo <----- ΕΛΕΟΣ:mad: (ποσο λετε να κοψουν? ολα τα αλλα ειναι σωστα...) 42:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Μόνο αυτό έκανες λάθος; (το που τείνει το όριο;). Τα υπόλοιπα μαθηματικά της πράξης τα έκανες σωστά;; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Kαι η βιολογία μια χαρά! Πολύ εύκολα! Στο τέλος περιέγραψα το φαινόμενο χωρις να πω ότι είναι ευτροφισμός... Το ξέχασα ο %^*#*&*... Τεσπα... Μόνο αυτό! Κατά τ' άλλα γελοία...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ευκολα δεν ηταν παιδες τα μαθηματικα γενικης? Εμενα απλα μου φανηκαν, ειδικα το 3ο και 4ο δεν ηταν κατι που χρειαζοταν εξεζητημενη σκεψη... Κομπλαρα στο τελευταιο μονο που μου βγηκε μεγαλος ο αριθμος :rolleyes: ... Ενιγουεϊ, τελικα εκανα λαθος εκει με την διαμεσο (γ**ω την τρελα μου γ**ω!!!!) και στην αποδειξη εβαλα lim c (f(x+h)-f(x)/h).... x->xo <----- ΕΛΕΟΣ:mad: (ποσο λετε να κοψουν? ολα τα αλλα ειναι σωστα...) Και εγω εκανα λαθος στη διαμεσο. Αλλα διαβαζω και αλλα καταλαβαινω.:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 ρε παιδια τα βρηκατε φυσιολογικα τα θεματα για μαθημα γενικης :worry: γιατα εγω σημερα δεν εγραψα καθολου καλα ειδικα το 3ο θεμα δεν μπορουσα να το ξεκινησω καν και ολοι στο σχολειο μου το 3ο θεμα το βρηκαν παλουκι ενταξει το 4ο αν το παλεβες εβγαινε αλλα το 3ο ηταν... All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Kαι εγώ στη διάμεσο έκανα λάθος ρε γαμώτο.Και έπιανε 7 ολόκληρα μόρια...Κατευθείαν στο 18.6 :( My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Τα θέματα εύκολα ήταν........βγήκαν κιόλας στο Ν.Δυναμικό Σας ήρθε εσάς η διευκρίνηση για το πεδίο ορισμού? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Paladin_ Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ok πάει κι αυτό. Φυσική Γενικής είναι κανείς άλλος? Μέτρια θέματα με αρκετές παγιδούλες σε μια από τις οποίες έπεσα:rolleyes: Κανά 96 υπολογίζω αλλά τα βάζω με τον εαυτό μου για την απροσεξία μου. Τέσπα τα μαθηματικά θεωρήθηκαν αρκετά δύσκολα ειδικά για θεωρητική αλλά όσι ακατόρθωτα. Βιολογία εύκολα ενώ ιστορία δεν άκουσα. Πάντως το κλίμα στο προαύλιο ήταν αρκετά πιο βαρύ από την έκθεση(λόγω μαθηματικών) Αφήστε τα αυτά ότι γράψατε γράψατε και πάμε για το υπερπαλούκι τα μαθηματικά κατεύθυνσης-το οποίο θα κρίνει και πολλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 para poli efkola paidia i vioologia kanena provlima .. istoria pws itnan??? Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 100 στα 100 εγραψα σημερα. βεβαια δεν χαιρομαι και πολυ γιατι τα δυσκολα ερχοντα στη συνεχεια!! δυστυχως εκθεση δεν εγραψα πανω απο 60 και χανω πολλα μορια. :( παντως τα μαθηματικα σε σχεση με προηγουμενες χρονιες ειχα καποια παραπανω δυσκολια.. το δευτερο ηταν για τριτο και στην ουσια υπηρχαν 2 τεταρτα θεματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 100 στα 100 εγραψα σημερα. βεβαια δεν χαιρομαι και πολυ γιατι τα δυσκολα ερχοντα στη συνεχεια!! δυστυχως εκθεση δεν εγραψα πανω απο 60 και χανω πολλα μορια. :( παντως τα μαθηματικα σε σχεση με προηγουμενες χρονιες ειχα καποια παραπανω δυσκολια.. το δευτερο ηταν για τριτο και στην ουσια υπηρχαν 2 τεταρτα θεματα. Συνέχισε με πολύ καλούς βαθμούς στα επόμενα για να σώσεις την παρτίδα. Αν πέσουν και οι βάσεις και πετύχεις την σχολή σου είσαι οκ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 100 στα 100 εγραψα σημερα. βεβαια δεν χαιρομαι και πολυ γιατι τα δυσκολα ερχοντα στη συνεχεια!! δυστυχως εκθεση δεν εγραψα πανω απο 60 και χανω πολλα μορια. :( παντως τα μαθηματικα σε σχεση με προηγουμενες χρονιες ειχα καποια παραπανω δυσκολια.. το δευτερο ηταν για τριτο και στην ουσια υπηρχαν 2 τεταρτα θεματα. 1o συγχαρητήρια 2ο χρόνια πολλά τα θέματα ήταν μετρία δυσκολίας ...εγώ δυστυχώς ενώ είχα όλα τα θέματα σωστά έχω χάσει από το 3ο το γ που έπιανε 10 μόρια...και ήταν τόσο εύκολο...αλλά όση ώρα κ αν το έβλεπα δε μπορούσα να σκώπτω τη λύση...κ ήταν μια απλή παραγωγός…στενοχωριέμαι παρά πολύ γιατί είναι το 2ερο βαρύτατας … ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ! Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts