elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 https://youtu.be/MuTZh45JWEU?si=TZoxXgdsBpt6IEIO 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 ώρες πριν, Harry636 said: Εδώ με cosmote Θεσσαλονίκη τα έπιασα . έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; Θεσσαλονίκη κέντρο το μέγιστο τόσο είναι περίπου. Αν θες ελα Βουλγαρη με Κ.Καραμανλη να μετρήσεις ή Γήπεδο Άρη. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 3 minutes ago, Nikolas14 said: Θεσσαλονίκη κέντρο το μέγιστο τόσο είναι περίπου. Αν θες ελα Βουλγαρη με Κ.Καραμανλη να μετρήσεις ή Γήπεδο Άρη. Κορδελιο είναι η Vodafone είναι για κλάματα (error ) η nova έχει σήμα 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Σήμα έχει, ταχύτητα έχει; 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 14 minutes ago, elkons said: Σήμα έχει, ταχύτητα έχει; Η cosmote έχει και ίντερνετ ή Vodafone μόνο σήμα κολλάει συνέχεια ούτε πάνω από 40 δεν έχω δει nova που είχε ένα γνωστός του έδινε 50 η Vodafone φορτωμένη μέχρι αηδίες είχε καλύτερο σήμα από την cosmote αλλά ειχε 10-15 και πολλές φορές κολλούσες 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 minute ago, Harry636 said: Η cosmote έχει και ίντερνετ ή Vodafone μόνο σήμα κολλάει συνέχεια ούτε πάνω από 40 δεν έχω δει nova που είχε ένα γνωστός του έδινε 50 η Vodafone φορτωμένη μέχρι αηδίες είχε καλύτερο σήμα από την cosmote αλλά ειχε 10-15 και πολλές φορές κολλούσες Κολλούσε με τόσα Gbps η Cosmote στο Κορδελιό; 3 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Just now, elkons said: Κολλούσε με τόσα Gbps η Cosmote στο Κορδελιό; Νομίζω ή βονταφον εννοεί 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Εάν το έχετε πάρει χαμπάρι η vodafone έχει την χειρότερη ποιότητα ήχου,ενώ σε κάλυψη είναι πάρα πολύ καλή,ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα,όταν συνομιλώ καμιά φορά δεν ακούω καλά τον συνομιλητή μου,το έχετε προσέξει?? φυσικά πρέπει να έχεις μέτρο συγκρισης και με τις άλλες για να βγάλεις συμπεράσματα,επίσης η vodafone δεν υποστηρίζει voLTE ενω με cosmote μου το εμφανίζει η συσκευη πάνω πάνω οτί είναι ενεργό. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 minutes ago, odim said: Εάν το έχετε πάρει χαμπάρι η vodafone έχει την χειρότερη ποιότητα ήχου,ενώ σε κάλυψη είναι πάρα πολύ καλή,ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα,όταν συνομιλώ καμιά φορά δεν ακούω καλά τον συνομιλητή μου,το έχετε προσέξει?? φυσικά πρέπει να έχεις μέτρο συγκρισης και με τις άλλες για να βγάλεις συμπεράσματα,επίσης η vodafone δεν υποστηρίζει voLTE ενω με cosmote μου το εμφανίζει η συσκευη πάνω πάνω οτί είναι ενεργό. Το υποστηρίζει απλά δεν βγάζει την ένδειξη. Για να το διαπιστώσεις αν είναι όντως ενεργό κάνε μία κλήση και απάντησε την και ταυτόχρονα να έχεις ανοικτά τα δεδομένα. Αν είναι ενεργό θα έχει 4G/4G+/5G κατά την διάρκεια της κλήσης 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 7 minutes ago, odim said: Εάν το έχετε πάρει χαμπάρι η vodafone έχει την χειρότερη ποιότητα ήχου,ενώ σε κάλυψη είναι πάρα πολύ καλή,ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα,όταν συνομιλώ καμιά φορά δεν ακούω καλά τον συνομιλητή μου,το έχετε προσέξει?? φυσικά πρέπει να έχεις μέτρο συγκρισης και με τις άλλες για να βγάλεις συμπεράσματα,επίσης η vodafone δεν υποστηρίζει voLTE ενω με cosmote μου το εμφανίζει η συσκευη πάνω πάνω οτί είναι ενεργό. Με αυτά που διαβάζω, μήπως δεν έχεις ενεργό το volte φίλε μου και σε ρίχνει σε 2G; 🤔 Πριν κάνα χρόνο θα έλεγα ότι έχεις δίκιο, δεν είναι καλή στη φωνή, κάνει πολλές διακοπές και τέτοια. Αλλά αυτό καθώς κάνουν αναβαθμίσεις, πρέπει να εξαλείφεται σιγά σιγά, έχω καιρό να το συναντήσω, εκτός και αν συνδέεσαι σε μη αναβαθμισμένο σταθμό και έχεις θέμα, ακόμα και στο volte 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με Vf. Ακομα και σε υπόγεια αλλά και ασανσέρ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Πωλήθηκε; Πολύ αθόρυβο πάντως, τώρα το είδα λέτε όντως να ισχύει; δε ξέρω θα δείξει απλά σας το δείχνω. Εσάς έτσι το εμφανίζει; 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 1 minute ago, elkons said: Πωλήθηκε; Πολύ αθόρυβο πάντως, τώρα το είδα λέτε όντως να ισχύει; δε ξέρω θα δείξει απλά σας το δείχνω. Εσάς έτσι το εμφανίζει; Ωχ. Fund... ωχ ωχ ωχ Edited December 30, 2024 by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ελπίζω να είναι λάθος γιατί αν δεις λέει χωρίς τη τηλεόραση 💀 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 5 minutes ago, elkons said: Ελπίζω να είναι λάθος γιατί αν δεις λέει χωρίς τη τηλεόραση 💀 Πραγματικά, μακάρι να μην ισχύει, όντως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 41 minutes ago, elkons said: Πωλήθηκε; Πολύ αθόρυβο πάντως, τώρα το είδα λέτε όντως να ισχύει; δε ξέρω θα δείξει απλά σας το δείχνω. Εσάς έτσι το εμφανίζει; Δεν το εμφανίζει σε μένα. 5 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Just now, VIPdriver said: Δεν το εμφανίζει σε μένα. Στη βικιπαιδεια κάτω Α όντως τώρα εξαφανίστηκε 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Όντως τώρα δεν μου το βγάζει ούτε μένα, τι φάση, λολ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Βικιπαιδεια ονλυ 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Παιδιά έστειλα βιογραφικό στη Νόβα, άντε να με πάρουν να μαθαίνετε τα νέα από πρώτο χέρι... 2 6 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 6 minutes ago, VIPdriver said: Παιδιά έστειλα βιογραφικό στη Νόβα, άντε να με πάρουν να μαθαίνετε τα νέα από πρώτο χέρι... Και θα πουλάς κάρτες Frog στη Nova 😃😅 Πέρα από τη πλάκα όντως; 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 minutes ago, elkons said: Και θα πουλάς κάρτες Frog στη Nova 😃😅 Πέρα από τη πλάκα όντως; Ναι, αλλά μόλις δουν 3ετία θα το προσπεράσουν... 2 3 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 35 minutes ago, VIPdriver said: Ναι, αλλά μόλις δουν 3ετία θα το προσπεράσουν... Φίλε εύχομαι ολόψυχα να την πάρεις την δουλειά!!!!Καλή χρονιά να έχουμε!!!! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 4 ώρες πριν, elkons said: Στη βικιπαιδεια κάτω Α όντως τώρα εξαφανίστηκε Κάποιος τρολάρει! Δεν θα ανακοινωθεί έτσι μην αγχώνεστε! Edited December 30, 2024 by Chrischal1908 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Δε ξέρω τι να πω,τώρα ανακάλυψα πως μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε στο κόσμο, δε το ήξερα καν. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts