TakeOverNet Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) On 4/2/2026 at 8:23 ΜΜ, evang.t said: Συγκρίνεται η ΔΕΗ με fund; Δηλαδή για το αν διαλύεται μια εταιρία έχει να κάνει με ποιος αγοράζει; Πουλάει η Nova το FTTH δίκτυο στη ΔΕΗ: WOW. Πουλάει η Vodafone το FTTH σε fund: Διαλύεται. Sorry. Αυτό είναι ξεκάθαρο hate. Σε κάθε περίπτωση και τα 2 FTTH θα πάνε ΔΕΗ ή θα ενωθούν; Edited 5 Φεβρουαρίου by TakeOverNet 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Τούνελ κοντά στη περιοχή του Λαχανά NOVA, Vodafone δεν υπάρχει καθόλου σήμα. Η Cosmote έχει (λογικά έξω από το Τούνελ μια κεραία που βλέπω) με eNb 101302 THES-LACHANAS.TUN.L 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 23/12/2025 at 8:24 ΜΜ, cmvr said: unlimited με 8mbps κοφτερ... 🤣 Το κορίτσι τα σπάει στην διαφήμιση. Να το αναγνωρίσω στην νονταρα έχει τα καλύτερα μοντέλα στις διαφημίσεις της 🤣 Πρέπει να δεις τα καινούργια μοντέλα! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Ζούμε μαγικέ στιγμές στην παγκόσμια ιστορία . θυμάστε αυτό που έλεγα το ss 7 τρύπα ασφάλεια σε αρχείο txt Δυστηχώς η ΗΠΑ ξεφτιλίστηκα με τα δικά τους μέσα Κινέζοι χάκερς είχα όλοι το δίκτυο των ΗΠΑ υπό έλεγχο για χρόνια χωρίς να το ξέρει κάνει . μέχρις και ποιους κατασκόπευε το fbi. Για όσους δεν ξέρουν τη ιστορία υπάρχει ένας νόμος στην Αμερική ( calea) που υποχρεώνει της εταιρείες να αφήνουν πίσω πόρτες . Την πάτησαν στους δικούς τους νόμους . πραγματικά και τι άλλο θα γίνονται σε άλλες χώρες και δεν τα ξέρουμε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Έχει ανέβει πρόσφατο δημόσιο TikTok με αντιδράσεις για εγκατάσταση κεραίας κινητής σε κατοικημένη περιοχή. Το θέμα έχει συζητηθεί ξανά γενικά, αλλά με ενδιαφέρει ποια αδειοδότηση αφορά και τι τύπος σταθμού προβλέπεται. Από ό,τι βρήκα, αφορά περιοχή στο Γαλάτσι. Δεν μπορώ να δώσω πιο συγκεκριμένα στοιχεία δημόσια, αλλά αν κάποιος μπορεί να ελέγξει τη διαύγεια θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποια κεραία πρόκειται να εγκατασταθεί. ΥΓ. Δεν μπορώ να δώσω το link δημόσια, αλλά μπορεί να μου στείλει pm. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Καμαρινιώτικα: Ασφαλιστικά μέτρα για τις 16 κεραίες κινητής τηλεφωνίας https://www.epiruspost.gr/kamariniotika-asfalistika-metra-gia/ Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία, προτεραιότητα παραμένει η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των κατοίκων και των παιδιών τους, τονίζοντας ότι «ούτε μια κεραία σε καμία γειτονιά». Μείνετε χωρίς σήμα αγαπητοί. Όπως στρώσατε, θα κοιμηθείτε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Δυστυχώς δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημα τους. Και λέω δυστυχώς γιατί κανονικά έπρεπε να μείνουν χωρίς σήμα. Τελείως. Κακώς ασχολείται η Vantage που έβαλε κεραίες στη Πρέβεζα γιατί δεν είχε σήμα μέσα στην πόλη. Το ίδιο και η Cosmote φυσικά. Έπρεπε να μείνουν με 2G 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 1 minute ago, evang.t said: Δυστυχώς δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημα τους. Κρίμα 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) 9 minutes ago, elkons said: Κρίμα 🤣 Ναι κρίμα, πέρα από την πλάκα. Για παράδειγμα, στην Αθήνα βλέπουμε καθημερινά ότι όλα τα δίκτυα έχουν τρύπες. Μικρές ή μεγάλες. Είναι προτιμοτερο να δαπανούνται χρήματα για την τελειοποίηση του δικτύου σε περιοχές όπως η Κυψέλη, το Παγκράτι, το Χαλάνδρι, τα Σεπόλια, πάρα να ασχολούμαστε με την Πρέβεζα. Τελειοποιηση χρειάζεται εννοείται και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πάτρα. Edited 8 Φεβρουαρίου by evang.t 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 23 minutes ago, evang.t said: Ναι κρίμα, πέρα από την πλάκα. Για παράδειγμα, στην Αθήνα βλέπουμε καθημερινά ότι όλα τα δίκτυα έχουν τρύπες. Μικρές ή μεγάλες. Είναι προτιμοτερο να δαπανούνται χρήματα για την τελειοποίηση του δικτύου σε περιοχές όπως η Κυψέλη, το Παγκράτι, το Χαλάνδρι, τα Σεπόλια, πάρα να ασχολούμαστε με την Πρέβεζα. Τελειοποιηση χρειάζεται εννοείται και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πάτρα. Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται τελειοποίηση στα μεγάλα αστικά κέντρα, προφανώς και χρειάζεται. Αλλά δεν γίνεται να κοιτάμε μόνο Αθήνα και μερικές ακόμα περιοχές και όλα τα άλλα να έρχονται δεύτερα. Πρέπει να βλέπουν και γύρω γύρω και ειδικά όταν μιλάμε για τουριστικές περιοχές, το καλοκαίρι ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται και το δίκτυο πρέπει να αντέχει, δεν γίνεται να <<γονατίζει>> επειδή κάποιοι δεν θέλουν κεραίες. Εννοείται βέβαια ότι στη 10άδα των μεγαλύτερων πόλεων σε πληθυσμό θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει καλύτερη δουλειά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα,Σέρρες). Μην το κάνουμε σαν το Survivor που έχει Αθηναίους και… όλους τους άλλους επαρχιώτες σε ένα τσουβάλι 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 51 minutes ago, elkons said: Αλλά δεν γίνεται να κοιτάμε μόνο Αθήνα και μερικές ακόμα περιοχές και όλα τα άλλα να έρχονται δεύτερα. Πρέπει να βλέπουν και γύρω γύρω και ειδικά όταν μιλάμε για τουριστικές περιοχές, το καλοκαίρι ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται και το δίκτυο πρέπει να αντέχει, δεν γίνεται να <<γονατίζει>> επειδή κάποιοι δεν θέλουν κεραίες. Δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου στην Αθήνα σε γειτονιές τι σήμα υπάρχει, αλλά εσύ έξω από τη Χαλκίδα κι ο συμφορουμιτης @Nickchris36 απ τη Λιβαδειά έχετε πολύ καλύτερο σήμα σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί κι εξωτερικούς, από πάρα μα πάρα πολλούς ανθρώπους που ζουν στα Σεπόλια, στο Παγκράτι, στη Κυψέλη, στο Περιστέρι κι άλλες περιοχές στην Αθήνα. Κι εγώ προσωπικά πολύ καλύτερο σήμα έχω στο χωριό μου στην Ηπειρο, παρά στο Χαλάνδρι. Κι όσον αφορά τα τουριστικά, στη Πρέβεζα, τουλάχιστον από πλευρά Victus και Nova που μπορώ να ξέρω, το δίκτυο είναι κορυφαίο, με πολλή Ν78. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, evang.t said: Δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου στην Αθήνα σε γειτονιές τι σήμα υπάρχει, αλλά εσύ έξω από τη Χαλκίδα κι ο συμφορουμιτης @Nickchris36 απ τη Λιβαδειά έχετε πολύ καλύτερο σήμα σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί κι εξωτερικούς, από πάρα μα πάρα πολλούς ανθρώπους που ζουν στα Σεπόλια, στο Παγκράτι, στη Κυψέλη, στο Περιστέρι κι άλλες περιοχές στην Αθήνα. Κι εγώ προσωπικά πολύ καλύτερο σήμα έχω στο χωριό μου στην Ηπειρο, παρά στο Χαλάνδρι. Κι όσον αφορά τα τουριστικά, στη Πρέβεζα, τουλάχιστον από πλευρά Victus και Nova που μπορώ να ξέρω, το δίκτυο είναι κορυφαίο, με πολλή Ν78. Αθήνα ναι, το ξέρω, δίπλα είναι. Όντως υπάρχουν πολλές τρύπες, ειδικά σε πυκνοδομημένες περιοχές μπαίνεις σε πολυκατοικία, πας στις σκάλες και το σήμα απλά πεθαίνει. Λογικό σε έναν βαθμό, με τόσο τσιμέντο γύρω. Εκτός Αθήνας είναι πιο ανοιχτά τα μέρη, κάπου θα βρει το σήμα να περάσει. Για Πρέβεζα συμφωνώ, έχει κάνει καλή δουλειά η Victus σε αρκετά σημεία είναι καλύτερες από Cosmote, με αρκετή n78. Θυμάμαι κιόλας παλιότερα που κάτοικοι είχαν βάλει περιοριστικά μέτρα σε κεραία του ΟΤΕ δεν ξέρω γιατί υπάρχει ακόμα αυτή η μανία με τις κεραίες. Απλά το θέμα είναι να μη θεωρούμε ότι όσοι είναι εκτός Αθήνας είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το δίκτυο πρέπει να δουλεύει σωστά παντού, όχι μόνο στο κέντρο 😀 Νομίζω τώρα είμαστε σύμφωνοι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) 56 minutes ago, elkons said: Αθήνα ναι, το ξέρω, δίπλα είναι. Όντως υπάρχουν πολλές τρύπες, ειδικά σε πυκνοδομημένες περιοχές μπαίνεις σε πολυκατοικία, πας στις σκάλες και το σήμα απλά πεθαίνει. Λογικό σε έναν βαθμό, με τόσο τσιμέντο γύρω. Εκτός Αθήνας είναι πιο ανοιχτά τα μέρη, κάπου θα βρει το σήμα να περάσει. Για Πρέβεζα συμφωνώ, έχει κάνει καλή δουλειά η Victus σε αρκετά σημεία είναι καλύτερες από Cosmote, με αρκετή n78. Θυμάμαι κιόλας παλιότερα που κάτοικοι είχαν βάλει περιοριστικά μέτρα σε κεραία του ΟΤΕ δεν ξέρω γιατί υπάρχει ακόμα αυτή η μανία με τις κεραίες. Απλά το θέμα είναι να μη θεωρούμε ότι όσοι είναι εκτός Αθήνας είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το δίκτυο πρέπει να δουλεύει σωστά παντού, όχι μόνο στο κέντρο 😀 Νομίζω τώρα είμαστε σύμφωνοι. Στην Ελλάδα και τα τρία δίκτυα έχουν κάλυψη 5G μεγαλύτερη από 90%. Μιλάμε για μια χώρα με βουνά, θάλασσα. Πολύ δύσκολη μορφολογία. Εχω δει δίκτυα του εξωτερικού που είναι μπάχαλο. Που προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Τρανταχτό παράδειγμα Τelecom Italia Mobile. Εκεί ναι μπορείς να μιλήσεις για πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Βόρεια Ιταλία δικτυαρες, Νότια Ιταλία όλες χάλια. Η ΤΙΜ μάλιστα, συνήθιζε να έχει άλλο Vendor στα βόρεια άλλο στα Νότια. Στην Ελλάδα το πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας δεν μου λέει κάτι. Στην Ιταλία είναι πολύ εντονότερο. Σε όλους τους τομείς και ειδικά στα δίκτυα. Edited 8 Φεβρουαρίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, evang.t said: Στην Ελλάδα και τα τρία δίκτυα έχουν κάλυψη 5G μεγαλύτερη από 90%. Μιλάμε για μια χώρα με βουνά, θάλασσα. Πολύ δύσκολη μορφολογία. Εχω δει δίκτυα του εξωτερικού που είναι μπάχαλο. Που προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Τρανταχτό παράδειγμα Τelecom Italia Mobile. Εκεί ναι μπορείς να μιλήσεις για πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Βόρεια Ιταλία δικτυαρες, Νότια Ιταλία όλες χάλια. Στην Ελλάδα το πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας δεν μου λέει κάτι. Στην Ιταλία είναι πολύ εντονότερο. Σε όλους τους τομείς και ειδικά στα δίκτυα. Η fastweb+vodafone πώς τα πάει εκεί μετά την ενοποίηση; Κάνει επενδύσεις αυτή;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) 7 minutes ago, Chrischal1908 said: Η fastweb+vodafone πώς τα πάει εκεί μετά την ενοποίηση; Κάνει επενδύσεις αυτή;; Έχει γίνει συμφωνία Ran Sharing Vodafone-Fastweb με ΤΙΜ. Αυτό ξέρω με σιγουριά. Τρέχουν και δε φτάνουν με το 5G. Τους έχει φάει λάχανο η Windtre με την Iliad Για τα ιταλικά δίκτυα γενικότερα, η γνώμη μου είναι πως ναι μεν έχουν ποσότητα δεδομένων και φθηνά προγράμματα αλλά η ποιότητα δικτύων στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη. Edited 8 Φεβρουαρίου by evang.t 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, evang.t said: Για τα ιταλικά δίκτυα γενικότερα, η γνώμη μου είναι πως ναι μεν έχουν ποσότητα δεδομένων και φθηνά προγράμματα αλλά η ποιότητα δικτύων στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη. Σε κεντρικά σημεία έχει καλές ταχύτητες αλλά από κάλυψη μπάζει παντού. Αλήθεια τι εξοπλισμό χρησιμοποιεί η TIM; Πάντως η WINDTRE είναι ανώτερη σε πολλές περιοχές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Νάπολη, σε ξενοδοχείο στο ισόγειο που ήταν το εστιατόριο η TIM μέχρι και GPRS έδειξε, ευτυχώς η Nova δίνει Wifi Calling. Η Vodafone IT πάλι του ύψους και του βάθους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 43 minutes ago, elkons said: Σε κεντρικά σημεία έχει καλές ταχύτητες αλλά από κάλυψη μπάζει παντού. Αλήθεια τι εξοπλισμό χρησιμοποιεί η TIM; Πάντως η WINDTRE είναι ανώτερη σε πολλές περιοχές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Νάπολη, σε ξενοδοχείο στο ισόγειο που ήταν το εστιατόριο η TIM μέχρι και GPRS έδειξε, ευτυχώς η Nova δίνει Wifi Calling. Η Vodafone IT πάλι του ύψους και του βάθους. Η ΤΙΜ έχει Ericsson χρόνια τώρα στα βόρεια. Στα νότια έπαιζε με απαρχαιωμένα Νokia και όταν αναβάθμιζε έκανε και Swap στις περισσότερες περιπτώσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 1 hour ago, evang.t said: Η ΤΙΜ έχει Ericsson χρόνια τώρα στα βόρεια. Στα νότια έπαιζε με απαρχαιωμένα Νokia και όταν αναβάθμιζε έκανε και Swap στις περισσότερες περιπτώσεις. Τι ποσοστό έχει το Ιταλικό δημόσιο;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Τι ποσοστό έχει το Ιταλικό δημόσιο;; Θεωρητικά 0. Τα Poste Italiane (ιταλικά ΕΛΤΑ) έχουν ποσοστό. Πέρυσι έκαναν μια έξυπνη κίνηση και αγόρασαν κάποιο ποσοστό παραπάνω, έφτασαν 25% αν δε κάνω λάθος. Το 60% των Poste ανήκει στο ιταλικό δημόσιο. Ηταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της κυβέρνησης Μελονι η απόκτηση μεγαλύτερου μέρους της ΤΙΜ μέσω των Poste. Μπορει η ΤΙΜ να μην είναι και η καλύτερη εταιρία από άποψη ποιότητας αλλά έχει τους περισσότερους πελάτες. Είναι ο ΟΤΕ της Ιταλίας, όπως και να το κάνουμε. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου EETT 360º: Σύγκριση τιμών τηλεπικοινωνιακών προγραμμάτων και ταχυδρομικών υπηρεσιών https://www.eett.gr/online-efarmoges/efarmoges-gia-katanalotes/eett-360o-sygkrisi-timon-tilepikoinoniakon-programmaton-kai-tachydromikon-ypiresion/ Την ORIZON ξέχασαν 😅😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, elkons said: EETT 360º: Σύγκριση τιμών τηλεπικοινωνιακών προγραμμάτων και ταχυδρομικών υπηρεσιών https://www.eett.gr/online-efarmoges/efarmoges-gia-katanalotes/eett-360o-sygkrisi-timon-tilepikoinoniakon-programmaton-kai-tachydromikon-ypiresion/ Την ORIZON ξέχασαν 😅😅 Εδώ η ίδια η οριζον ξέχασε (την πρώτη βδομάδα) ότι υπάρχει η οριζον... Καλά, πολύ επιτυχημένο και αυτό το πρότζεκτ... 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, memoriesradio said: Εδώ η ίδια η οριζον ξέχασε (την πρώτη βδομάδα) ότι υπάρχει η οριζον... Καλά, πολύ επιτυχημένο και αυτό το πρότζεκτ... (τυχαία φώτο) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: (τυχαία φώτο) Στο 56:13. Από την Προύσα... https://www.youtube.com/watch?v=SHrilmL7rG0 Edited 10 Φεβρουαρίου by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου #νόβα καί ξερό πσωμί 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, Nickchris36 said: #νόβα καί ξερό πσωμί Πάει τάπα στις αναβαθμίσεις επεκτάσεις όμως...😉💪 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts