johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:35 μμ 2 minutes ago, cu2goup said: Είναι το πώς τα βλέπει κανείς τα πράγματα.. μπορείς να πεις ότι λόγω του ότι δεν θέλει τη Nova ο κόσμος στην Αθήνα όπου ζει ο μίσος πληθυσμός, έχει καλύτερες ταχύτητες. Επειδή είναι πιο άδειο το δίκτυο. Και εξηγείς και το λόγο που είναι τρίτη σε συνδρομητές με αυτόν τον τρόπο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι με τις σωστές αναβαθμίσεις που θα κάνει συνολικά στην Αθήνα ή βονταφον, θα την περάσει τη νόβα, ακόμα και με πολλούς συνδρομητές πάνω της. Και αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από το γεγονός ότι στην Πάτρα έφυγε μπροστά, παρά το ότι το cu πάει συννεφο καθώς είναι φοιτητουπολη. Whats Up και cu ονλυ. Επίσης αναβαθμίζουν μαζί, άρα ξέρουμε πώς θα κινηθεί τελικά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:08 μμ (edited) 41 minutes ago, elkons said: Σε κάλυψη Vodafone πάλι είναι καλύτερη στην Αθήνα Αθήνα για κάλυψη κοσμοτε ονλυ, οι άλλες έχουν θέματα σε αρκετές περιοχές. Edited Πέμπτη στις 02:08 μμ by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 02:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:09 μμ Just now, panos.k2 said: Αθήνα για κάλυψη κοσμοτε ονλυ, οι άλλες έχουν θέματα σε αρκετές περιοχές. Εννοείται αυτό εννοούσα συγκριτικά με τη NOVA Θα το διορθώσω 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Πέμπτη στις 02:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:16 μμ (edited) 6 minutes ago, elkons said: Εννοείται αυτό εννοούσα συγκριτικά με τη NOVA Θα το διορθώσω 🙂 Εσύ καλά το έγραψες, εγώ το διάβασα βιαστικά. Γενικά οι συνεργάτιδες έχουν πολλά θέματα στην Αθήνα. Η Νέα Σμύρνη είναι τραγωδία. Ερμού και πέριξ πολύ 4G με μονοψήφια λόγω φόρτου. Β. Αμαλιας έχουν θεματάκια σε εσωτερικούς χώρους. Λυκαβηττός ολες φουλ στην παρεμβολή απλά η κοσμοτε κάπως το διαχειρίζεται, οι άλλες νεκρώνουν. Γενικώς στην Αθήνα μόνο το Παγκράτι ξέρω που η κοσμοτε υστερεί σε σχέση με τις συνεργάτιδες. Αν και εβγαλε άδεια για τη φιλολαου νομίζω, έχω καιρό να περάσω από κει να δω αν μπήκε η κεραία και έστρωσε. Edited Πέμπτη στις 02:16 μμ by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Πέμπτη στις 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:17 μμ Η cosmote είναι μπροστά, ήταν ήδη γνωστό. Από εκεί και πέρα εξακολουθεί να ισχύει ο "νόμος" ότι επιλέγουμε δίκτυο ανάλογα με την απόδοσή του στις περιοχές ενδιαφέροντός μας. Κατά τα λοιπά η vodafone παραμένει σταθερή, τίμια για αυτά που προσφέρει και με προοπτικές βελτίωσης. Η nova λίγα πράγματα δεδομένου και ότι δεν έχει φορτωμένο δίκτυο. Αν έδινε προσφορές με απεριόριστα data, θα είχαμε γέλια και κλάματα μαζί. Περιμένουμε πάντα μήπως και πάρει μπρος και έχουμε αλλαγές προς το καλύτερο για όλους μας... 7 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 02:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:18 μμ 1 minute ago, panos.k2 said: Εσύ καλά το έγραψες, εγώ το διάβασα βιαστικά. Γενικά οι συνεργάτιδες έχουν πολλά θέματα στην Αθήνα. Η Νέα Σμύρνη είναι τραγωδία. Ερμού και πέριξ πολύ 4G με μονοψήφια λόγω φόρτου. Β. Αμαλιας έχουν θεματάκια σε εσωτερικούς χώρους. Λυκαβηττός ολες φουλ στην παρεμβολή απλά η κοσμοτε κάπως το διαχειρίζεται, οι άλλες νεκρώνουν. Γενικώς στην Αθήνα μόνο το Παγκράτι ξέρω που η κοσμοτε υστερεί σε σχέση με τις συνεργάτιδες. Αν και εβγαλε άδεια για τη φιλολαου νομίζω, έχω καιρό να περάσω από κει να δω αν μπήκε η κεραία και έστρωσε. Έβγαλε άδεια για χαμηλά, περίπου στη συμβολή για Ηλιουπόλεως και την έχει βάλει, κάπου Νοέμβρη νομίζω. Πιο ψηλά είναι που θέλει δουλίτσα, κοντά στην Καισαριανή περίπου πάνω στη Φορμίωνος είναι τραγωδία.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Πέμπτη στις 02:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:23 μμ (edited) 7 minutes ago, johnny_htc said: Έβγαλε άδεια για χαμηλά, περίπου στη συμβολή για Ηλιουπόλεως και την έχει βάλει, κάπου Νοέμβρη νομίζω. Πιο ψηλά είναι που θέλει δουλίτσα, κοντά στην Καισαριανή περίπου πάνω στη Φορμίωνος είναι τραγωδία.. Θεωρω θα τα φτιαξει. Η κοσμοτε ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τις παρεμβολές. Αυτο πιστεύω ότι την κάνει να διαφέρει. Δεν ξέρω οι άλλες τι κάνουν λάθος, αυτό που ξέρω είναι πως στον Λυκαβηττο, λίγο στο Κολωνάκι και στη Νέα Σμύρνη στις Nova-Vodafone ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες όλη την ώρα και πετάνε και σε edge ώρες ώρες. Ακόμα και στασιμος αν είσαι. Προφανώς παίζουν πινγκ πονγκ με τις κεραίες. Τέτοια αστάθεια ούτε εν κινήσει στην Εγνατία… Edited Πέμπτη στις 02:26 μμ by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 02:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:38 μμ 11 minutes ago, panos.k2 said: Θεωρω θα τα φτιαξει. Η κοσμοτε ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τις παρεμβολές. Αυτο πιστεύω ότι την κάνει να διαφέρει. Δεν ξέρω οι άλλες τι κάνουν λάθος, αυτό που ξέρω είναι πως στον Λυκαβηττο, λίγο στο Κολωνάκι και στη Νέα Σμύρνη στις Nova-Vodafone ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες όλη την ώρα και πετάνε και σε edge ώρες ώρες. Ακόμα και στασιμος αν είσαι. Προφανώς παίζουν πινγκ πονγκ με τις κεραίες. Τέτοια αστάθεια ούτε εν κινήσει στην Εγνατία… Ναι, γιατί κάνουν λάθος στις εντάσεις των κεραιών ανά περιοχή και ειδικά ψηλά που δεν τους νοιάζει και τόσο, είναι ακόμα χειρότερο καθώς χτυπάνε πολλοί λοβοι από διάφορες κεραίες. Αυτό μπορεί να το πετύχεις και με Cosmote, απλά είναι πιο "κόσμια" τα πράματα. Εγνατία που το έχεις συναντήσει; Κοντά στα Γιάννενα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Πέμπτη στις 03:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:00 μμ (edited) 24 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, γιατί κάνουν λάθος στις εντάσεις των κεραιών ανά περιοχή και ειδικά ψηλά που δεν τους νοιάζει και τόσο, είναι ακόμα χειρότερο καθώς χτυπάνε πολλοί λοβοι από διάφορες κεραίες. Αυτό μπορεί να το πετύχεις και με Cosmote, απλά είναι πιο "κόσμια" τα πράματα. Εγνατία που το έχεις συναντήσει; Κοντά στα Γιάννενα; Δεν έχω παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στην Εγνατία. Το μόνο που έχω δει σε λογικό βαθμό είναι ότι εν κινήσει αλλάζουν οι κύριες μπάντες και ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες του σήματος. Αντιστοιχη κατάσταση έχω παρατηρήσει και στην Αθήνα με τις συνεργάτιδες, ακόμα και στάσιμος, κάτι που δεν δικαιολογείται. Εν κινήσει μες στην Αθήνα λόγω πυκνότητας κεραιών η κοσμοτε έχει απιστευτα σταθερό σήμα. Edited Πέμπτη στις 03:03 μμ by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:01 μμ 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Με την κοσμοτε ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Και να προσθέσω οτι η κοσμοτέ εχει την φτηνότερη λύση συντήρησης αριθμού με 3,02€/μήνα και 60/120 λεπτά ομιλίας με χρέωση ανα δευτερόλεπτο στο Frog. Ο κύριος λόγος που το ένα μου νούμερο θα είναι πάντα φρογκ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Για όποιον ενδιαφέρεται, ενημερώθηκαν μετά από πολύ καιρό οι βάσεις του netmonster. Συμμετέχω κι εγώ πλέον στην προσθήκη κεραιών, και σιγά σιγά θα προσπαθήσω να συμπληρώσω το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις συνεργάτιδες. 7 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Χθες στς 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:38 πμ (edited) Καλημέρα από Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Κτήριο Α στα ΤΈΠ. 5G Vodafone https://www.speedtest.net/result/i/6430690883 4G Vodafone https://www.speedtest.net/result/i/6430690075 5G Cosmote https://www.speedtest.net/result/i/6430709244 4G Cosmote https://www.speedtest.net/result/i/6430710189 Edited Χθες στς 09:39 πμ by Nikolas14 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:37 πμ Καλησπέρα κορδελιο Θεσσαλονίκη 5g nsa b7 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Χθες στς 11:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:49 πμ 22 ώρες πριν, panos.k2 said: Έχουν βγει τα Speedtest Awards για Q3-Q4 2024 https://www.speedtest.net/awards/greece/2024?award_type=carrier&time_period=q3-q4 Στασιμότητα συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο, με πολύ μικρές μεταβολές. Η κοσμοτε πηρε 2 μονάδες και πήγε στους 152 βαθμούς, η βονταφον κατέβηκε 1 μονάδα, δηλαδή πήγε στους 75 πόντους, και η νόβα στάσιμη στους 67. Το δικό μου σχόλιο είναι πως η χαώδης διαφορά της κοσμοτε με τους άλλους δύο είναι εμφανής όσον αφορά το κομμάτι των ταχυτήτων. Ας ελπίζουμε να συμβαδίσουν και οι άλλοι δύο γιατί με υπερδιπλάσια διαφορά πόντων, φαίνεται πως είναι πρώτη η κοσμοτε και μετά το χάος Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόμαστε κανένα "Award" για να καταλάβεις την διαφορά της Cosmote με τους άλλους 2. Μια βδομάδα χρήσης αρκεί. 9 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 1. Και σήμερα όποιος ψήνεται για hospital ασανσέρ death ride προλαβαίνουμε! Ακόμα κανείς (αρμόδια υπηρεσία, κλιμάκιο, κράτος, κτλ) δεν πήγε για να ελέγξει τι έγινε... Φυσικά ο συντηρητής έγινε Λούης... 2. Οι προδιαγραφές συντήρησης των ανελκυστήρων στα δημόσια κτίρια είναι από το 1960κάτι με βασιλικό διάταγμα! Εννοείται ότι ακολουθούνται υψηλά στάνταρ στις προδιαγραφές, όπως τι ρεύμα να καταναλώνουν οι άνοδοι των λυχνιών που είναι υπεύθυνες για την μικρομετρική ακρίβεια (+-15cm) στάσης σε κάθε όροφο, τις ψηφιακές ενδείξεις των ορόφων με λάμπες πυρακτώσεως, το ήπιο φρενάρισμα στον όροφο με προπολεμικά ρελέ της Siemens (σαν να τραβάς χειρόφρενο), και άλλα πολλά καλούδια... https://www.youtube.com/watch?v=0HdeXOueC4Q 3. Γ.Τ.Π. ΤΡ. Edited 16 ώρες πριν by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 24 minutes ago, memoriesradio said: 1. Και σήμερα όποιος ψήνεται για hospital ασανσέρ death ride προλαβαίνουμε! Ακόμα κανείς (αρμόδια υπηρεσία, κλιμάκιο, κράτος, κτλ) δεν πήγε για να ελέγξει τι έγινε... Φυσικά ο συντηρητής έγινε Λούης... 2. Οι προδιαγραφές συντήρησης των ανελκυστήρων στα δημόσια κτίρια είναι από το 1960κάτι με βασιλικό διάταγμα! Εννοείται ότι ακολουθούνται υψηλά στάνταρ στις προδιαγραφές, όπως τι ρεύμα να καταναλώνουν οι άνοδοι των λυχνιών που είναι υπεύθυνες για την μικρομετρική ακρίβεια (+-15cm) στάσης σε κάθε όροφο, τις ψηφιακές ενδείξεις των ορόφων με λάμπες πυρακτώσεως, το ήπιο φρενάρισμα στον όροφο με προπολεμικά ρελέ της Siemens (σαν να τραβάς χειρόφρενο), και άλλα πολλά καλούδια... 3. Γ.Τ.Π. ΤΡ. Αφού δεν έχει εργάτη να τραβάει το παλαγκο, τα συρματοσχοινα ή να γυρνάει τον συμπιεστή με μανιβέλα, πάλι καλά 🤣 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 8 ώρες πριν, Harry636 said: Καλησπέρα κορδελιο Θεσσαλονίκη 5g nsa b7 Εξαιρετική η κοσμοτε, μια χαρά. 1 ώρα πριν, memoriesradio said: 1. Και σήμερα όποιος ψήνεται για hospital ασανσέρ death ride προλαβαίνουμε! Ακόμα κανείς (αρμόδια υπηρεσία, κλιμάκιο, κράτος, κτλ) δεν πήγε για να ελέγξει τι έγινε... Φυσικά ο συντηρητής έγινε Λούης... 2. Οι προδιαγραφές συντήρησης των ανελκυστήρων στα δημόσια κτίρια είναι από το 1960κάτι με βασιλικό διάταγμα! Εννοείται ότι ακολουθούνται υψηλά στάνταρ στις προδιαγραφές, όπως τι ρεύμα να καταναλώνουν οι άνοδοι των λυχνιών που είναι υπεύθυνες για την μικρομετρική ακρίβεια (+-15cm) στάσης σε κάθε όροφο, τις ψηφιακές ενδείξεις των ορόφων με λάμπες πυρακτώσεως, το ήπιο φρενάρισμα στον όροφο με προπολεμικά ρελέ της Siemens (σαν να τραβάς χειρόφρενο), και άλλα πολλά καλούδια... 3. Γ.Τ.Π. ΤΡ. Ασε τα νοσοκομεία είναι για κλάμματα, ενώ υποτίθεται με το σημείωμα κατάταξης σε κάνουν ακτινογραφία για το στρατό ήθελαν και παραπεμπτικό. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Ίσως δούμε και τέτοια νούμερα στον Εύοσμο με το καλό όταν μπει η νέα κεραία Έχει ξεκινήσει η κατασκευή άραγε ποιος ξέρει.. Μιας και είναι Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ας είναι τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι του δήμου σωστή κάλυψη 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, memoriesradio said: 1. Και σήμερα όποιος ψήνεται για hospital ασανσέρ death ride προλαβαίνουμε! Ακόμα κανείς (αρμόδια υπηρεσία, κλιμάκιο, κράτος, κτλ) δεν πήγε για να ελέγξει τι έγινε... Φυσικά ο συντηρητής έγινε Λούης... 2. Οι προδιαγραφές συντήρησης των ανελκυστήρων στα δημόσια κτίρια είναι από το 1960κάτι με βασιλικό διάταγμα! Εννοείται ότι ακολουθούνται υψηλά στάνταρ στις προδιαγραφές, όπως τι ρεύμα να καταναλώνουν οι άνοδοι των λυχνιών που είναι υπεύθυνες για την μικρομετρική ακρίβεια (+-15cm) στάσης σε κάθε όροφο, τις ψηφιακές ενδείξεις των ορόφων με λάμπες πυρακτώσεως, το ήπιο φρενάρισμα στον όροφο με προπολεμικά ρελέ της Siemens (σαν να τραβάς χειρόφρενο), και άλλα πολλά καλούδια... 3. Γ.Τ.Π. ΤΡ. 37 minutes ago, Nikolas14 said: Ασε τα νοσοκομεία είναι για κλάμματα, ενώ υποτίθεται με το σημείωμα κατάταξης σε κάνουν ακτινογραφία για το στρατό ήθελαν και παραπεμπτικό. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Off topic:Μιας και πιάσαμε τα νοσοκομεία σας έχω προσωπική ιστορία από ΓΝ Θήβας. Ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο ελάχιστα έξω από την πόλη με συγκοινωνία και εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο. Φυσικά υπερσύγχρονος εξοπλισμός να φανταστείτε μερικά μηχανήματα είναι ακόμα με τις ζελατίνες εδώ και μία δεκαετία. Γενικά ενώ τα έχει όλα είναι υποστελεχωμένο αλλά άλλη κουβέντα αυτή. Μία μέρα πάω στο νοσοκομείο σε έναν ορθοπεδικό προγραμματισμένα για να δει κάτι εξετάσεις που είχα κάνει πριν λίγο. Αφού πήγα στις 08:00 το πρωί και περίμενα άνω των δύο ωρών και ενώ έχουν περάσει ένα κάρο Ρομά(προς θεού δεν έχω κάτι με των συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα,αλλά θα δείτε γιατί το λέω)πάω και εγώ και ρωτάω τι θα γίνει περιμένω πάνω από δύο ώρες μου λένε από την γραμματεία λείπει ο γιατρός τελικά. Λέω τι και μου το λέτε μετά από τόση ώρα. Ρωτάω επίσης τι ώρα θα έρθει ο γιατρός και μου λένε ότι δεν ξέρουν και ότι δεν έχουν κάποια νεώτερη ενημέρωση. Όπως φεύγω πριν βγω από το τμήμα βλέπω τον γιατρό με μία μπαγκέτα στο χέρι αραχτό χωρίς να "πιέζεται" ιδιαίτερα. Τελικά έφυγα γιατί δεν ήθελα να κάνω ιστορίες. Από την άλλη λόγω της υποστελέχωσης δεν μου κάνει εντύπωση με τέτοια ουρά που υπήρχε ο γιατρός να θέλει τον χρόνο του,αλλά εκεί ήταν εις βάρος των ασθενών. Γενικά ακούγεται πολύ έντονα ότι η όλη προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης όλα αυτά τα χρόνια να εξοπλίσει το νοσοκομείο όπως και έγινε έχει πάει στράφι,καθώς το Υπουργείο Υγείας δεν το παλεύει και τόσο και θέλει να το κάνει κέντρο υγείας. Τουλάχιστον είναι λίγο καλύτερο από ότι πριν καθώς τότε την περίοδο 2015-2019 δεν έβρισκες γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό ούτε για δείγμα. Παρόλα αυτά θέλει πολύ δουλειά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Δεν έχετε στρατιωτικό νοσοκομείο πάνω στη Θεσσαλονίκη; Εκεί έπρεπε να πας κατευθείαν. Θα είχες λίγο ουρά λόγω εσσο, αλλά οκ,μικρό το κακό. @Nikolas14 1 hour ago, elkons said: Ίσως δούμε και τέτοια νούμερα στον Εύοσμο με το καλό όταν μπει η νέα κεραία Έχει ξεκινήσει η κατασκευή άραγε ποιος ξέρει.. Μιας και είναι Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ας είναι τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι του δήμου σωστή κάλυψη Λογικά θα θέλει και άλλη κεραία, αλλά ας μπει αυτή με το καλό. Θα γίνει ένα μικρό θαύμα στη περιοχή, είναι σε καλό σημείο γενικά, κάπου κάπου θα βγάζει σήμα, έστω και ισχνό σε αρκετά μεγάλο εύρος Edited 18 ώρες πριν by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλημέρα καλαματα πανε ή διακοπές θέλω και άλλα τρίγωνα πανοράματος έχουμε n78 5g και n78 σε 4g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 11 ώρες πριν, johnny_htc said: Δεν έχετε στρατιωτικό νοσοκομείο πάνω στη Θεσσαλονίκη; Εκεί έπρεπε να πας κατευθείαν. Θα είχες λίγο ουρά λόγω εσσο, αλλά οκ,μικρό το κακό. @Nikolas14 Λογικά θα θέλει και άλλη κεραία, αλλά ας μπει αυτή με το καλό. Θα γίνει ένα μικρό θαύμα στη περιοχή, είναι σε καλό σημείο γενικά, κάπου κάπου θα βγάζει σήμα, έστω και ισχνό σε αρκετά μεγάλο εύρος Είμαι ανατολικα και άντε μπες στο περιφερειακό για αυτή τη δουλειά. Επίσης διαβάσατε τι έγινε με το στρατιωτικό νοσοκομείο τελευταία. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, Harry636 said: Καλημέρα καλαματα πανε ή διακοπές θέλω και άλλα τρίγωνα πανοράματος έχουμε n78 5g και n78 σε 4g Σαν πας στην Καλαμάτα, έπρεπε να πάρεις κάνα δυο κουτιά μαζί σου 😜 1 minute ago, Nikolas14 said: Είμαι ανατολικα και άντε μπες στο περιφερειακό για αυτή τη δουλειά. Επίσης διαβάσατε τι έγινε με το στρατιωτικό νοσοκομείο τελευταία. Όχι, τι έγινε; Για το συγκεκριμένο εκεί εννοείς; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Σαν πας στην Καλαμάτα, έπρεπε να πάρεις κάνα δυο κουτιά μαζί σου 😜 Όχι, τι έγινε; Για το συγκεκριμένο εκεί εννοείς; Αν διαβάσετε τις ειδήσεις, υπάρχουν. Τελος πάντων,αν ήμουν δυτικά και δεν είχε τα έργα ο περιφερειακός ίσως πήγαινα. Γιατί από ανατολικά προς δυτικά είναι ταλαιπωρία πλέον. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 8 minutes ago, Nikolas14 said: Αν διαβάσετε τις ειδήσεις, υπάρχουν. Τελος πάντων,αν ήμουν δυτικά και δεν είχε τα έργα ο περιφερειακός ίσως πήγαινα. Γιατί από ανατολικά προς δυτικά είναι ταλαιπωρία πλέον. Α, οκ, το διάβασα. Ναι το είχα ακούσει το περιστατικό. Χάλια μαύρα, δυστυχώς. https://www.aixmi-news.gr/mesologi/mesologgi/item/163347-ta-pano-kato-fernei-i-keraia-kinitis-tilefonias#goog_rewarded Ο, τι να ναι πάλι, στο Μεσολόγγι αυτή τη φορά 😅 Μάλλον η καινούργια της Vodafone θα είναι... Edited 6 ώρες πριν by johnny_htc 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts