elkons Δημ. Χθες στς 06:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:02 πμ (edited) 6 minutes ago, elkons said: Σε άλλες κεραίες βλέπω καλύτερα απλά έχει αρχαίο εξοπλισμό δεχτείτε και κάτι. Εξοπλισμού σίγουρα στο πίσω μπαλκόνι π κοιτάει Χαλκίδα με 4g+ τώρα το πρωί έπιασα 150mbps με NOVA,περνάει το 4G+ της Cosmote. Στο άλλο που κοιτάει Βασιλικό είναι 40. Οπότε ο εξοπλισμός,ίδιος είναι κ στη συγχώρεση Vodafone, αλλά καλύπτει η Nova καλύτερα έχει ένα παραπάνω πάνελ. Edited Χθες στς 06:04 πμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 06:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:07 πμ (edited) 9 minutes ago, elkons said: Δε μ είπες τελικά ρε Χρηστάρα τα αποτελέσματα είναι μαγειρεμένα τελικά; Και ο p_k Thanks βλέπω, μάλλον δεν δέχεστε τη σαπίλα..σορρυυ Σε άλλες κεραίες βλέπω καλύτερα απλά έχει αρχαίο εξοπλισμό δεχτείτε και κάτι. Μια χαρά τα βλέπουν από τα μάτια του προσωπάρχη και υφιστάμενου μάρκετινγκ και προώθησης της εταιρίας στα ελληνικά φόρουμ 😂 Απλά διαβάζοντας τόσες ανοησίες την ίδια στιγμή σου προκαλεί γέλιο. Φροντίζουν τα παιδιά για την διασκέδαση μας 😂 Νοντα δε 8μβπσ κόφτη νετγουορκ 😂 Νοντα δε υποδίκτυο παουερντ νετγουορκ 😂 Edited Χθες στς 06:08 πμ by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 07:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:48 πμ (edited) 1 ώρα πριν, cmvr said: Μια χαρά τα βλέπουν από τα μάτια του προσωπάρχη και υφιστάμενου μάρκετινγκ και προώθησης της εταιρίας στα ελληνικά φόρουμ 😂 Απλά διαβάζοντας τόσες ανοησίες την ίδια στιγμή σου προκαλεί γέλιο. Φροντίζουν τα παιδιά για την διασκέδαση μας 😂 Νοντα δε 8μβπσ κόφτη νετγουορκ 😂 Νοντα δε υποδίκτυο παουερντ νετγουορκ 😂 Νόντας, δε αλλαγή σιμ νετγουορκ εβρι μπαντ σπιντεστ νετγουορκ 😂🤣🤣🤣 Edited Χθες στς 07:52 πμ by johnny_htc 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 09:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:52 πμ (edited) Ναι εσείς εντάξει τα λέτε αναμεταξύ σας, αλλά εγώ πρέπει να ξέρω! Να συνεχίσω τις καταγραφές για την Vodafone ανά την Ελλάδα (με την ευκαιρία αύριο το πρόγραμμα έχει Άνω Σούρμενα και Κολοπετινίτσα) ή να κηρύξω παύση μετρήσεων και να βγω ταμείο ανεργίας για την ισορροπία των μετρήσεων ανά δίκτυο; Πιστεύω αν το κάνω αυτό, και τώρα να αρχίσουν να μετράνε, οι συμπαθείς 2 μου φίλοι, του εξ αίματος γειτονικού δικτύου, σε 5-6 χρόνια θα έχουν φτάσει σε μετρήσεις περίπου την Vodafone... Εξάμπλε (Θεσσαλονίκη): Edited Χθες στς 09:56 πμ by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:13 πμ 19 minutes ago, memoriesradio said: Ναι εσείς εντάξει τα λέτε αναμεταξύ σας, αλλά εγώ πρέπει να ξέρω! Να συνεχίσω τις καταγραφές για την Vodafone ανά την Ελλάδα (με την ευκαιρία αύριο το πρόγραμμα έχει Άνω Σούρμενα και Κολοπετινίτσα) ή να κηρύξω παύση μετρήσεων και να βγω ταμείο ανεργίας για την ισορροπία των μετρήσεων ανά δίκτυο; Πιστεύω αν το κάνω αυτό, και τώρα να αρχίσουν να μετράνε, οι συμπαθείς 2 μου φίλοι, του εξ αίματος γειτονικού δικτύου, σε 5-6 χρόνια θα έχουν φτάσει σε μετρήσεις περίπου την Vodafone... Εξάμπλε (Θεσσαλονίκη): Κανόνισε και τους βλέπω ικανούς να φουλαρουν βενζίνες να αρχίσουν να οργώνουν και την Πέρα Ραχουλα 😂🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 10:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:19 πμ 2 minutes ago, johnny_htc said: Κανόνισε και τους βλέπω ικανούς να φουλαρουν βενζίνες να αρχίσουν να οργώνουν και την Πέρα Ραχουλα 😂🤣🤣🤣 Πάντως εγώ αν μου το ζητήσει ο φίλος μου ο Χρήστος, μέχρι και απεγκατάσταση από το κινητό μου κάνω το CellMapper, το nPerf και τα λοιπά κατσαρολικά και μπρικολέρια (για το μαγείρεμα των μετρήσεων)... 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 10:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:22 πμ 1 minute ago, memoriesradio said: Πάντως εγώ αν μου το ζητήσει ο φίλος μου ο Χρήστος, μέχρι και απεγκατάσταση από το κινητό μου κάνω το CellMapper, το nPerf και τα λοιπά κατσαρολικά και μπρικολέρια (για το μαγείρεμα των μετρήσεων)... Άμα δεν βάλεις Sim 1 Nova και sim 2 πάλι Nova, ώστε να κάνει διπλή μέτρηση, έτσι γεμάτη γεμάτη, τσουπωτή στο NPerf, δεν κάνεις δουλειά 😂🤣🤣🤣 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 10:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:29 πμ 6 minutes ago, johnny_htc said: Άμα δεν βάλεις Sim 1 Nova και sim 2 πάλι Nova, ώστε να κάνει διπλή μέτρηση, έτσι γεμάτη γεμάτη, τσουπωτή στο NPerf, δεν κάνεις δουλειά 😂🤣🤣🤣 Λες; Δεν το είχα σκεφτεί! 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Ρε παιδιά τι νόημα έχει να κάνουν μερικοί εδώ γύρω καταγραφές με Β20 και Β28 κλειδωμένα για να δείξει πράσινο το Cellmapper στη NOVA; Αφήστε τα κινητά αυτόματα και ας επιλέξει το δίκτυο αυτό που θέλει έβλεπα Cellmapper για τη γύρω περιοχή μου για Nova και δεν έχει καμία σχέση. Γέφυρα Βασιλικού η οποία ήταν καταπράσινη στο CellMapper και υπάρχει στο βάθος οπτική επαφή με τη κεραία nova. Και για να είμαστε δίκαιοι ήταν και οι 2 SIM σε 4G.. 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Εξάμπλε (Θεσσαλονίκη): Απίστευτο 🙌 6 ώρες πριν, TakeOverNet said: Την ίδια απορία για τη sim έχω και εγώ. Επειδή το ακούω συχνά που και που να προτείνεται η αλλαγή sim για πάσα νόσο, τι σχέση μπορεί να έχει. Η κάνεις register ή όχι. Μια χαρά συνδέεται στο δίκτυο και έχει όλες τις μπάντες. Edited 22 ώρες πριν by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 13 minutes ago, elkons said: Ρε παιδιά τι νόημα έχει να κάνουν μερικοί εδώ γύρω καταγραφές με Β20 και Β28 κλειδωμένα για να δείξει πράσινο το Cellmapper στη NOVA; Αφήστε τα κινητά αυτόματα και ας επιλέξει το δίκτυο αυτό που θέλει έβλεπα Cellmapper για τη γύρω περιοχή μου για Nova και δεν έχει καμία σχέση. Γέφυρα Βασιλικού η οποία ήταν καταπράσινη στο CellMapper και υπάρχει στο βάθος οπτική επαφή με τη κεραία nova. Και για να είμαστε δίκαιοι ήταν και οι 2 SIM σε 4G.. Απίστευτο 🙌 Πολύ λάθος σε οπτική επαφή B7 με τέτοιο σήμα, κάτι δεν πάει καλά. Τόσο ψόφια η B7, για να προικισουν την B28 ώστε να έχει σήμα 😂🤣🤣🤣. Αλλά άμα δεν έχεις και backhaul, έτσι και αλλιώς, οι υψηλές μπάντες είναι άχρηστες 🤣🤣🤣 Καλά κάνουν λοιπόν 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Λες; Δεν το είχα σκεφτεί! Εεμ, είδες;; Γενικά με Νοβα ανεβαίνει το iq του ατόμου και σκέφτεται λύσεις, πχ να σηκώσει το χέρι ψηλά για καλύτερο σήμα ενώ οι Cosmote /Vodafone users, dumb as fak 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited 22 ώρες πριν by johnny_htc 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Πολύ λάθος σε οπτική επαφή B7 με τέτοιο σήμα, κάτι δεν πάει καλά. Τόσο ψόφια η B7, για να προικισουν την B28 ώστε να έχει σήμα 😂🤣🤣🤣. Αλλά άμα δεν έχεις και backhaul, έτσι και αλλιώς, οι υψηλές μπάντες είναι άχρηστες 🤣🤣🤣 Καλά κάνουν λοιπόν Τα πανελ βλέπουν μπροστά της Nova το backhaul πίσω 😂 Vodafone κοιτάει δεξιά αριστερά και μεση backhaul,παρ όλο που έχει ένα λιγότερο πανελ (ή 2) είναι γενικά λιγότερο καλύτερα. 2 minutes ago, johnny_htc said: Πολύ λάθος σε οπτική επαφή B7 με τέτοιο σήμα, κάτι δεν πάει καλά. Τόσο ψόφια η B7, για να προικισουν την B28 ώστε να έχει σήμα 😂🤣🤣🤣. Αλλά άμα δεν έχεις και backhaul, έτσι και αλλιώς, οι υψηλές μπάντες είναι άχρηστες 🤣🤣🤣 Καλά κάνουν λοιπόν Πιο κάτω σε στροφή με έβαλε Β7 στα -120 μην μου αγχώνεσαι! Ε μετά αναγκάστηκε Β28. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Οτι και να κάνουν σε τρικ για μετρήσεις ότι και να πουν τα χάλια τα βιώνουμε και από μόνο του που έχει τον 8μβπσ κόφτη τα λέει όλα για την κατάσταση του δικτύου. Οπότε νοντα δε κατάντια νετγουορκ 🤣 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, cmvr said: Οτι και να κάνουν σε τρικ για μετρήσεις ότι και να πουν τα χάλια τα βιώνουμε και από μόνο του που έχει τον 8μβπσ κόφτη τα λέει όλα για την κατάσταση του δικτύου. Οπότε νοντα δε κατάντια νετγουορκ 🤣 Εγώ και με κόφτη δε με πειράζει αφού σπίτι είναι ή 2 ή 30 ανάλογα την ώρα 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Εγω στη βοντα ειμαι απο 0,5-2,0 τι να λέμε τώρα! 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) Έλα στη κουζίνα του σπιτιού μου να τα βλέπεις με όλες τις εταιρίες 😂 Και γιατί απλά δεν αλλάζεις εταιρεία; Εγώ main έχω τη COSMOTE και 2η για δοκιμές Nova αλλά μάλλον θα πάει για πέταμα πλέον ούτε προσωπικές προσφορές δε παίρνω,δε στέλνουν δηλαδή. Edited 22 ώρες πριν by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Έλα στη κουζίνα του σπιτιού μου να τα βλέπεις με όλες τις εταιρίες 😂 Και γιατί απλά δεν αλλάζεις εταιρεία; Εγώ main έχω τη COSMOTE και 2η για δοκιμές Nova αλλά μάλλον θα πάει για πέταμα πλέον ούτε προσωπικές προσφορές δε παίρνω,δε στέλνουν δηλαδή. Εχω υπολοιπο που τελη Μαΐου θα έχει καταναλωθει. Μετά όλα είναι ανοικτά. Κοσμοτέ ως κύριο μου νούμερο και μαλλον νόβα ως 2ο. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 ώρα πριν, elkons said: Ώπα βγήκαν τα αποτελέσματα; Κάτσε να στείλω τον λογαριασμό στην Vodafone, να πέσει το μαρούλι... 1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Έχουμε λινκ για τα αποτελέσματα; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 minutes ago, p_k said: Έχουμε λινκ για τα αποτελέσματα; Ναι https://www.nperf.com/el/awards Έχει και γενικά Ευρώπη, Ασία κτλ Και σε δίκτυο κινητής και σταθερής,βέβαια στη σταθερή στην Ελλάδα είμαστε ακόμα χάλια.. αντε να επεκταθούν οι οπτικές.. Πιο συγκεκριμένα για τη κινητή τηλεφωνία για να μη τα ψάχνεις. https://www.nperf.com/el/awards/gr/2024/mobile/greece 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 13 minutes ago, elkons said: Ναι https://www.nperf.com/el/awards Έχει και γενικά Ευρώπη, Ασία κτλ Και σε δίκτυο κινητής και σταθερής,βέβαια στη σταθερή στην Ελλάδα είμαστε ακόμα χάλια.. αντε να επεκταθούν οι οπτικές.. Πιο συγκεκριμένα για τη κινητή τηλεφωνία για να μη τα ψάχνεις. https://www.nperf.com/el/awards/gr/2024/mobile/greece Ομοίως και στην γειτονική Βουλγαρία, η Vivacom τρίτη και καταϊδρωμένη, με πρώτη την Α1 σε εμπειρία χρήσης και κάλυψη, όπως είχα αναφέρει εγώ αλλά και άλλοι που επισκέπτονται συχνά την Βουλγαρία... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Just now, memoriesradio said: Ομοίως και στην γειτονική Βουλγαρία, η Vivacom τρίτη και καταϊδρωμένη, με πρώτη την Α1 σε εμπειρία χρήσης και κάλυψη, όπως είχα αναφέρει εγώ αλλά και άλλοι που επισκέπτονται συχνά την Βουλγαρία... Η A1 λένε είναι κορυφή. @Gv2008 😏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts