marios239 Δημ. Παρασκευή στις 01:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:50 μμ 18 minutes ago, johnny_htc said: Έβγαλαν κάποιες αδειουλες βλέπω, η Cosmote τροποποίηση και για την κεραία στην Αγχίαλο διαβάζω, αλλά εσύ είσαι μακριά θα μου πεις από κει 😏 Σήμερα στο Διαύγεια έγινε λίγο χαμός. Πολλές ανακλήσεις. Ευτυχώς όμως νομίζω οι περισσότερες δεν είναι κεραίες κινητής. Βγήκαν και λίγες τροποποιήσεις και νέες άδειες. Για Αγχίαλο λες αυτή που βγήκε σήμερα; Χάρηκα εγώ αρχικά γιατί σκέφτηκα τη Νέα Αγχίαλο στη Μαγνησία αλλά είναι άλλη Αγχίαλος: 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 02:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:00 μμ (edited) 24 minutes ago, marios239 said: Σήμερα στο Διαύγεια έγινε λίγο χαμός. Πολλές ανακλήσεις. Ευτυχώς όμως νομίζω οι περισσότερες δεν είναι κεραίες κινητής. Βγήκαν και λίγες τροποποιήσεις και νέες άδειες. Για Αγχίαλο λες αυτή που βγήκε σήμερα; Χάρηκα εγώ αρχικά γιατί σκέφτηκα τη Νέα Αγχίαλο στη Μαγνησία αλλά είναι άλλη Αγχίαλος: Ωχ, την πάτησα. Έχει και κει περιοχή Αγχίαλος 😅. Σαν τις προάλλες που έλεγε Μετέωρα και εννοούσε μέσα στη Θεσσαλονίκη πάλι. Χαμός με Θεσσαλονίκη τελευταία, μια χαρά 👌🏻 Έχει πολλές ανακλήσεις, νταξει, Cosmote είδα μια ανάκληση παλιάς κεραίας που αντικαταστηθηκε με καινούργια ακριβώς δίπλα της στον Σταθμό Λαρίσης εδώ Αθήνα και ένα micro στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη, τώρα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι link ή τίποτα ξεχασμένες άδειες ξέρω γω όντως Όσο για τις άλλες, μπορεί να είναι ανακλήσεις επειδή βάζουν από κοινού, πολλές φορές κοντινές κεραίες μεταξύ τους, κάποιες τις βγάζουν γιατί δεν χρειάζονται, αναλόγως Edited Παρασκευή στις 02:15 μμ by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Παρασκευή στις 04:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:40 μμ 2 ώρες πριν, johnny_htc said: micro στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη Για το 101405, ελπίζω να μην το βγάλουν όντως γιατί θα καταλήξει σαν την νοβα στον περιφερειακό. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:52 μμ 10 minutes ago, VasilisSam said: Για το 101405, ελπίζω να μην το βγάλουν όντως γιατί θα καταλήξει σαν την νοβα στον περιφερειακό. Πολλές φορές βαράνε ανακλήσεις σε κάποιες άδειες, για να τις αντικαταστήσουν με καινούργιες, όχι τροποποίηση δηλαδή. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω, εννοείται ό,τι είναι σημαντικό σε κάλυψη δεν πάιρνει καμία εταιρεία να το αφαιρεί χωρίς λόγο και ελπίζω να μην κάνουν βλακεία εδώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Παρασκευή στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:35 μμ 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Πολλές φορές βαράνε ανακλήσεις σε κάποιες άδειες, για να τις αντικαταστήσουν με καινούργιες, όχι τροποποίηση δηλαδή. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω, εννοείται ό,τι είναι σημαντικό σε κάλυψη δεν πάιρνει καμία εταιρεία να το αφαιρεί χωρίς λόγο και ελπίζω να μην κάνουν βλακεία εδώ. Το 5G SA οι τροποποιήσεις αντικατάστασεις! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 09:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:46 πμ Στο καφέ το Αλσος στους Αμπελοκηπους Αχαΐας η πράσινη είναι full 5G μιας και έχει κεραία αλλά δεν μπορώ να δω ταχύτητα γιατί δεν έχω δεδομένα, ενώ η Vf από την πλευρά που βλέπει βουνό έχει EDGE και no signal ενώ αν βλέπει θάλασσα έχει 5G Ή πράσινη κεραία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:49 πμ 1 minute ago, Gv2008 said: Στο καφέ το Αλσος στους Αμπελοκηπους Αχαΐας η πράσινη είναι full 5G μιας και έχει κεραία αλλά δεν μπορώ να δω ταχύτητα γιατί δεν έχω δεδομένα, ενώ η Vf από την πλευρά που βλέπει βουνό έχει EDGE και no signal ενώ αν βλέπει θάλασσα έχει 5G Ή πράσινη κεραία Ωραία θέα πρώτον. Πάλι η πράσινη είναι μπροστά, η NOVA να φανταστώ ούτε αυτή πιάνει; Καρτοκινητο είναι της Cosmote; πήρες wifi λογικά για να μας τα ανεβάζεις αυτά 😃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 09:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:51 πμ Just now, elkons said: Ωραία θέα πρώτον. Πάλι η πράσινη είναι μπροστά, η NOVA να φανταστώ ούτε αυτή πιάνει; Καρτοκινητο είναι της Cosmote; πήρες wifi λογικά για να μας τα ανεβάζεις αυτά 😃 Όντως, τρομερή η θέα. Οντως εδώ η πράσινη είναι μπροστά. Καρτοκινητό είναι frog. Όταν κοιτάζει το κινητό προς θάλασσα οι συνεργάτιδες έχουν 5G, με αργές βέβαια ταχύτητες και λίγο καλύτερη κάλυψη από nova 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:53 πμ 1 minute ago, Gv2008 said: Όντως, τρομερή η θέα. Οντως εδώ η πράσινη είναι μπροστά. Καρτοκινητό είναι frog. Όταν κοιτάζει το κινητό προς θάλασσα οι συνεργάτιδες έχουν 5G, με αργές βέβαια ταχύτητες και λίγο καλύτερη κάλυψη από nova Data me now σου δίνει 1 ώρα απεριόριστα δεδομένα αν δε τα έχεις ξοδέψει αυτόν τον μήνα 🙂 Ε ναι αφού η nova εκπέμπει σαν τρελή λογικό μου ακούγεται βέβαια αν είναι σέρνεται άστο καλύτερα 🥴 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:22 πμ Η cosmote νομίζω πρέπει να κοιτάξει λίγο την περιοχή γύρω απ' το νοσοκομείο και προς τον Άγιο Κωνσταντίνο στο Βόλο. Εξωτερικά συνδέει με Σωρό και ανάλογα το σημείο ίσως βρει κάποια χαμηλή n78. Οι συνεργάτιδες έχουν 2 κεραίες με φουλ n78 500+ mbps. Είναι ίσως η μόνη περιοχή στο Βόλο που κερδίζουν οι συνεργάτιδες. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 12:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:13 μμ 47 minutes ago, marios239 said: Η cosmote νομίζω πρέπει να κοιτάξει λίγο την περιοχή γύρω απ' το νοσοκομείο και προς τον Άγιο Κωνσταντίνο στο Βόλο. Εξωτερικά συνδέει με Σωρό και ανάλογα το σημείο ίσως βρει κάποια χαμηλή n78. Οι συνεργάτιδες έχουν 2 κεραίες με φουλ n78 500+ mbps. Είναι ίσως η μόνη περιοχή στο Βόλο που κερδίζουν οι συνεργάτιδες. Όντως, φαίνεται σαν τρύπα, εξωτερικά οκ και μέσα τέρμα οριακά να φανταστώ όλα; 15 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το 5G SA οι τροποποιήσεις αντικατάστασεις! Δεν κατάλαβα 😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:49 μμ Ναι, ειδικά εσωτερικά έχει θεματάκι. Έχω από παλιά μια μέτρηση, αν δε βρει n78 είναι χάλια. https://myphone.gr/forum/topic/194236/?do=findComment&comment=7284051 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:52 μμ 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Στο καφέ το Αλσος στους Αμπελοκηπους Αχαΐας η πράσινη είναι full 5G μιας και έχει κεραία αλλά δεν μπορώ να δω ταχύτητα γιατί δεν έχω δεδομένα, ενώ η Vf από την πλευρά που βλέπει βουνό έχει EDGE και no signal ενώ αν βλέπει θάλασσα έχει 5G Ή πράσινη κεραία Η Nova πώς τα πάει;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:04 μμ (edited) 16 minutes ago, Chrischal1908 said: Η Nova πώς τα πάει;; Σιγά μην έπιανε αφού δεν έχει κεραία. 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Όντως, τρομερή η θέα. Οντως εδώ η πράσινη είναι μπροστά. Καρτοκινητό είναι frog. Όταν κοιτάζει το κινητό προς θάλασσα οι συνεργάτιδες έχουν 5G, με αργές βέβαια ταχύτητες και λίγο καλύτερη κάλυψη από nova @Chrischal1908 Α ναι μας είπε τα ίδια είναι με vf απλα με καλύτερη κάλυψη απο vf κάπως .... Ε προς θάλασσα θα είχε σήμα 5G και πίσω στα βουνά Ε. 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Στο καφέ το Αλσος στους Αμπελοκηπους Αχαΐας η πράσινη είναι full 5G μιας και έχει κεραία αλλά δεν μπορώ να δω ταχύτητα γιατί δεν έχω δεδομένα, ενώ η Vf από την πλευρά που βλέπει βουνό έχει EDGE και no signal ενώ αν βλέπει θάλασσα έχει 5G Ή πράσινη κεραία Vodafone &NOVA https://ibb.co/9pMYQ7B https://ibb.co/xzNyHqj Ήδη βρήκα δύο Β20 only nova Vodafone, καλά θα πάει αυτό.. Cosmote https://ibb.co/G2p8RFk https://ibb.co/wSRdQcW Η κεραία είναι αυτή που έβλεπες (105309) δε ξέρω αν ακόμα είχε ίδιο εξοπλισμό όμως ανάλογα τη παλαιότητά της φωτογραφίας του CellMapper. https://ibb.co/31Z4jtJ Edited Χθες στς 05:08 μμ by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:40 μμ 33 minutes ago, elkons said: Σιγά μην έπιανε αφού δεν έχει κεραία. @Chrischal1908 Α ναι μας είπε τα ίδια είναι με vf απλα με καλύτερη κάλυψη απο vf κάπως .... Ε προς θάλασσα θα είχε σήμα 5G και πίσω στα βουνά Ε. Vodafone &NOVA https://ibb.co/9pMYQ7B https://ibb.co/xzNyHqj Ήδη βρήκα δύο Β20 only nova Vodafone, καλά θα πάει αυτό.. Cosmote https://ibb.co/G2p8RFk https://ibb.co/wSRdQcW Η κεραία είναι αυτή που έβλεπες (105309) δε ξέρω αν ακόμα είχε ίδιο εξοπλισμό όμως ανάλογα τη παλαιότητά της φωτογραφίας του CellMapper. https://ibb.co/31Z4jtJ Μάλλον τον ίδιο εξοπλισμό θα έχει, δύσκολα βλέπεις να τις αλλάζουν αυτές, γιατί είναι πιο πολύ για κάλυψη που χρειάζεται σε διαδρομές ξέρω γω, ή μικρά χωριά 😏 Νοβα, δε υπερπέραν Β28 εκπομπή νετγουορκ 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 07:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:51 μμ 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η Nova πώς τα πάει;; Τραγικές οι συνεργάτιδες, ίσως ελάχιστα καλύτερη η nova λόγω των αυξημένων ορίων εκπομπής, αλλά πάντα μη λειτουργικό το 5G. Το ίδιο τραγικές και οι δύο, η πράσινη παίζει μόνη της Στο καφέ άλσος, λίγο έξω από τους Αμπελοκηπους. cosmote 5G Vf Nova Nova 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:57 μμ 5 minutes ago, Gv2008 said: Τραγικές οι συνεργάτιδες, ίσως ελάχιστα καλύτερη η nova λόγω των αυξημένων ορίων εκπομπής, αλλά πάντα μη λειτουργικό το 5G. Το ίδιο τραγικές και οι δύο, η πράσινη παίζει μόνη της Πάλι μονοπώλιο παίζει δυστυχώς 🥲 Όταν έχεις χρόνο κάποια στιγμή πες μας λίγο πιο αναλυτικά τι γίνεται να είμαστε και εμείς προετοιμασμένοι για αυτά τα μέρη 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Μέσα σε τσιπουράδικο στο στενάκι Λώρη στο Βόλο. Cosmote Vodafone: N78 χθές. Ευτυχώς όμως είναι λειτουργική. Χαίρομαι πραγματικά που σήμερα γέμισε όλη η Δημητριάδος κόσμο. Ελπίζω επιτέλους να τιμωρηθούν οι εγκληματίες των Τεμπών. Μπράβο σε όλους τους βολιοτες που συμμετείχαν στην πορεία. Μετά την πορεία, ακολούθησαν βεβαίως τα τσίπουρα. Γεμάτο το κέντρο. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 hour ago, marios239 said: Μέσα σε τσιπουράδικο στο στενάκι Λώρη στο Βόλο. Cosmote Vodafone: N78 χθές. Ευτυχώς όμως είναι λειτουργική. Χαίρομαι πραγματικά που σήμερα γέμισε όλη η Δημητριάδος κόσμο. Ελπίζω επιτέλους να τιμωρηθούν οι εγκληματίες των Τεμπών. Μπράβο σε όλους τους βολιοτες που συμμετείχαν στην πορεία. Μετά την πορεία, ακολούθησαν βεβαίως τα τσίπουρα. Γεμάτο το κέντρο. Συγχαρητήρια και σε εσάς, στον πολύπαθο Βόλο για τη συμμετοχή. Στην Αθήνα η συμμετοχή ήταν κοντά στις 300.000 και ας λένε τα κανάλια για 12.000 κόσμο. Δεν υπάρχει αυτό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, Gv2008 said: Συγχαρητήρια και σε εσάς, στον πολύπαθο Βόλο για τη συμμετοχή. Στην Αθήνα η συμμετοχή ήταν κοντά στις 300.000 και ας λένε τα κανάλια για 12.000 κόσμο. Δεν υπάρχει αυτό Η Αθήνα ήταν γεμάτη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, elkons said: Η Αθήνα ήταν γεμάτη Ακριβώς. Μιλούσα με φίλους και έμαθα τι γινόταν. Αλλά τα κανάλια πάντα πληρωμένα… 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 16 minutes ago, Gv2008 said: Ακριβώς. Μιλούσα με φίλους και έμαθα τι γινόταν. Αλλά τα κανάλια πάντα πληρωμένα… Σαν τη συγκέντρωση για το Μακεδονικό, που πάλι έλεγαν για 10 χιλιαδες κόσμο. Εν τω μεταξύ πρέπει να είσαι τριβλακας να βλέπεις το κόσμο από κάμερες και να λες ότι είναι 10 χιλιάδες 🥲😂😂😂 Άμα γέμιζε το Συνατγμαμε 10χιλιαδες κόσμο, τότε πρέπει να είμαστε γίγαντες όλοι και δεν το ξέρουμε 😂😂😂 Edited 7 ώρες πριν by johnny_htc 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 7 minutes ago, johnny_htc said: Σαν τη συγκέντρωση για το Μακεδονικό, που πάλι έλεγαν για 10 χιλιαδες κόσμο. Εν τω μεταξύ πρέπει να είσαι τριβλακας να βλέπεις το κόσμο από κάμερες και να λες ότι είναι 10 χιλιάδες 🥲😂😂😂 Άμα γέμιζε το Συνατγμαμε 10χιλιαδες κόσμο, τότε πρέπει να είμαστε γίγαντες όλοι και δεν το ξέρουμε 😂😂😂 Στο Μακεδονικό 1μιση εκατομμύριο, στα Τεμπη 10 χιλιάδες. Ενώ ο κόσμος ήταν περίπου ίδιος. Αστείο, αν όχι εγκληματικό 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, Gv2008 said: Στο Μακεδονικό 1μιση εκατομμύριο, στα Τεμπη 10 χιλιάδες. Ενώ ο κόσμος ήταν περίπου ίδιος. Αστείο, αν όχι εγκληματικό Βέβαια, από την άλλη γνωρίζουμε ότι λειτουργούν έτσι! Μη μου πείτε ότι πέσατε από τα σύννεφα που έριξαν χημικά στον κόσμο... Edited 7 ώρες πριν by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, Chrischal1908 said: Βέβαια, από την άλλη γνωρίζουμε ότι λειτουργούν έτσι! Μη μου πείτε ότι πέσατε από τα σύννεφα που έριξαν χημικά στον κόσμο... Φυσικά και δεν έπεσε κανένας από τα σύννεφα… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts