johnny_htc Δημ. Χθες στς 03:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:23 μμ (edited) 21 ώρες πριν, elkons said: Νόβα ανάμεσα στις δύο, σαν τον βάθρο των νικητών, ανερχόμενο αστέρι σαλάμ αλέκ 😂 5 minutes ago, cu2goup said: Έλα ντε.. Νοντ δεν τη λένε; 😉😂😂😂 Πραγματικά έχουν βάλει λάθος όνομα σε όλες. Από κει καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά😂😂😂😂 19 ώρες πριν, memoriesradio said: Ώπα βγήκαν τα αποτελέσματα; Κάτσε να στείλω τον λογαριασμό στην Vodafone, να πέσει το μαρούλι... Έπιασε τόπο τόσο μαγείρεμα, ώρα για το μερτικό 😂🤣🤣🤣 Edited Χθες στς 03:28 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Χθες στς 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:28 μμ 10 minutes ago, cu2goup said: Κοιτάξτε οι γελοίοι στο Facebook... Και τους κάνεις και αναφορά και δεν το σβήνουν κιόλας.. Διαβάστε το σχόλιο... Διάνοια ο Jorgo Dhima... 7 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 03:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:33 μμ 4 minutes ago, Serafeim1981 said: Διάνοια ο Jorgo Dhima... Σε πείθει ο λόγος του ρε παιδί μου.. 1 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:32 μμ Μην περιμένετε και πολλά από το Facebook. Πάμπολες αναφορές για καθαρές απάτες, και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Τα βγάζει καθαρά όλα. Εξάλλου πιο πολύ χρήμα κονομάει από τις απάτες. Θα πει όχι σε αυτούς; Δε νομίζω... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:41 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Σε πείθει ο λόγος του ρε παιδί μου.. Λογοτεχνικό μεγαλείο ο Jorgo Dhima, νεξτ λεβελ λέμε! 😋 ______________________________________ Και κεντρική Εύβοια αισθητός μπήκα σπίτι μιλούσα τηλ ταυτόχρονα. Οκ κανονοικός ήταν αισθητός αλλά δεν νομίζω να έγιναν ζημιές στη Νότια προς Ακτή Νηρέως. Τα δίκτυα ζουν συνέχισα τη κλήση μια χαρά με Cosmote,μετά από λίγο ξεκίνησαν να γεμίζουν απότομα η Nova έπεσε σε Ε αλλά με κομπλέ τηλ,Vodafone δε ξέρω θα μάθω, Cosmote απλά έπεσε η ταχύτητα και βγήκε 5G Disconnected κλήσεις όμως οκ. Μετά από 5λ μια χαρά ήταν και Cosmote και NOVA. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μετά την ενημέρωση android security patch Ιανουαρίου στην αναζήτηση διαθέσιμων δικτύων κινητής μέσω COSMOTE SIM πλέον έφυγε το WIND GR 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου Βασιλικού το πρωί (έξω) Στη Nova μ έκλεισαν το 5G δε ξέρω γιατί θα ζητήσω ενεργοποίηση όμως αν και έχει μόνο Ν1 δε ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Τι θα πει το έκλεισαν; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, p_k said: Τι θα πει το έκλεισαν; Απενεργοποίησαν. Μ λένε εγώ το ζήτησα στο τσατ κατά τις 1 το βράδυ ενώ δεν ήμουν εγώ. Θα πάρω μετά τηλ στο κατάστημα για αντικατάσταση κάρτας αφού δεν ενεργοποιείται. Δε θα πάω από κοντά επειδή είμαι λίγο χάλια μη κολλήσω κάνα άνθρωπο κρίμα είναι. Θα ενημερώσω μετά:) 10€ μ είπαν στο τηλ στο Κατάστημα Nova στην Αβάντων(:/) Σίγουρα τόσο είναι; Edited 3 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 ώρες πριν, elkons said: Στη Nova μ έκλεισαν το 5G Αποκλείεται, γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης πλέον 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 49 minutes ago, paanos said: Αποκλείεται, γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης πλέον Μια χαρά υπάρχει αν ζητήσεις κ μέσω τσατ ή τηλεφωνικά.... Και στη Cosmote αντίστοιχα κλείνει με το SMS στο 1333 5G END. Λευκαντί εν κινήσει Tweety και κάτω Μάπα το καρπούζι σήμερα το LTE. Παιδιά περάστε καμία κεραία της NOVA στο nm ούτε οι μισές δεν είναι εδ Γυράδικο Λαγουδιές Βασιλικό Η Cosmote μπορεί πολύ καλύτερα..αλλά (μυστήρια κεραία γενικά) Nova αναμενόμενο με αυτό το σήμα αλλά οκ δεν είναι άσχημο. Edited 2 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 55 minutes ago, elkons said: Μια χαρά υπάρχει αν ζητήσεις κ μέσω τσατ ή τηλεφωνικά.... Στη Nova (μιας και για αυτή μιλάμε), εδώ και πάρα πολύ καιρό τα 4G Hoc και VoLTE Hoc δεν απενεργοποιούνται. 5G και VoWiFi ενεργοποιούνται αυτόματα πολύ συχνα (κάθε 3 ημέρες περίπου τρέχει) σε συμβατές συσκευές, οπότε πρακτικά δεν απενεργοποιείται. Και η Nova είναι η μόνη που διαχωρίζει Volte από wifi calling. hoc = οι υπηρεσίες όπως εμφανίζονται στα εσωτερικά συστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts