marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 18 minutes ago, johnny_htc said: Έβγαλαν κάποιες αδειουλες βλέπω, η Cosmote τροποποίηση και για την κεραία στην Αγχίαλο διαβάζω, αλλά εσύ είσαι μακριά θα μου πεις από κει 😏 Σήμερα στο Διαύγεια έγινε λίγο χαμός. Πολλές ανακλήσεις. Ευτυχώς όμως νομίζω οι περισσότερες δεν είναι κεραίες κινητής. Βγήκαν και λίγες τροποποιήσεις και νέες άδειες. Για Αγχίαλο λες αυτή που βγήκε σήμερα; Χάρηκα εγώ αρχικά γιατί σκέφτηκα τη Νέα Αγχίαλο στη Μαγνησία αλλά είναι άλλη Αγχίαλος: 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 24 minutes ago, marios239 said: Σήμερα στο Διαύγεια έγινε λίγο χαμός. Πολλές ανακλήσεις. Ευτυχώς όμως νομίζω οι περισσότερες δεν είναι κεραίες κινητής. Βγήκαν και λίγες τροποποιήσεις και νέες άδειες. Για Αγχίαλο λες αυτή που βγήκε σήμερα; Χάρηκα εγώ αρχικά γιατί σκέφτηκα τη Νέα Αγχίαλο στη Μαγνησία αλλά είναι άλλη Αγχίαλος: Ωχ, την πάτησα. Έχει και κει περιοχή Αγχίαλος 😅. Σαν τις προάλλες που έλεγε Μετέωρα και εννοούσε μέσα στη Θεσσαλονίκη πάλι. Χαμός με Θεσσαλονίκη τελευταία, μια χαρά 👌🏻 Έχει πολλές ανακλήσεις, νταξει, Cosmote είδα μια ανάκληση παλιάς κεραίας που αντικαταστηθηκε με καινούργια ακριβώς δίπλα της στον Σταθμό Λαρίσης εδώ Αθήνα και ένα micro στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη, τώρα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι link ή τίποτα ξεχασμένες άδειες ξέρω γω όντως Όσο για τις άλλες, μπορεί να είναι ανακλήσεις επειδή βάζουν από κοινού, πολλές φορές κοντινές κεραίες μεταξύ τους, κάποιες τις βγάζουν γιατί δεν χρειάζονται, αναλόγως Edited 6 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnny_htc said: micro στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη Για το 101405, ελπίζω να μην το βγάλουν όντως γιατί θα καταλήξει σαν την νοβα στον περιφερειακό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 10 minutes ago, VasilisSam said: Για το 101405, ελπίζω να μην το βγάλουν όντως γιατί θα καταλήξει σαν την νοβα στον περιφερειακό. Πολλές φορές βαράνε ανακλήσεις σε κάποιες άδειες, για να τις αντικαταστήσουν με καινούργιες, όχι τροποποίηση δηλαδή. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω, εννοείται ό,τι είναι σημαντικό σε κάλυψη δεν πάιρνει καμία εταιρεία να το αφαιρεί χωρίς λόγο και ελπίζω να μην κάνουν βλακεία εδώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. just now Κοινοποίηση Δημ. just now 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Πολλές φορές βαράνε ανακλήσεις σε κάποιες άδειες, για να τις αντικαταστήσουν με καινούργιες, όχι τροποποίηση δηλαδή. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω, εννοείται ό,τι είναι σημαντικό σε κάλυψη δεν πάιρνει καμία εταιρεία να το αφαιρεί χωρίς λόγο και ελπίζω να μην κάνουν βλακεία εδώ. Το 5G SA οι τροποποιήσεις αντικατάστασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts